The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2011, 18:10
http://wislakrakow.com/forum/showthr...=1627&page=412

Czyścimy, ten żart już śmieszny nie jest.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 26.07.2011, 13:30
http://wislakrakow.com/forum/showthr...24#post1133424 co niektórym się chyba lekko tematy,do zadawania pytań pomyliły
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.07.2011, 13:46
filemon napisał(a):Wyświetl post
Nazwa tematu: Mam pytanie
Posty o których mówisz:
1) "Gdzie w Krakowie kupię piwo Piast?"
2) "Moze ktos zapodac link do sciagniecia gry PIZZA 2 CONNECTION. bo ciagle znajduje wersje demo a mi chodzi o pełną?"
Jak dla mnie oba są pytaniami, jest to okropnie ogólny temat, naprawdę musi Ci się nudzić, żeby się czepiać kogoś akurat w tym temacie
Dział "Jak, gdzie, kiedy?" "Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany."
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.07.2011, 13:47
Watts napisał(a):Wyświetl post
Dział "Jak, gdzie, kiedy?" "Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany."
Wiem, wiem. Zorientowałem się i usunąłem. Sorrki, mój błąd.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.07.2011, 14:36
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8198 nie wiem czy jest sens by ten temat nadal istniał.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.07.2011, 16:48
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8199 temat zamknąć a osobnika zbanować. Nie wiem czy jest punkt w regulaminie o nie zakładaniu tematów przez nowych użytkowników ale jeśli nie ma to powinien się pojawić
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.07.2011, 17:47
Czy już nie pora otworzyć temat Ekstraklasa 2011/12 ? Tzn, tamten zostawić, ale ten otworzyć do rozmawiania głównie o tym sezonie.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.07.2011, 18:02
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8199 temat zamknąć a osobnika zbanować. Nie wiem czy jest punkt w regulaminie o nie zakładaniu tematów przez nowych użytkowników ale jeśli nie ma to powinien się pojawić
Temat zamknięty.

tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Czy już nie pora otworzyć temat Ekstraklasa 2011/12 ? Tzn, tamten zostawić, ale ten otworzyć do rozmawiania głównie o tym sezonie.

Mówisz, masz
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 28.07.2011, 21:01
Znowu podział w temacie o europejskich pucharach..co rok to samo.
proponuję zostawić ten temat dla kibiców, którzy interesują się rankingami, wiedzą jakie korzyści będzie miała Wisła, jak inne polskie kluby będą wygrywały w Europie..niech ci ludzie się tam cieszą.

Dla tych nienawistnych otworzyć osobny temat i niech tam sobie w swoim wąskim gronie opłakują porażkę Turków.

Każdy będzie zadowolony i każdy wie do jakiego tematu ma wejść, by "przeżywać" porażki lub sukcesy Polaków.

Kto pomyli tematy i będzie siał ferment..ban.

Proste wyjście..tylko trochę chęci. Po co się kłócić?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.07.2011, 15:18
Hanys napisał(a):Wyświetl post
Ta jasne.. kopanina.. zobacz ile było autów, fauli... kopią się po nogach i wybijają do przodu. To jest tenis ziemny a nie football.

Fajny mecz to był wczora, gdzie obie drużyny grały inteligentnie a nie na zasadzie wykopu do przodu. Taka gra to już się zaczyna od samych bramkarzy którzy wykopują piłkę do przodu, później są 4 główki zanim piłka spadnie na ziemię pod nogi któregoś zawodnika, a to wszystko za sprawą przypadku.
Hanys napisał(a):Wyświetl post
Tego meczu w ogóle nie oglądam, bo z góry wiedziałęm ze to będzie dno i 3 metry mułu. Szkoda ze taki Ruch gra w ekstraklasie - stadion mają masakrycznie brzydki, grają antyfootaball, w swoich szeregach Ruch ma samych drwali co kopią tylko po nogach. To obniża poziom ligi. Już wolę Podbeskidzie od Ruchu.
Wiecie jaki jest w ogóle łatwiutki sposób na pokonanie takich masakrycznie słabych drużyn jak Ruch, GKS Bełchatów, Polonia Bytom, Widzew Łódź, ŁKS grających wyłacznie football siłowy polegający na chaotycznej destrukcji akcji przeciwników? Wystarczy grać tylko po ziemi - nie można w ogóle podnosić piłki do góry bo te drwale wysokie są i do piłki potrafią skakać i się przepychać... wtedy właśnie z meczu robi się padaka i tenis ziemny.
W jakimkolwiek temacie się pojawi tam wszystko rozpieprza.
Może ma 12 lat, sam nie wiem.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 30.07.2011, 15:26
Mario Nh , zrób jak ja , dodaj go do ignorowanych .
Wszyscy tak zróbmy i nikt go nie będzie cytował.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.08.2011, 10:54
Przydałoby się zrobić porządek w temacie "Przyszłość młyna".
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 03.08.2011, 21:50
Ja wiem że to upierdliwa praca ale jakby któremuś z moderatorów się chciało przeglądnąć temat o Robercie.

Wyszukać kilka osób, które pluły na trenera po Widzewie a teraz spuszczają się z radości i prewencyjnie wypieprzyć z tego forum na miesiąc czasu.

Inaczej takiego jednego z drugim się nie da nauczyć.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.08.2011, 10:11
co się dzieje z czcionką na forum. literki taki małe że ledwo widać. reszta stron śmiga normalnie.

Panowie bo idzie oślepnąć od tego nadziubdziania !! zwiększcie czcionkę.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 05.08.2011 o godz. 19:37.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Stary 05.08.2011, 21:09
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=105634
Przecież nick+ avatar to jest jakaś prowokacja. Regulaminu chyba nie złamał, ale czy można mu chociaż nick zmienić?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.08.2011, 21:33
Szanujmy się - taki gość powinien zaliczyć wypad zanim drugiego posta napisze - wiem - może akurat nie ma kto go wypieprzyć ale bez kitu...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 05.08.2011, 21:38
Już po kłopocie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
-S-
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.08.2011, 18:16
Prośba o wyczyszczenie zbędnych komentarzy w temacie " Frajerstwo JG" .
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 08.08.2011, 15:18
podbijam kolegę wyżej. na początku był spokój bo wypowiadały się osoby które się w tym orientują ale teraz znowu dorwali się internetowi znawcy i burdel zrobili niesamowity
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
-S-
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.08.2011, 17:12
Są pewne tematy, które w jakiś sposób reprezentują ABG. I w takowych głupie/ nie na temat posty powinny być nie tylko usuwane, ale także ich autorzy surowo karani.

Temat liczy 6 stron, a powinien nie więcej niż 2.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 08.08.2011, 17:16
Temat jest w miarę regularnie sprawdzany i moderowany, nie siedzimy jednak na forum po 24 h na dobę więc nie raz coś umknie - zdarza się.

Więc jeżeli Wam tak samo jaki Nam zależy aby ten temat nie skończył jak ten o osiedlach to podsyłacie linki do tematu albo na PRIV.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
RoS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.08.2011, 06:59
Nowy temat Typer Generalka

Proszę o przyklejenie tematu
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8225

I odklejenie tematu
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7502
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 09.08.2011, 21:54
coś nie tak w "kibicowanie na polskich stadionach" nagle pojawiło się kilkadziesiąt wpisów. pewnie któryś mod się pomylił i źle pozamieniał...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 09.08.2011, 21:57
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
coś nie tak w "kibicowanie na polskich stadionach" nagle pojawiło się kilkadziesiąt wpisów. pewnie któryś mod się pomylił i źle pozamieniał...

Odpowiedź na Twoje pytanie:

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=4654

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.08.2011, 23:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Moge to tam przenieść albo zrobic z tego całkiem nowy temat.
Jjakie opinie?
A może po prostu delete.to już było tyle razy 'dyskutowane' że nie wiem czy jest sens na kolejne 'pogawędki' szczególnie że zdecydowaną większość to drażni

Albo stworzyć temat dla tych co chcą się podniecać innymi zespołamityle że umrze on bo taki Antystenes przecież nie będzie się tam wpisywał.On lubi drażnić ludzi tylko.W miarę regularnie czytam różne rzeczy i nie widziałem by miał coś do powiedzenia w jakimkolwiek temacie a jak tylko ktoś rzuci - puchary i kibicowanie obcym to on jest pierwszym do gadki

Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Framat moja opinia jest taka, żebyś zrobił osobny temat, wraz z ankietą, czy jest zgoda na forum na kibicowanie polskim drużyna w pucharach czy nie.

to jest najlepszy sposób ale jak polegniesz to obiecaj że nie będziesz znów wylewał swoich żali tu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.08.2011, 17:36
Moglbym prosic o zmiane stopnia na Legionista ? Z gory dziekuje. Jesli sie nie da to trudno

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 11.08.2011, 07:25
Do skasowania

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8229
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 11.08.2011, 12:33
Niech ktoś posprząta w temacie "Bilety" bo się bydło zrobiło.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.08.2011, 01:52
Nie wiedziałem gdzie napisać, więc może tu będzie ok?

Generalnie ze zdjęciami robicie świetną robotę i oby tak dalej. Jedna rzecz - nie wrzucajcie zdjęć na siłę, na ilość, bo się trafiają czasem takie, że niby ładne kolorki, ale w sumie to w ogóle nie wyostrzone na czymkolwiek, albo i nieostre i rozmazane. (3 strona galerii nikol, 2 i 7)
.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 14.08.2011, 11:17
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem gdzie napisać, więc może tu będzie ok?

Generalnie ze zdjęciami robicie świetną robotę i oby tak dalej. Jedna rzecz - nie wrzucajcie zdjęć na siłę, na ilość, bo się trafiają czasem takie, że niby ładne kolorki, ale w sumie to w ogóle nie wyostrzone na czymkolwiek, albo i nieostre i rozmazane. (3 strona galerii nikol, 2 i 7)
Ja tam kumam o co chodzi w zdjęciu nr.2 ... i ono jest ostre - na 3/4 krzesełku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów