|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że mu się pomyliło ze strojami Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Tak jak tam kolega rzucił bawełniany t-shirt Legii, to mam nadzieję, że w ramach wstępnego kompromisu klub zdecyduje się na sprzedaż analogicznych ubrań z Białą Gwiazdą.
I przekona się którędy droga. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mam nadzieje ze warto czekac
mam nadzieje ze nie bedziemy miec czarych stroi chyba ze bramkarskie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Czarne - ok - ale na 3 strój. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pożyjemy zobaczymy co Basałaj i Holendrzy pokażą do meczu z Litexem jeszcze kilka godzin.Jest nowy przeciwnik w tej rundzie to może Wisła pokaże sie w nowych strojach wyjazdowych które może okażą sie szczęśliwe dla Wisły.Aczkolwiek Wisła może nie chce iść w ślady Jagi dla której nowe stroje wyjazdowe okazały sie niezbyt szczęśliwe na starcie europejskich rozgrywek.Ciekawe co sie stanie z Holenderskim Mancinim w razie braku awansu do kolejnej rundy a przy okazji oblania sprawdzianu z europejskich pucharów.Może Probierz albo Tarasiewicz zawita w razie braku awansu.Jedno jest pewne Holender gra o nowy kontrakt a w razie W ktoś z dwójki Probierz-Tarasiewicz może zawitać na Reymonta zwłaszcza że obaj są do wzięcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A jak by mieli grac w nowych strojech to chyba byla by prezetacja,czy prezes ma na srodku stadionu Litexu zaprezetowac nowe stroje? ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
do usuniecia
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co do nowych strojów Wisły to może być coś na wzór tego made in Away http://www.flickr.com/photos/ricardopiske/4722948680/ i tego made in Home http://www.footballjerseymuseum.co.uk/Pages/willem%20II.htm wtedy teoria z pasiakami i czarnymi strojami mogłaby sie sprawdzić a czerwony mógłby być na wzór tego http://www.soccernucleus.com/ajaxsoc...isiepatch.aspx wszystkie rodem z Ligi Holenderskiej .Dwa pierwsze nawiązują do klubu w którym Maaskant miał okazję pracować.Fiti Petrescu miał wpływ na zmianę tradycyjnego herbu i stroi Unirei na wzór Chelsea to może Holendrzy będą mieli bynajmniej wpływ na wzór nowych stroi Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przyznam szczerze, że obawiam się tych naszych strojów. Dla przykładu Lyonowi zaserwowali takie niewiadomo co:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Pojechałeś ostro. I do tego te stroje Umbro, co one mają wspólnego z Adidasem? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cinekw Zawsze jadę ostro.Sprostowanie może nie mają zbyt wiele wspólnego z Adidasem poza ostatnim strojem Ajaxu.Ale poza tym chodziło Mi dokładnie o to że mają więcej wspólnego z barwami Wisły i to jak mogłyby mniej więcej wyglądać pierwszy(pasiak) i ostatni(Ajaxu) .Co do czarnego to jak mógłby mniej więcej wyglądać jeśli rzeczywiście jest brany pod uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Btw, Tarasiewicz i Probierz to słabi trenerzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
OL dostaje takie odkąd podpisał umowę z Adidasem. Takie sobie życzą.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
JOSE 841 weź się kopnij w głowę i mimo, że forum jak sama nazwa mówi jest miejscem do przedstawiania swojej opinii, to wolałbym (myślę, że nie tylko ja) żeby było ono wolne od Twoich opinii. Skąd Ty w ogóle wyciągnąłeś tak idiotyczne teorie spiskowe, jak wylot Maaskanta po porażce z Litexem i przyjście na jego miejsce kogoś z dwójki Probierz, Tarasiewicz. Wisła przez długie lata była zarządzana przez takich pseudo znawców jak Ty i wiadomo, jak to wyglądało.Trener odpowiedzialny za wzór strojów taa... a magazynier za ustalanie składu. Paranoja, że tacy ludzie jeszcze mają śmiałość wypowiadać się na forum. I naucz się chociaż polskiego, bo bynajmniej, to k....wa na pewno nie co najmniej, a 'stroi' to się laska przed wyjściem. Żenua!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
vivez może robi wielką różnice.Napisałem że,, może ktoś z dwójki Probierz -Tarasiewicz przyjdzie w razie W'' a nie że przyjdzie.To że Holendrowi kończy sie po sezonie kontrakt to żadna tajemnica tak samo jak że brak awansu do CL będzie miał wpływ na pozycje Holendra. A co do strojów to przedstawiłem tylko 2stroje z klubu w którym Maaskant pracował. Holenderski dyrektor sportowy chyba też ma coś do powiedzenia w sprawie stroi tak samo jak w sprawie w białej gwiazdy na koszulkach zresztą napisałem że ,,może Holendrzy bynajmniej....''.Mogą ale nie muszą .Czytaj ze zrozumieniem a nie wyzywaj ludzi i zarządu od pseudo znawców.Zastanów się czy naprawdę jesteś kibicem Wisły czy Cracovi a może kibicem sukcesu
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 27.07.2011 o godz. 15:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poza tym co ma DYREKTOR SPORTOWY do Białej Gwiazdy na koszulkach i ogólnie rzecz biorąc stroje? On jest odpowiedzialny za szukanie zawodników, którzy mieszczą się w budżecie transferowym klubu. Od strojów mamy dyrektora ds. marketingu i Basałaja. To raz. Dwa- sam czytaj ze zrozumieniem. Nie wyzwał OBECNEGO zarządu tylko POPRZEDNI (i bardzo słusznie). Można to łatwo poznać po słowach "była zarządzana". Z ostatnim zdaniem to pojechałeś po bandzie. Z czystym sumieniem -----> ignor. I powróć do tematu, w którym możesz coś z sensem napisać (czyt. FOOTBALL MANAGER). ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WiślakMyślenice dzięki przyjacielu za uwagi wezmę je pod uwagę przy następnych moich postach w tym dziale .Ludzką rzeczą jest sie mylić , co do dyrektora sportowego to rzeczywiście pomyłka chodziło o dyrektora ds marketingu.Co do ostatniego zdania pojechałem tak jak vivez pojechał ze mną. Zresztą to on pierwszy zaczął wyzywanie ja tylko oddałem. A temat dyskusji z vivez uważam za zamknięty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
to w końcu kiedy możemy sie spodziewac tych nowych strojów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak awansujemy do LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nawet Adidas chyba tego nie wie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czekają na oferty dobrego sponsora, jak przejdziemy litex to mamy min LE to będą chętni
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Swoją drogą to myślę że Coca Cola powinna się zainteresować wykupieniem miejsca na naszych koszulkach od kiedy Pepsi wykupiło stadion Legii. No i powinni przestać sprzedawać pepsi w bufetach na stadionie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Up
Ale tu chodzi tylko o sponsorowanie Wisły (wykupienie miejsca na koszulkach), a nie o wykupienie praw do nazwy stadionu Więc raczej spokojna głowa. No chyba żeby chcieli wykupić to i to, to wtedy nie będzie już tak kolorowo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coca Cola pasowałaby chyba idealnie do naszych koszulek. Tylko, czy ta marka potrzebuje tego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |