The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2011, 18:16
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Może mi ktoś powiedzieć jaki to model butów w których ostatnio występuje Kirm ? Podobne do F50 ale jakieś jakby inne i nie mogę znaleźć.
Adidas F50 i TUNIT CC

http://www.vitasport.pl/i975_Adidas_F50_i_TUNIT_CC.html
Odpowiedz cytując
pchelcok
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.08.2011, 18:28
JP85 - związane z Legią Warszawa, ktoś się orientuje co oznacza ten skrót?
Jestem kibicem, będę kibicem,
nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem.
Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni.
Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin...

...

ACAB
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.08.2011, 18:28
Panowie i Panie, wiem że ofert wczasów jest w internecie po prostu multum, ale chciałbym żebyście mnie poratowali linkami do firm / biur podróży z których byliście choć raz - bądź Wasze rodzeństwo czy znajomi. Nie chce opinii typu ' sąsiadka mojej matki była i bardzo sobie ceni ' .... jak kobiecina ostatni raz była w `93 w Łebie, to waidomo że będzie sobie ceniła wczasy za granicą.

Nie chce pojechać z taniego biura , gdzie po 4 dniach załóżmy w Turcji, dowiem się, że biuro zbankrutowało i trzeba wracać do polski...ale wczesniej koczowanie na lotnisku albo w ambasadzie ;-)

Ja szukam all inclusive , 2 tygodnie , turcja / egipt / tunezja / grecja, hotel min. 3 * i tyle. ( Ale myślę że to nie jest ważne czego szukam, ale takich ofert jest chyba najwięcej. My Polacy nie musimy spać w hiltonach po 5 gwiazdek ;p )

No i z biur które pierwsze mi przychodza na myśl to triada, tui, neckerman , ( scan holiday chyba juz nie istnieje ? ) , itaka, i tutaj z forum turistiko.pl czyli pośrednik tak (?)

A co innego mi polecacie ?

Bardzo dziękuje za pomoc.
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 02.08.2011, 18:33
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
http://allegro.pl/sciphone-i9-dual-s...725474159.html
Jakim cudem ten telefon jest tak tani? czy to jakieś chińskie szajstwo?
Nie dość ze badziewie to jeszcze przesyłka z Chin. Koleżanka zamawiała jakiś czas temu coś z "Państwa Środka" i za samą przesyłkę zapłaciła ponad 100 zł... poza tym, o może być jakieś oszustwo :]
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 02.08.2011, 18:33

Niestety nie są to te buty. Te od wewnętrznej strony nie mają 3 pasków a te które ma Andraż - jak widać mają. Ponawiam w takim razie pytanie wie ktoś jaki model butów Andraż ma na nogach?
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Stary 02.08.2011, 18:40
miodzio napisał(a):Wyświetl post
Nie dość ze badziewie to jeszcze przesyłka z Chin. Koleżanka zamawiała jakiś czas temu coś z "Państwa Środka" i za samą przesyłkę zapłaciła ponad 100 zł... poza tym, o może być jakieś oszustwo :]

no właśnie to nie oszustwo, poważnie taka wysyła jest b. droga z Chin . Ona może kosztować na nasze ok. 5/6 dyszek ale sobie doliczają 50 zł tak zeby pełna stówka była, bo czasami celnik ma mozliwość otwarcia paczki, tj . sprawdzenia jej pod kątem przemytu prochów czy zwierząt. Więc wtedy za takie otwarcie, koszt musiałby pokryć sprzedający na allegro ( czyli gość który wystawił te telefony ), więc w pewien sposób się przed tym zabezpiecza i dolicza te 4 czy 5 dyszek.

Jak nie otworzą paczkiz telefonem to...masz pecha ;p. Bo straciłeś 50 zł za frajer.

Te telefony mają to do siebie, że potrafią po tygodniu odmówić posłuszeństwa. Nie powiem, fajny gadżet czy nawet telefon po prostu. Wiesz - funkcję ma jak iphone 3gs czy 4. Wygląda tak samo.

Ale to na prawdę sie opłaca. Mieć telefon za 100 - 150 zł który ma mp3, radio, aparat, kamerę i kartę 8 ? czy 16 gb to nigdzie takiej oferty nie znajdziesz.
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Od: 04.2011

Stary 02.08.2011, 18:42
labtec napisał(a):Wyświetl post
Panowie i Panie, wiem że ofert wczasów jest w internecie po prostu multum, ale chciałbym żebyście mnie poratowali linkami do firm / biur podróży z których byliście choć raz - bądź Wasze rodzeństwo czy znajomi. Nie chce opinii typu ' sąsiadka mojej matki była i bardzo sobie ceni ' .... jak kobiecina ostatni raz była w `93 w Łebie, to waidomo że będzie sobie ceniła wczasy za granicą.

Nie chce pojechać z taniego biura , gdzie po 4 dniach załóżmy w Turcji, dowiem się, że biuro zbankrutowało i trzeba wracać do polski...ale wczesniej koczowanie na lotnisku albo w ambasadzie ;-)

Ja szukam all inclusive , 2 tygodnie , turcja / egipt / tunezja / grecja, hotel min. 3 * i tyle. ( Ale myślę że to nie jest ważne czego szukam, ale takich ofert jest chyba najwięcej. My Polacy nie musimy spać w hiltonach po 5 gwiazdek ;p )

No i z biur które pierwsze mi przychodza na myśl to triada, tui, neckerman , ( scan holiday chyba juz nie istnieje ? ) , itaka, i tutaj z forum turistiko.pl czyli pośrednik tak (?)

Mój kuzyn często podróżuje z Ecco Holiday i zawsze chwali.
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Stary 02.08.2011, 18:59
@ faraway - dzięki, ale cenowo jakiś kosmos dla mnie, poczekam na jakiegoś ' lasta '

Dla obytych bardziej niż ja - TRIADA jako biuro podróży, czy też TUI, i te inne większe sprzedają tylko wycieczki organizowane przez takie biura podróży jak:

więc opłaca się kupować bezpośrednio od tych firm - które wkleiłem wyżej tak ?
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 02.08.2011, 19:00
http://eu.movieposter.com/posters/ar...n/28/MPW-14259

da radę to gdzieś kupić w formie plakatu? Ew. znaleźć w necie w dużej rozdzielczości, coby dać do druku?
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.08.2011, 19:11
Witam. Ile miesięcy wcześniej przed wygaśnięciem można" przedłużyć umowę z TELEFONEM" w sieci T-mobile?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.08.2011, 20:07
Może mi ktoś powiedzieć jaki to model butów w których ostatnio występuje Kirm ? Podobne do F50 ale jakieś jakby inne i nie mogę znaleźć.

To może chodzi o model:Adidas F30 I TRX SG
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.08.2011, 20:14

Z Triadą byłem w Tunezji, wszystko elegancko i pewnie.
Z Itaką byłem w Bułgarii dwa razy i też wszystko dobrze.
Co do Turcji to polecam Jettouristic, specjalizują się tylko w tym kraju. I również wyjazd był udany.
Polecam jeszcze Skarpę, byłem z nimi raz w Bułgarii i było ok.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 02.08.2011, 20:33
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
To może chodzi o model:Adidas F30 I TRX SG
:( Ciągle nie. Jak się wpisze F30 I TRX SG red w google grafika to pokazuje zupełnie inne buty ;/
Chyba mu Adidas na zamówienie zrobił
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.08.2011, 20:41
Potrzebuję dojscie do przedstawiciel handlowego, producenta traktorków do koszenia trawy. potrzebuje pilnie kupić a marża narzucana w sklepach mnie przeraża
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Stary 02.08.2011, 21:02
:( Ciągle nie. Jak się wpisze F30 I TRX SG red w google grafika to pokazuje zupełnie inne buty ;/
Chyba mu Adidas na zamówienie zrobił
Znalazłem lepsze zdjęcie korków Kirma.

Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 02.08.2011, 21:13
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
Znalazłem lepsze zdjęcie korków Kirma.

Super, dzięki wielkie, teraz widzicie ze oba te modele nie są tymi co on ma na nogach... Dzięki za starania ; )
Ciągle szperam w internecie i nic nie mogę znaleźć. :/ a strasznie mi się podobają.

EDIT: MAAAM NARESZCIE ZNALAZŁEM.
Ostatnio edytowane przez Fiti : 02.08.2011 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 02.08.2011, 21:26
Orientuje się ktoś czy Autobus Kraków - Wadowice o 23 jest pewnym transportem czy jeżdżą jak chcą
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 02.08.2011, 21:26
pchelcok napisał(a):Wyświetl post
JP85 - związane z Legią Warszawa, ktoś się orientuje co oznacza ten skrót?
Jacko Placko 85. Robi zdjęcia dla Legii.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 02.08.2011, 21:28
Wiślacki Barwałd napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś czy Autobus Kraków - Wadowice o 23 jest pewnym transportem czy jeżdżą jak chcą
Zawsze jeździł według rozkładu,pod Rolniczą przeważnie był około 23.15
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.08.2011, 21:58
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Witam. Ile miesięcy wcześniej przed wygaśnięciem można" przedłużyć umowę z TELEFONEM" w sieci T-mobile?
Z tego co wiem w Erze było 3 miesiące, więc myśle ze narazie się to nie zmieniło. Ale po dokladniejsze informacje to może albo zadzwoń do biura obsługi, albo napisz im maila.
Odpowiedz cytując
1986
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.08.2011, 22:00
W sklepach typu Apart, tych troszku droższych, jest możliwość zwrotu kupionego zegarka ?
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW

TYLKO WISŁA
Anty Jude
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.08.2011, 22:08
Czym z Krakowa mozna dojechac do Energy 2000? Jakies busy?
Powód: mala zmiana :)
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 02.08.2011 o godz. 22:14.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 02.08.2011, 22:10
Zakopianką w kierunku Myślenic potem na Bielsko i w Brodach bodajże skecić na Przytkowice lub jechać z Krakowa na Skawine...
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 02.08.2011, 23:29
Wie ktoś gdzie można kupić takie mocne taśmy żeby się nadawały na pasy do przenoszenia ciężkich mebli?
Odpowiedz cytując
Henio1
Member

Od: 04.2011

Stary 02.08.2011, 23:45
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Zakopianką w kierunku Myślenic potem na Bielsko i w Brodach bodajże skecić na Przytkowice lub jechać z Krakowa na Skawine...
BUS ARTEX KRAKÓW-KALWARIA PRZEZ SKAWINE 25 minut i jestes
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 02.08.2011, 23:59
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wiem w Erze było 3 miesiące, więc myśle ze narazie się to nie zmieniło. Ale po dokladniejsze informacje to może albo zadzwoń do biura obsługi, albo napisz im maila.
TEORETYCZNIE 3 miesiące, ale jak poszedłem to prawie pół roku wcześniej podpisałem )

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś gdzie można kupić takie mocne taśmy żeby się nadawały na pasy do przenoszenia ciężkich mebli?
Może w sklepach ze sprzętem BHP ? Wrocławska, Królowej Jadwigi ...
Ostatnio edytowane przez KoPer : 03.08.2011 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Stary 03.08.2011, 00:09
co jest lepsze, spray czy jakaś maść na skórę przeciwko komarom ?
Jadę na weekend nad jezioro i potrzebuje czegoś niekoniecznie drogiego ( więc chyba raid odpada (?), czym mógłbym się spsikać , albo wysmarować, tak żeby moskity nie cięły.

Co polecicie i jak z cenami ? Bo ni emam bladego pojęcia ile takie cudo kosztuję.

Dzięki
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.08.2011, 01:50
http://www.bros.pl/?s=products&lang=1&brand=1&t=13 w realu cos koło 7zł za spray, według mnie działa.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Stary 03.08.2011, 06:13
Jadę na weekend nad jezioro i potrzebuje czegoś niekoniecznie drogiego ( więc chyba raid odpada (?), czym mógłbym się spsikać , albo wysmarować, tak żeby moskity nie cięły.

Co polecicie i jak z cenami ? Bo ni emam bladego pojęcia ile takie cudo kosztuję.

Dzięki

Szukaj czegokolwiek z DEET. Jest to jakaś substancja chemiczna, którą polecał Cejrowski, a która rzeczywiście działa, bo sam sprawdziłem. Na opakowaniu napisane jest, że zawiera DEET.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 03.08.2011, 09:35

Dzięki
Kup Ziaja AntyBzzz. Aż się zdziwiłem jak zobaczyłem jakie to dobre. Skuteczne jak mało co.

KoPer napisał(a):Wyświetl post
Może w sklepach ze sprzętem BHP ? Wrocławska, Królowej Jadwigi ...
OK zobaczę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów