The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2011, 17:46
Na Barcelonę na młyn "normalne" kosztowały 200zł, ze zniżką dla posiadaczy karnetów 100zł.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 05.08.2011, 17:47
UWAGA, UWAGA..

tak na zachęte..

JEŚLI uda się nam wejść do fazy grupowej LM, pierwszy mecz w tej wymarzonej LM zagramy u siebie z zespołem z I koszyka.
nie muszę mówić co to oznacza.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.08.2011, 17:47
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
UWAGA, UWAGA..

tak na zachęte..

JEŚLI uda się nam wejść do fazy grupowej LM, pierwszy mecz w tej wymarzonej LM zagramy u siebie z zespołem z I koszyka.
nie muszę mówić co to oznacza.
Że będziemy grali przy 3 trybunach ?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.08.2011, 17:48
sergio napisał(a):Wyświetl post
Ja powtórzę słowa Kowalczyka że jak z Apoelem nie awansujemy to niech Wisła da sobie już spokój z tą ligą mistrzów!

No lepszej drogi do LM wymarzyć sobie nie moglismy
Kowal to niech odstawi flaszkę już, bo to już nie jest śmieszne.
Najpierw pisze, że Wisła to musi wygrać, a potem dodaje, że wcale łatwo nie będzie

a co do losowania
generalnie patrząc na to co mogliśmy wylosować jest średnio, bo drużyna w zasięgu, ale warunki będą dość ciężkie (PAO mi się przypomina)

oglądałem mecze ze Slovanem i szczerze mówiąc, to różnica na korzyść APOELu była masakryczna... Słowacy zostali zmiażdżeni, za wiele do powiedzenia to nie mieli

kluczem będzie nie stracić bramki u siebie, nie koniecznie musimy strzelić, 0 - 0 u siebie nie jest złe, lepsze niż jakikolwiek remis bramkowy, czy nawet 2 - 1 - o ile dziwnie to zabrzmi

nie chcę prorokować, ale jak tam będzie taki upał, to nasi mogą dostać solidnie w czapę w drugim meczu, trzeba będzie się nie nastawiać tylko na kontry, ważny pierwszy mecz...

na pocieszenie to powiem, że mamy Meliksona i mam nadzieję, że on nam te mecze wygra (żeby w obu zagrał...)
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.08.2011, 17:49
Usulovski napisał(a):Wyświetl post
Bilety na Wisła-Real na "C", czyli chyba te najtańsze, kosztowały 250 zł ;/
Najdrozsze bilety na A kosztowaly 300zl... z Karnetem chyba 200. C bylo chyba 200 bez karnetu...

Ale ludzie, ale czego wy oczekujecie, ze na mecz w LM zaplacicie 100zl? Uwazam ze najdrozsze bilety za ok 300 bez karnetu na najlepsze sektory to max, a pewnie taniej bedzie... Chcesz taniej kup karnet, wtedy mysle ze ok 200 mogly by byc... Ale to gdybanie tylko poczekajmy i zobaczmy gdzie wyladujemy. Najdrozsze bilety na Apoel pewnie beda ok 100-120zl..
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.08.2011, 17:49
Hanys napisał(a):Wyświetl post
A jakby faktycznie Wisła awansowała do LM to jak będzie wygladala sprawa biletów? Te 3 mecze u siebie byłyby najważniejszym wydarzeniem sportowym w Polsce od 15 lat.. jak wielkiej nawałnicy kibiców z całej Polski się spodziewacie? Nawet jak otworzą tą trybunę to będzie tylko 30 000 wolnych miejsc... a teraz wyobraźcie sobie taką grupę - Real Madryt, Milan, Ajax - przecież te bilety rozejdą się w ciągu jednego dnia...

?
odejmij karnety bo mają zagwarantowane miejsca: rotfl:
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 05.08.2011, 17:50
Jakby Wisła naprawdę się zakwalifikowała to zaraz po przejściu Cypryjczyków zawodnicy powinni dzień w dzień przez 2 tygodnie zasuwać jak dzikie świnie... bo na meczach w LM będzie można jedynie przeszkadzać a żeby uwieźć korzystny wynik do końca potrzeba niezmiernie dobrej kondycji i dużo sił.
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.08.2011, 17:52
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Wybaczam, przytoczyłem tylko to co mówili na TVP Info - a czy bedzie tam stadion? zwisa mi to i powiewa
Bogate miasto jak B-B juz dawno powinno miec stadion jak juz nawet Kielce mają , mi chodziło jedynie o to ,że nie mów głosem specjalistów na temat które znasz ze słyszenia z tv bo jak w życiu to zawsze bardziej złożone.
koniec ot

tu sie zgadzam z kowalem jak mamy grac w lm to już Apoel z całym szacunkiem musimy przejść to lm a nie s.p intertoto . wydaje mi sie ze nasi staną na wysokości zadania i już w Krakowie będziemy jedną nogą w LM.
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.08.2011, 17:58
Najpierw to my może awansujmy do tej LM a potem dywagujmy o biletach na fazę grupową
Odpowiedz cytując
Usulovski
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.08.2011, 18:00
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Najdrozsze bilety na A kosztowaly 300zl... z Karnetem chyba 200. C bylo chyba 200 bez karnetu...
.
Miałem karnet na "C" i jak by to było wczoraj pamiętam, że za bilet zapłaciłem 250 zł (tak wielki to był wówczas dla mnie wydatek I nie było wówczas czegoś takiego "bilet bez karnetu" bo karneciarze wykupili wszystkie przynależne im bilety na ten Real (dodam, że na tamtą rundę wszystkie miejsca na stadionie rozeszły się w karnetach).

Edycja:

Tutaj dowód http://www.rmf24.pl/sport/news-bilet...azy,nId,182118
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 05.08.2011 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.08.2011, 18:08
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/
Tutaj macie odpowiedź na wasze pytania dotyczące biletów
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Stary 05.08.2011, 18:15
Hanys napisał(a):Wyświetl post
Jakby Wisła naprawdę się zakwalifikowała to zaraz po przejściu Cypryjczyków zawodnicy powinni dzień w dzień przez 2 tygodnie zasuwać jak dzikie świnie... bo na meczach w LM będzie można jedynie przeszkadzać a żeby uwieźć korzystny wynik do końca potrzeba niezmiernie dobrej kondycji i dużo sił.
Odejdź od komputera i sam sobie idź pobiegać. Zżera Cię mądrość czy sceniczna głupota? Od tego są obozy przygotowawcze, a nie zajeżdżanie piłkarza w środku rozgrywek. Polecam wypad na siłownię i trenuj 2 tygodnie na pełnych obrotach, powtarzam na pełnych obrotach...wytrzymaj choć 2 dni to już sukces.

Widzę, że podniecenie wzrasta, adrenalinka zwyżkuje, wewnętrzna siła coraz większa, a gdzie rozum? Czyżby zmalał? Bilety wam w głowie, a kto przejdzie APOEL, sam się przejdzie? Ahaaa losowanie potencjalnych grup wam w głowie, brawo, też bym tak zrobił, ale jakieś 15 lat temu kiedy ganiałem z patykiem i udawałem rycerza. Hmmm 2-0, 2-1, 3-0, 2-1 typerzy wyników się tu ujawnili, a powiedzcie mi jeszcze kto wygra i strzeli bramkę, bo chętnie bym takiego pewniaka obstawił w STS.

Dziwie się, że moderator jeszcze nie działa i nie kasuje takich bezsensownych, nieadekwatnych do rozmowy postów.

Tak btw. APOEL to wg. ekspertów najsłabsza rozstawiona drużyna i tak po cichu liczyłem na wylosowanie tej drużyny co pisałem w tym dziale po wyeliminowaniu Litex'u. Życzę chłopakom siły i wiary w awans, bo naprawdę jest możliwy. Mam jednak nadzieje, że nie powtórzymy greckiego snu sprzed paru lat.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.08.2011, 18:24
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/
Tutaj macie odpowiedź na wasze pytania dotyczące biletów
tanie te bilety jak barszcz ( cos mnie sie zdaje ze nasze najdroższe beda tansze jak na Legia - Spartak na zylete.... a na Real to nie jestem pewny ale chyba placilem 100zl , ale nie jestem do konca pewny
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 05.08.2011 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.08.2011, 19:06
Do kiedy bedzie trzeba zglosic liste zawodnikow na mecz 4tej rundy? I ewentualnie czy przysluguje jakas zmiana jak to bylo w poprzednich rundach CHYBA, w sensie na 24h przed meczem czy cos takiego?
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.08.2011, 19:17
Zarówno Sosin jak i Żewłakow powtarzają że na wyjeździe czeka nas piekło. Klimat jest zabójczy i wyjątkowo ciężko się tam gra. Jeśli nie osiągniemy korzystnego wyniku u siebie to możemy zapomnieć o LM. Wolałbym Bate( blisko, graliśmy z nimi, ta sama strefa klimatyczna) ale i tak mamy największą okazję od lat i aż żal ją zmarnować. Liczę przynajmniej na 2-0 u siebie.
Odpowiedz cytując
biziu25
Member

Od: 08.2006

Stary 05.08.2011, 19:24
czy to że gramy pierwszy mecz u siebie to też sprawka losowania czy może jakichś hierarchii klubowej?
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.08.2011, 19:31
losowania.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.08.2011, 19:31
biziu25 napisał(a):Wyświetl post
czy to że gramy pierwszy mecz u siebie to też sprawka losowania czy może jakichś hierarchii klubowej?
losowania. Pierwszy klub który zostanie wybrany z koszyka jest gospodarzem a drugi dobrany do niego jest ekipą gości. Po swojemu najpierw powiedział Wisła a potem Apoel i mamy pierwszy mecz u siebie
Odpowiedz cytując
Aleks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.08.2011, 20:13
Trafialiście albo Barcelone, Real, Anderlecht, Panathinaikos itd. Teraz jest nieco łatwiej, bo Apoel.

Powodzenia Wiślacy.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.08.2011, 20:23
Dobrze, że tam już nie gra Kosowski Bo nie chciałbym uświadczyć czegoś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=7KXyv-e0Kz0
Odpowiedz cytując
PeterSett
Member

Od: 05.2008

Stary 05.08.2011, 21:07
http://www.youtube.com/watch?v=dz_QQEA3olA

2003:
5-2 z Omonią - mistrzem Cypru
10-1 Z Apollonem
2011:
boimy się rewanżu (chociaż wtedy rewanż był nerwowy - tylko 2-2)

Kto by się spodziewał, że zrobią taki postęp, zresztą nie dziwota, Cypr to przecież kolonia wielkich firm i raj podatkowy
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 05.08.2011, 21:22
PeterSett przecież Wisła teraz a Wisła którą zostawiał Skorża i osłabił Kasperczak to też niebo a ziemia

Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.08.2011, 21:30
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Zarówno Sosin jak i Żewłakow powtarzają że na wyjeździe czeka nas piekło. Klimat jest zabójczy i wyjątkowo ciężko się tam gra. Jeśli nie osiągniemy korzystnego wyniku u siebie to możemy zapomnieć o LM. Wolałbym Bate( blisko, graliśmy z nimi, ta sama strefa klimatyczna) ale i tak mamy największą okazję od lat i aż żal ją zmarnować. Liczę przynajmniej na 2-0 u siebie.

niby wielki piekło, a cieniutki Slovan ugrał tam 0 0.. nie siejcie paniki, pierwszy mecz będzie nie do końca udany ( nie mówie o przypadku, gdy będzie fatalny) to wszystko można nadrobić w rewanżu. Teren nie taki trudny.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
PeterSett
Member

Od: 05.2008

Stary 05.08.2011, 21:58
Teren jest trudniejszy niż Łowecz i niż BATE, tak jak kolega wspomniał. Zresztą Białorusini budują sobie za zarobione w pucharach pieniądze stadionik, co by nie musieli grać w Mińsku ciągle.

W Nikozji jest fajna frekwencja 10 tys. Myślę, że z nami będzie sporo więcej. Klucz to nie stracić gola w Krakowie. Zdecydowanie wolałbym 0-0 od np. 3-3, 1-1. Trzeba też zrobić dobrą obserwację.

Uważam, że pytanie Żurawia to za mało. Krzoska, czy ktoś z Wisły powinien podzwonić trochę do Engela i kilku innych ludzi. Trzeba obejrzeć (Maaskant ze sztabem) ich mecze ostatnie - koniecznie te ze Slovanem i ligowe. Rzucą się na nas dopiero u siebie a zatem to my musimy się w Krakowie odsłonić. Bardzo ważne, by w lidze też wygrać i podnieść morale. Może być w lidze 1-0, byleby nie mieć strat - LM to priorytet nie oszukujmy się.

Kirmowi podziękować i Ilieva dać też koniecznie. Trzeba też APOELki postraszyć ogłuszającym dopingiem i jakąś oprawą fajną co by wiedzieli, że są w czerwonej twierdzy pzdr
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.08.2011, 22:02
Przykład pierwszy z brzegu - niedawny mecz Legii w Turcji - też miało być ,,piekło", a udało się im wywieźć zwycięstwo.

Oczywiście to nie znaczy, że będzie łatwo, ale w tej fazie z nikim by nie było łatwo - tutaj każdy walczy o pełną pulę.
Ostatnio edytowane przez pikey : 05.08.2011 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 05.08.2011, 22:09
Nie jestem przekonany czy APOEL był najłatwiejszy.

Na Słowacji mieli dużą przewagę, tyle że od 60 min gospodarze grali w 10-u...

http://www.flashscore.com/detail/IggWAcGB/?tab=1

Statystyki z meczu wskazują, że klepali sobie sporo piłką.

Rywal absolutnie do ogrania, ale zadanie niełatwe. Wreszcie w el. do LM nie gramy z topowymi drużynami tylko z w miarę równorzędnym przeciwnikiem
Powód: korekta
Ostatnio edytowane przez ziz99 : 05.08.2011 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.08.2011, 22:25
krishek3 napisał(a):Wyświetl post
Z komentarza Borka i Iwana dałoby się wyciągnąć wiele ciekawych zwrotów... coś jak "nawet sędzia nie był w stanie dogonić Meliksona" "ojojojoj... Melikson" (przy kiwce Meliksona), albo "akcja Wilka piłkarza Korony..." - Borek bez komentarza
Ja wyłapałem:
"Piłka wciąż całowała się z linią końcową"
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.08.2011, 22:32
PeterSett napisał(a):Wyświetl post
Trzeba też APOELki postraszyć ogłuszającym dopingiem i jakąś oprawą fajną co by wiedzieli, że są w czerwonej twierdzy pzdr
Jak już wspominałem - warto by było zrobić im piekło Żeby doping został im w uszach na najbliższe lata i żeby wyjeżdżali od nas z rysą w psychice
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.08.2011, 22:36
Mi ten rewanz na Cyprze ,juz przypomina rewanz z PAO,goraco,itd.

Licze ze przedewszytskim u nas nie stracimy gola a cokolwiek strzelimy,i co jest kluczowe zeby Melikoson nie dostal u nas kartki,bo nie zagra na Cyprze,To byla by katastrofa ,bo to on moglby tam nas pociagnac do walki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Stary 05.08.2011, 22:39
Ktoś wie może jaki budżet ma Apoel ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów