|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
http://www.vitasport.pl/i975_Adidas_F50_i_TUNIT_CC.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@ faraway - dzięki, ale cenowo jakiś kosmos dla mnie, poczekam na jakiegoś ' lasta '
Dla obytych bardziej niż ja - TRIADA jako biuro podróży, czy też TUI, i te inne większe sprzedają tylko wycieczki organizowane przez takie biura podróży jak: ![]() więc opłaca się kupować bezpośrednio od tych firm - które wkleiłem wyżej tak ? |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
http://eu.movieposter.com/posters/ar...n/28/MPW-14259
da radę to gdzieś kupić w formie plakatu? Ew. znaleźć w necie w dużej rozdzielczości, coby dać do druku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam. Ile miesięcy wcześniej przed wygaśnięciem można" przedłużyć umowę z TELEFONEM" w sieci T-mobile?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
To może chodzi o model:Adidas F30 I TRX SG ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Z Triadą byłem w Tunezji, wszystko elegancko i pewnie. Z Itaką byłem w Bułgarii dwa razy i też wszystko dobrze. Co do Turcji to polecam Jettouristic, specjalizują się tylko w tym kraju. I również wyjazd był udany. Polecam jeszcze Skarpę, byłem z nimi raz w Bułgarii i było ok. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
:( Ciągle nie. Jak się wpisze F30 I TRX SG red w google grafika to pokazuje zupełnie inne buty ;/
Chyba mu Adidas na zamówienie zrobił ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Potrzebuję dojscie do przedstawiciel handlowego, producenta traktorków do koszenia trawy. potrzebuje pilnie kupić a marża narzucana w sklepach mnie przeraża
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Super, dzięki wielkie, teraz widzicie ze oba te modele nie są tymi co on ma na nogach... Dzięki za starania ; )
Ciągle szperam w internecie i nic nie mogę znaleźć. :/ a strasznie mi się podobają. EDIT: MAAAM NARESZCIE ZNALAZŁEM.
Ostatnio edytowane przez Fiti : 02.08.2011 o godz. 21:33.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy Autobus Kraków - Wadowice o 23 jest pewnym transportem czy jeżdżą jak chcą
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Zawsze jeździł według rozkładu,pod Rolniczą przeważnie był około 23.15
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z tego co wiem w Erze było 3 miesiące, więc myśle ze narazie się to nie zmieniło. Ale po dokladniejsze informacje to może albo zadzwoń do biura obsługi, albo napisz im maila.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W sklepach typu Apart, tych troszku droższych, jest możliwość zwrotu kupionego zegarka ?
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czym z Krakowa mozna dojechac do Energy 2000? Jakies busy?
Powód: mala zmiana :)
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 02.08.2011 o godz. 22:14.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakopianką w kierunku Myślenic potem na Bielsko i w Brodach bodajże skecić na Przytkowice lub jechać z Krakowa na Skawine...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie można kupić takie mocne taśmy żeby się nadawały na pasy do przenoszenia ciężkich mebli?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
)Może w sklepach ze sprzętem BHP ? Wrocławska, Królowej Jadwigi ...
Ostatnio edytowane przez KoPer : 03.08.2011 o godz. 00:01.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
co jest lepsze, spray czy jakaś maść na skórę przeciwko komarom ?
Jadę na weekend nad jezioro i potrzebuje czegoś niekoniecznie drogiego ( więc chyba raid odpada (?), czym mógłbym się spsikać , albo wysmarować, tak żeby moskity nie cięły. Co polecicie i jak z cenami ? Bo ni emam bladego pojęcia ile takie cudo kosztuję. Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.bros.pl/?s=products&lang=1&brand=1&t=13 w realu cos koło 7zł za spray, według mnie działa.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szukaj czegokolwiek z DEET. Jest to jakaś substancja chemiczna, którą polecał Cejrowski, a która rzeczywiście działa, bo sam sprawdziłem. Na opakowaniu napisane jest, że zawiera DEET. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
OK zobaczę |
|
|