The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
francesc92
Junior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 17:49
Zna ktoś może tytuł piosenki, która leciała w trakcie materiału w ostatniej Lidze + Extra o Izraelczykach w Wiśle? Z tego co pamiętam było tam coś w stylu "Israel, can you hear" ...
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
szery
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 09.08.2011, 21:18
francesc92 napisał(a):Wyświetl post
Zna ktoś może tytuł piosenki, która leciała w trakcie materiału w ostatniej Lidze + Extra o Izraelczykach w Wiśle? Z tego co pamiętam było tam coś w stylu "Israel, can you hear" ...
Aviad Cohen - Israel
Odpowiedz cytując
francesc92
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 09.08.2011, 22:41
Wielkie dzięki!
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.08.2011, 00:04
Wczoraj na treningu byli jacyś goście i grali z naszymi nawet : ) i dostali klubową siatkę z upominkami. Tak wynika ze zdjęć z oficjalnej. Kto to był? : ) Pytam, bo wiem, że wiecie
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 10.08.2011, 08:16
Podobno Smuda rozmawiał z Meliksonem, ale to wiadomość onetu, więc pewnie ściema.
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Stary 10.08.2011, 09:46
@nicolas Byli to pewnie przedstawiciele Uefa
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.08.2011, 13:19
Dajcie spokój, Melikson był, jest i będzie IZRAELCZYKIEM.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.08.2011, 13:23
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Podobno Smuda rozmawiał z Meliksonem, ale to wiadomość onetu, więc pewnie ściema.
ciekawe w jakim języku? chyba migowym...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2011, 13:28
E tam, czytalem dawno temu że jak był w Zagłębiu Lubin Smuda, i sprowadzał Arbolede to porozumiewał się z nim tworząc nowe słowa typu 'agressivo' 'schnellivo' itd.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.08.2011, 14:16
Maor na treningu przed meczem z WKS
Odpowiedz cytując
szery
Junior Member

Stary 10.08.2011, 14:29
http://www.youtube.com/watch?v=8nMoEMiHr4M - nie wiem, czy to już tu było, ale Maor porusza tu temat reprezentacji i jak dla mnie jego wypowiedź jest jednoznaczna, więc jeśli nawet to Smuda nie ma już o czym z nim rozmawiać. chyba że Melikson jest zmienny jak Ojgen Polanskyy
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Stary 10.08.2011, 14:54
szery napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=8nMoEMiHr4M - nie wiem, czy to już tu było, ale Maor porusza tu temat reprezentacji i jak dla mnie jego wypowiedź jest jednoznaczna, więc jeśli nawet to Smuda nie ma już o czym z nim rozmawiać. chyba że Melikson jest zmienny jak Ojgen Polanskyy
Dzięki za tego linka.
Rzeczywiście Maor wyraźnie mówi że chce grać dla Izraela.

Ciekawa również historia, że przed meczem z Cracovią bolały go plecy, ale zdecydował się grać na zastrzykach, ze względu na znajomych i dziewczynę, którzy do niego przyjechali. Oraz ze względu na to, że ten mecz decydował o mistrzostwie. Jak się skończyło - wiemy doskonale
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 10.08.2011, 15:03
Pozwalam sobie wkleić jeszcze tutaj:
Filmik pokazujący zagrania Maora z Litexem.
http://youtu.be/eyY_fN3Pv7o
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.08.2011, 15:17
rychu napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za tego linka.
Rzeczywiście Maor wyraźnie mówi że chce grać dla Izraela.
)
Ale niestety w Polsce robi mu się niezłe pranie mózgu w tej kwestii a chłopak nie wygląda na wielce związanego z Izraelem.
Gdyby nie miał obiekcji to już dawno publicznie powiedział by - 'tylko Izrael' i było by po temacie.A tu z dyzmą się spotyka i jest cisza czyli nie odmówił

Jest proste rozwiązanie ale tu wszystko zależy od trenera Izraela i od Maora - musi dostać szanse w meczu z Wybrzeżem, musi ją wykorzystać, musi dostać kolejne powołanie i musi zagrać choćby sekundę w meczu eliminacji do ME.

Wtedy sprawa definitywnie zdechnie - inaczej to niestety może być kiepsko bo dyzma już się cały ślini a 'podpowiadaczy' którzy chcą go widzieć w naszej reprezentacji jest wielu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.08.2011, 15:32
Jest ich nawet bardzo wielu, mi zależy na naszej kadrze,która jest na prawdę mocna i zasługuję spokojnie na miejsce w top 25.Za Leo w 2008 roku byliśmy na 16 miejscu a skład mieliśmy słabszy niż teraz,w rankingu jesteśmy tak nisko bo wszyscy grają EL.ME i zdobywają punkty,a my niestety nie,bo punkty z towarzyskich przy punktach z EL.Me to nic w dodatku inni tez towarzyskie grają.
Matka Meliksona jest polką,gra w Polsce, więc na chwile obecną bliżej mu do Polski,ja uważam,że kadrze by się przydał i jeszcze wzmocnił naszą siłę.Nie zapominajcie,że reprezentacja też ma duży wpływ na lige i graczy którzy chcą do niej przychodzic,jakby Polska była w pierwszej 20 na pewno łatwiej by nam było pozyskiwac wielu na prawdę dobrych graczy,a tak przez ten nie adekwatny do umiejętności ranking jest jak jest.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.08.2011, 17:31
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale niestety w Polsce robi mu się niezłe pranie mózgu w tej kwestii a chłopak nie wygląda na wielce związanego z Izraelem.
Gdyby nie miał obiekcji to już dawno publicznie powiedział by - 'tylko Izrael' i było by po temacie.A tu z dyzmą się spotyka i jest cisza czyli nie odmówił

Jest proste rozwiązanie ale tu wszystko zależy od trenera Izraela i od Maora - musi dostać szanse w meczu z Wybrzeżem, musi ją wykorzystać, musi dostać kolejne powołanie i musi zagrać choćby sekundę w meczu eliminacji do ME.

Wtedy sprawa definitywnie zdechnie - inaczej to niestety może być kiepsko bo dyzma już się cały ślini a 'podpowiadaczy' którzy chcą go widzieć w naszej reprezentacji jest wielu.
Ludzie nie róbcie jaj bo za chwilę dojdzie do tego że Maor będzie musiał przepraszać za to że nie określił jasno w której reprezentacji chce grać. Owszem jakiś czas temu zawodnik nie powiedział jednoznacznie czy widzi siebie w reprezentacji Polski. Ale później otrzymał jedno powołanie do kadry Izraela, teraz kolejne i temat powinien być zakończony. Ale u nas nastały dziwne czasy że za chwilę zawodnicy którzy trafią do tej ligi najpierw będą musieli się deklarować czy chcą grać dla reprezentacji Polski.
Smudzie po powołaniu Polanskiego się oberwało, kilka osób zauważyło że skoro powołujemy takich zawodników i dodatkowo czekamy na Arbolede czy Perquisa to dlaczego nie powołać zawodnika który to obywatelstwo już ma i nie starał się o nie tylko dlatego żeby zagrać na Euro. Dodatkowo dobre występy w el. LM i Smuda musi reagować. Zamienili dwa słowa, Smuda powie że rozmawiał a za miesiąc doda że się starał ale Melikson wybrał inną reprezentację. Smuda już ma gotowy skład reprezentacji i nic nie zmienimy, jakby Maora chciał w tej reprezentacji to goniłby za nim jak za Boenishem, Polanskim, Arboledą czy Perquisem.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.08.2011, 17:40
Maor wychowal sie, uczyl sie, zdobyl wszystko w Izraelu. Moze nie chce mowic wprost ale kazdy wie ze lepiej go zostawic.
To ulozony, skromny i naprawde pozytywny chlopak - Mowie to ja, Legionista.

Zostawmy go dla kraju ktoremu wszystko zawdziecza.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 10.08.2011, 17:57
w prawie 40 mln kraju nie mozna znalezc 11 przyzwoitych pilkarzy...to jest smieszne czy tragiczne ? bo mnie sie raczej na smiech zbiera ... w reprezentacji powinni grac Ci ktorzy sa Polakami ale nie tylko przez pochodzenie czy obywatelstwo, dla mnie to stanowczo za malo ze kibicowac takiej reprezentacji...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
szery
Junior Member

Stary 10.08.2011, 18:24
Przecież w tamtym wywiadzie mówi wyraźnie, że grał w młodzieżowych reprezentacjach i chociaż przeszło mu przez głowe rozważenie propozycji Smudy, to zdecydował, bez względu na to czy będzie powoływany czy nie, grać dla Izraela. Reportaż był robiony po zdobyciu mistrzostwa przez Wisłę i nie sądzę, żeby od tego czasu zmienił poglądy. Dla mnie koniec tematu. Bez sensu w ogóle to roztrząsać, szczególnie, że sam zainteresowany podobno tego nie lubi.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 10.08.2011, 18:42
Jeśli Maor teraz zagra dla Izraela to koniec tematu o Polskiej kadrze? Czy towarzyskie się nie liczą?
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.08.2011, 18:42
yy gra MELIKSON? dajcie linka ze skladem
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 10.08.2011, 18:49
musi zagrac mecz o punkty

E: to do postu nad Tobą
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 10.08.2011 o godz. 18:53.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.08.2011, 18:52
Ja wiem nie chodzi mi o jego dalsza mozliwosc gry w kadrze Polski, po prostu pytam czy gra dzisiaj czy nie
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.08.2011, 18:54
sportnh napisał(a):Wyświetl post
yy gra MELIKSON? dajcie linka ze skladem
W wyjsciowej 11stce go nie ma (ławki nie podali)

Dudu Aouate - Almog Cohen, Dekel Keinan, Tal Ben Haim, Dedi Ben Dayan - Biram Leal, Beavers, Eran Zahavi, Yossi Benayoun - Tomer Hamad, Alinib Breda.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.08.2011 o godz. 19:24.
Odpowiedz cytując
szery
Junior Member

Stary 10.08.2011, 19:11
Mecz Bułgarii jest transmitowany na Eurosport2, Genkov gra. Zdaje się, że wszedł po przerwie.
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 10.08.2011, 19:36
Wq livesports.pl Genkova nie ma w składzie..albo ja jestem ślepy
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Stary 10.08.2011, 19:39
Pusiek napisał(a):Wyświetl post
Wq livesports.pl Genkova nie ma w składzie..albo ja jestem ślepy
a ja Genkova na boisku nie widzę ;/
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.08.2011, 19:42
Gra z numerem 20. Ale nie wyróżnia się na tle słabych Bułgarów. Generalnie, beznadziejny mecz.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 10.08.2011, 19:43
Nie ja pisałem, że Genkov gra:/
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Stary 10.08.2011, 19:49
Gra Genkov dopiero teraz udało mi się go dostrzec. A mecz rzeczywiście słaby
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów