|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wątpię, żeby Pepsi jednocześnie płaciło Legii za prawo nazwy stadionu i Wiśle za prawo miejsca na koszulkach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może moja taka nieśmiała propozycja, jeśli nasz forumowicz wonski znalazłby trochę czasu, może zrobiłby przykład jakiejś koszulki adidasa - powiedzmy naszej z ubiegłego sezonu, w której jeszcze gramy- ze sponsorem Coca Cola?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby nasza Ekstraklasa była w telewizji otwartej to reklamowanie się na koszulkach byłoby bardziej opłacalne i kluby dostawałyby pewnie 2 razy więcej za reklamę. Pytanie tylko co jest bardziej opłacalne - umowa telewizyjna (kiedy liga jest zakodowana), czy większe pieniądze z reklam za sprawą większej dostępności ligi. Wtedy sądzę, że większe marki byłyby zainteresowane sponsorowaniem klubów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Niekoniecznie... skróty meczy, zdjęcia w prasie, wszelkie reklamy meczowe, obrandowanie stadionu, koszulki (sprzedaż koszulek - kibic w koszulce z logo sponsora to najcenniejsza rzecz!!!) - to wszystko są wymierne korzyści.
Do tego wyłączność sprzedaży podczas imprez na stadionie danego produktu - przywiązywanie ludzi do marki... później stojąc w sklepie taki kibic chętniej wybierze markę sponsora swojego klubu. Wszystko ładnie się zazębia.. Idąc tym tokiem nikt by się nie chciał reklamować przez kodowane transmisje, a przecież tendencja jest wręcz odwrotna Powód: kolejne argumenty
Ostatnio edytowane przez Jarza : 28.07.2011 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
sponsor będzie ten, który lepiej posmaruję bułę.
jak np ojciec rydzyk zechce reklamować radio maryja i i wyłoży najlepszą ofertę, to na koszulkach będzie logo tej stacji radiowej a wszystko się roznosi o to czy przejdziemy Litex bo mamy wtedy zapewnioną LE, lub czekają może do samej LM bo wtedy reklama nabierze bardziej na wartości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Póki co nie szukamy nowego sponsora za wszelką cenę. Jesteśmy w o tyle wygodnej sytuacji, że mamy Telefonikę, która daje przyzwoitą kasę, więc byle czym się nie zadowolimy. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() by Wonski z poprzednich stron ; ) ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wygląda nieźle, aczkolwiek nie tak jak sobie wyobrażałem dedykowany model dla Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Sory za to że ona juz wcześniej była - nie widziałem. Aczkolwiek pasuje
Projekt tsw biala gwiazda bardzo fajny tylko szkoda ze bez białej gwiazdy : )![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A propo sponsora na strojach Wisły to ciekawe czy bet at home zawita ponownie, a może T-Mobile zawita prędzej.A co do strojów to piątek i sobota ewentualnie poniedziałek i wtorek to ulubione dni kiedy Wisła prezentowała "nowości "(nowych graczy,sponsorów ,stroje).Więc na dniach prawdopodobnie będzie wszystko wiadomo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niestety rozczaruję Cię. Z tego co wiem to T-Mobile nie może być jednocześnie sponsorem klubu i ligi w której ten klub gra. Powrót Bet at home byłby świetny ale wątpię żeby anulowali tę przeklętą ustawę anty hazardową ;/
Ps. Logo Coca Cola na szkicach Wronskiego prezentują się świetnie! Słyszał może ktoś jakieś plotki na mieście, kiedy wreszcie odbędzie się ta prezentacja koszulek? Nie mogę się doczekać ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
JOSE - czemu mówisz, że na dniach? To że piątek czy sobota, nie oznacza, że nie piątek za miesiąc. Po drugie, nawet na oficjalnej relacji z jednego meczu pisali, ze w pierwszych kolejkach nie będziemy grać wnowych strojach,a one mają być pod koniec sierpnia.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dostawali za darmo od zarzadu wiec bylo mu obojetne. Mysle ze na dniach bedzie oficjalne info! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziwne, że jeszcze nikt na to nie zwrócił uwagi...
http://ekstraklasa.org/index.php?typ=klub&id=21 ![]() pierwszy komplet koszulki: czerwone, spodenki: białe, bluza bramkarza: czarna drugi komplet koszulka: biała, spodenki: białe, bluza bramkarza: zielona Ciekawe, znowu ktoś w klubie pomieszał i do UEFA wysłał inną listę strojów, a do Ekstraklasy inną. W zeszłym roku to samo, tylko ze strojami domowymi. Z innych klubów (na tej grafice, jak jest naprawdę to ocenimy po kilku kolejkach) na pewno fajnie się prezentuje wyjazdowy komplet Jagi. W ogóle, sporo czarnych w tym sezonie. Cracovia, Jagiellonia, Polonia, ŁKS, Lechia... ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez tsw biała gwiazda : 29.07.2011 o godz. 09:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ten projekt jest genialny! Liczę na to, że adidas wymyśli coś w ten deseń. Mile widziany przeze mnie jest również model analogiczny do koszulek Realu z zeszłego sezonu (np. Biała Gwiazda z promieniami).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Czerwona koszulka na białym napisem Coca Cola wygląda rewelacyjnie! Czarna z pasem też mi się podoba...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście najbardziej chciałbym wyjazdowy model w stylu River Plate, imho jedne z najładniejszy koszulek na świecie.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Taaa....Coca Cola.
Z pewnością marka Coca-Coli jest anonimowa, którą trzeba reklamować .Ja wiem, że lubicie teoretyzować, tylko po co to?To takie pisanie dla pisania? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Moze Biedromka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
// Pablo 84 - w tym wypadku nie chodzi o rozpoznawalność marki. Raczej o rozpowszechnienie swojego napoju na arenach piłkarskich/sportowych. PEPSI wzięło pod skrzydła Legię, tam będą pić napoje właśnie tego koncernu.
Coca-Cola w odpowiedzi, może zostać głównym sponsorem któregoś klubu czy też wykupić prawa do nazwy stadionu. Jakiś klub z ekstraklasy ma podpisaną umowę z Coca-Colą, z PEPSI też się ktoś znajdzie. Taka mała wojenka. Po przeczytaniu tekstu na stronie ekstraklasa.org, mam dziwne wrażenie, że wkrótce na koszulkach zacznie się pojawiać któraś z firm bukmacherskich. Fortuna/Milenium... ![]()
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 29.07.2011 o godz. 15:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tsw biała gwiazda w końcu ktoś mnie wysłuchał.Właśnie dokładnie o to mi chodziło .Ciekawe czy rzeczywiście tak będzie wyglądał trzeci strój
vote-for-mikey mam nadzieje że to pomyłka na stronie
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 29.07.2011 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
^^ wspaniały projekt!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() o ....a - tą bym kupił od razu daloby radę z gwiazdą i z TF? |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
włąsnie ruszyła T-Mobile skopana. Na środku z przodu różowe logo samego T-Mobile a na prawym rękawie logo ekstraklasy ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Że tez musieli dodać różowe tło. Logo z T wystarczająco kojarzy się z T-Mobile. Okropnie prezentuje się takie coś.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|