The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2011, 14:34
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Przeciez oni nie potrafią nawet belki z wynikiem dobrze zrobić.
Wczoraj byla za mala więc poprawili czczionke ale o tym zeby powiekszyc belke z wynikiem to juz oczywiscie nikt nie pomyslal i nazwy druzyn włażą na czas
Czy CI amatorzy co robią tą transmisje nie mają zadnego poglądu żeby zobaczyć jak wyglądaja efekty ich zmian zanim skompromitują się przed telewidzami ?
sama w sobie grafika nie jest zła. problemem jest tak jak mówisz wielkość czcionki, belki, opcje graficzne (przy spalonym np. - wczoraj w meczu ŁKS- Amica), przy składach też mogliby zdjęcia piłkarzy pokazać tak jak kiedyś ... zajawka przed meczem też strasznie marna ...

dużo tego...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Hanys napisał(a):Wyświetl post
tak to jest jak się bierze darmowych obrońców Ruchu

Cracovia obok ŁKSu to moim zdaniem główny faworyt do spadku, skoro ze słabą Koroną u siebie sobie nie mogą poradzić.

Zytko przyszedł z Polonii Bytom. Wieczny talent, a ma już 29 lat
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Zasluzone zwyciestwo Korony.

i co to ? koniec transmisji juz ?
zadnych wywiadow, statystyk, nic ?

Myślę , że to wynika w głównej mierze z faktu iż goni ich czas. Wiadome było , że jak Canal plus zdecyduje się transmitować wszystkie mecze na żywo to spadnie ich jakoś w porównaniu do zeszłego sezonu kiedy na żywo były 3 mecze a reszta w Orange.
Jedyna nadzieje ,że Liga plus i Liga plus extra będą full wypas.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.07.2011, 14:35
alexx napisał(a):Wyświetl post
Haha, ale dali d...;p a mecz Polonia-Lechia i tak lepszy mimo, że mniej goli
Mecz Cracovii z Koroną był na bardzo niskim poziomie. Mało akcji bramkowych, liczne straty, fatalnie wykonywane stałe fragmenty gry (nie licząc rzutów karnych)

Obrona Cracovii jest tragiczna. Gra Nykiela w tym meczu to nieporozumienie, on jest tragiczny technicznie! Zachowanie Żytki w pojedynku biegowym z Zielińskim... spadłem z krzesła
Poza tym zawiedli ci od których w ofensywie zależy najwięcej - Saidi, niby coś tam szarpał, ale jego dośrodkowanie wołały o pomstę do nieba. Suvorov zupełnie niewidoczny zresztą to samo Niedzielan.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.07.2011, 14:38
Przejrzałem sobie terminarz Cracovi w ciągu najbliższych kilku kolejek i według mnie wielce prawdopodobna jest powtórka z poprzedniego sezonu czyli dno tabeli
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 30.07.2011, 14:38
Nasza Sąsiadka wydaje się być na doskonałej drodze, by już wkrótce dołączyć do swojej ukochanej Areczki, bez której nie może żyć. Wiem, że to dopiero pierwszy mecz, ale ich obrona jest jeszcze bardziej nieudana niż nasza. Natomiast niejaki Suart jest chyba parodią piłkarza.

Aha, ten "Bizon", co go tak hucznie w gazetach zapowiadali, jest rzeczywiście jak kombajn.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.07.2011, 14:39
Ja po pierwszej połowie wyłączyłem, bo stała na poziomie ligi okręgowej. Nie wiem czy w 2 było lepiej bo już nie oglądałem. Prawdopodobnie mecz dwóch kandydatów do spadku.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Stary 30.07.2011, 14:41
Jeśli oglądacie mecz Ruch-GKS, możecie mi powiedzieć co za muzyka leci w tle przy pokazywaniu składów?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.07.2011, 14:43
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Ja po pierwszej połowie wyłączyłem, bo stała na poziomie ligi okręgowej. Nie wiem czy w 2 było lepiej bo już nie oglądałem. Prawdopodobnie mecz dwóch kandydatów do spadku.
Nie przesadzajcie. Mecz w dobrym tempie ale to głównie za sprawą Korony która zostawiła mnóstwo zdrowia na boisku.
Karnego dla Korony nie było, trzeba jednak przyznać, że sędzia miał trudne zawody do prowadzenia.
1-2 dla Korony która grała u siebie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.07.2011, 14:47
Wysłuchajcie prawdę tą, wasze miejsce to jest ligi dno
Och garbata dola twa, cracovia znowu w....... ma
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 30.07.2011, 14:50
Samuelson napisał(a):Wyświetl post
Jeśli oglądacie mecz Ruch-GKS, możecie mi powiedzieć co za muzyka leci w tle przy pokazywaniu składów?

kolejny mankament nowej produkcji przy meczach ligowych ...
Odpowiedz cytując
alexx
Socios Wisła Kraków

Stary 30.07.2011, 14:53
Narzekacie na mecz Craxy z Koroną to co powiecie o Ruchu i Bełchatowie. Kopanina i nic więcej
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.07.2011, 15:07
Tylko że większość co narzeka wychodzi z założenia że jak gra cracovia to trzeba się do czegoś "dojebać" a mecz był naprawdę dobry jak na nasze standardy.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.07.2011, 15:09
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzajcie. Mecz w dobrym tempie ale to głównie za sprawą Korony która zostawiła mnóstwo zdrowia na boisku.
Karnego dla Korony nie było, trzeba jednak przyznać, że sędzia miał trudne zawody do prowadzenia.
1-2 dla Korony która grała u siebie.
No właśnie, zdecydowaną większość jeśli nie wszystkie sytuacje kontaktowe zawodników gwizdał pod parchów. Akurat oba klubiki spod jednej latarnii więc oba mi latają ale ewidentnie krzywdził zespół z Kielc. Zresztą reakcje zawodników były jednoznaczne. Czy był karny w pierwszej połowie (nie oglądałem), czy kapelusz ?
Najważniejsze, że parchy tradycyjnie grają swoje .
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.07.2011, 15:11
alexx napisał(a):Wyświetl post
Narzekacie na mecz Craxy z Koroną to co powiecie o Ruchu i Bełchatowie. Kopanina i nic więcej

Tego meczu w ogóle nie oglądam, bo z góry wiedziałęm ze to będzie dno i 3 metry mułu. Szkoda ze taki Ruch gra w ekstraklasie - stadion mają masakrycznie brzydki, grają antyfootaball, w swoich szeregach Ruch ma samych drwali co kopią tylko po nogach. To obniża poziom ligi. Już wolę Podbeskidzie od Ruchu.

Wiecie jaki jest w ogóle łatwiutki sposób na pokonanie takich masakrycznie słabych drużyn jak Ruch, GKS Bełchatów, Polonia Bytom, Widzew Łódź, ŁKS grających wyłacznie football siłowy polegający na chaotycznej destrukcji akcji przeciwników? Wystarczy grać tylko po ziemi - nie można w ogóle podnosić piłki do góry bo te drwale wysokie są i do piłki potrafią skakać i się przepychać... wtedy właśnie z meczu robi się padaka i tenis ziemny.
Ostatnio edytowane przez Hanys : 30.07.2011 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 30.07.2011, 15:27
ty na prawdę jesteś taki niedo.je.bany czy ci za to płacą ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.07.2011, 15:29
Tego meczu w ogóle nie oglądam, bo z góry wiedziałęm ze to będzie dno i 3 metry mułu. Szkoda ze taki Ruch gra w ekstraklasie - stadion mają masakrycznie brzydki, grają antyfootaball, w swoich szeregach Ruch ma samych drwali co kopią tylko po nogach. To obniża poziom ligi. Już wolę Podbeskidzie od Ruchu.
Całe szczęście, że takie firmy grają w ekstraklasie. Starzy ligowcy od zawsze w ekstraklasie a nie meteoryty z kilkoma czy kilkunasoma sezonami w lidze. Infrastrukturę kiedyś poprawią (zresztą coś mówiło się o graniu na Sląskim) i będzie dobrze. A licznych kibiców nie zastąpi najlepszy nawet stadion na jakiejś wsi.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.07.2011, 15:31

Wiecie jaki jest w ogóle łatwiutki sposób na pokonanie takich masakrycznie słabych drużyn jak Ruch, GKS Bełchatów, Polonia Bytom, Widzew Łódź, ŁKS grających wyłacznie football siłowy polegający na chaotycznej destrukcji akcji przeciwników? Wystarczy grać tylko po ziemi - nie można w ogóle podnosić piłki do góry bo te drwale wysokie są i do piłki potrafią skakać i się przepychać... wtedy właśnie z meczu robi się padaka i tenis ziemny.
A od kiedy to stadion ma decydować o grze w ekstraklasie? Jeszcze dwa lata temu były same klepiska poza przeciętnym obiektem w Kielcach. Ruch to wielka marka i kibicowsko pierwsza trójka w naszej lidze, więc porównywanie ich do Podbeskidzia to debilizm. I powiem wam że wolałem tą dawną ligę, przynajmniej byli kibice gości i były race. Co do gry Ruchu to nie ma w niej nic pięknego ale tak jest wszędzie, są zespoły mające gwiazdy, mogące sobie pozwolić na techniczną piłkę ale są też takie którym pozostaje ambicja i walka przez 90 minut. Zresztą nie tak dawno Ruch grał naprawdę ładnie dla oka, chodzi mi o czasy Sobiecha i Niedzielana.

Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.07.2011, 15:41
Powiem tak - puki co jestem zaskoczony wysokim jak na pierwsze mecze poziomem i tempem spotkań - wygląda to jakby sezon był w pełni. Mecz Korony z Cracovia zaskoczył mnie kompletnie - obie drużyny walczyły i begały przez pełne 90 minut. Najwolniejsze tempo puki co w meczu w Chorzowie.

Dobry start ligi - bałem sie ze niektóre driżyny jak np Korona będą tylko statystowały w lidze, ale jak widać nikt nie chce odpuszczać. To będzie fajny sezon (naprawdę fajny powiedział by Kazik ) Szkoda ze narazie kibicowsko jest średnio - ale w tej kolejce to z dużych stadionów to tylko Legia gra u siebie.
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.07.2011, 15:42
Czy przypadkiem Twój nick nie determinuje Twojej wypowiedzi Dla mnie Ruch to klub z tradycjami, obecnie w lekkim dołku. Pamiętam jeszcze jak mieliśmy z nimi zgodę ...
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.07.2011, 15:45
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
A od kiedy to stadion ma decydować o grze w ekstraklasie? Jeszcze dwa lata temu były same klepiska poza przeciętnym obiektem w Kielcach. Ruch to wielka marka i kibicowsko pierwsza trójka w naszej lidze, więc porównywanie ich do Podbeskidzia to debilizm. I powiem wam że wolałem tą dawną ligę, przynajmniej byli kibice gości i były race. Co do gry Ruchu to nie ma w niej nic pięknego ale tak jest wszędzie, są zespoły mające gwiazdy, mogące sobie pozwolić na techniczną piłkę ale są też takie którym pozostaje ambicja i walka przez 90 minut. Zresztą nie tak dawno Ruch grał naprawdę ładnie dla oka, chodzi mi o czasy Sobiecha i Niedzielana.
Co to znaczy ze słabsze zespoły mają amibcję? A te które mają lepszych piłkarzy niby nie mają ambicji, walki? Po prostu to polityka klubu, że Ruch stawia na drwali - same wysokie drewniaki są w składzie... równie dobrze klub mógłby postawić na dobrze wyszkolonych technicznie piłkarzy i niech nikt mi nie mówi ze takich nie ma w Polsce, bo nawet ja mam chyba lepsze przyjęcie od niektoych piłkarzy RUchu kórym piłka odskakuje na 3 metry. Ruch to kiedyś może i była większa marka ale teraz to lepszy doping miała Cracovia dzisiaj i więcej kibiców było na stadionie niż na tym kurniku Ruchu jest.

whistar, nie nie dementuje. Ja kibicuję wszystkim polskim zespołom które grają dobrą piłkę.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.07.2011, 15:54

Możesz mi wytłumaczyć, tylko bez napinki... niby kogo to ma interesować?

Cieszę się, że w koncu liga jest cała w C+ bo można wszystkie mecze oglądnąć

p.s niby polskie g... ale polskie!!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.07.2011, 15:54
Pasy mimo niepowodzenia w tamtym sezonie jakim było utrzymanie w Ekstraklasie, dążą konsekwentnie do ich upragnionego celu jakim jest 1 liga i po raz kolejny rozpoczynają rundę od porażki. Szczególnie mogą się cieszyć z formacji obronnej, która nigdy w kluczowych momentach nie zawodzi i dostarcza rywalom bramki.

Nie wiem czego niektórzy się spodziewali po nowym sezonie. Nawet jeżeli poziom ligi wzrósł (czego nie da się określić po 3 meczach) to chyba nikt nie liczył na to, że nagle będziemy oglądać spotkania na poziomie ligi angielskiej czy hiszpańskiej.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 30.07.2011 o godz. 15:56.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.07.2011, 15:55
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak - puki co jestem zaskoczony wysokim jak na pierwsze mecze poziomem i tempem spotkań - wygląda to jakby sezon był w pełni. Mecz Korony z Cracovia zaskoczył mnie kompletnie - obie drużyny walczyły i begały przez pełne 90 minut. Najwolniejsze tempo puki co w meczu w Chorzowie.

Dobry start ligi - bałem sie ze niektóre driżyny jak np Korona będą tylko statystowały w lidze, ale jak widać nikt nie chce odpuszczać. To będzie fajny sezon (naprawdę fajny powiedział by Kazik ) Szkoda ze narazie kibicowsko jest średnio - ale w tej kolejce to z dużych stadionów to tylko Legia gra u siebie.
co ty nie zauważyłeś tego że ten mecz był sprzedany Cracovia w ramach współpracy miedzy miastami odpuściła mecz za 200 scyzoryków...

a jak tam Kosa w Bełchatowie nie oglądam, ale coś nie widać żeby na forum piali z zachwytu.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.07.2011, 15:58
wiertar napisał(a):Wyświetl post
co ty nie zauważyłeś tego że ten mecz był sprzedany Cracovia w ramach współpracy miedzy miastami odpuściła mecz za 200 scyzoryków...

a jak tam Kosa w Bełchatowie nie oglądam, ale coś nie widać żeby na forum piali z zachwytu.
wszedł w przerwie dopiero...
narazie nie dostaje piłek zbyt wielu, wiec nie wiele mógł pokazać

teraz miałby asyste ale Nowak sam na sam zmarnował.
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.07.2011 o godz. 16:00.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 30.07.2011, 16:07
kto komentuje ten mecz w polsacie futbol?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.07.2011, 16:09
4ry mecze, 10 bramek - całkiem nieźle jak na tą ligę.
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.07.2011, 16:10
Wśród fanatyków Ruchu widziałem szalik w biało czerwone pasy...
-Resovią?
-ŁKS?
-Cracovia?
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 30.07.2011, 16:12
Może Widzew albo Atletico...
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 30.07.2011, 16:14
trial napisał(a):Wyświetl post
kto komentuje ten mecz w polsacie futbol?
Cezary Kowalski w duecie z Romanem Kołtoniem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów