The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2011, 09:34
licoo napisał(a):Wyświetl post
P.S. Oglądaliście ostatni mecz Wisły w C+? Miałem wrażenie, że Szymek jest cały czas za Wisłą ( komentator z płyty boiska za to za Widzewem ). Zresztą nie pierwszy raz odniosłem to wrażenie, często o nas pozytywnie się odnosi. W przeciwieństwie niestety do Iwana. Np. przy karnym dla nas, zamiast się cieszyć to on mówi że nie było karnego i w kółko to powtarza. Tak samo przy pierwszej bramce, zamiast chwalić naszych to mówi na obrońcę że trzeba go ,,zganić" bo źle się zachował Takie moje luźne spostrzeżenia
To jest komentator. Ma komentować, a nie mówić nieprawdę, bo tak mu nakazuje sympatia kibicowska...

Karny był? Nie. Więc o co chodzi?

Druga kwestia jest podobna, dlatego ograniczę się tylko do powyższego spostrzeżenia.
Odpowiedz cytując
Mateusz91
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.08.2011, 09:52
P.S. Oglądaliście ostatni mecz Wisły w C+? Miałem wrażenie, że Szymek jest cały czas za Wisłą ( komentator z płyty boiska za to za Widzewem ). Zresztą nie pierwszy raz odniosłem to wrażenie, często o nas pozytywnie się odnosi.

"Szymek"gdy grał u nas nigdy nie chciał się określić w tym temacie. Jego żona (była, obecna ?) pochodzi (-ła) z Łodzi, on tam grał wiele lat i sentymentalnie bardzo był przynajmniej jeszcze w 2005 roku związany z Widzewem i jego kibicami, którzy z kolei również darzyli go duzą sympatią. Czasami dało się odczuć, że Widzew jest mu bliższy mentalnie, co zresztą nie do końca może być dziwne.

Na pewno jednak bardzo cenił sobie to i był tym "podjarany", że fani Wisły wybrali go do "11" stulecia. Rozumiał też rywalizację kibicowską z Żydami, bo pewnie wychował się na konkurowaniu w różnych aspektach Widzewa z ŁKS-em.

Pamiętam też z nim wywiad, w którym opowiadał, że kiedyś zbierał jako małolat szaliki i jak przyjechał na R22 z Olimpią jeszcze w 1993 roku, to kupił sobie tu taki z nowszej generacji z napisem TS WISŁA.

Co by nie mówić każdy z kluczowych postaci ery TF, który decydował o obliczu Wisły ma do niej sentyment, bo:

1. Sportowo - kolekcjonowało się tytuły MP, za nie pobierało się niemałe premie, w Pucharach się pogrywało.
2. Organizacyjnie - duże zarobki jak na polskie realia, regularnie i terminowo wypłacane (kiedyś w polskiej lidze nie było to standardem)
3. Kibicowsko - klub z rzeszą kibiców.

PS Myślałem, że temat umieszczania Franka w jakichkolwiek imprezach oddających szacunek piłkarzom po 2005 roku jest zakończony ...
Ostatnio edytowane przez Mateusz91 : 05.08.2011 o godz. 09:55.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.08.2011, 14:06
Cytat:
Od kilku tygodni z Miedzią Legnica trenuje były zawodnik Wisły Kraków, Wojciech Łobodziński. Zawodnik jest już ponoć "po słowie" z klubem z Orła Białego.

Łobodziński opuścił Kraków po tym jak wyszło na jaw, że był zamieszany w aferę korupcyjną w Zagłębiu Lubin. Zawodnik poprosił trenera Baniaka o możliwość trenowania przez pewien czas z jego drużyną. Zarówno klub jak i sam zawodnik zaprzeczali temu, że Łobodziński wzmocni Miedź. Teraz okazuje się, że jest szansa na to, by ten doświadczony pomocnik jednak zagrał w drużynie Bogusława Baniaka.
Nieźle panie Łobo.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.08.2011, 15:45
Mateusz91 napisał(a):Wyświetl post
P.S. Oglądaliście ostatni mecz Wisły w C+? Miałem wrażenie, że Szymek jest cały czas za Wisłą ( komentator z płyty boiska za to za Widzewem ). Zresztą nie pierwszy raz odniosłem to wrażenie, często o nas pozytywnie się odnosi.

"Szymek"gdy grał u nas nigdy nie chciał się określić w tym temacie. Jego żona (była, obecna ?) pochodzi (-ła) z Łodzi, on tam grał wiele lat i sentymentalnie bardzo był przynajmniej jeszcze w 2005 roku związany z Widzewem i jego kibicami, którzy z kolei również darzyli go duzą sympatią. Czasami dało się odczuć, że Widzew jest mu bliższy mentalnie, co zresztą nie do końca może być dziwne.

Na pewno jednak bardzo cenił sobie to i był tym "podjarany", że fani Wisły wybrali go do "11" stulecia. Rozumiał też rywalizację kibicowską z Żydami, bo pewnie wychował się na konkurowaniu w różnych aspektach Widzewa z ŁKS-em.

Pamiętam też z nim wywiad, w którym opowiadał, że kiedyś zbierał jako małolat szaliki i jak przyjechał na R22 z Olimpią jeszcze w 1993 roku, to kupił sobie tu taki z nowszej generacji z napisem TS WISŁA.

Co by nie mówić każdy z kluczowych postaci ery TF, który decydował o obliczu Wisły ma do niej sentyment, bo:

1. Sportowo - kolekcjonowało się tytuły MP, za nie pobierało się niemałe premie, w Pucharach się pogrywało.
2. Organizacyjnie - duże zarobki jak na polskie realia, regularnie i terminowo wypłacane (kiedyś w polskiej lidze nie było to standardem)
3. Kibicowsko - klub z rzeszą kibiców.

PS Myślałem, że temat umieszczania Franka w jakichkolwiek imprezach oddających szacunek piłkarzom po 2005 roku jest zakończony ...
generalnie z Szymkowiakiem jest ciekawa sprawa, bo ja zawsze odnoszę wrażenie, że jest na przekór
bo gdy gra Wisła, to on zawsze ją krytykuje, jest dość sceptyczny, jakby chciał pomóc rywalowi

a gdy gra Widzew z Wisłą, to właśnie jest za Wisłą, pomimo tego, że większą sympatią żywi Widzew

dziwna persona
Odpowiedz cytując
Usulovski
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.08.2011, 16:06
Niedawno na antenie C+ Szymkowiak odnosił się do tego, niestety nie pamiętam tego słowo w słowo, ale mniej więcej powiedział, że przez kilka lat kibicował Wiśle ale teraz już spoważniał.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.08.2011, 18:15
No tak, ale nie pierwszy raz u Szymka słychać to w komentarzach. W sumie mógłby komentować jak Węgrzyn lub Mielcarski, czyli obiektywnie a jednak chyba tego nie robi. Posłuchajcie czasem. Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie. W oldboyach chyba tez gra

St@chu napisał(a):Wyświetl post
To jest komentator. Ma komentować, a nie mówić nieprawdę, bo tak mu nakazuje sympatia kibicowska...
Nie mówię że ma mówić nie prawdę, ale zamiast się ucieszyć że karny, ze szansa na gol, to on od razu że nie ma karnego. To już Borek wyglądał na osobę bardziej za Wisłą niż Iwan. I tu nie ma nic co do tego że Iwan grał w Wiśle, ktokolwiek by tam nie siedział powinien się z tego karnego cieszyć
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.08.2011, 18:27
wymyślasz, powiedział że za akcje się karny należał
szukacie dziury w całym
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.08.2011, 19:00
Mateusz91 napisał(a):Wyświetl post
Błaszczykowski niestety może sobie podac rękę z Jeleniem,a w Borussii nie pogra sobie właśnie z tego względu,że lepiej żeby grał młody niemiec,niż polak który 30 min będzie szarpał i fajnie grał a po 31 będzie wzywał fizjoterapeutę.

Kto Ci tak skrzywił kąt myślenia? Sorry, ale za dużo chyba czasu spędzasz w wirtualnym świecie, połykając wyimaginowane teorie zakompleksionych pismaków.
Czy Twoim zdaniem piłkarz, który w jednym sezonie zagrał 29 meczów w Bundeslidze, 7 w europejskich pucharach, 1 w Pucharze Niemiec, do tego kilka w kadrze Polski jest piłkarzem kontuzjogennym i fizyczne słabym (bo tak mozna odczytać Twoją wypowiedź)?
Kuba ma się dobrze, ostatni uraz został już wyleczony. Pewnie po raz kolejny "podejmie rękawicę" w rywalizacji z kimś, kogo za spore pieniądze w wieku 19 lat chciał już Real Madryt, czyli z Goetze, więc ...
Ty chyba za mało czasu spędzasz oglądając bundeslige i korzystając z wiarygodnych źródeł.
Tutaj lista kontuzji Kuby :
10/11 11.02.2011 25.02.2011 Kapselverletzung
10/11 19.08.2010 02.09.2010 Muskelfaserriss
09/10 02.02.2010 09.02.2010 Adduktorenverletzung
08/09 20.02.2009 09.03.2009 Oberschenkelprobleme
08/09 02.01.2009 19.02.2009 Muskelfaserriss
08/09 22.09.2008 26.09.2008 Knochenstauch ung
08/09 05.06.2008 30.06.2008 Oberschenkelprobleme
07/08 02.03.2008 01.04.2008 Muskelfaserriss
07/08 22.01.2008 28.02.2008 Muskelfaserriss
Ogółem 198 dni , 9 kontuzji,i z tego co widze nie ma tutaj kontuzji kwietniowej kiedy to Kuba pauzował 2 tygodnie więc kolejne 14 dni.Miejsce w składzie stracił przez urazy tylko i wyłącznie,a nie przez to,że Goetze chciał ( ? ) Real czy Manchester. Złapał kontuzje wszedł Goetze grał świetnie,Kuba wrócił po kontuzji Goetze siadł na ławe,więc pdst był Kuba,ale że ten znowu złapał kontuzje to go młodzian wygryzł i kuba grał same ogony przelicz sobie ile minut zagrał i podziel to przez wystepy i wyjdzie Ci ile pełnych spotkan zagrał.

A Irek z którego wszyscy robią inwalidę miał kontuzje raz do roku i akurat zawsze w tym samym okresie :
10/11 19.09.2010 31.12.2010 Knieprobleme
09/10 05.08.2009 12.09.2009 Knöchelverletzung
08/09 25.10.2008 31.12.2008 Schlüsselbeinbruch
I zawsze po tych kontuzjach wracał do pełni formy i pakował bramki.Ogółem 3 urazy , 200 dni pauzy. Różnica między Kubą a Jeleniem jest taka,że Jeleń ma problemy rzadko,ale poważne i długie,a Kuba po prostu często,co na pewno utrudnia mu walkę o miejsce w składzie.KUBA JEST SŁABY FIZYCZNIE I KONTUZJOGENNYi to mówili zarówno borek i hajto podczas komentowania spotkań na Eurosporcie,to mówili dziennikarze Bilda i Kickera tyle,że dużo ,,brutalniej'' wręcz pisali,dlaczego gra kontuzjogenny polak,a młody niemiec siedzi na ławie,Smuda też podkreślał problem Kuby,Klopp zwracał na to uwagę więc nie wiem co ty mi zarzucasz skoro fakty są właśnie takie.I co z tego,że ostatni uraz został wyleczony skoro on nie ma jednego problemu jak Jeleń,tylko co chwile nęka go co innego co jest dodatkowym utrudnieniem.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.08.2011, 19:05
ChG napisał(a):Wyświetl post
Nieźle panie Łobo.

Łobo to raz, a Baniak to dwa.

Ciągnie swój do swego, krzyżyk na drogę... .
Odpowiedz cytując
Silvestro
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 05.08.2011, 19:14
No tak, ale nie pierwszy raz u Szymka słychać to w komentarzach. W sumie mógłby komentować jak Węgrzyn lub Mielcarski, czyli obiektywnie a jednak chyba tego nie robi. Posłuchajcie czasem. Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie. W oldboyach chyba tez gra
Chyba żartujesz! Węgrzyn obiektywnie Przejrzyj sobie forum i zobacz ile inwektyw pod jego adresem już poleciało. W komentarzu głównie doradza przeciwnikom , co zrobić,żeby Wiśle strzelić bramkę.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.08.2011, 22:11
Ok, ja pisałem głównie o Szymku, podoba mi się to że dalej sympatyzuje z Wisłą (doszukuje się przynajmniej pozytywów, dużo o niej mówi, czasami w komentarzach nawet broni ) , w przeciwieństwie właśnie do Węgrzyna, czy by było dobrze czy źle to nigdy dobrego słowa o Wiśle nie powie.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 05.08.2011, 22:21
Ok, ja pisałem głównie o Szymku, podoba mi się to że dalej sympatyzuje z Wisłą (doszukuje się przynajmniej pozytywów, dużo o niej mówi, czasami w komentarzach nawet broni ) , w przeciwieństwie właśnie do Węgrzyna, czy by było dobrze czy źle to nigdy dobrego słowa o Wiśle nie powie.
Najlepszy jest ten nowy Piotr Dziewicki.
"Świetnie na pozycje wychodził Ivica Iliev, dobrze, że Wilk go nie dostrzegł."
Sorry za off topic.
Odpowiedz cytując
bkl
Banita

Od: 12.2010

Stary 05.08.2011, 22:24
Ale Łobo się stoczył z reprezentacj do II-ligi

Wojciech Łobodziński negocjuje z Miedzią
http://.................../viewtopic.php?t=6626
Odpowiedz cytując
Usulovski
Senior Member

Stary 05.08.2011, 22:28
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Łobo to raz, a Baniak to dwa.

Ciągnie swój do swego, krzyżyk na drogę... .
Co ciekawe sama Miedź też jest nieźle umoczona, tutaj parę ciekawych informacji:

http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...z-legnica.html

A co do Węgrzyna to w pełni się zgadzam, facet najwyraźniej ma jakiś uraz do Wisły, wielokrotnie dawał powody takiego do przyjęcia takiego założenia.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 06.08.2011, 00:52
Węgrzyn to zwykły wieśniak myślący że jest ekspertem. Pograł u gumiorów pograł w żydach i pograł u nas, na topie jest Wisła więc jej można w.......ić szpileczkę bo każda wypowiedź "pod prąd" może być odebrana lepiej. Dla mnie Węgrzyn jest nikim i gdy zdarzy mi się posłuchać tego pajaca to zawsze wyciszam TV, jego dyrdymały można puszczać bokiem i widowisko nie straci zbyt dużo na swojej atrakcyjności.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 06.08.2011, 05:02
Przesadzacie z krytykowaniem Węgrzyna. On jest trochę jak Weszło - zauważa główne negatywne aspekty gry zespołu, ale najczęściej jest obiektywny. Do tego lubi drużyny waleczne, zdeterminowane, stąd w meczach Wisły, Lecha lub Legii ze słabszymi zespołami często pochlebniej wypowiada się o tych słabszych drużynach, jeśli podejmują walkę z ligowymi potentatami i nie oddają punktów łatwo.
Ostatnio edytowane przez jova : 06.08.2011 o godz. 05:05.
Odpowiedz cytując
tomaszw
Member

Od: 05.2011

Stary 06.08.2011, 08:47
A ja mysle, ze relacje bylych zawodnikow Wisly zwiazanych z mediami sa troche jak rodzic nauczyciel - dziecko wlasne i obce dziecko. Gdzie taki komentator zawsze bedzie "wymagal" wiecej od "swoich" bedzie w obec nich bardziej krytyczny. Moze tez po to aby nie posadzono go " a ty grales w Wisle to komentujesz pod nich". I moze to tak mocno tkwi w ich (komentatorow) glowach, ze przesadzaja w druga strone
FAKT : - Ruud van Nistelrooy "Nie zagram w Wiśle bo trzymam kredens"
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.08.2011, 12:41
Kosa 2 asysty juz, mimo ze z rzutow roznych, ale jednak.

Juz 3 asysta.

4 asysta hahaha : D
Ostatnio edytowane przez HEDu : 06.08.2011 o godz. 13:57.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 06.08.2011, 13:58
Czwarta asysta Kosy... Ciekawe, jak mu ta runda wyjdzie. Szczerze mówiąc nie zastanawiałbym się nad sprowadzeniem go do Krakowa skoro był wolnym zawodnikiem. Kose brałbym w ciemno.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.08.2011, 14:19
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Czwarta asysta Kosy... Ciekawe, jak mu ta runda wyjdzie. Szczerze mówiąc nie zastanawiałbym się nad sprowadzeniem go do Krakowa skoro był wolnym zawodnikiem. Kose brałbym w ciemno.
przeciez to ' najsłabsza Wisła od lat " Kosowskiemu Melikson może buty czyścic

śmieszne że po pierwszym meczu wszyscy gnojili Kosę , zas po drugim wychwalają jego gre pod niebiosa . Równie dobrze można upatrywac Popka jako głównego kandydata na króla strzelców ekstraklasy

popatrzcie sobie co robi Podbeskidzie przy rożnych , Wisła czy Legia wbili by dzisiaj takiej drużynie nie 6 , a nawet więcej bramek . Nawet MKS Sławków zagrał z nami ambitniej , niż Podbeskidzie z GKSem.

co do byłych zawodników to zastanawia mnie , jak nisko musiał upaść Łobodziński , że szuka szcześcia w II lidze . To nie do wiary że nie może sobie znaleźć klubu w I lidze , już nie wspominając o ekstraklasie , gdzie dla wielu klubów przeszłość korupcyjna nie ma znaczenia .
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 06.08.2011, 14:20
Kosa ma nawet lepsze wrzutki niz Patryk Małecki
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.08.2011, 14:21
Tak
Trzeba go było zabrać i przywiązać do chorągiewki bocznej żeby daleko nie było w razie rzutu rożnego. A jednego z naszych obrońców wymienić na Popka żeby miał kto strzelać. I jeszcze jedno, nich zawsze naszym przeciwnikiem będzie zespół z bramkarzem i obrońcami Podbeskidzia.
Pozdrawiam
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 06.08.2011, 14:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
przeciez to ' najsłabsza Wisła od lat " Kosowskiemu Melikson może buty czyścic

śmieszne że po pierwszym meczu wszyscy gnojili Kosę , zas po drugim wychwalają jego gre pod niebiosa . Równie dobrze można upatrywac Popka jako głównego kandydata na króla strzelców ekstraklasy
Myślę, że Kosa oceniał Wisłę na podstawie rundy wiosennej poprzedniego sezonu. Zapewne chodziło mu też o najsłabszą "mistrzowską" Wisłę (o Meliksonie Kosa się nie wypowiadał). Szczerze mówiąc moje odczucia oglądając Wisłę w zeszłym sezonie były podobne - to dla mnie w tamtej chwili była najsłabsza mistrzowska Wisła od lat.

Po pierwszym meczu nie napisałem o Kosie ani słowa, po drugim zauważyłem cztery asysty i dodałem, że ciekawi mnie jak wyjdzie mu cała runda. To nie jest wychwalanie pod niebiosa

Kosę jako piłkarza cenię bardzo, dlatego gdybym miał jakiś wpływ na transfery podpisałbym z nim kontrakt na 1 rok. Jako, że wpływu na transfery nie mam to sobie piszę co myślę na forum.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.08.2011, 15:41
Dziś Kosowski przeszedł samego siebie. 4 asysty - trochę punktów w fantasty lidze mi nabił
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.08.2011, 15:55
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
Ameryki nie odkryłeś, wrzutki Małeckiego to jego słaba strona, za to Kosa zawsze dobrze dośrodkowywał.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 06.08.2011, 16:02
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ameryki nie odkryłeś, wrzutki Małeckiego to jego słaba strona, za to Kosa zawsze dobrze dośrodkowywał.
Taa...

Pamiętam jak kiedyś ktoś na sektorze powiedział, że Kamil któregoś dnia strąci kibica siedzącego w najwyższym rzędzie starej C Jednak było to na początku Jego gry w Wiśle. Jak jeszcze występował jako obrońca. Potem wyglądało to znacznie lepiej.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 06.08.2011, 16:05
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
żartujesz czy piszesz serio ?
od niego to ja lepiej dośrodkuje z rogu np.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.08.2011, 16:33
Ahhh ten Franek... Ładna bramka sztuczką techniczną.

89' minuta 2:1 dla Jagielloni.
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 06.08.2011 o godz. 16:35.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 06.08.2011, 16:33
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Gdzie są Ci "znawcy" co pisali "Na co nam Kosa?" Kamil nie zapomniał jak się gra w piłkę i uważam , że nawet taki "leśny dziadek" by nam się przydał. Tym bardziej , że był za darmo i nawet taki Bełchatów na niego stać.
A jakby grał u nas to za co by dziecku pampersy kupił?
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 06.08.2011, 16:35
Gdy przed sezonem pisałem, że Kosowski by nam się przydał , to mało mnie dzieciarnia nie zjadła , że "Stary", "Będzie jak z Żurawskim" , "Na co nam on" - pisałem wtedy by nie wrzucać wszystkich do jednego worka, bo jeden piłkarz starzeje się szybciej, inny nawet w wieku 35-37 lat może dużo wnieść do zespołu. Dziś Kosa pokazuje, że dalej jest w formie, a tak dobrze dośrodkowującego zawodnika jak Kamil to my długo mieć nie będziemy.
Tym bardziej żal, że nawet taki Bełchatów było stać by zapłacić mu na "pampersy" . Oj Przydałby nam się taki konkurent o miejsce w składzie z Kirmem, uważam , że jak na dzień dzisiejszy KOSA jest lepszy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów