|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wielkie dzięki!
![]()
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Podobno Smuda rozmawiał z Meliksonem, ale to wiadomość onetu, więc pewnie ściema.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@nicolas Byli to pewnie przedstawiciele Uefa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dajcie spokój, Melikson był, jest i będzie IZRAELCZYKIEM.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
E tam, czytalem dawno temu że jak był w Zagłębiu Lubin Smuda, i sprowadzał Arbolede to porozumiewał się z nim tworząc nowe słowa typu 'agressivo' 'schnellivo' itd.
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Maor na treningu przed meczem z WKS
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8nMoEMiHr4M - nie wiem, czy to już tu było, ale Maor porusza tu temat reprezentacji i jak dla mnie jego wypowiedź jest jednoznaczna, więc jeśli nawet to Smuda nie ma już o czym z nim rozmawiać. chyba że Melikson jest zmienny jak Ojgen Polanskyy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rzeczywiście Maor wyraźnie mówi że chce grać dla Izraela. Ciekawa również historia, że przed meczem z Cracovią bolały go plecy, ale zdecydował się grać na zastrzykach, ze względu na znajomych i dziewczynę, którzy do niego przyjechali. Oraz ze względu na to, że ten mecz decydował o mistrzostwie. Jak się skończyło - wiemy doskonale ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pozwalam sobie wkleić jeszcze tutaj:
Filmik pokazujący zagrania Maora z Litexem. http://youtu.be/eyY_fN3Pv7o |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale niestety w Polsce robi mu się niezłe pranie mózgu w tej kwestii a chłopak nie wygląda na wielce związanego z Izraelem.
Gdyby nie miał obiekcji to już dawno publicznie powiedział by - 'tylko Izrael' i było by po temacie.A tu z dyzmą się spotyka i jest cisza czyli nie odmówił Jest proste rozwiązanie ale tu wszystko zależy od trenera Izraela i od Maora - musi dostać szanse w meczu z Wybrzeżem, musi ją wykorzystać, musi dostać kolejne powołanie i musi zagrać choćby sekundę w meczu eliminacji do ME. Wtedy sprawa definitywnie zdechnie - inaczej to niestety może być kiepsko bo dyzma już się cały ślini a 'podpowiadaczy' którzy chcą go widzieć w naszej reprezentacji jest wielu. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jest ich nawet bardzo wielu, mi zależy na naszej kadrze,która jest na prawdę mocna i zasługuję spokojnie na miejsce w top 25.Za Leo w 2008 roku byliśmy na 16 miejscu a skład mieliśmy słabszy niż teraz,w rankingu jesteśmy tak nisko bo wszyscy grają EL.ME i zdobywają punkty,a my niestety nie,bo punkty z towarzyskich przy punktach z EL.Me to nic w dodatku inni tez towarzyskie grają.
Matka Meliksona jest polką,gra w Polsce, więc na chwile obecną bliżej mu do Polski,ja uważam,że kadrze by się przydał i jeszcze wzmocnił naszą siłę.Nie zapominajcie,że reprezentacja też ma duży wpływ na lige i graczy którzy chcą do niej przychodzic,jakby Polska była w pierwszej 20 na pewno łatwiej by nam było pozyskiwac wielu na prawdę dobrych graczy,a tak przez ten nie adekwatny do umiejętności ranking jest jak jest. ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Smudzie po powołaniu Polanskiego się oberwało, kilka osób zauważyło że skoro powołujemy takich zawodników i dodatkowo czekamy na Arbolede czy Perquisa to dlaczego nie powołać zawodnika który to obywatelstwo już ma i nie starał się o nie tylko dlatego żeby zagrać na Euro. Dodatkowo dobre występy w el. LM i Smuda musi reagować. Zamienili dwa słowa, Smuda powie że rozmawiał a za miesiąc doda że się starał ale Melikson wybrał inną reprezentację. Smuda już ma gotowy skład reprezentacji i nic nie zmienimy, jakby Maora chciał w tej reprezentacji to goniłby za nim jak za Boenishem, Polanskim, Arboledą czy Perquisem. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Maor wychowal sie, uczyl sie, zdobyl wszystko w Izraelu. Moze nie chce mowic wprost ale kazdy wie ze lepiej go zostawic.
To ulozony, skromny i naprawde pozytywny chlopak - Mowie to ja, Legionista. Zostawmy go dla kraju ktoremu wszystko zawdziecza. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w prawie 40 mln kraju nie mozna znalezc 11 przyzwoitych pilkarzy...to jest smieszne czy tragiczne ? bo mnie sie raczej na smiech zbiera
... w reprezentacji powinni grac Ci ktorzy sa Polakami ale nie tylko przez pochodzenie czy obywatelstwo, dla mnie to stanowczo za malo ze kibicowac takiej reprezentacji...![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Przecież w tamtym wywiadzie mówi wyraźnie, że grał w młodzieżowych reprezentacjach i chociaż przeszło mu przez głowe rozważenie propozycji Smudy, to zdecydował, bez względu na to czy będzie powoływany czy nie, grać dla Izraela. Reportaż był robiony po zdobyciu mistrzostwa przez Wisłę i nie sądzę, żeby od tego czasu zmienił poglądy. Dla mnie koniec tematu. Bez sensu w ogóle to roztrząsać, szczególnie, że sam zainteresowany podobno tego nie lubi.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeśli Maor teraz zagra dla Izraela to koniec tematu o Polskiej kadrze? Czy towarzyskie się nie liczą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
yy gra MELIKSON? dajcie linka ze skladem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
musi zagrac mecz o punkty
E: to do postu nad Tobą
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 10.08.2011 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja wiem nie chodzi mi o jego dalsza mozliwosc gry w kadrze Polski, po prostu pytam czy gra dzisiaj czy nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W wyjsciowej 11stce go nie ma (ławki nie podali)
Dudu Aouate - Almog Cohen, Dekel Keinan, Tal Ben Haim, Dedi Ben Dayan - Biram Leal, Beavers, Eran Zahavi, Yossi Benayoun - Tomer Hamad, Alinib Breda.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.08.2011 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mecz Bułgarii jest transmitowany na Eurosport2, Genkov gra. Zdaje się, że wszedł po przerwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wq livesports.pl Genkova nie ma w składzie..albo ja jestem ślepy
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gra z numerem 20. Ale nie wyróżnia się na tle słabych Bułgarów. Generalnie, beznadziejny mecz.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie ja pisałem, że Genkov gra:/
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gra Genkov dopiero teraz udało mi się go dostrzec. A mecz rzeczywiście słaby
|
|