|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
wrzućcie jakieś zasady kupowania biletów, bo jest 20 razy na dzień czy tzreba miec KK, czy można kupić na pesel i tak dalej... no się cierpliwość kończy.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bilety liga:
Obowiązkowe są karty kibica! Przy zakupie obowiązkowo należy mieć kartę przy sobie w Strefie Kibica. Nie musisz osobiście przyjeżdżać z kartą, możesz ją dać znajomemu. Bilet na APOEL Nikozja: Bilet można nabyć bez karty kibica podając imię nazwisko pesel. Jeżeli posiadasz kartę kibica obowiązkowo musisz ją zabrać do strefy kibica!!! Nie musisz być osobiście. Wystarczy, że przekażesz ją znajmemu. Chcąc zakupić bilet ulgowy nalezy koniecznie okazać legitymację w dniu zakupu biletu!!! Dotyczy Ligi jak i pucharu. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Najlepiej na durne posty nie odpowiadać , biorąc pod uwagę że na wszystkie pytania są odpowiedzi na oficjalnej . tak że na pytania w stylu "Czy na mecz z Apoel-em trzeba mieć KK " NIE ODPOWIADAĆ bo na oficjalnej jest napisane tłustym drukiem . A nawet na inne bo wystarczy przeczytać kilka storn wcześniej bo przeróżne pytania były po 132432423 razy
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam mały problem, więc proszę o pomoc
![]() Chciałbym pójść na sektor rodziny z moją siostrzenicą na mecz z Apoel-em. Siostrzenica przyjechała z USA i nie ma polskiego obywatelstwa (czyt. nie ma PESEL-u). Czy jest możliwość aby siostrzenica weszła ze mną na stadion na podstawie paszportu? Chodzi mi tylko o ten mecz z Nikozją , a nie ligowy. Z góry będę wdzięczny za pomoc , bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat sprzedaży biletów dla obcokrajowców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
mecze pucharowe:
-można kupić bez Karty kibica wystarczy imię i nazwisko oraz pesel i tak mogą Ci kupić znajomi jeśli mają podane wcześniej dane. Mecze ligowe: Obowiązują karty kibica i jeśli chcesz żeby znajomych kupił Ci bilet musi posiadać twoją kk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
System sprzedawania tych biletów jest poroniony. Wytłumaczcie mi jak Wisła ma zamiar sprzedawać online bilety skoro żeby kupić bilet zawsze trzeba nosić kartę i nawet pesel nie pomoże. Po uruchomieniu sprzedaży online wydrukujesz sobie kartkę "Pędź do strefy kibica i nabij bilet na kartę" ?
To jest po prostu żenada.To samo z karnetami. Po cholere człowiek ma kupować karnet jak coś mu wypadnie i nie może oddać komuś innemu wejścia tylko się marnuje. Kolejny raz powtarzam - żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Tak w ogóle te papierowe potwierdzenia to jakiś śmiech na sali. Ja myślałem, że jest to dla mnie zabezpieczenie w przypadku jakby coś szwankowało w elektronicznym odczycie mojej karty kibica. Tymczasem kiedy nie wejdę na stadion, to jakiś pajac z ochrony sprawdza mi zgodność tego potwierdzenia z kartą. I ja się pytam po co? Kompletna głupota. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To czemu teraz nie mozna tego zrobić podając pesel ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Czy można łączyć przy zakupie 2 bilety(nabić na KK) ? Chodzi mi o czy za 1 razem gdy pójdę do kasy, mogę zakupić wejście na Zagłębie i na APOEL?
e/ dzięki Krav
Ostatnio edytowane przez Tabor1906 : 08.08.2011 o godz. 11:27.
![]()
AVE WISŁA!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
taiszo napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Musisz mieć legitymacje. KONIEC KROPKA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Istnieje na naszym stadionie depozyt? Jeśli tak to gdzie i jakie są koszty
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Depozyt jest zlokalizowany przed trybuną G. Dostajesz karteczkę i po meczu się zgłaszasz nie ma żadnych kosztów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś mi kobieta w kasie zamieszałą i się chcę upewnic. Wolna sprzedaż jest od środy czy od czwartku ?
Jeszcze jedno zdanie na temat terminali. Nawet weterynarz w małym punkcie posiada terminal kart płatniczych I nie ma z tej okazji dwóch cenników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
eehh.. przecież pisze na oficjalnej stronie w zakładce "bilety" że wolna sprzedaż dla tych co nie kupili karnetów rusza 10 sierpnia..
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Trochę z innej beczki, na oficjalnej nic konkretnego nie znalazłem.
Mam karnet na C, na mecz z Zagłębiem chcę zabrać znajomego (na Wiśle jeszcze nie był). Czy mogę kupić sobie bilet na inną trybunę, czy system działa tak, że tylko przez całą rundę na C mogę chodzić? |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Odstępstwo od tego istnieje tylko w przypadku europejskich pucharów. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
6 sierpnia – start sprzedaży biletów tylko i wyłącznie dla posiadaczy karnetów Jesień 2011*
*jeśli planujesz do 10 sierpnia zakup Karnetu będziesz również mógł od razu zakupić bilet na mecz z APOEL-em Nikozja 6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00 Czyli w środę mam jeszcze zarezerwowane miejsce ? Sorki za pytanie ale jestem po kilku piwach a muszę wiedzieć na 100 % ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No ale ostrzegłem że po piwkach jestem.
Dzięki za odpowiedź.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
jaja sobie robicie? co znowu jest niejasne?!
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
panowie a jak MAM karnet jesień 2011 to moge kupić bilet 13 sierpnia przed meczem z zagłebiem?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
postaraj się pomyśleć, a uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jest w ogóle w planach opcja przekazywania karnetu na inną osobę w przypadku, gdy nie da się iść na mecz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|