|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ceny na LM będa raczej zdecydowanie wyższe, więc na pewno ma to znaczenie dla klubu. Na taką Barcelonę czy Real bilety mogą kosztowąc koło 200-300 zł. W LE rywale powinni być znacznie mniej medialni, choć w zeszłym sezonie Lech trafił do ciekawej grupy, ale w taką powtórkę wątpie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdyby sie udalo awansować ,to może do czegoś przydałyby sie dojścia Grzesia Lato. Zna sie dobrze z Platinim to moze by jakos pozwoliliby grac Wiśle przy 3 trybunach. 8 lat podejść do LM i gdyby sie w końcu udalo,trzeba by bylo grac poza Krakowem, to bylaby paranoja i katastrofa w jednym. Pare lat temu jak w LM grala Steaua Bukareszt ,to stadion jesli chodzi o infrastrukture przypominał stadion Hutnika , i tez jakos grali .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tam bym go nie oceniał w ten sposób. Po pierwsze to jest legionista, a po drugie on już od dawna nie jest związany z Polską, jego kariera trenerska to głównie Grecja i Cypr, tak więc może tak mówić. Dla mnie jest bardziej Grekiem niż Polakiem. Mam tylko nadzieję że nie będzie komentował meczu Wisla - APOEL, bo mi się źle kojarzy z meczem PAO - Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
FACEPALM ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak Jacuś mówi że naszą siłą jest gra obronna to na Babińskiego powinien się zgłosić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ceny mogą byc i po 1000 PLn tylko kto przyjdzie,co? Ceny na LM w krajach cywilizowanych piłkarsko typu Włochy zaczynają się od 20 euro. Więc nie ma co straszyć.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
200-300 zl kosztowaly bilet przy pojemnosci 10tys, teraz pojemnosc to ponad 30 tys wiec nie przesadzaj, sa ludzie rozumni w tym mklubie i dobrze wiedza, ze teraz bilety na takich rywali nie moga byc drozsze niz +/- 150 zl.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Patrząc na Lecha w tamtym sezonie to ceny na Manchester wahały się w przedziale 80-170 wiec myśle że u nas będzie podobnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
o tym że Kirm jest w fatalnej dyspozycji trąbiłem już w rundzie wiosennej, ale przytaczano mi statystyki ktore ze tak powiem, o kant dupy rozbić. Z meczu z Polonią znałem tylko wynik, nie oglądałem meczu, ale akurat jechałem autem i w radio był sport i gosc mówi że "pod koniec meczu Wisła miała piłkę meczową jednak 100% sytuacji - strzał na "pustą" bramke z 11 metrów nie wykorzystał Andraż Kirm" Powiem wam tyle że po usłyszeniu tego co pogrubiłem - juz wiedziałem że chodzi o Kirma. W obecnej formie wystawiając go w meczu z cypryjczykami - gramy w 10. Niech Kirm buduje forme na treningach, ew. na lidze przy korzystnym wyniku, ale nie w najwazniejszym dwumeczu Wisły w ostatnich latach. Sory. Podobnie z Genkovem - gosc i tak nie grzeszył skutecznością ww poprzednim sezonie ale bramki strzelał. Teraz w 6 meczach!!! strzały na bramke mozna policzyc na palcach! Od napastnika wymaga sie troche wiecej. Można powiedziec że całą gre ofensywną robi Melikson (Boże chroń go), Mały i Ivica. Moja sugestia to Biton za Genkova ale ameryki chyba nie odkryłem. I naturalnie wraca Ivica = Kirm ława.
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 09.08.2011 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
tommiyacht - odnośnie Genkova, zauważ, że on na wiosnę też tak długo się rozkręcał. Teraz zaczyna dochodzić do sytuacji, czyli wystarczy jeden gol, on się przełamie i zacznie strzelać - dokładnie tak samo bylo wiosną.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że się w końcu odblokuje, ma konkurenta w osobie Bitona, który zalicza drugi występ i ładuje drugą bramkę więc w końcu i Genkov musi strzelać jeżeli chce utrzymać miejsce w 11. Oby przełamanie nastąpiło już w sobotę, bo później mamy najważniejsze 2 mecze w najbliższym czasie.
'' Kiro to nasz najlepszy zawodnik'' Podobnie jak w przypadku powyżej, oby się przełamał jak najszybciej! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tyle że grać powinni najlepsi, a na dziś Kirm jest słabiutki, zaś Genkow nieskuteczny. Co do drugiego to skutecznie go zastępuje Biton, problem jednak dotyczy tego kto jeśli nie Kirm, bo Mały też nie błyszczy. Tyle że przed nami jeszcze mecz ligowy i wiele sie może zmienić. Trzeba poczekać i wierzyć w dobrego nosa trenera Maaskanta.
PS. Apropo’s naszej konfrontacji, taki oto link do moim zdaniem skandalicznej wypowiedzi Pana Gmocha http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._Apoelowi.html , cóż temu Panu już dziękujemy. (...) O ! Widzę że już było...ale i tak wart to zapamiętać, że są Polacy którzy nie kibicują polskim drużynom w pucharach. No cóż to taki współczesny przykład żałosnego ~~targowiczanina, który prywatę stawia ponad interes Polski, bo niewątpliwie we wspólnym interesie całej naszej kopanej jest awans polskiej drużyny do LM.
Ostatnio edytowane przez milosz : 09.08.2011 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Nawet jak nie błyszczy to i tak jest lepszy od Kirma. Wole Małego który spierniczy 5/10 akcji ale z tych drugich 5 jest jakies zagrożenie i szansa na gola. Nic nie mam do gościa, poprostu teraz jest w kiepskiej formie i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
dyskusja o kibicowaniu zostala przenieiona na Hyde Park sportowy wątek o kibcowaniu http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8226
Ostatnio edytowane przez FraMat : 09.08.2011 o godz. 23:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhh jeszcze caly tydzien.. odliczam dzien za dniem...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A czytaliście jak ma na imię rzecznik apoelu?
-Panikos info z FB Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chyba Andraż nie radzi sobie z rywalizacją. Jedynym pewnym zawodnikiem w linii ataku , który będzie grał jest na pewno Ivica Iliev. Małecki również bardzo, bardzo zawodzi. Cień zawodnika z ubiegłego sezonu tak samo jak Kirm. Może Małecki za bardzo się przypakował ? Ostatecznie Maaskant mógłby postawić na trójkę : Genkov - Biton - Iliev. Z pewnością tak nie zrobi : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Hmmm to może na narodowym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A może CL w Gdańsku
?![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Moze byc i Wroclaw, tu i tu kibce do ostatnich miejsc by stadiony zapelnili a i powod do picia by byl
)!Jakas paranoja zeby Wisla uciekala na Slowacje bo impotent lewicowy machlojski nie mogl ukonczyc stadionu :S @down Ja do konca bede wierzyl ze uda sie u was rozgrywac mecze grupowe, za dlugo pracowal caly Krakow na ten sukces (oby) aby w pierwszym sezonie po 15 latach grac znowu na suchych stawach albo na Slowacji ![]() Zreszta kto cie pusci na Slowacje w srodku tygodnia xD, jak nie zrobia stadionu to wielu kibicow z Krakowa straci szanse na obejrzenie meczy poczatkowaych... no chyba ze przed TV.
Ostatnio edytowane przez Lechista69 : 10.08.2011 o godz. 10:21.
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechista, a wyobrażasz sobie, ze kogoś puszczą w tygodniu z pracy na mecz z Krakowa do Gdańska, albo zerwać się ze studiów? Opcja dobra, ale mało realna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A nie da się zagrać pierwszej i drugiej kolejki na wyjeździe? Albo pierwszej tylko? Ewentualnie jeden mecz gdzieś indziej, a pozostałe u siebie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale chwileczkę - przecież UEFA nie wydała żadnego stanowiska, że nie będziemy mogli grać na Swoim stadionie. Są trzy opcje - albo UEFA pójdzie na ustępstwa i pozwoli nam grać na Naszym stadionie, albo ułoży dla nas tak terminarz, żebyśmy pierwsze dwie kolejki grali na wyjeździe (wtedy 1, 2 i 4 mamy na wyjeździe), albo nie zezwoli nam grać w ogóle na Naszym stadionie.
Słowacja raczej na pewno odpadnie z tego względu, że klub raczej będzie zdawał Sobie sprawę, że chociażby dzieciaki czy młodzież nie zawsze ma dowody osobiste lub paszporty. Pasiaki odpadają, Kielce i Lubin też (nie zgodzą się raczej). W zasadzie zostaje faktycznie Wrocław. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeśli nie zagramy na swoim stadionie, to każde miejsce, w którym mecz może się odbyć (bo zakładam głośne NIE dla kibucu przy ul. Kałuży), jest całkiem sporo oddalone od Krakowa. Dlatego może rzeczywiście warto zagrać u którejś ze zgód - nasi będą mieli większe wsparcie.
![]() Edit: Fakt, najpierw trza ograć Apoel, trochę się zapędzamy. ![]()
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 10.08.2011 o godz. 11:03.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oj ludzie ludzie,najpierw to my awansujmy do Ligi Mistrzów
Nie gramy ze Skonto o Ligę Mistrzów ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|