The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wiślak z Azorów
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 13:25
nigdzie nie znalazłem info. więc zapytam tutaj czy jest możliwość kupienia biletów na mecz Wisły w Cyprze chodzi mi o same bilety przelot i miejscówke już mam ale biletów nie czy można je gdzieś kupić odpowiedź może być tu lub na priv. prosze o w miare szybką odpowiedz z góry dzięki.
Nie można się nazwać kibicem jeśli nigdy nie było się na meczu, tam samo nie można się nazwać fanatykiem jeśli nigdy nie było się na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.08.2011, 13:32
Wiślak z Azorów napisał(a):Wyświetl post
nigdzie nie znalazłem info. więc zapytam tutaj czy jest możliwość kupienia biletów na mecz Wisły w Cyprze chodzi mi o same bilety przelot i miejscówke już mam ale biletów nie czy można je gdzieś kupić odpowiedź może być tu lub na priv. prosze o w miare szybką odpowiedz z góry dzięki.
Do meczu jeszcze dwa tygodnie więc bilety pewnie jeszcze nie dotarły. Na pewno będzie info na stronie SKWK. Jak chcesz być pewny to napisz do nich na maila wyjazdowego.
Ostatnio edytowane przez PAC : 09.08.2011 o godz. 13:34.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.08.2011, 13:41
witam

co trzeba zrobic zeby kupic bilet na zaglebie w przypadku gdy sie ma karty kibica? jak ja wyrobic i ile takowa kosztuje?
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.08.2011, 13:44
sportnh napisał(a):Wyświetl post
witam

co trzeba zrobic zeby kupic bilet na zaglebie w przypadku gdy sie ma karty kibica? jak ja wyrobic i ile takowa kosztuje?

To już jest ....a szczyt..

http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.08.2011, 13:47
sportnh napisał(a):Wyświetl post
witam

Drukujesz wniosek/spisujesz na kartkę dane i wypełniasz w strefie kibica..
Kosztuje 10 zł.
tylko tyle wystarczyło.
Odpowiedz cytując
gzesiekb
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 09.08.2011, 14:02
Witam
mam takie pytanie.posiadam karnet na jesien i planuje zabrac na mecz dziecko które jeszcze niema skończone 6 lat czy wie ktoś jak to wygląda czy trzeba pokazać jakis dokument ze niema skonczone 6 lat zeby wpuścili jze za darmo
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 09.08.2011, 14:12
mogą sprawdzać wiek dziecka - mają do tego prawo
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 09.08.2011, 14:20
Mogą ale nie sprawdzają jeśli wyglada na te 6-7 lat. Poza tym jak sprawdzić ? W dokumentach nie ma wpisu o ilości dzieci i ich wieku.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 09.08.2011, 15:04
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Mogą ale nie sprawdzają jeśli wyglada na te 6-7 lat. Poza tym jak sprawdzić ? W dokumentach nie ma wpisu o ilości dzieci i ich wieku.
paszport, książeczka zdrowia, i każdy dokumnet gdzie widnieje numer pesel dziecka
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.08.2011, 16:21
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
To już jest ....a szczyt..

Nie jest szczyt, tylko ustawa o organizacji imprez masowych... Takie są wymogi - niestety.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.08.2011, 17:28
delukas96 napisał(a):Wyświetl post
Nie jest szczyt, tylko ustawa o organizacji imprez masowych... Takie są wymogi - niestety.

Bardziej chodziło mi o kolesia, który nie może zajrzeć na oficjalną stronę Wisly tylko pyta na forum.
Odpowiedz cytując
kieu
Member

Od: 07.2009

Stary 09.08.2011, 19:50
To jak w końcu jest z tą wolna sprzedażą ? Napisane jest, że rozpoczyna się 10 sierpnia, ale wyżej znowu piszą, że do 10 włącznie są rezerwacje miejsc.
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Odpowiedz cytując
michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 09.08.2011, 19:54
10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów

z wisla.krakow.pl

boli
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 09.08.2011, 19:55
kieu napisał(a):Wyświetl post
To jak w końcu jest z tą wolna sprzedażą ? Napisane jest, że rozpoczyna się 10 sierpnia, ale wyżej znowu piszą, że do 10 włącznie są rezerwacje miejsc.
ja pierd......co jest w tym trudnego do zrozumienia?

Karnetowiec ma rezerwację więc nieposiadający karnetu jego miejsca nie wykupi. Zakupi na wolne miejsce.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
piotrek_ksk
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 09.08.2011, 19:56
na mecz Śląska z Rapidem bilety w przedsprzedaży najtańsze kosztują 50 zł, także. .. Dla narzekających!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.08.2011, 20:21
Ludzie , zadajecie takie pytania że ręce opadają!! WWW.WISLA.KRAKOW.PL ----> tam znajdziecie naprawde wszystko , a jak jest to dla was niejasne to poproście o wyjaśnienie prostego tekstu mamy/taty/brata/siostry/psa/kota/chomika!!!!! Jak macie kupić żarówkę w sklepie to też takie pytania idiotyczne zadajecie
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.08.2011, 20:52
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie , zadajecie takie pytania że ręce opadają!! WWW.WISLA.KRAKOW.PL ----> tam znajdziecie naprawde wszystko , a jak jest to dla was niejasne to poproście o wyjaśnienie prostego tekstu mamy/taty/brata/siostry/psa/kota/chomika!!!!! Jak macie kupić żarówkę w sklepie to też takie pytania idiotyczne zadajecie
takie czasy. Wszystko trzeba podać na tacy.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.08.2011, 21:11
laurence napisał(a):Wyświetl post
takie czasy. Wszystko trzeba podać na tacy.
Lepiej nie zaglądaj do tematu "Mam pytanie".. bo tam można się już nawet nerwicy nabawić
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.08.2011, 21:30
PvD napisał(a):Wyświetl post
ja pierd......co jest w tym trudnego do zrozumienia?

Karnetowiec ma rezerwację więc nieposiadający karnetu jego miejsca nie wykupi. Zakupi na wolne miejsce.
Nie żebym stawał w jego obronie, ale jest to opisane delikatnie mówiąc mało zwięźle. Rozumiem że jutro każdy może już sobie kupić bilet, a karnetowcy wciąż mają "rezerwację" na swoje miejsca. Ale jaki jest cel tak przedstawiać harmonogram sprzedaży? Społeczeństwo coraz trudniej trawi informację i im prościej mówisz tym więcej zrozumie.Też oczywiście nie wszystko, ale więcej.

Ten jeden dzień "wspólnej" sprzedaży rozumiem jako ukłon do tych którzy chcą kupić bilet i mają karnet a idą z kimś kto go nie ma. I ok to by było sensowne, ale jaka praktyka obowiązywała do tej pory wiemy wszyscy, że problemu z zakupem nierezerwowanego miejsca nie było... No chyba że taka sytuacja podyktowana została wciąż trwającą sprzedażą a karnetów. Zobaczymy.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.08.2011, 21:33
PvD...W informacji na stronie jest błąd. Najpierw piszą, że sprzedaż biletów z rezerwacją do 10 WŁĄCZNIE, a niżej piszą za chwilę, że OD 10 wolna sprzedaż. Gdyby wierzyć info nr1 to dopiero od 11 czyli od pojutrza może kupowa każdy, a gdyby wierzyć info nr 2 to od jutra.
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 09.08.2011, 21:41
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
PvD...W informacji na stronie jest błąd. Najpierw piszą, że sprzedaż biletów z rezerwacją do 10 WŁĄCZNIE, a niżej piszą za chwilę, że OD 10 wolna sprzedaż. Gdyby wierzyć info nr1 to dopiero od 11 czyli od pojutrza może kupowa każdy, a gdyby wierzyć info nr 2 to od jutra.
JAK MOŻNA TEGO NIE ROZUMIEĆ?
Popatrz:
10 sierpnia NIE KUPISZ Biletu na miejsce, na które ktoś ma karnet, ale kupisz na miejsce, na które nikt nie kupił karnetu. Natomiast od 11 sierpnia kupisz na wszystkie wolne miejsca.
Jasne i klarowne?
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 09.08.2011, 21:56
Potwierdzam, dzwoniłem i dokładnie tak jest.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 10.08.2011, 06:22
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Potwierdzam, dzwoniłem i dokładnie tak jest.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/ I wybrane cytaty:

"Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie".
Następnie:
6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00

Zgodnie z Kodeksem Cywilnym:
Art. 111
§ 1. Termin oznaczony w dniach kończy się z upływem ostatniego dnia.

Gdzie koledzy wy widzicie w podanej informacji to co mowicie?ze niby 10 kupie bilet, ale na inne miejsce,co? Prosze wskazac odpowiedni fragment tekstu!!! Nie ma go wiec nie wskazecie. Wynikaloby zatem z waszej interpretacji , ze od pierwszego dnia sprzedazy KAZDY moze sobie kupic bilet, ale nie na miejsce objete rezerwacja. Zatem dlaczego nie rzucili sie wszyscy na bilety? Bo z lektury informacji na oficjalnej wynika ze od 6-10 kupowac moga karnetowcy.

Ktos zle zredagowal i tyle.

PS. B
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.08.2011, 07:30
Czy ilość biletów jaką mogę kupić jest ograniczona?
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 10.08.2011, 07:33
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/ I wybrane cytaty:

"Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie".
Następnie:
6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00

Zgodnie z Kodeksem Cywilnym:
Art. 111
§ 1. Termin oznaczony w dniach kończy się z upływem ostatniego dnia.

Gdzie koledzy wy widzicie w podanej informacji to co mowicie?ze niby 10 kupie bilet, ale na inne miejsce,co? Prosze wskazac odpowiedni fragment tekstu!!! Nie ma go wiec nie wskazecie. Wynikaloby zatem z waszej interpretacji , ze od pierwszego dnia sprzedazy KAZDY moze sobie kupic bilet, ale nie na miejsce objete rezerwacja. Zatem dlaczego nie rzucili sie wszyscy na bilety? Bo z lektury informacji na oficjalnej wynika ze od 6-10 kupowac moga karnetowcy.

Ktos zle zredagowal i tyle.

PS. B
Niestety kolego NIE masz racji i nie wiem dlaczego takie zamieszanie jak taki system sprzedaży był juz na wcześniejsze mecze pucharowe.
Sprzedaż miejsc karnetowych i "wolnych" zazębiała sie. Oznacza to, tyle:

6-10 (włącznie) - kto ma karnet kupuje bilet na "swoje" miejsce
10 - wolna sprzedaż miejsc na które nikt nie kupił karnetu
10-17 - wszystkie nie sprzedane miejsca ida do puli"wolne"

tak juz było robione i nawet było info, że np. nie ma biletów na C i trzeba czekac az zwolnia sie miejsca nie sprzedane z karnetów.

To nie takie trudne do zrozumienia.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 10.08.2011, 08:19
frg napisał(a):Wyświetl post
Niestety kolego NIE masz racji i nie wiem dlaczego takie zamieszanie jak taki system sprzedaży był juz na wcześniejsze mecze pucharowe.
Sprzedaż miejsc karnetowych i "wolnych" zazębiała sie. Oznacza to, tyle:

6-10 (włącznie) - kto ma karnet kupuje bilet na "swoje" miejsce
10 - wolna sprzedaż miejsc na które nikt nie kupił karnetu
10-17 - wszystkie nie sprzedane miejsca ida do puli"wolne"

tak juz było robione i nawet było info, że np. nie ma biletów na C i trzeba czekac az zwolnia sie miejsca nie sprzedane z karnetów.

To nie takie trudne do zrozumienia.
Ale jaj nie neguje tego co wy mówicie. Być może było tak na wczesniejsze mecze( czego nie wiem bo byłem na wyjazdach). Ja zwracam uwagę na to co piszą na stronie. A piszą błędnie. Od-do znaczy w tym przypadku 6-10. A 10. jest ostatnim dniem w tym rozumieniu i od 11. sierpnia powinno biec termin sprzedaży. Widzimy to samo tylko piszący błędnie to ujął.Niepotrzebnie wykreował trzecią kategorię kupujących. Czyli są karnetowcy, niekarnetowcy, i ci co kupią 10.sierpnia.Głupie nieprawdaż? W sądzie takie sformułowanie by go pogrążyło.

PS. Ja mam bilet od poniedziałku
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 10.08.2011, 08:36
Ale jaj nie neguje tego co wy mówicie. Być może było tak na wczesniejsze mecze( czego nie wiem bo byłem na wyjazdach). Ja zwracam uwagę na to co piszą na stronie. A piszą błędnie. Od-do znaczy w tym przypadku 6-10. A 10. jest ostatnim dniem w tym rozumieniu i od 11. sierpnia powinno biec termin sprzedaży. Widzimy to samo tylko piszący błędnie to ujął.Niepotrzebnie wykreował trzecią kategorię kupujących. Czyli są karnetowcy, niekarnetowcy, i ci co kupią 10.sierpnia.Głupie nieprawdaż? W sądzie takie sformułowanie by go pogrążyło.

PS. Ja mam bilet od poniedziałku
Na stronie nie ma błędu. 10 sierpnia rusza sprzedaż biletów na miejsca gdzie nikt nie kupił karnetu ale równocześnie Ci, którzy mają karnet mogą wykupić miejsce "swoje", mają tam rezerwacje. Chodzi o to, żeby zwiększyć ilość dni w których można kupować bilety.

Wcześnie było chyba i 2-3 dni w których obowiązywał ten system.

Informacja na stronie jest nieprecyzyjna. Ale we wcześniejszych meczach było dokładne info jak to funkcjonuje.

Tutaj jest to dokładne info - dotyczy sprzedaży bietów na Skonto:
Cytat:
Posiadacze karnetów Jesień 2011, którzy zakupią karnet do dnia 12 lipca włącznie, w dniach 13-15 lipca będą mieli zarezerwowane swoje miejsce karnetowe na mecz ze Skonto. Jednocześnie od 13 lipca wejściówki będą mogły kupić osoby, które nie posiadają karnetu, ale tylko na niezarezerwowane miejsca. Jeśli ktoś zakupi karnet po 12 lipca, nie będzie miał gwarancji, że jego miejsce karnetowe będzie wolne, ale zachowa zniżkę na kupno biletu na spotkanie Białej Gwiazdy z łotewską drużyną.
Powód: dodanie info ze skonto
Ostatnio edytowane przez frg : 10.08.2011 o godz. 08:42.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 10.08.2011, 09:07
O właśnie Frg. Taka wiadomosć jak z meczu ze Skonto jest zrozumiała dla każdego.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.08.2011, 09:47
frg napisał(a):Wyświetl post
Na stronie nie ma błędu. 10 sierpnia rusza sprzedaż biletów na miejsca gdzie nikt nie kupił karnetu ale równocześnie Ci, którzy mają karnet mogą wykupić miejsce "swoje", mają tam rezerwacje. Chodzi o to, żeby zwiększyć ilość dni w których można kupować bilety.
Według mnie nie powinno być żadnych głupich ograniczeń tylko od początku powinna być możliwość zakupu przez każdego.
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2011, 09:56
wie ktoś może ile biletów na mecz w sobotę zostało?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów