|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
nigdzie nie znalazłem info. więc zapytam tutaj czy jest możliwość kupienia biletów na mecz Wisły w Cyprze chodzi mi o same bilety przelot i miejscówke już mam ale biletów nie czy można je gdzieś kupić odpowiedź może być tu lub na priv. prosze o w miare szybką odpowiedz z góry dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PAC : 09.08.2011 o godz. 13:34.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
witam
co trzeba zrobic zeby kupic bilet na zaglebie w przypadku gdy sie ma karty kibica? jak ja wyrobic i ile takowa kosztuje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
To już jest ....a szczyt.. http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Kosztuje 10 zł. http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ tylko tyle wystarczyło. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam
mam takie pytanie.posiadam karnet na jesien i planuje zabrac na mecz dziecko które jeszcze niema skończone 6 lat czy wie ktoś jak to wygląda czy trzeba pokazać jakis dokument ze niema skonczone 6 lat zeby wpuścili jze za darmo |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
mogą sprawdzać wiek dziecka - mają do tego prawo
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mogą ale nie sprawdzają jeśli wyglada na te 6-7 lat. Poza tym jak sprawdzić ? W dokumentach nie ma wpisu o ilości dzieci i ich wieku.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
paszport, książeczka zdrowia, i każdy dokumnet gdzie widnieje numer pesel dziecka
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To jak w końcu jest z tą wolna sprzedażą ? Napisane jest, że rozpoczyna się 10 sierpnia, ale wyżej znowu piszą, że do 10 włącznie są rezerwacje miejsc.
![]()
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów
z wisla.krakow.pl boli |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Karnetowiec ma rezerwację więc nieposiadający karnetu jego miejsca nie wykupi. Zakupi na wolne miejsce. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
na mecz Śląska z Rapidem bilety w przedsprzedaży najtańsze kosztują 50 zł, także. ..
Dla narzekających! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ludzie , zadajecie takie pytania że ręce opadają!! WWW.WISLA.KRAKOW.PL ----> tam znajdziecie naprawde wszystko , a jak jest to dla was niejasne to poproście o wyjaśnienie prostego tekstu mamy/taty/brata/siostry/psa/kota/chomika!!!!! Jak macie kupić żarówkę w sklepie to też takie pytania idiotyczne zadajecie
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ten jeden dzień "wspólnej" sprzedaży rozumiem jako ukłon do tych którzy chcą kupić bilet i mają karnet a idą z kimś kto go nie ma. I ok to by było sensowne, ale jaka praktyka obowiązywała do tej pory wiemy wszyscy, że problemu z zakupem nierezerwowanego miejsca nie było... No chyba że taka sytuacja podyktowana została wciąż trwającą sprzedażą a karnetów. Zobaczymy. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
PvD...W informacji na stronie jest błąd. Najpierw piszą, że sprzedaż biletów z rezerwacją do 10 WŁĄCZNIE, a niżej piszą za chwilę, że OD 10 wolna sprzedaż. Gdyby wierzyć info nr1 to dopiero od 11 czyli od pojutrza może kupowa każdy, a gdyby wierzyć info nr 2 to od jutra.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Popatrz: 10 sierpnia NIE KUPISZ Biletu na miejsce, na które ktoś ma karnet, ale kupisz na miejsce, na które nikt nie kupił karnetu. Natomiast od 11 sierpnia kupisz na wszystkie wolne miejsca. Jasne i klarowne? ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Potwierdzam, dzwoniłem i dokładnie tak jest.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/ I wybrane cytaty:
"Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie". Następnie: 6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00 10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów Zgodnie z Kodeksem Cywilnym: Art. 111 § 1. Termin oznaczony w dniach kończy się z upływem ostatniego dnia. Gdzie koledzy wy widzicie w podanej informacji to co mowicie?ze niby 10 kupie bilet, ale na inne miejsce,co? Prosze wskazac odpowiedni fragment tekstu!!! Nie ma go wiec nie wskazecie. Wynikaloby zatem z waszej interpretacji , ze od pierwszego dnia sprzedazy KAZDY moze sobie kupic bilet, ale nie na miejsce objete rezerwacja. Zatem dlaczego nie rzucili sie wszyscy na bilety? Bo z lektury informacji na oficjalnej wynika ze od 6-10 kupowac moga karnetowcy. Ktos zle zredagowal i tyle. PS. B ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy ilość biletów jaką mogę kupić jest ograniczona?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Sprzedaż miejsc karnetowych i "wolnych" zazębiała sie. Oznacza to, tyle: 6-10 (włącznie) - kto ma karnet kupuje bilet na "swoje" miejsce 10 - wolna sprzedaż miejsc na które nikt nie kupił karnetu 10-17 - wszystkie nie sprzedane miejsca ida do puli"wolne" tak juz było robione i nawet było info, że np. nie ma biletów na C i trzeba czekac az zwolnia sie miejsca nie sprzedane z karnetów. To nie takie trudne do zrozumienia. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Ja mam bilet od poniedziałku ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wcześnie było chyba i 2-3 dni w których obowiązywał ten system. Informacja na stronie jest nieprecyzyjna. Ale we wcześniejszych meczach było dokładne info jak to funkcjonuje. Tutaj jest to dokładne info - dotyczy sprzedaży bietów na Skonto: Cytat:
Powód: dodanie info ze skonto
Ostatnio edytowane przez frg : 10.08.2011 o godz. 08:42.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O właśnie Frg. Taka wiadomosć jak z meczu ze Skonto jest zrozumiała dla każdego.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Według mnie nie powinno być żadnych głupich ograniczeń tylko od początku powinna być możliwość zakupu przez każdego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wie ktoś może ile biletów na mecz w sobotę zostało?
|
|
|