|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Franek Franek łowca bramek - najlepszy piłkarz w historii występów w Wiśle szkoda, że niedoceniany przez myślących inaczej....
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie chcę znów zaczynać tutaj dyskusji na temat Franka, ale kim w takim razie dla przeciwników Franka jest teraz Baszczu? Jak dla mnie gorzej się Marci zachował, mowił że nie pójdzie do żadnego polskiego klubu prócz Wisły, a tu przechodzi i to jeszcze do naszego wroga, gdzie śpiewają na nas k... i że Cracovia rządzi w Krakowie.
Dodam od siebie, że gdy Franek odchodził oczywiście smutno mi się zrobiło, ale już w następnym meczu bez Franka pomyślałem, że z wszystkich zawodników Wisły ( którzy wcześniej już odeszli ) to jemu najbardziej należało się odejście i dobrze że odszedł. Gdyby Frankowski był zdrajcą to nie tłumaczyłby się z własnych wyborów, bo miałby to wszystko gdzieś, a widocznie nie miał. Wyjaśniał nawet sprawę tutaj na forum. Dlatego pytam, skoro dla Was Frankowski jest zdrajcą, to kim jest teraz Baszczyński? Dla mnie i jeden i drugi jest legendą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Gdyby poszedł do kauflandu..jasne, ale Polonia, klub jak każdy inny a że ma niby zgodę z parchami...bez przesady. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legendą to jest Reyman.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i co z tego, że Frankowski był dobrym piłkarzem, jak jest patologicznym frimonem i fletem. Płaczkiem, zakładającym tematy na forum i szlochającym do dziennikarzy, bo dzieczynce zachciało się nagle odejść, zaczął szantażować klub i właściciela, a Ci wszyscy radykałowie nagle stali się tacy źli i wredni ... bo Tomuś tylko 160 000 euro zarabiał mając wokół siebie reprezentację Polski na boisku... itp, itd
Czytajac to forum można dojść do wniosku, że gdyby koszulke Wisły załozyli liderzy Jude Gangu i strzelili bramki w eLM to zostaliby bogami trybun. Znacie chociaz tego Frankowskiego, że tak mu dupę liżecie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Borek w Cafe futbol pyta Kosowskiego o słabe strony APOELu - Kosowski odpowiada coś w deseń " nie będę za darmo ułatwiał sprawy Wiśle. Wisła ma mój numer niech zadzwoni" oczywiście nie cytuje go słowo w słowo ale takich był wydźwięk tej wypowiedzi.
Komentarz zbędny.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co do Baszcza.
Chciał wrócić do Wisły i podobno zaakceptował go trener holenderski, ale powrót zastopował ktoś u góry.Być może jest to związane z widoczną polityką pozbywania się ze składu Polaków, którzy przez tyle lat LM nie potrafili zdobyć (wyjątek potwierdzający regułę to Sobol). Baszczu nigdy nie szantażował właściciela, Wisły i nigdy nie grał preciwko zagorzałym fanom, jak robił to Frankowski. Zresztą Baszczyński to charakterny facet, a Frankowski to dobry napastnik o psychice nawt nie kobiety (płaczek, focher, skarżypyta, w dodatku uważający się za pępek świata) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mateusz91 co Ty w ogóle wypisujesz o Franku chyba w innym świecie żyjesz.. A Ty znasz Frankowskiego tak dobrze
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może nie chciał aby potem cytowano go w prasie i informacje poszły w świat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Może ledwo co mu starcza na pampersy, dlatego chcę sobie dorobić
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam i jestem pewien swoich racji.
I kiedyś z całego serca wrzeszczałem "Franek, Franek łowca bramek" i po każdej bramce dołaczałem do tych co uzmysławiali janasowi, że to błąd, że nie powoływał go do kadry. I nagle w 2005 roku zwariowałem, że ten mój idol okazał się takim szmaciarzem i byłem na Odrze w Wodzisławiu jako malolat i widziałem jak jako jedyny Frankowski ma w dupie to, że te 300 osób mimo tej klęski w Atenachjechało na tą wiochę, by pokazać że nadal mimo wszystko jesteśmy z Wisła (obraził się na cały świat i nie podszedł pod sektor jako jedyny). A potem szlag mnie trafił, że pupil Cupiała szantażuje mój ulubiony klub i to jeszcze jako ktoś, kto zawsze miał u właściciela fory i miał pchane do dupy. I bylem dumny, że ktoś wywiesił transparent może mocny w słowach, ale jednak prawdziwy. Byłem dumny, że ktoś z ruchu kibicowskiego pokazuje, że zawsze na pierwszym miejscu powinno być dobro i interes Wisły a nie rozkapryszonego grajka. A potem te jego płacze, szlochy, logowania się na forach i obwinianie przez niego wszystkich, tylko nie samego siebie. I zdania mimo wieku nigdy nie zmienie, bo zawsze będę walczył o dobro Wisły. I wkur... mnie, że zamiast przekładać potencjał ABG na wygrywanie rywalizacji z Żydami w realu, to niektórzy wyspecjalizowali się w mędrkowaniu na internecie. Srama na konfidenta Stachowiaka, gdyby miał trafić do Wisły, bo jest konfidentem, sram na Frankowskiego bo jest judaszem i zdrajcą. Liżcie mu dupę dalej i beczcie na takich jak ja w wirtualnym świecie, a my na to mamy wyjeb... bo damskie się nie liczy. Bez odbioru |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Niemniej jednak Małecki to zazwyczaj puszcza takie balony jak Alvarez swego czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No przez chwilę też tak pomyślałem ale coś mi mówi że on taki typ jest.Nawet od Wisły by kasę brał i to za co
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.08.2011 o godz. 12:09.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
też usłyszałem ten komentarz Kosy i w ogóle nie brzmiało to jako żart... może zbiera na pampersy tudzież inne waciki?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przecież potem powiedział żę jak by co to jego telefon jest czynny przez 24h dla Maskaanta
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
A może to raczej telefon Maaskanta powinien być czynny dla Kosowskiego Chyba się komuś pop ... kto do kogo ma przyjść i prosić o grę ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Borek zapytał Kosowskiego o słabe punkty APOEL-u. Kamil nie za bardzo wiedział jak odpowiedzieć, bo on jest od grania, a nie od rozpracowywania rywali, to zażartował, że za takie coś trzeba płacić. Po chwili oczywiście powiedział, że jego telefon jest czynny 24 godziny na dobę i śmiało może do niego dzwonić Maaskant to mu wszystko powie. Jak zwykle robi się z igły widły...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z igły widły wiadomka żyjemy przecież w polsce tu się zawsze wszystko wyolbrzymia i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fcb4- możliwe ale jeżeli to był żart Kosy to naprawdę słaby
a brzmiało to tak " nie będę za darmo ułatwiał sprawy Wiśle. Wisła ma mój numer niech zadzwoni" ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niedzielana czeka lakierowanie całego Cayenne'a...ktos mu zrobil czerwoniutki napis JŹS przez caly bok.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ach Ci chuliganie...
![]() PS: HAHAHAHAHAHA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
baszczu to co najwyzej moglby zalatwic wisle wyjebanie maaskanta jakby za ciezko bylo na treningu , niech ten pupilek rogali trzyma sie od wisly jak najdalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W meczu II Rundy Pucharu Polski Podokręgu Krakowskiego nasi Oldboje pokonali na wyjeździe Proszowiankę Proszowice 4-1. Po dwa gole strzelili Gołoś i Szymkowiak.
Wisła Oldboje: Artur Sarnat - Marcin Jałocha (46. Robert Włodarz), Cléber, Janusz Nawrocki, Marek Koźmiński - Kazimierz Moskal (80. Kazimierz Kmiecik), Mirosław Szymkowiak, Konrad Gołoś, Zdzisław Janik, Tomasz Kulawik (60. Krzysztof Bukalski) - Marcin Kuźba (30. Ryszard Czerwiec ) Jeszcze nie wiadomo z kim zagrają w III Rundzie. Jak widać mimo tego ,że Proszowianka gra w okręgówce czyli dwa poziomy wyżej niż pierwszy rywal naszych Odboi to mecz był łatwiejszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
34 letni Kuźba nie jest za młody na oldboyow?
![]() ile jest rund tego pucharu polski? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak z ciekawości: co się dzieje z Żurawiem ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|