|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
I znów Genkov bez gola ;/ Szkoda ;/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gra Melikson w rep. Izraela
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No widac ewidentnie bo juz jest 4:2
Ostatnio edytowane przez Glazik : 10.08.2011 o godz. 20:18.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Melikson podobno dwie bramy huknął
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Maor ponoć strzelił gola :
http://www.facebook.com/WislaKrakow?sk=wall Rozwińcie sobie ostatniego newsa Chłopak jest ewidentnie w gazie. Oby utrzymał formę na mecze z APOELEM.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 10.08.2011 o godz. 20:34.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mozliwe ze jeszcze jednego bo... juz jest 4:3
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co to Maor 3 bramki pyknął?
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na stronie Izraelskiego Związku pisze że Melikson strzelił 2 bramki w 79 i w 86 z karnego
![]() http://football.org.il/Archive/Artic...2011.aspx.aspx ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To bedzie jeden z kolejnych pilkarzy Stan'a ktorych wartosc rosnie do grubych milionow..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od 52 minuty Maor gra w reprezentacji Izraela.
I kur*wa je*bana mać koniec serialu pt. "Maor w reprezentacji Polski"... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Według naszej strony na Facebooku strzelił 2 gole. Brawo Maor !
@ WiślakMyślenice: Kolego, Maor dalej może grac dla Polski wszystko przez reforme która miała miejsce rok temu.
Ostatnio edytowane przez ItaloPolak : 10.08.2011 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Potwierdzone Melikson dwa gole...A gral od 52 minuty
Brawo!!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
bede plakal jak Melikson odejdzie z Wisły, bez kitu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Pod względem sportowym jestem zdecydowanie na tak,ale Moar musi grac w barwach tej reprezentacji,której jest bliżej jego sercu,jeśli to jest Izrael,to w naszej kadrze grac nie powinien.Oficjalnie nigdy nie powiedział,gdyby powiedział ,,Panie Smuda,chce reprezentowac barwy Izraela i tylko ta reprezentacja się dla mnie liczy'' nie byłoby spekulacji i tematu,a tak..Bo jakaś wzmianka w izraelskim reportażu to nie jest to jasne określenie sytuacji. ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i Maor w niecałą drugą połowę ustrzelił 2 brameczki .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
"Powiedziałem sobie że nie będę grał w reprezentacji Polski, nawet jeśli nie będę otrzymywał powołań do reprezentacji Izraela, postanowiłem że nie." Powód: Bo tak właśnie Maor powiedział
Ostatnio edytowane przez Fiti : 10.08.2011 o godz. 20:42.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
koniec bo już widze jak Melikson zagra w naszej biedronce, skoro będzie miał pewne miejsce w reprezentacji SWOJEGO kraju i bardzo dobrze. Melex nie jest szmaciarzem jak polanski i inne wynalazki
Ostatnio edytowane przez wiertar : 10.08.2011 o godz. 20:46.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I ch*j z tym.
Naprawdę myślicie, że zawodnika, który wszedł w 52 minucie, a później strzela 2 bramki nie powoła do el.Euro2012? Dla mnie to już koniec. I dobrze, bo po "rozmowie" alfonsa już się zacząłem wku*wiać. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Brawo Maor!
Odejśc odejdzie to nieuniknione. Niech jego wartość wzrasta i wzrasta a po pucharach go opchnąć za grube miliony. A grając w naszej reprezentacji tylko by się zmarnował i cofnął w rozwoju. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Smuda namawia Maora..
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1cd1d |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Rzeczywiscie strzelił 2 gole - przetłumaczone z hebrajskiego na polski z oficjalnej strony federacji pilkarskiej Izreaela. Brao Maor, nie pchaj sie do polskiej kadry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak cenię Meliksona tak życzę mu świetnej gry w reprezentacji jego kraju - Izraela, a nie naszej.
Faktycznie, strona związku izraelskiego podaje, że Maor strzelił dwie bramki - gratulacje Maor |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czapa z głów,dwie bramy i to nie z jakimiś rajtuzami.....
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.livescore.in/pl/detail/OI...ernal=973430-4
Wedlug tego linku 2 bramki Melexa wpadly po karnych... ![]() |
|