The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2011, 22:00
wrzućcie jakieś zasady kupowania biletów, bo jest 20 razy na dzień czy tzreba miec KK, czy można kupić na pesel i tak dalej... no się cierpliwość kończy.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 07.08.2011, 09:01
Bilety liga:

Obowiązkowe są karty kibica! Przy zakupie obowiązkowo należy mieć kartę przy sobie w Strefie Kibica. Nie musisz osobiście przyjeżdżać z kartą, możesz ją dać znajomemu.

Bilet na APOEL Nikozja:

Bilet można nabyć bez karty kibica podając imię nazwisko pesel. Jeżeli posiadasz kartę kibica obowiązkowo musisz ją zabrać do strefy kibica!!! Nie musisz być osobiście. Wystarczy, że przekażesz ją znajmemu.

Chcąc zakupić bilet ulgowy nalezy koniecznie okazać legitymację w dniu zakupu biletu!!! Dotyczy Ligi jak i pucharu.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 07.08.2011, 11:30
Najlepiej na durne posty nie odpowiadać , biorąc pod uwagę że na wszystkie pytania są odpowiedzi na oficjalnej . tak że na pytania w stylu "Czy na mecz z Apoel-em trzeba mieć KK " NIE ODPOWIADAĆ bo na oficjalnej jest napisane tłustym drukiem . A nawet na inne bo wystarczy przeczytać kilka storn wcześniej bo przeróżne pytania były po 132432423 razy
Odpowiedz cytując
taiszo
Junior Member

Od: 10.2007

Stary 07.08.2011, 17:35
Mam mały problem, więc proszę o pomoc

Chciałbym pójść na sektor rodziny z moją siostrzenicą na mecz z Apoel-em. Siostrzenica przyjechała z USA i nie ma polskiego obywatelstwa (czyt. nie ma PESEL-u). Czy jest możliwość aby siostrzenica weszła ze mną na stadion na podstawie paszportu? Chodzi mi tylko o ten mecz z Nikozją , a nie ligowy. Z góry będę wdzięczny za pomoc , bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat sprzedaży biletów dla obcokrajowców.
Odpowiedz cytując
WNH1906
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.08.2011, 18:30
taiszo napisał(a):Wyświetl post
Mam mały problem, więc proszę o pomoc

Chciałbym pójść na sektor rodziny z moją siostrzenicą na mecz z Apoel-em. Siostrzenica przyjechała z USA i nie ma polskiego obywatelstwa (czyt. nie ma PESEL-u). Czy jest możliwość aby siostrzenica weszła ze mną na stadion na podstawie paszportu? Chodzi mi tylko o ten mecz z Nikozją , a nie ligowy. Z góry będę wdzięczny za pomoc , bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat sprzedaży biletów dla obcokrajowców.
prawdopodobnie będziesz musiał podać jej numer paszportu albo innego dokumentu tożsamości który posiada
Odpowiedz cytując
Santos (PL)
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 07.08.2011, 19:11
PvD napisał(a):Wyświetl post
Bilety liga:

Bilet można nabyć bez karty kibica podając imię nazwisko pesel
Rozumiem że może to zrobiić moja znajoma czy trzeba być osobiście i pokazać dowód?
Odpowiedz cytując
lordes
Member

Od: 08.2010

Stary 07.08.2011, 19:33
mecze pucharowe:
-można kupić bez Karty kibica wystarczy imię i nazwisko oraz pesel i tak mogą Ci kupić znajomi jeśli mają podane wcześniej dane.

Mecze ligowe:
Obowiązują karty kibica i jeśli chcesz żeby znajomych kupił Ci bilet musi posiadać twoją kk.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.08.2011, 20:25
System sprzedawania tych biletów jest poroniony. Wytłumaczcie mi jak Wisła ma zamiar sprzedawać online bilety skoro żeby kupić bilet zawsze trzeba nosić kartę i nawet pesel nie pomoże. Po uruchomieniu sprzedaży online wydrukujesz sobie kartkę "Pędź do strefy kibica i nabij bilet na kartę" ? To jest po prostu żenada.

To samo z karnetami. Po cholere człowiek ma kupować karnet jak coś mu wypadnie i nie może oddać komuś innemu wejścia tylko się marnuje. Kolejny raz powtarzam - żenada.
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.08.2011, 20:34
zim zum napisał(a):Wyświetl post
System sprzedawania tych biletów jest poroniony. Wytłumaczcie mi jak Wisła ma zamiar sprzedawać online bilety skoro żeby kupić bilet zawsze trzeba nosić kartę i nawet pesel nie pomoże. Po uruchomieniu sprzedaży online wydrukujesz sobie kartkę "Pędź do strefy kibica i nabij bilet na kartę" ? To jest po prostu żenada. (...)
Domyślam się że system polega na tym że bilet jest przypisywany do karty, przykładając kartę do czytnika przy kołowrotku system sprawdza czy do danej karty przypisany jest bilet i cię wpuszcza lub nie. Tak więc kupując przez neta po prostu w systemie Ci nabije bilet na kartę.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.08.2011, 20:44
Amptiq napisał(a):Wyświetl post
Domyślam się że system polega na tym że bilet jest przypisywany do karty, przykładając kartę do czytnika przy kołowrotku system sprawdza czy do danej karty przypisany jest bilet i cię wpuszcza lub nie. Tak więc kupując przez neta po prostu w systemie Ci nabije bilet na kartę.
Tutaj jest pewien problem. Już parę razy się zdarzyło, że kołowrotki padły z jakiś tam przyczyn i wszystko było sprawdzane ręcznie. Dlatego też teraz przy kupnie biletu dostaje się potwierdzenie zakupu biletu. Domyślam się, że może być opcja wydrukowania potwierdzenia na własnym sprzęcie. Tylko przecież nie wszyscy drukarkę mają, bo niektórym jest ona do szczęścia niepotrzebna.
Tak w ogóle te papierowe potwierdzenia to jakiś śmiech na sali. Ja myślałem, że jest to dla mnie zabezpieczenie w przypadku jakby coś szwankowało w elektronicznym odczycie mojej karty kibica. Tymczasem kiedy nie wejdę na stadion, to jakiś pajac z ochrony sprawdza mi zgodność tego potwierdzenia z kartą. I ja się pytam po co? Kompletna głupota.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 07.08.2011, 21:00
Amptiq napisał(a):Wyświetl post
To czemu teraz nie mozna tego zrobić podając pesel ?
Odpowiedz cytując
Tabor1906
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.08.2011, 21:27
Czy można łączyć przy zakupie 2 bilety(nabić na KK) ? Chodzi mi o czy za 1 razem gdy pójdę do kasy, mogę zakupić wejście na Zagłębie i na APOEL?

e/ dzięki Krav
Ostatnio edytowane przez Tabor1906 : 08.08.2011 o godz. 11:27.
AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
doodi
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 08.08.2011, 07:31
taiszo napisał(a):
Kupując dla niej bilet musisz podać jej imię, nazwisko, datę urodzenia, narodowość oraz numer i rodzaj dokumentu.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.08.2011, 10:29
Tabor1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy można łączyć przy zakupie 2 bilety(nabić na KK) ? Chodzi mi o czy za 1 razem gdy pójdę do kasy, mogę zakupić wejście na Zagłębie i na APOEL?
oczywiście, że możesz
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.08.2011, 12:41
Musisz mieć legitymacje. KONIEC KROPKA.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.08.2011, 19:21
Istnieje na naszym stadionie depozyt? Jeśli tak to gdzie i jakie są koszty

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.08.2011, 19:25
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Istnieje na naszym stadionie depozyt? Jeśli tak to gdzie i jakie są koszty

Depozyt jest zlokalizowany przed trybuną G.
Dostajesz karteczkę i po meczu się zgłaszasz nie ma żadnych kosztów.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 08.08.2011, 20:09
Coś mi kobieta w kasie zamieszałą i się chcę upewnic. Wolna sprzedaż jest od środy czy od czwartku ?

Jeszcze jedno zdanie na temat terminali. Nawet weterynarz w małym punkcie posiada terminal kart płatniczych I nie ma z tej okazji dwóch cenników.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2011, 20:16
Coś mi kobieta w kasie zamieszałą i się chcę upewnic. Wolna sprzedaż jest od środy czy od czwartku ?

Jeszcze jedno zdanie na temat terminali. Nawet weterynarz w małym punkcie posiada terminal kart płatniczych I nie ma z tej okazji dwóch cenników.
eehh.. przecież pisze na oficjalnej stronie w zakładce "bilety" że wolna sprzedaż dla tych co nie kupili karnetów rusza 10 sierpnia..
Odpowiedz cytując
19tomek06
Junior Member

Od: 10.2006

Stary 08.08.2011, 20:16
Trochę z innej beczki, na oficjalnej nic konkretnego nie znalazłem.
Mam karnet na C, na mecz z Zagłębiem chcę zabrać znajomego (na Wiśle jeszcze nie był). Czy mogę kupić sobie bilet na inną trybunę, czy system działa tak, że tylko przez całą rundę na C mogę chodzić?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 08.08.2011, 20:19
19tomek06 napisał(a):Wyświetl post
Trochę z innej beczki, na oficjalnej nic konkretnego nie znalazłem.
Mam karnet na C, na mecz z Zagłębiem chcę zabrać znajomego (na Wiśle jeszcze nie był). Czy mogę kupić sobie bilet na inną trybunę, czy system działa tak, że tylko przez całą rundę na C mogę chodzić?
skoro kupiłeś na C abonament to abonament masz na C. koniec kropka.

Odstępstwo od tego istnieje tylko w przypadku europejskich pucharów.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.08.2011, 20:23
6 sierpnia – start sprzedaży biletów tylko i wyłącznie dla posiadaczy karnetów Jesień 2011*
*jeśli planujesz do 10 sierpnia zakup Karnetu będziesz również mógł od razu zakupić bilet na mecz z APOEL-em Nikozja

6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00

Czyli w środę mam jeszcze zarezerwowane miejsce ? Sorki za pytanie ale jestem po kilku piwach a muszę wiedzieć na 100 %
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.08.2011, 20:26
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
6 sierpnia – start sprzedaży biletów tylko i wyłącznie dla posiadaczy karnetów Jesień 2011*
*jeśli planujesz do 10 sierpnia zakup Karnetu będziesz również mógł od razu zakupić bilet na mecz z APOEL-em Nikozja

6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00

Czyli w środę mam jeszcze zarezerwowane miejsce ? Sorki za pytanie ale jestem po kilku piwach a muszę wiedzieć na 100 %
tak, masz zarezerwowane.
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.08.2011, 20:28
arth_ur napisał(a):Wyświetl post

Tymczasem trochę wyżej w tym samym newsie napisano:

Cytat:

Zgodnie z obietnicą wszystkim posiadaczom karnetów Jesień 2011 na ten mecz przysługuje zniżka (patrz w cenniku). Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 08.08.2011, 20:30
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Tymczasem trochę wyżej w tym samym newsie napisano:
No ale ostrzegłem że po piwkach jestem. Dzięki za odpowiedź.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 08.08.2011, 20:39
jaja sobie robicie? co znowu jest niejasne?!
Cytat:
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.08.2011, 20:40
panowie a jak MAM karnet jesień 2011 to moge kupić bilet 13 sierpnia przed meczem z zagłebiem?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 08.08.2011, 20:43
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
panowie a jak MAM karnet jesień 2011 to moge kupić bilet 13 sierpnia przed meczem z zagłebiem?
postaraj się pomyśleć, a uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie
Cytat:
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 08.08.2011, 20:52
a jest w ogóle w planach opcja przekazywania karnetu na inną osobę w przypadku, gdy nie da się iść na mecz ?
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2011, 21:01
a jest w ogóle w planach opcja przekazywania karnetu na inną osobę w przypadku, gdy nie da się iść na mecz ?
W tej chwili klub nie potrafi czegoś takiegoś stworzyć w swoim 'zajebistym' systemie biletowym
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów