|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja chyba jestem slepy - gdzie wy widzicie ceny?
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
pewnie w ten sposób
![]() na Legii też mają beton i to zakleili |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skyboxy ma na pewno Legia, Lech i Cracovia. Będą miały także Śląsk i Lechia.
Na Legii najdroższe są za ok. 300tyś, a na Cracovii najtańsze są takie, że użytkownik forum SSC napisał, że ze znajomymi sobie wynajęli i urządzają imprezy podczas meczy. Więcej nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cennik skyboxow i miejsc VIP jest podany na oficjalnej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy my czasem nie sprzedajemy Inflantów ?
Przecież stadion jest miejski, wykorzystujemy (dzierżawimy) go na podstawie jakieś tymczasowej umowy wynajmu. Chyba, że o czymś nie wiem(y) albo ta tymczasowa umowa jest tak dobrze skonstruowana, ze prawnie jest to możliwe. Mogłoby to tłumaczyć brak pośpiechu w zawieraniu nowej umowy operatorskiej. W każdym razie nieboskrzynki całkiem OK |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze rozumuje, ale nawet sie jakos nie wczytywalem. Miejsce VIP na 16 meczy u siebie to koszt 4,5tysiaca? Jesli tak to musze przyznac, ze jest to wedlug mnie bardzo dobra cena.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mylisz miejsce VIP z miejscem w skyboksie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak by szla do miasta to chyba miasto zajelo by sie promocja bo co klub mial by z tego?
Nie wiemy co jest w umowie, ale to chyba Wisla wylozyla kase na wykonczenie bo nie wierze ze miasto by sie tak postaralo patrzac na caloksztalt ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Faktycznie - a wie ktoś czy Vipy bądź skyboxowcy, będą mogli spożywać alkohol
?Bo przecież niby nie wolno a nawet w reklamówce alkohol jest. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/panorama/
Mam nadzieję, że po wprowadzeniu sprzedaży biletów przez internet pojawi się podobna panorama, gdzie będzie można zobaczyć jak z danej perspektywy wygląda widok na murawę. Swoją drogą to poprawiliby ten beton w skyboxach... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
oczywiście, że będą mogli .... takie praw ViP-ów
, nie po to płacą 200 tyś. zł - aby jeszcze ktoś im patrzył co mają w szklance ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Na Vipowskich także alkohol będzie. Kto wie może i mnie za jakieś 10 czy 15 lat będzie stać, aby kupić opcję silver W klubie coraz bardziej Europą powiewa i oby tylko piłkarze pochwycili ten wiatr. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Krótko mówiąc - Amen
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Oj, Polimex się strasznie spieszy...
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 30.07.2011 o godz. 00:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Już teraz na VIPowskich i SkyBoxach jest alkohol
Ostatnio jak byłem podawali wino ![]() A co do murka - nie poprawili. Mało tego, część osób siedzi na vipowskich fotelach a część...na zwykłych składanych, które są bliżej murka! ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Było 7 postów wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na RMF mówili o naszych skyboxach w faktach o 20
co ciekawe, jest już 10 chętnych, po 5 dniach od ogłoszenia możliwości kupna także artykuł: http://www.rmf24.pl/sport/news-ekskl...sly,nId,352622 |
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
będąc dzisiaj na stadionie podczas treningu Liteksu postanowiłem zrobić zdjęcie z pierwszego rzedu. Siedział w miarę oparty o siedzenie mam ok. 177 cm:
![]() Uploaded with ImageShack.us W zasadzie to nie widać tylko kawałka za linią boczną ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tam coś wisi na konstrukcji telebimu czy mi się wydaje
![]() |
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
flaga "UEFA" oraz "RESPECT"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wisiało już na meczu ze skonto
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Wiem, że sprawa nijak łączy się z naszym klubem, ale obrazuje jak nieudolną instytucją jest ZIKiT, który prowadzi budowę naszego stadionu:
Cytat:
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
ogladalem w nieidziele rozpoczecie TdPologne i pokazywali ujecia z helikoptera...z calej mojej niecheci i antypatii do Legii , architektonicznie i estetycznie ich stadion prezentuje wysoką jakość. Przestrzenie komponuje sie z miejscem, harmonizuje urbanistycznie otoczenie...z dotychczasowych inwestycji stadionowych w Polsce to taką szanse ma obiekt we Wroclawiu no i moze w Gdansku , Narodowy imponuje tylko skalą...przepraszam za offtop ale Wisly obiekt o olbrzymim potencjale miejsca i przestrzeni niesprostal oczekiwaniom i napewno ogranicza pole biznesowe mocno...ale to malo ważne
![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|