|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
dzięki 123456 ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kolega mi coś mówił o zmianach w C+. Mówil coś, że są nowe kanały( rzeczywiście C+ weekend w miejce starego C+ Gol i własnie ten drugi w miejsce C+ sport 2). z tego co opowiadał wynika, że powinienem mieć dostęp do sobotniego meczu który pokazuje Canal +? Możliwe by to było skoro nie mam go w pakiecie?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
takie pytanie mam
gdzie bezpiecznie zostawic samochod na caly dzien w Balicach? oczywiscie bezplatnie, inaczej bym nie pytal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://getinonline.pl/Konto_skarbonkowe używa ktoś? Gdzie jest haczyk? Bo niby wszystko za darmo... Chce zmienić konto z mBanku na jakieś inne
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie sprawdzić jakikolwiek rozkład jazdy busów z Krakowa do Trzebini?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Genio sprawdź na e-podroznik.pl. Z tym, że nie wiem czy tam jest wszystko aktualne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pytałam już w innym temacie, ale nie dostałam odpowiedzi, więc ponawiam:
w jakim celu ochrona przy wejściu na stadion sprawdza potwierdzenie zakupu biletu, który jest nabity na KK? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szybkie pytanie - Czy można lecąc samolotem do Bułgarii zabrać ze sobą litr wódki w bagażu głównym ?
Oraz czy bagażem podręcznym może być torba z laptopem ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@fialo
Pytanie pierwsze- można, pytanie drugie- też można. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Zresztą te potwierdzenie to o d**ę rozbić, bo na rewanżu ze Skonto KK mi nie zadziałała i mimo, że miałem to potwierdzenie to miła i kompetentna pani z ochrony i tak mnie nie wpuściła ... |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziala Wam Cyfra+ ? W sensie macie sygnal ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
gdzie znajduja sie staree tereny ts wisla chodzi mi o taki oposzczony basen,korty tenisowe ...
podejrzewam ze gdziess kolo stadionu ale czy mogly mi ktoss tak dokladniej wytlumaczyc bardzo prosze o pomoc.Dziekuje ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
pomiedzy stadionem a petlą CICHY KACIK ,mozesz tam pospacerowac ,stary stadionik olimpijski ,basen itp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Skąd mogę ściągnąć ostatni mecz polonia Wisla ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
temat: "Wiślackie Foto&Video".
Polecam. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak ma ktos na zbyciu KOD NA "SRODE Z ORANGE" na 10.08., to chętnie przyjme
![]() ---> PRIV ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przy okazji jeszcze jedno pytanie: polecicie jakieś studio tatuażu, w którym nie będzie problemu z wytatuowaniem wiślackiego motywu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
było już pisane o tym potwierdzeniu. oficjalne wytłumaczenie jest takie że jak idziesz na trybunę to kamizelkowy kretyn nie będzie wiedział które miejsce jest Twoje (na karcie tego nie będziesz miał wypisanego).
jakby nie mogli sobie przynieść przenośnych czytników. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale po co już przed bramkami przy wejściu na C jest się atakowanym pytaniem "A potwierdzenie pani ma?!", dalej nie rozumiem. Przecież wiadomo, że nikt tam nie będzie prosił stewarda, żeby znalazł mu jego miejsce. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kupię w jakiejś aptece w ok. Rynku, Karmelickiej, Podwala system wybielania ,,Biała Perła"?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
pracuje badz pracowal ktos w farutexie lub danii? jakby co niech sie zglosi na p.w mam pare pytań
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy może ktoś się orientuje czy gdzieś w Krakowie można odbyć praktykę dotyczącą menedżera sportu? Uwzględnia ogólnie marketing drużyny, transfery, promocje, scouting itd ? Ogólnie gdzie można najlepiej zgłosić podanie, na Wiśle niestety bez odpowiedzi;/ ew proszę pisać na priv; ) pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdy wchodzę w ten temat http://wislakrakow.com/forum/showthr...55#post1143055 wywala mnie na pulpit. Ma ktoś podobnie?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Nie, mam wszystko w porządku. Korzystam z Google Chrome. Moje pytanie: Da się usunąć w telefonie Samsung Avila wyrazy ze słownika T9 które wcześniej sam dodałem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panowie, co mam zrobić aby mój włoski przyjaciel mogł pojść ze mną na Wisła-APOEL? Ja mam karnet, pytanie jak mogę kupić mu bilet, po wejściu w życie tej debilnej ustawy
On przyjeżdża dopiero 14.08. więc nie możemy pójść wyrobić karty a później obawiam się, że biletów nie będzie;( |
|
|