The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2011, 21:07
zim zum napisał(a):Wyświetl post

I po co człowieku bylo to filozofowanie ? zdobyli punkt wcześniej, niż Ci się wydawalo. I co teraz powiesz Panie Mędrco ?
Ze nadal podtrzymuje swoje zdanie, iż jest to makabryczie słaby team. Teraz zdobyli punkt, nie miałem racji, pomyliłem się. Mogę się do tego przyznać, nie ubędzie mi z tego powodu. Tym bardziej,że raz w roku pomylić się można. Fartem punkty uciułali i teraz wielcy magowie się znajdują co z oburzenie mstwierdzają niemalże,iż wiedzieli ,że tak będzie.

I nikt nie uprawia tu filozofii, tylko zwyczajnie wypowiada swoje zdanie w oparciu o to co widzi. Wiem,że dla niektórych może to być nie do zaakceptowania, mieć własne zdanie, stąd te dziwne określenia,ale swoje traumy nich zostawi sam dla siebie. Albo idziez tym do lekarza lub wodki się napije.

Frankowski niestety, ale się lekko zbłaźnił w drugiej połowie.
Zbłaźnił się facet co ma 149 bramek w lidze,bo nie strzelił w średniej sytuacji z jakimiś herbatnikami. Osobliwe.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.08.2011 o godz. 21:10.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.08.2011, 21:13
widze pozytywy przed meczem Jaga- Lechia w nastepnej kolejce
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.08.2011, 21:25
Co ten Borek wymyslil, ze jakies okno transferowe sie dzisiaj zamyka niby gdzie ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.08.2011, 21:34
http://www.weszlo.com/news/7423-Legi...nie_po_wiejsku

haha, Legia to jest szczyt żenady jednak. w dresach na uroczystosci, w podkoszulkach na wreczenie medali za lige. Całe szczescie ze nasi wygladają jak ludzie.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.08.2011, 21:43
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ze nadal podtrzymuje swoje zdanie, iż jest to makabryczie słaby team. Teraz zdobyli punkt, nie miałem racji, pomyliłem się. Mogę się do tego przyznać, nie ubędzie mi z tego powodu. Tym bardziej,że raz w roku pomylić się można. Fartem punkty uciułali i teraz wielcy magowie się znajdują co z oburzenie mstwierdzają niemalże,iż wiedzieli ,że tak będzie.

I nikt nie uprawia tu filozofii, tylko zwyczajnie wypowiada swoje zdanie w oparciu o to co widzi. Wiem,że dla niektórych może to być nie do zaakceptowania, mieć własne zdanie, stąd te dziwne określenia,ale swoje traumy nich zostawi sam dla siebie. Albo idziez tym do lekarza lub wodki się napije.
Dlaczego jest to makabrycznie słaby team ?

Nikt nie pisze, że wiedział. Tylko ty po oglądnięciu połowy jednego spotkania stwierdziłeś, że oni to w ogóle nigdzie punktów nie zdobędą I Tobie proponuje wódkę albo lekarza, bo wypowiadasz zdanie na podstawie cząstkowej informacji.

Cytat:
Zbłaźnił się facet co ma 149 bramek w lidze,bo nie strzelił w średniej sytuacji z jakimiś herbatnikami. Osobliwe.
Zachował się wyśmienicie. Bramkarz leży rozkraczony za 16 metrem, a ten potruchtał do rogu "16" i kopnął sobie na oślep. Akcja marzenie.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 01.08.2011, 21:43
Na jakie uroczystosci? Wracali z treningu, zlozyli wience, potemu udali sie na oficjalne uroczystosci.
Oficjalnie byli i juz byli w gajerkach.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
ItaloPolak
Member

Od: 07.2009

Stary 01.08.2011, 21:47

W samolocie sama elegancja a dzisiaj jak ze wsi......
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.08.2011, 22:01
Fuks napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/7423-Legi...nie_po_wiejsku

haha, Legia to jest szczyt żenady jednak. w dresach na uroczystosci, w podkoszulkach na wreczenie medali za lige. Całe szczescie ze nasi wygladają jak ludzie.
Trochę to wygladało jak na 1 Maja w PRL-u. Zawodnicy w dresach defilowali z kwiatkami i pozdrawiali tow. I sekretarza.
Szkoda tylko, że dla potrzeby pijaru robi się takie szopki. Gdyby to była jakaś długoletnia tradycja to nie byłoby sprawy a tak... Chociaż z drugiej strony lepiej że biorą udział w slusznej sprawie.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.08.2011, 22:02
Widza wpis krasqa czy slepi?
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.08.2011, 22:05
a na gali ekstraklasy tez byli po treningu?

pozatym co oni trenowali, ze byli poubierani w takie dresy? Mozecie ich tłumaczyc, ale robcie to z jakimkolwiek sensem.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.08.2011, 22:05
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Gdyby to była jakaś długoletnia tradycja to nie byłoby sprawy a tak...
Mógłbyś to rozwinąć jeśli już zawędrowałeś poza polityczny?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 01.08.2011, 22:12
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Na jakie uroczystosci? Wracali z treningu, zlozyli wience, potemu udali sie na oficjalne uroczystosci.
Oficjalnie byli i juz byli w gajerkach.
Wracali sobie z treningu i tak wpadli i złożyli wieniec. I w dresach. To mogli się przebrać a nie robić wiochy. Ubraniem podkreśla się wagę uroczystości i szacunek dla kogoś lub czegoś. Kto tego nie rozumie to wystawia sobie świadectwo, że jest czereśniakiem. W dresie to można sobie świętować urodziny Stalina.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 01.08.2011, 22:14
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś to rozwinąć jeśli już zawędrowałeś poza polityczny?
Od kiedy piłkarze Legii składają wieńce z okazji Powstania Warszawskiego ? Mógłbyś przybliżyć datę tej patriotycznej przemiany ?
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.08.2011, 22:38
Nie żebym się czepiał, nie żebym był jakimś specem w dziedzinie mody, ale samolocie też wyglądali tak sobie... patrzcie jak Ljuboja ma zapiętą koszulę, gdzie Ivica ma krawat?
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.08.2011, 22:44
Zachował się wyśmienicie. Bramkarz leży rozkraczony za 16 metrem, a ten potruchtał do rogu "16" i kopnął sobie na oślep. Akcja marzenie.
człowieku Frankowski w tym wieku ma sprintować jak młodzian? Makuszewski i Kupisz - niby najszybsi w Jadze musieli truchtać bo niby jak mieli grać na tej wodzie? Wez sie opanuj. Zrobił co mógł, mógł jeszcze jakiegoś loba z daleka walnąć, no ale zrobił jak zrobił i już błazen, najgorszy?

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 01.08.2011, 23:45
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Co ten Borek wymyslil, ze jakies okno transferowe sie dzisiaj zamyka niby gdzie ?
Też to przykuło moją uwagę. Zauważyłem, że dość często zdarzają mu się głupie pomyłki. Wczoraj w magazynie podsumowującym Ekstraklasę mówił właśnie, że Jeleń ma czas do północy, jeśli chce podpisać kontrakt z kimś z zachodu. Zieliński to samo pieprzył, że w ligach zachodnich okno jest do końca lipca. Jedynym w miarę rozgarniętym był Kowalczyk, który zdziwił się i powiedział, że w Hiszpanii transfery można finalizować do ostatniego dnia sierpnia. I tak się zastanowiłem chwilkę, może naprawdę tak jest, ale przypomniałem sobie transfery Frankowskiego, czy Kalu Uche w sierpniu po odpadnięciu z PAO, odpowiednio do Hiszpanii i Francji.

Kolejną wpadką Borka było wmawianie kibicom, że przy Reymonta Wisła pokonała Tottenham i to dwukrotnie to słyszałem z jego ust.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 02.08.2011, 00:23
Od kiedy piłkarze Legii składają wieńce z okazji Powstania Warszawskiego ? Mógłbyś przybliżyć datę tej patriotycznej przemiany ?
Dawno. Nie wiesz to nie pisz.

Pierwszy brzegu rok 2007.

http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=25630
Dzisiaj o godz. 14 piłkarze złożą kwiaty pod pomnikiem Armii Krajowej.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.08.2011, 01:25
Wracali sobie z treningu i tak wpadli i złożyli wieniec. I w dresach. To mogli się przebrać a nie robić wiochy. Ubraniem podkreśla się wagę uroczystości i szacunek dla kogoś lub czegoś. Kto tego nie rozumie to wystawia sobie świadectwo, że jest czereśniakiem. W dresie to można sobie świętować urodziny Stalina.
Weź pod uwagę, że mało Warszawiaków w Legii
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 02.08.2011, 06:16
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Dawno. Nie wiesz to nie pisz.

Pierwszy brzegu rok 2007.

http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=25630
Dzisiaj o godz. 14 piłkarze złożą kwiaty pod pomnikiem Armii Krajowej.
He, he, he. No to faktycznie dawno, skoro od 2007 r. No ale jak się ma 12 lat to 4 lata to 1/3 życia.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 02.08.2011, 08:14
Szkoda klawiatury, żeby odpisywać.

Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.08.2011, 08:33
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Weź pod uwagę, że mało Warszawiaków w Legii
Nikt nie wymaga od takiego Vrdoljaka, czy innego Manu, żeby wiedzieli czym w ogóle było Powstanie Warszawskie. To raczej zarzut pod adresem marketingu(?), czy kto tam to wymyślił, bo nie sądzę, żeby inicjatywa składania kwiatów wyszła od piłkarzy.

Chociaż w sumie wiedząc, że idą na "jakieś uroczystości", nawet nie wiedząc na jakie, mogliby się jakoś ubrać.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.08.2011, 08:51
http://legia.com/www/index.php?akt=24142

Czy to wygląda jak Powązki albo Plac Piłsudskiego? Oni ten wieniec złożyli PO TRENINGU, zaraz obok stadionu, pod tablicą upamiętniającą powstanie, która jest NIEOPODAL STADIONU. Byli tam SAMI. Poza nimi nikt tam nie upamiętniał niczego, bo tam nie było żadnej uroczystości, tylko tablica pamiątkowa!

Widać Stadion Legii w tle.

Wielki dysrespekt bez garniaków pod stadionem, gdzie byli sami zawodnicy Legii + pracownicy klubu + wieniec.

Wieniec, znicze, tablica, koniec. Nic tam więcej nie ma.

Uroczystości na Placu Piłsudskiego. Zwróćcie uwagę na rzucającą się w oczy obecność garnituru Michała Kucharczyka.

Żenada i dysrespekt, bo są w samych koszulach.

Skrótowo powiem: jak się idzie do kościoła, to się wypada ubrać porządnie, ale nikt normalny garniaka nie zakłada do wieczornej modlitwy przy własnym łóżeczku. Tak?

Edit: nawiasem dodam jeszcze - czytajcie weszło, to na pewno będziecie od tego mądrzejsi. Weszło najpierw pisze, potem myśli a dopiero na koniec sprawdza. Jakby za każdą nieprzemyślaną i niesprawdzoną bzdurę, którą obśmiało weszło, a której wcale nie było, każdy kibic dostał po złotówce, bylibyśmy najbogatszą grupą społeczną w Polsce.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 02.08.2011 o godz. 08:55.
Legionista
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.08.2011, 09:14

I powiedz mi, że to nie wygląda żałośnie ... To nie wyszło spontanicznie po treningu, bo ktoś ten wieniec wcześniej zamówił. Skoro zaplanowali, że pójdą złożyć kwiaty, to powinni się jakoś ubrać. Niekoniecznie garnitury, choćby po cywilnemu, a nie w dresy.

EDIT: Skoro zdecydowali się wyjść, to powinni się jakoś ubrać. Mogli jeszcze piłki ze sobą zabrać, skoro wyszli tam prosto z treningu. Nie mój cyrk nie moje małpy. Koniec tematu.
Ostatnio edytowane przez Paweł : 02.08.2011 o godz. 09:33.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.08.2011, 09:22
Czy Ty czytasz w ogóle co piszę? To nie było nic oficjalnego. To nie była żadna uroczystość. Wyszli z treningu, poszli złożyć kwiatki 200 metrów obok, rozjechali się do domów i pojechali na uroczystość. Tam jest tylko tablica na ścianie. Nic. Poza. Tym. Byli tam sami.
Legionista
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.08.2011, 09:32
Po uj ciągniecie ten temat? Niech sobie każdy myśli co uważa za słuszne, bo i tak podstawową kwestią jest podejście jego samego do tego typu uroczystości. A coś mi się widzi, że większość, z redaktorkami z weszlo na czele, mają na takie obchody wyje..., i sami nic nie zrobią.
Tak to już jest, że jedni piłkarze składają kwiaty w dresach, inni się liżą po sutkach. Takie czasy
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 02.08.2011, 10:01
Dokładnie tak jak pisze legion 18. Najważniejsze, że w Legii narodziła się nowa świecka tradycja. A czy szczera czy dla potrzeb marketingu to już do prywatnej oceny.
Odpowiedz cytując
tropik
Member

Od: 07.2011

Stary 02.08.2011, 11:31
K_urwa ale wy jesteście denni, ręce opadają i szorują po glebie.

Patrzta jakie dopiero bydlaki ci goście: http://www.rondobabka.info/galeria/2...9/IMG_0761.jpg

A tych pożal się Boże reprezentantów kraju (sic!) to trzeba profilaktycznie wykastrować: http://rudaslaska.pl/~media/strona/images/kadra3.jpg

Nasz duma Narodowa, kolejni reprezentanci kraju składają hołd zmarłemu prezydentowi RP. To już paragraf: http://gwizdek24.se.pl/s/pics/thumbn...tandardowy.jpg

Na koniec bonus z UK, gnojki z Evertonu nie mają za grosz przyzwoitości: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...PA_468x354.jpg
Ostatnio edytowane przez tropik : 02.08.2011 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 02.08.2011, 11:49
Zawsze wydawało mi się, że jakos nasi kibice są w miarę ogarnięci, nie mają jakiś chorych jazd i leczenia, nie wiem, kompleksów (?) w stosunku do innych drużyn przy każdej nadazającej się okazji ... ostatnie wydarzenia zweryfikowały moje poglądy :/ masakra ... <sciana> weźcie się może zastanówcie ze 3 razy jak coś będziedzie znów roztrząsać, bo wstyd na pół Polski ...
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.08.2011, 11:59
tropik napisał(a):Wyświetl post
K_urwa ale wy jesteście denni, ręce opadają i szorują po glebie.

Patrzta jakie dopiero bydlaki ci goście: http://www.rondobabka.info/galeria/2...9/IMG_0761.jpg

A tych pożal się Boże reprezentantów kraju (sic!) to trzeba profilaktycznie wykastrować: http://rudaslaska.pl/~media/strona/images/kadra3.jpg

Nasz duma Narodowa, kolejni reprezentanci kraju składają hołd zmarłemu prezydentowi RP. To już paragraf: http://gwizdek24.se.pl/s/pics/thumbn...tandardowy.jpg

Na koniec bonus z UK, gnojki z Evertonu nie mają za grosz przyzwoitości: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...PA_468x354.jpg
Brawo za rozsądek. Niektórych trzeba między oczy żeby otrzeźwieli...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
tropik
Member

Od: 07.2011

Stary 02.08.2011, 12:14
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Brawo za rozsądek. Niektórych trzeba między oczy żeby otrzeźwieli...
Po prostu nie mogę pojąć jak można takiej bzdury się uczepić i ją jeszcze wałkować.
Lepiej wróćmy do tematu i ponabijajmy się z Amiki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów