|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
baton, kupowałem tam dwa razy, 100% oryginały za przystępną cenę:
http://allegro.onet.pl/show_user.php?uid=10891710 ![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdzie kupie taki adapter w Krakowie ? PILNE ! http://www.skapiec.pl/site/cat/3312/comp/2751976
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
allegro służy również do szukania, nie tylko kupowania ;p http://allegro.pl/listing.php/search...iew=Poka%C5%BC P.H.U. KARTIMEX Witold Tomana ul.Siewna 32 31-231 Kraków SKLEP MediaTrade - MultiMedia tel. 12 637 66 18 Czynne: Pn.-Pt. 9.00 - 17.00 ul. Na Błonie 17c 30-147 Kraków (skrzyżowanie ulic Na Błonie i Lindego) Witamy na stronie "o mnie"sklepu X-media. os. Złotego Wieku 19-20, pawilon I piętro (nad sklepem Lewiatan). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzięki, dzięki wielkie ! Wiem, że służy również do szukania ale sprawa bardzo pilna i mało czasu ; ) |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Marcinnno w Euro RTV agd i chyba w media tez widzialem cena z tego co pamietam do 30 zeta
![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tak, wtedy biegają do stewardów. No trudno trzeba sobie szukać miejsc wśród kibiców a nie królewiczów.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja miałem taką sytuację na Skonto, ale nie usiadłem !! na D się stoi !!
dziś przed meczem powiedziałem od razu, że będziemy stać, i jeśli chcą siedzieć to nie na tym sektorze i stali!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, że było już takie pytanie gdzieś ale zapytam jeszcze raz. Jak jest teraz z wejściem na Lechię? tzn. konkretnie chodzi mi o dwa mecze:
Lechia Gdańsk - Cracovia 14 sierpnia, 17:00 Lechia Gdańsk - Łódzki KS 22 sierpnia, 18:30 1. Jakaś karta kibica czy coś? 2. jak ja wyrobić jeżeli jest potrzebna? 3. Mecz już na nowym stadionie ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Lechia - Cracovia na ten mecz będzie można wyjątkowo wejść bez karty kibica.(jeśli mecz się odbędzie, ponieważ policja w piątek ma wydać opinie na temat bezpieczeństwa)
Lechia - ŁKS tu karta kibica będzie juz obowiązkowa. Jeżeli masz karte kibica Wisły to zapytaj w Gdańsku w kasie lub wyspie klubowej, czy Twoja karta wystarczy na wejście na stadion A karte Lechii wyrobisz na wyspach klubowych w galerii Bałtyckiej i Madisonie oraz w kasach przy PGE Arenie (ale kiedy kasy będą czynne tego nie wiem). Wyrobienie zwykłej karty trwa 5 min. Jest także sprzedaż biletów przez neta ale tylko dla osób posiadających KK Lechii.
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 04.08.2011 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy zauważyliście ale na G w ogóle nie działa nagłośnienie!!! Już drugi mecz!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
BABKA W ORANGE MI POWIEDZIAŁA ŻE ORANGE MA PROBLEMY Z TELEFONAMI NA ANDROIDZIE ( W TYM HTC ) JEŚLI CHODZI O MMS.
NIE MOŻNA POBRAĆ / PROBLEMY Z WYSYŁANIEM pytanie mam do Was, tych z pomarańczy co mają coś na androidzie. Macie rzeczywiście takie problemy ? Że nie chce pobrać mms-a , albo po 3x musicie wysyłać wiadomośc multimedialna ? Czy mnie po prostu chciała spławić i tak powiedziala |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie lub najbliższych okolicach kupię obciążenia- TANIO? Mam jakieś hantle i chciałbym dokupić do nich talerze jakieś. Z moich wyliczeń wynika, że przydałoby się 8x5kg. Najlepiej żeby były żeliwne. Ceny jednak w sklepach mnie odstraszają skutecznie. Im taniej tym lepiej. Na allegro patrzyłem, ale też ciężko.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 04.08.2011 o godz. 13:06.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juz dostałem odpowiedź jakby kogos to interesowało. trzeba wyrobić kartę Kibica Lechii. pozdrawiam
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Trzeba wyrobić OK. A MOŻNA? Bo wg ich regulaminiu nie ... jesli moge spytac od kogo masz to info? Z klubu? Pytam, bo też ten temat mnie obecnie interesuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W piatek o 12 jest losowanie...teraz moje pytanie, czy najpierw jest losowana LE czy LM ? bo chcialbym jakos zobaczyc a mam taka opcje w pracy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
LM najpierw.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sumie nie zapytałem. napisałem tylko, że mam KK Wisły Kraków i czy na nią wejdę. Napisali mi, że muszę mieć KK Lechii. No chyba problemów nie będą robić :/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chlopaki,mam takie pytanie.
Czy taka zabawka moze zrobic krzywde napastnikowi? Czy przy strzale jest jakis huk? http://www.militaria.pl/baikal/wiatr..._blk_p1098.xml ma ktos stycznosc z takimi rzeczami? jesli tak prosze o PW ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Huku nie ma takiego jak przy wystrzale z palnej jest cichszy. Odnośnie obrażeń to zależy, w ekstremalnych przypadkach kolesia możesz odesłać do aniołków. (odległość, jak jest ubrany, w co wymierzyłeś, czy się zasłoni). Plus taki że jest ładowana automatycznie więc pakując cąły magazynek po dupie koleś długo na nim nie usiądzie...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed meczem z Litexem miała być jakaś niespodzianka.
Niestety zdążyłem na sam Hymn i żadnej niespodzianki nie widziałem. Chodziło o oprawę czy o co ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej kupić rower?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki,
Czyli jednak oprawa. ![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
mógłby ktoś zorientowany , ewentualnie jakiś Brat po szalu z Wrocławia polecić dobrą i w miarę tanią restaurację na Rynku we Wrocławiu ?
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
będzie można gdzieś obejrzeć losowanie dzisiejsze LM i LE w necie
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<