|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Myślę , że to wynika w głównej mierze z faktu iż goni ich czas. Wiadome było , że jak Canal plus zdecyduje się transmitować wszystkie mecze na żywo to spadnie ich jakoś w porównaniu do zeszłego sezonu kiedy na żywo były 3 mecze a reszta w Orange. Jedyna nadzieje ,że Liga plus i Liga plus extra będą full wypas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mecz Cracovii z Koroną był na bardzo niskim poziomie. Mało akcji bramkowych, liczne straty, fatalnie wykonywane stałe fragmenty gry (nie licząc rzutów karnych)
Obrona Cracovii jest tragiczna. Gra Nykiela w tym meczu to nieporozumienie, on jest tragiczny technicznie! Zachowanie Żytki w pojedynku biegowym z Zielińskim... spadłem z krzesła ![]() Poza tym zawiedli ci od których w ofensywie zależy najwięcej - Saidi, niby coś tam szarpał, ale jego dośrodkowanie wołały o pomstę do nieba. Suvorov zupełnie niewidoczny zresztą to samo Niedzielan. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przejrzałem sobie terminarz Cracovi w ciągu najbliższych kilku kolejek i według mnie wielce prawdopodobna jest powtórka z poprzedniego sezonu czyli dno tabeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nasza Sąsiadka wydaje się być na doskonałej drodze, by już wkrótce dołączyć do swojej ukochanej Areczki, bez której nie może żyć. Wiem, że to dopiero pierwszy mecz, ale ich obrona jest jeszcze bardziej nieudana niż nasza. Natomiast niejaki Suart jest chyba parodią piłkarza.
Aha, ten "Bizon", co go tak hucznie w gazetach zapowiadali, jest rzeczywiście jak kombajn. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja po pierwszej połowie wyłączyłem, bo stała na poziomie ligi okręgowej. Nie wiem czy w 2 było lepiej bo już nie oglądałem. Prawdopodobnie mecz dwóch kandydatów do spadku.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jeśli oglądacie mecz Ruch-GKS, możecie mi powiedzieć co za muzyka leci w tle przy pokazywaniu składów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Karnego dla Korony nie było, trzeba jednak przyznać, że sędzia miał trudne zawody do prowadzenia. 1-2 dla Korony która grała u siebie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wysłuchajcie prawdę tą, wasze miejsce to jest ligi dno
Och garbata dola twa, cracovia znowu w....... ma ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
kolejny mankament nowej produkcji przy meczach ligowych ... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Narzekacie na mecz Craxy z Koroną to co powiecie o Ruchu i Bełchatowie. Kopanina i nic więcej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tylko że większość co narzeka wychodzi z założenia że jak gra cracovia to trzeba się do czegoś "dojebać" a mecz był naprawdę dobry jak na nasze standardy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Najważniejsze, że parchy tradycyjnie grają swoje . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Tego meczu w ogóle nie oglądam, bo z góry wiedziałęm ze to będzie dno i 3 metry mułu. Szkoda ze taki Ruch gra w ekstraklasie - stadion mają masakrycznie brzydki, grają antyfootaball, w swoich szeregach Ruch ma samych drwali co kopią tylko po nogach. To obniża poziom ligi. Już wolę Podbeskidzie od Ruchu. Wiecie jaki jest w ogóle łatwiutki sposób na pokonanie takich masakrycznie słabych drużyn jak Ruch, GKS Bełchatów, Polonia Bytom, Widzew Łódź, ŁKS grających wyłacznie football siłowy polegający na chaotycznej destrukcji akcji przeciwników? Wystarczy grać tylko po ziemi - nie można w ogóle podnosić piłki do góry bo te drwale wysokie są i do piłki potrafią skakać i się przepychać... wtedy właśnie z meczu robi się padaka i tenis ziemny.
Ostatnio edytowane przez Hanys : 30.07.2011 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ty na prawdę jesteś taki niedo.je.bany czy ci za to płacą ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powiem tak - puki co jestem zaskoczony wysokim jak na pierwsze mecze poziomem i tempem spotkań - wygląda to jakby sezon był w pełni. Mecz Korony z Cracovia zaskoczył mnie kompletnie - obie drużyny walczyły i begały przez pełne 90 minut. Najwolniejsze tempo puki co w meczu w Chorzowie.
Dobry start ligi - bałem sie ze niektóre driżyny jak np Korona będą tylko statystowały w lidze, ale jak widać nikt nie chce odpuszczać. To będzie fajny sezon (naprawdę fajny powiedział by Kazik ) Szkoda ze narazie kibicowsko jest średnio - ale w tej kolejce to z dużych stadionów to tylko Legia gra u siebie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czy przypadkiem Twój nick nie determinuje Twojej wypowiedzi
Dla mnie Ruch to klub z tradycjami, obecnie w lekkim dołku. Pamiętam jeszcze jak mieliśmy z nimi zgodę ...![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
whistar, nie nie dementuje. Ja kibicuję wszystkim polskim zespołom które grają dobrą piłkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Cieszę się, że w koncu liga jest cała w C+ bo można wszystkie mecze oglądnąć p.s niby polskie g... ale polskie!! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pasy mimo niepowodzenia w tamtym sezonie jakim było utrzymanie w Ekstraklasie, dążą konsekwentnie do ich upragnionego celu jakim jest 1 liga i po raz kolejny rozpoczynają rundę od porażki. Szczególnie mogą się cieszyć z formacji obronnej, która nigdy w kluczowych momentach nie zawodzi i dostarcza rywalom bramki.
Nie wiem czego niektórzy się spodziewali po nowym sezonie. Nawet jeżeli poziom ligi wzrósł (czego nie da się określić po 3 meczach) to chyba nikt nie liczył na to, że nagle będziemy oglądać spotkania na poziomie ligi angielskiej czy hiszpańskiej.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 30.07.2011 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a jak tam Kosa w Bełchatowie ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
narazie nie dostaje piłek zbyt wielu, wiec nie wiele mógł pokazać teraz miałby asyste
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.07.2011 o godz. 16:00.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
kto komentuje ten mecz w polsacie futbol?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
4ry mecze, 10 bramek - całkiem nieźle jak na tą ligę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wśród fanatyków Ruchu widziałem szalik w biało czerwone pasy...
-Resovią? -ŁKS? -Cracovia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Może Widzew albo Atletico...
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|