|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
i po 1. Żewłakow, trzeba powiedzieć, że ładnie.
Zobaczymy, który z braci będzie mieć więcej bramek |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No to Kosa zabłysnął:/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pewnie coś Ci się pojebało, szalik Widzewa
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Junior_Battle napisał(a):
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może to nie jest do tematu , ale Ci którzy zakupili dziś PS ze Skarbem Kibica niech sobie obczają listę królów strzelców ze wszystkich lat i zwrócą uwagę na strzelca poprzedniego sezonu (2011 jak coś)
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
strona 27 jak coś
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tyle czasu na przygotowanie tego dodatku i takie gafy robią .. ehh
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ruch 2:1 GKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Karny dla Ruchu, mimo, że słuszny, to decyzja podjęta po parunastu sekundach. Poza tym, powinien być powtórzony, bo dwóch kopaczy wbiegło w pole karne, zanim oddany został strzał. Generalnie, sędziowie nie mieli najlepszego dnia, ale wygrana Ruchu (patrząc z perspektywy tylko drugiej połowy) zasłużona.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i proszę ... 12 bramka. 3 bramki na mecz, na półmetku kolejki. Fajne otwarcie sezonu. Pora na nas
Głowna twierdzi ze Wisła w ustawieniu 1-4-4-2 wiec powinno być ofensywnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
o co chodzi ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
popatrz na zespół dla jakiego zdobył te 14 bramek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Że grał w klubie Wisła Kraków, a nie Jagiellonia Białystok...
noi po ptokach 1:0 w dupe...
Ostatnio edytowane przez jendrus : 30.07.2011 o godz. 18:33.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ja pier**le takie sędziowanie...
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
nie sędziowanie, tylko Wisła musi stworzyć sobie mnóstwo sytuacji, żeby jakąś wykorzystać, a strzałow jest jak na lekarstwo.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Seedziowanie? Chlopak, jakby grali jak powinni to mielibysmy w dupie sedziowanie, Wisla gra BARDZO SLABO i widzewowi sie to zwyciestwo niestety nalezalo bardziej niz nam..
i to jest smutne i przed sroda mam nadzieje ze to bedzie dla nich kubel zimnej wody.Edytka: Dobrze,ze remis, ale gra bardzo slaba
Ostatnio edytowane przez vabanq : 30.07.2011 o godz. 18:55.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czyli mozna stwierdzic ze Wisla miala kupe szczescia ze zremisowala?
Tak to moim zdaniem wygladalo.Nie smieje sie bo my jutro mozemy zagrac gorzej, po prostu stwierdzam co widzialem, a widzialem mizerie straszliwa. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
więcej szczęścia niż rozumu. widać że trochę zlekceważyliśmy Widzew i chłopaki grali ja do Ciebie a Ty do mnie. o obronie nie będę wspominał...
cieszmy się z 1 pkt i czekajmy na zamknięcie kolejki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Olali to... żenada! Jak tak można?
Jak widziałem jak sie ruszali, to krew zalewała... rozumiem oszczędzanie się, ale wpuscił by rezerwowych ktorzy by walczyli o miejsce i wygrali bez problemu... masakra. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Biegali jakby mieli nasrane w portkach. Może to problem z motywacją, mam nadzieje, że suszarka w szatni po meczu zadziała. Na dzień dzisiejszy 4 słaby mecz Wisły w tym sezonie. Mając tylu kreatywnych piłkarzy nie potrafimy sobie stworzyć z Skonto czy dzisiaj 3-4 stuprocentowych sytuacji. Tak to widzę. |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
zauważyliście że jak broni Jovanić to często piłka ląduje na naszej poprzeczce , z Liteksem dwa razy i dziś również dwa
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zauwazylem ze od czasu kiedy "nasza liga jest sliniejsza, powstaja piekne stadiony i mamy coraz lepszych graczy" coraz czesciej widzi sie zawodnikow ktorzy przechodza obok meczu.
Widzew szarpal i cos tam chcial grac, Wisla grala chodzonego, Melikson jako jedyny ruszal sie szybciej niz prusak popsikany kwasem bornym. Genkov chyba znowu sie zablokuje na jakis czas, Wilk - jedyny Polak w pierwszym skladzie jakby w ogole nie gral, Nunez...sorry nie chce mi sie opisywac Te nasze zespoly "czolowe" zaczynaja przypominac niewolnikow, ktorzy pracuja tylko wtedy, kiedy straznik stoi nad nimi i chce pocisnac ich kijem po nerach. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wisła jest najsłabiej przygotowana szybkościowo ze wszystkich drużyn ligowych - nie wiem z czego to wynika ale sytuacja nic się nie poprawia i powoli trzeba sie przyzwyczaić że lepiej nie będze. Najlepiej wyglądają piłkarze którzy są u nas od niedawno (Biton) czy nie grali z różnych przyczyn - Garguła.
Najśmieszniejsze jest że Maskant w ogóle nie wspomina o tym aspekcie i w każdej wypowiedzi mówi o tym ze jest zadowolony a w ogóle to Wisła dobrze zagrała. Powtarzałem to po meczu w Rydze, powtarzałem to po rewanżu, i powtarzałem po meczu w Łoweczu. Wisła ma 0 szybkości ! nawet Melikson jest 30 % wolniejszy niz był - dalej o grywa przeciwników ale nie odjeżdża im tak bardzo jak kiedyś na 2, 3 metrach. Jakby to był 1 czy 2 mecz to można było pisać że się poprawi - od ta,tego czasu mija miesiąc a nie zmienia się nic. Ludzie z którymi oglądałem mecze 1 kolejki zgodnie mówili ze Wisła pod tym względem prezentuje sie najgorzej w całej lidze. Szkoda - bo po dobrych (solidnych) transferach i dużym szczęściu w doborze przeciwników w pucharach to mógł być dla nas przełomowy sezon. Żebyśmy fizycznie wyglądali identycznie jak 0,5 roku temu to o LE byłbym 100% pewien, a o LM można było by naprawdę realnie pomarzyć. Niestety znowu coś zawalono na początku - nie mam pojęcia co - co może nam zepsuć cały sezon. Oby świeżość przyszła szybko bo słaby miesiąc czy 2 w lidze mogą być nie do nadrobienia jeżeli konkurenci wystartują dobrze. Teraz trzeba wywalczyć ten awans z Litexem za wszelką cenę to jest szansa że może za jakiś czas lepsza forma przyjdzie. Walczyć zębami i pazurami jeśli będzie trzeba.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 30.07.2011 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Rozumiem, że dokładnie przeanalizowałeś przygotowanie każdej drużyny Ekstraklasy oglądając przynajmniej po dwa mecze wszystkich ekip?
![]() 2. Może dasz im trochę więcej niż jeden mecz i zrozumiesz, że mogli przygotować zespół tak, by fizycznie najlepiej prezentował się w okolicach 4tej rundy el. do LM? dziękuję, dobranoc. |
|
|