|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Tutaj kopie od 19:30 przyszły Wiślak? - nr. 7 na koszulce..
http://venconi.blogspot.com/ I już pierwsza bramka! Prostopadła piłka, a Spas wybiega jak z procy między dwoma środkowymi obrońcami i w sytuacji sam na sam się nie myli. video: http://www.youtube.com/watch?v=SHfOWI7stUQ
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 07.08.2011 o godz. 18:48.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Co prawda nie popieram tych, co widzą jakiś problem w przyjście do nas Stachowiaka, ale myślę, że trzeba mu dać szansę i niech paroma dobrymi występami przekona do siebie oponentów i niedowiarków
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Niektórzy traktują "aferę Stachowiaka" jak zamach na całą Wisłę, a jego zachowanie porównują do Dolhy... ludzie, trochę umiaru i zaufania dla Stana i Roberta, którzy uznali tego bramkarza za przydatnego w kadrze. I wolę zawodnika z charakterem, niż sympatycznego Jovanicia, przy którym obrona gra żenująco. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dwa krótkie pytania:
1. Proszę o przykład mniej honorowego zachowania niż rzucenie czymś komuś w plecy, zupełnie anonimowo z tłumu, w czasie gdy ta osoba jest w pracy i nie może się bronić. Szczyt honoru i odwagi. 2. Co miał zrobić Stachowiak, żeby uzyskał szacunek ludzi ulicy? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
2. Co miał zrobić Stachowiak, żeby uzyskał szacunek ludzi ulicy?
podniesc i sobie go wbic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A zasady świata kibicowskiego nie obowiązują piłkarzy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ad 1 To jest inna logika. Z ciekawości zajrzałem na stronę SKW i Czytam co piszą. Nawet komentować mi się tego nie chce co tam przeczytałem. Ogólnie to w pewnych kręgach, w tym kręgu również, doniesienie do władzy jest nie do zaakceptowania a tak traktują zachowanie Stachowiaka - doniósł arbitrowi i cały 'C' ukarali. Ad 2 Paradoksalnie patrząc po komentarzach - dostać w plecy, być twardym i nawet nie miałknąć. A tak już wracając do wątku to osobiście liczę na to iż sytuacja powróci do normy i o transferach decydował będzie Stan/Trener bramkarzy a nie SKWK. Pozdro |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
.......icie totalne głupoty,wyluzujcie zajarajcie sobie jakiegoś majeranku czy coś bo Wam żyłka pęknie przez jakiegoś noname`a ze Śląska
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja Wam powiem, że ten Dino Baggio to jest dopiero szmata, przez niego w pucharach grać nie mogliśmy!
Tak serio, to zarzucanie czegoś Stachowiakowi w tej sytuacji, to w najlepszym wypadku bronienie chamstwa i głupoty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, przecież dostał tylko NOŻEM w głowę. Powinien z nim dalej grać, a nie zgłosił sędziemu, konfident jeden. Donosiciel i tyle.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zwariowałem czytając wypowiedzi co po niektórych. Z ciekawości aż wszedłem na stronę SKWK aby przeczytać ten wpis. Najbardzie denerwujące jest to, że pod każdym tekstem jest informacje, że to opinia autora. Czyli każdy może pisać bzdury i wysłać do SKWK z nadzieją na jej umieszczenie
![]()
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zasłużeni/działający kibice mogą. Internetowi kibole na szczęście nie.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kamson, ale tu nie chodzi o tpo czy ktoś jest zasłuzony czy nie tylko o treści jakie chce przekazać za pośrednictwem stron SKWK, która jakby nie było reprezentuje środowisko Kibiców Wiłsy Kraków. I pozwolenie na umieszczenie tego artykułu/opini, która jednoznacznie wskazuje winowajcę całego zajścia i piętnuje jego zachowanie jest rzeczą skandaliczną.
Ja mam do Ciebie pytanie co byś zrobił gdyby na bramce stał Twój syn ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bardziej pasuje 'urażeni', no ale ja to się nie znam
![]() A co do Stachowiaka to w grę wchodzi wypożyczenie z opcja pierwokupu więc szalenie bezpieczna opcja. Facet został odsunięty od składu za postawienie się przy wszystkich Nawałce. Jeśli transfer dojdzie do skutku to będzie znów świadczyć o tym iż Stan umie wyszukiwać ciekawe/okazyjne propozycje transferowe i trzyma rękę na pulsie. Jestem pod wrażeniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Stachowiak z tego co gdzieś wyczytałem jest skonfliktowany z Nawałką. Po co nam taki piłkarz, co się nie umie podporządkować? żeby jeszcze był super bramkarzem, to bym rozumiał..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj modne są maczety i śmieciarki. W tym przypadku chyba jednak nie beda potrzebne http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...mce_Wisly.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Zanim zacytujesz postaraj się pomyśleć o czym cytowany przez Ciebie pisze - odnosiłem się do sytuacji z Frankowskim. Stachowiak to inna sprawa (żeby było jasne - dla mnie żadna sprawa).
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 08.08.2011 o godz. 09:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nie, w reklamówce
tak się składa że celował w kogoś innego
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.08.2011 o godz. 09:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ty tak na poważnie?
To jest jakieś usprawiedliwienie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raczej ironia
komuś się za bardzo czasy mieszają, wtedy rzucanie czegoś z trybun to był standard, a zawsze było coś pod ręką. idąc na stare C to kumpel mógł podbić pod kratę z siatką browarów, granatem, czy automatem.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.08.2011 o godz. 09:44.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ironia?
Najpierw sprawdź znaczenie tego słowa w słowniku! Rzucanie to był standard? Tylko pochylić się nad takim przejawem głupoty! ![]() Zawsze w sercu Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co ja poradzę że wam się w dupach przewraca, i wyciągacie sytuacje o których wiecie z jakiś szmatławców, nie mając pojęcia o czasach i życiu na trybunach. Jeśli nie masz mniej niż dwadzieścia lat i chodziłeś jeszcze na Legie to powinieneś o tym wiedzieć ![]() Powód: znaki
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.08.2011 o godz. 10:02.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Rzucanie czymkolwiek niebezpiecznym facetowi stojącemu tyłem, w dodatku anonimowo z tłumu jest oznaką TCHÓRZOSTWA i FRAJERSTWA. Po takich akcjach nie dziwne, że w Polsce traktuja nas jako kibiców BEZ ZASAD I HONORU. Stachowiak mógł odrzucić przedmiot za bramkę ale mógł też pokazać go sędziemu. I najważniejsze: ZAPOMINACIE CO ROBIŁ JOVANIĆ W SOFII POD KONIEC MECZU POKAZUJĄC SĘDZIEMU, ŻE LECĄ PRZEDMIOTY NA MURAWĘ
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|