|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na Barcelonę na młyn "normalne" kosztowały 200zł, ze zniżką dla posiadaczy karnetów 100zł.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
UWAGA, UWAGA..
tak na zachęte.. JEŚLI uda się nam wejść do fazy grupowej LM, pierwszy mecz w tej wymarzonej LM zagramy u siebie z zespołem z I koszyka. nie muszę mówić co to oznacza. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Najpierw pisze, że Wisła to musi wygrać, a potem dodaje, że wcale łatwo nie będzie a co do losowania generalnie patrząc na to co mogliśmy wylosować jest średnio, bo drużyna w zasięgu, ale warunki będą dość ciężkie (PAO mi się przypomina) oglądałem mecze ze Slovanem i szczerze mówiąc, to różnica na korzyść APOELu była masakryczna... Słowacy zostali zmiażdżeni, za wiele do powiedzenia to nie mieli kluczem będzie nie stracić bramki u siebie, nie koniecznie musimy strzelić, 0 - 0 u siebie nie jest złe, lepsze niż jakikolwiek remis bramkowy, czy nawet 2 - 1 - o ile dziwnie to zabrzmi nie chcę prorokować, ale jak tam będzie taki upał, to nasi mogą dostać solidnie w czapę w drugim meczu, trzeba będzie się nie nastawiać tylko na kontry, ważny pierwszy mecz... na pocieszenie to powiem, że mamy Meliksona i mam nadzieję, że on nam te mecze wygra |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Najdrozsze bilety na A kosztowaly 300zl... z Karnetem chyba 200. C bylo chyba 200 bez karnetu...
Ale ludzie, ale czego wy oczekujecie, ze na mecz w LM zaplacicie 100zl? Uwazam ze najdrozsze bilety za ok 300 bez karnetu na najlepsze sektory to max, a pewnie taniej bedzie... Chcesz taniej kup karnet, wtedy mysle ze ok 200 mogly by byc... Ale to gdybanie tylko poczekajmy i zobaczmy gdzie wyladujemy. Najdrozsze bilety na Apoel pewnie beda ok 100-120zl.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rotfl:![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jakby Wisła naprawdę się zakwalifikowała to zaraz po przejściu Cypryjczyków zawodnicy powinni dzień w dzień przez 2 tygodnie zasuwać jak dzikie świnie... bo na meczach w LM będzie można jedynie przeszkadzać a żeby uwieźć korzystny wynik do końca potrzeba niezmiernie dobrej kondycji i dużo sił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
koniec ot tu sie zgadzam z kowalem jak mamy grac w lm to już Apoel z całym szacunkiem musimy przejść to lm a nie s.p intertoto . wydaje mi sie ze nasi staną na wysokości zadania i już w Krakowie będziemy jedną nogą w LM. ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najpierw to my może awansujmy do tej LM a potem dywagujmy o biletach na fazę grupową
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I nie było wówczas czegoś takiego "bilet bez karnetu" bo karneciarze wykupili wszystkie przynależne im bilety na ten Real (dodam, że na tamtą rundę wszystkie miejsca na stadionie rozeszły się w karnetach).Edycja: Tutaj dowód http://www.rmf24.pl/sport/news-bilet...azy,nId,182118
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 05.08.2011 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/
Tutaj macie odpowiedź na wasze pytania dotyczące biletów ![]() ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzę, że podniecenie wzrasta, adrenalinka zwyżkuje, wewnętrzna siła coraz większa, a gdzie rozum? Czyżby zmalał? Bilety wam w głowie, a kto przejdzie APOEL, sam się przejdzie? Ahaaa losowanie potencjalnych grup wam w głowie, brawo, też bym tak zrobił, ale jakieś 15 lat temu kiedy ganiałem z patykiem i udawałem rycerza. Hmmm 2-0, 2-1, 3-0, 2-1 typerzy wyników się tu ujawnili, a powiedzcie mi jeszcze kto wygra i strzeli bramkę, bo chętnie bym takiego pewniaka obstawił w STS. Dziwie się, że moderator jeszcze nie działa i nie kasuje takich bezsensownych, nieadekwatnych do rozmowy postów. Tak btw. APOEL to wg. ekspertów najsłabsza rozstawiona drużyna i tak po cichu liczyłem na wylosowanie tej drużyny co pisałem w tym dziale po wyeliminowaniu Litex'u. Życzę chłopakom siły i wiary w awans, bo naprawdę jest możliwy. Mam jednak nadzieje, że nie powtórzymy greckiego snu sprzed paru lat. ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 05.08.2011 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Do kiedy bedzie trzeba zglosic liste zawodnikow na mecz 4tej rundy? I ewentualnie czy przysluguje jakas zmiana jak to bylo w poprzednich rundach CHYBA, w sensie na 24h przed meczem czy cos takiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zarówno Sosin jak i Żewłakow powtarzają że na wyjeździe czeka nas piekło. Klimat jest zabójczy i wyjątkowo ciężko się tam gra. Jeśli nie osiągniemy korzystnego wyniku u siebie to możemy zapomnieć o LM. Wolałbym Bate( blisko, graliśmy z nimi, ta sama strefa klimatyczna) ale i tak mamy największą okazję od lat i aż żal ją zmarnować. Liczę przynajmniej na 2-0 u siebie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
czy to że gramy pierwszy mecz u siebie to też sprawka losowania czy może jakichś hierarchii klubowej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
losowania.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Trafialiście albo Barcelone, Real, Anderlecht, Panathinaikos itd. Teraz jest nieco łatwiej, bo Apoel.
Powodzenia Wiślacy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobrze, że tam już nie gra Kosowski
Bo nie chciałbym uświadczyć czegoś takiego:http://www.youtube.com/watch?v=7KXyv-e0Kz0 |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=dz_QQEA3olA
2003: 5-2 z Omonią - mistrzem Cypru 10-1 Z Apollonem 2011: boimy się rewanżu (chociaż wtedy rewanż był nerwowy - tylko 2-2) Kto by się spodziewał, że zrobią taki postęp, zresztą nie dziwota, Cypr to przecież kolonia wielkich firm i raj podatkowy ![]()
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
PeterSett przecież Wisła teraz a Wisła którą zostawiał Skorża i osłabił Kasperczak to też niebo a ziemia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
niby wielki piekło, a cieniutki Slovan ugrał tam 0 0.. nie siejcie paniki, pierwszy mecz będzie nie do końca udany ( nie mówie o przypadku, gdy będzie fatalny) to wszystko można nadrobić w rewanżu. Teren nie taki trudny. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Teren jest trudniejszy niż Łowecz i niż BATE, tak jak kolega wspomniał. Zresztą Białorusini budują sobie za zarobione w pucharach pieniądze stadionik, co by nie musieli grać w Mińsku ciągle.
W Nikozji jest fajna frekwencja 10 tys. Myślę, że z nami będzie sporo więcej. Klucz to nie stracić gola w Krakowie. Zdecydowanie wolałbym 0-0 od np. 3-3, 1-1. Trzeba też zrobić dobrą obserwację. Uważam, że pytanie Żurawia to za mało. Krzoska, czy ktoś z Wisły powinien podzwonić trochę do Engela i kilku innych ludzi. Trzeba obejrzeć (Maaskant ze sztabem) ich mecze ostatnie - koniecznie te ze Slovanem i ligowe. Rzucą się na nas dopiero u siebie a zatem to my musimy się w Krakowie odsłonić. Bardzo ważne, by w lidze też wygrać i podnieść morale. Może być w lidze 1-0, byleby nie mieć strat - LM to priorytet nie oszukujmy się. Kirmowi podziękować i Ilieva dać też koniecznie. Trzeba też APOELki postraszyć ogłuszającym dopingiem i jakąś oprawą fajną co by wiedzieli, że są w czerwonej twierdzy pzdr![]()
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Przykład pierwszy z brzegu - niedawny mecz Legii w Turcji - też miało być ,,piekło", a udało się im wywieźć zwycięstwo.
Oczywiście to nie znaczy, że będzie łatwo, ale w tej fazie z nikim by nie było łatwo - tutaj każdy walczy o pełną pulę.
Ostatnio edytowane przez pikey : 05.08.2011 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie jestem przekonany czy APOEL był najłatwiejszy.
Na Słowacji mieli dużą przewagę, tyle że od 60 min gospodarze grali w 10-u... http://www.flashscore.com/detail/IggWAcGB/?tab=1 Statystyki z meczu wskazują, że klepali sobie sporo piłką. Rywal absolutnie do ogrania, ale zadanie niełatwe. Wreszcie w el. do LM nie gramy z topowymi drużynami tylko z w miarę równorzędnym przeciwnikiem ![]() Powód: korekta
Ostatnio edytowane przez ziz99 : 05.08.2011 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
"Piłka wciąż całowała się z linią końcową" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mi ten rewanz na Cyprze ,juz przypomina rewanz z PAO,goraco,itd.
Licze ze przedewszytskim u nas nie stracimy gola a cokolwiek strzelimy,i co jest kluczowe zeby Melikoson nie dostal u nas kartki,bo nie zagra na Cyprze,To byla by katastrofa ,bo to on moglby tam nas pociagnac do walki. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś wie może jaki budżet ma Apoel ?
|