|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
11 na 10 cwielongow dla Kirma....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ważne, że nie przegraliśmy. Remis nie jest zły - tylko 2 punkty straty do 1 miejsca, a to dopiero druga kolejka.
![]()
ZKS NAFTA JEDLICZE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kirm jak w meczu z Levadia w Sosnowcu. Poprzeczki, slupki.
Co on w dzieciństwie w słupek, poprzeczka grał... ? Kolejny remis w lidze - przypomina się Lech Poznań z zeszłego sezonu, obyśmy podobnie nie skończyli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cóż, znów remis wywalczony w kocówce, znów Biton ratuje punkt. Drugi mecz, drugi gol.
Płakać nie ma nad czym, może co najwyżej nad skutecznością Kirma można łezkę uronić ![]() Widać, że w pierwszej połowie Wisła myślami była już przy APOEL-u. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brawo Andraż Kirm!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja od początku sezonu przyglądam się Kirmowi i nie wiem co jest ze koles ma taki brak farta ... :/ z Litexem dostaje pilke pod nogi i wypada mu na aut, teraz nie trafia , chodzby z braku szczescia ława ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
2 pierwsze mecze graliśmy na wyjeździe,porażki nie ma
Nie jest tak źle ale szkoda że Kirm tego nie strzelił ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ta szczęścia. Facet jest marnym piłkarzem i co tu dużo się rozwodzić nad tym.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie no jeszcze mnie nosi po tym co Kirm zrobił.
Co do meczu to pierwsza połowa fatalna, druga już całkiem, całkiem. Remis na Polonii to nie tragedia. Na plus: Paljic- pare razy nas uratował w defensywie, Sobol i Małecki który z ofensywy może miał dużo niedokładnych podań, ale widać że go to nie zrażało i robił swoje ciągnąc akcje do przodu. Na minus: Iliev - który oprócz akcji bramkowej, to kompletnie nic nie pokazał, Lamey który dziś coś słabo krył i w przodzie też bez rewelacji oraz Kirm za tą 100000% sytuacje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kirm tak samo jak Jirsak są za słabi na taki Klub jak Wisła.Powinien Andraż pokryc koszta wyprawy do Warszawy
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2011 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Opanuj się, on nie musi trafiać bo nie zarabia kilkudziesieciu tysięcy miesięcznie jak Kirm. A Sobolewski ofc szacunek, jak zawsze. Inni się patrzyli, a on wrócił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kirm może i zwalił ale na to wiele razy pokazywał należy mu się jakiś kredyt zaufania i zamiast na niego jechać to powinniśmy go spierać. Zdarzyło się i trudno. To jest nasz zawodnik a nie innej drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Polonia ma aspiracje do zajecia miejsca na podium. nie gralismy z Koroną czy Podbeskidziem. Do tego na wyjezdzie gdzie ostatnio bardzo czesto nam ciezko bylo tam gra. (wystarczy przywolac samobojcze gole w ostatnich spotkaniach z KSP) takze ja bym rak nie zalamywal. Wisla byla lepsza i powinna wygrac. Kirm i Genkow sa najslabszymi ogniwami w tym sezonie i nie rozumiem koncepcji Maaskanta, ktory zdejmuje Bitona i Ilieva, czyli dwojke zawodnikow ktorzy robili roznice. Meliksona nie oceniam bo to skarb. Dla mnie takie zmiany to nic innego jak proba bronienia wyniku i to mnie denerwuje u Maaskanta. Bo to nie pierwsza tego typu zagrywka z jego strony. Nie mozna sciagac najlepszych zawodnikow a w icb miejsce Genkowa bez formy i Kirma ktory nie jest w tym sezonie sobą. Niech sie ogrywają ale ze slabszymi rywalami i to u siebie. A nie z Polonia na wyjezdzie.
Szkoda ze tak to wyglada z Kirmem i Genkowem, to ze potrafia grac wiemy nie od dzis. Nie przez przypadek przez dlugi czas Kirm byl wiodaca postacie w reprezentacji i w Wisle. Genkow tez robil rozince. Pobudka Panowie!
Ostatnio edytowane przez CH. : 06.08.2011 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
chciałem tu wrzucić filmik gdy nasz reprezentant Słowenii w zeszłym sezonie w podobnym stylu na pustą bramkę trafił w słupek czy poprzeczkę ale nie chce mi się szukać.
Jak zobacze tego Kirma w najbliższych meczach to oszaleje już wole Bogusia albo nie wiem niech jakiegoś młodego wpuszczą. Kiks spoko dochodzi 90 min 1:1 ma piłkę do pustej bramki, brak koncentracji a to za....,ił z całej siły a jak. Kij z tym niby kiksem on jest tak słaby że to jest szok. Jak ktoś tak nie uważa to prosze oglądnąć nasze 3 ostatnie mecze. Widzew Litex Polonia. ide na świeże powietrze bo zwariuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bynajmniej Kirm gra ostatnimi czasy słabo i przeciętnie,dziś po wejściu pokazał,że Ivicy może co najwyżej wode na treningu podawac.Nie zdarza mu się coś takiego 1 raz tylko 5,że psuje 100% sytuacje.Za równo on jak i Genkov mają teraz jakiś lęk przed strzelaniem i nawet jak mają dobrą sytuacje próbują podawac.Tsvetam mógł dziś spokojnie uderzac podał w prawdzie idealnie do Kirma no ale..Powiem tak z Apoel nie chce Kirma na boisku widziec ani minuty.Nunez po wejściu zdecydowanie rozruszał całą linie pomocy i myślę,że powinien zastąpic Czarka w 1 składzie.Biton w 1 połowie nic nie zdziałał bo nie dostawał żadnych podań,po przerwie skrzydła się rozruszały i sytuacje się pojawiły bynajmniej jest skuteczny w przeciwieństwie do Genkova.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kirm niestety póki co jest bez formy miejmy nadzieje, że za kilka tygodnii wróci do formy jaką prezentował w swoich najlepszych momentach ubiegłego sezonu. Niestety tracimy znowu bramke bo błędzie Wilka, chyba chłopak jeszcze nie dorósł do pierwszej 11. Mały dzisiaj dosyć przyzwoicie, miejmy nadzieję że w końcu zacznie grać na poziomie na jaki go stać. Piłkarze meczu, Sobol i Palić szczególnie ten drugi duże zaskoczenie dla mnie bo nie jestem zbyt wielkim fanem jego talenu, z meczu na mecz coraz lepiej, dzisiaj prawie zawsze przed rywalem, pożyteczny w ofensywie.
![]()
Tylko jeden klub, kocham aż po grób... TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Strasznie pechowy mecz... sądząc po wyjściowym składzie, Maaskant chciał postawić na szybkie ataki skrzydłami lub podania za linię obrony - mocno nasiąknięta murawa w takim sposobie gry nie jest korzystna. Poza tym, każda przebitka odbijała się na korzyść Polonii lub podania z klepki pechowo nie trafiały do adresatów, brakowało precyzji. Sędzia przeciętny, parę fauli na polonistach można było nie odgwizdać i arbiter wybroniłby się z tych decyzji bez problemu. A Kirm? No cóż, miał dobry pomysł, przed nim rzucali się na murawę przeciwnicy, jeszcze inny stanął na linii.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co tu dużo powiedzieć?
Wiadomo było że Polonia nam nie odpuści. Brawa dla chłopaków za walkę, w drugiej połowie zdominowaliśmy gospodarzy. Brawa dla Sobola za powrót za Boninem. Kirm masakra. Gdyby to był Meleks byłaby brama i 3 punkty. Gdyby Kirm był na miejscu Meliksona w dwumeczu Łoweczu gdy ten zdobywał bramy to prawdopodobnie przymierzalibyśmy się teraz do pucharu UEFA. Taka jest rożnica między Kirmem i Meliksonem, różnica klasy. Dobra, co było się nie odstanie. Kirm musi dostawać minuty by doszedł do formy, przypominam że w zeszłym sezonie był bardzo skuteczny a w tym będzie nam jeszcze bardzo potrzebny. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kirm nie ma dryblingu w ogóle. Ivica pięknie zamerdał obrońcą Polonii i to on powinien grać na skrzydle.
Malecki to tez nie ta forma co z zeszłego sezonu. Jedynie można polegać na Meliksonie, Chavezie, Pareice, Sobolewskim i Lameyu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie chce krytykować naszego trenera, ale dziwi mnie to, że z ławki wpuszczany jest piłkarz, po którym widać, że nie jest w formie, w poprzednim meczu ligowym zagrał słabo, zamiast piłkarza, który w 8 minut zarobił jedyną asystę (ba! Boguski nie znalazł się nawet na ławce).
Co do naszych piłkarzy to Nunez gra lepiej w odbiorze od Wilka i daje więcej w ofensywie. W następnym spotkaniu powinien wyjść w parze z Sobolewskim. Paljić bardzo fajnie zagrał na lewej obronie, ale kartka była niepotrzebna. Strasznie dużo strat było, aż mi się przypomniał początek tamtego sezonu. Widać, że piłkarze są myślami przy LM. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje ze to z powodu pucharów taka gra , bo chodząc po boisku i rażąc niedokladnościa nawet przy najprostszych podaniach walke o Mistrza mozna sobie wybic z glowy. Polonia byla dzis absolutnie do ogrania ale trzeba bylo walczyc od 1 do 90 minuty .Wilk i Kirm sobie moga podac rece po meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przyłączam się do braw. Potrzeba na prawdę reprezentacyjnych umiejętności by z takiej odległości nie trafić w bramkę.
Owacja na stojąco również dla Wilka, mógł zagrać wszędzie ale przycelował prosto do rywala, miodzio... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kirm musi dosc do formy, ale mam nadzieje, ze bedzie się to odbywac w meczach ligowych
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
nie wiem czy zauważyliście, ale fatelnie dzisiaj zagrał również Wilk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o pozytywy z meczu to że Nunez nam sie rozkręca i z meczu na mecz prezentuje sie lepiej.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zwolnic Maaskanta !! Wywalic Stana ! Kirm do rezerw !
Cupiał sprzedaj Wisłe ! A tak na serio, niezły mecz w naszym wykonaniu, remis z Polonią na wyjezdzie nie jest złym wynikiem. Szkoda sytuacji Kirma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zimne TYSKIE na uspokojenie po tym, co zrobił Kirm
Nie ma co go wywalać z kadry, tak jak tu niektórzy pisali. Jasne, że menel spod monopolowego by mógł to trafić, ale po takim przestrzale w poprzeczkę Kirm się podwójnie zmotywuje w następnym występnie, a życzę mu gry w następnym meczu. Melikson i Sobolewski bardzo fajnie zagrali. Reszta średnio. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
ochłonąłem..... i już na spokojniei.....byliśmy lepsi.....a to co zrobił Kiro w 84 minucie......no cóż.....zdarza sie, ale spaprał to niemiłosiernie.... początek ligi ciężki...ale w głowach piłkarzy chyba tylko jedno teraz jest : LM!!!! LM!!! LM!!!....
...bedzie dobrze!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|