The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2011, 20:51
manolo1906 napisał(a):Wyświetl post
Bylem dzisiaj w adidasie i pytałem sprzedawcę o nowe koszulki. Miły pan potwierdził ze domowe stroje mają być czerwone z białym kołnierzem a wyjazdowe !uwaga! CZARNE!!!
P.S.mam nadzieje że jest źle poinformowany
to ciekawe bo kasjerka w TESCO mówiła że będą zielone... ktoś pisał że prezentacja nowych strojów ma się odbyć dopiero po kilku kolejkach ligowych, a ty uważasz, że zwykły sprzedawca już wie jak te stroje wyglądają
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.07.2011, 21:01
Wydaje mi się, że mu się pomyliło ze strojami Legii.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 25.07.2011, 21:07
Tak jak tam kolega rzucił bawełniany t-shirt Legii, to mam nadzieję, że w ramach wstępnego kompromisu klub zdecyduje się na sprzedaż analogicznych ubrań z Białą Gwiazdą.
I przekona się którędy droga.
Odpowiedz cytując
furtak
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 26.07.2011, 12:07
mam nadzieje ze warto czekac mam nadzieje ze nie bedziemy miec czarych stroi chyba ze bramkarskie
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.07.2011, 15:10
furtak napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje ze warto czekac mam nadzieje ze nie bedziemy miec czarych stroi chyba ze bramkarskie
Na 100% 2 strój nie będzie czarny. Co najwyżej 3. Nie można od tak zmienić tradycji klubu... ZAWSZE wyjazdowe były niebieskie, bądź białe. Osobiście bardziej pasują mi białe, ale to już mniejsze znaczenie.
Czarne - ok - ale na 3 strój.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.07.2011, 15:31
Pożyjemy zobaczymy co Basałaj i Holendrzy pokażą do meczu z Litexem jeszcze kilka godzin.Jest nowy przeciwnik w tej rundzie to może Wisła pokaże sie w nowych strojach wyjazdowych które może okażą sie szczęśliwe dla Wisły.Aczkolwiek Wisła może nie chce iść w ślady Jagi dla której nowe stroje wyjazdowe okazały sie niezbyt szczęśliwe na starcie europejskich rozgrywek.Ciekawe co sie stanie z Holenderskim Mancinim w razie braku awansu do kolejnej rundy a przy okazji oblania sprawdzianu z europejskich pucharów.Może Probierz albo Tarasiewicz zawita w razie braku awansu.Jedno jest pewne Holender gra o nowy kontrakt a w razie W ktoś z dwójki Probierz-Tarasiewicz może zawitać na Reymonta zwłaszcza że obaj są do wzięcia
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.07.2011, 15:46
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
ktoś z dwójki Probierz-Tarasiewicz może zawitać na Reymonta zwłaszcza że obaj są do wzięcia
Prosze Cie kim k..wa oni sa zeby ich brac pod uwage do pracy w Wisle.

A jak by mieli grac w nowych strojech to chyba byla by prezetacja,czy prezes ma na srodku stadionu Litexu zaprezetowac nowe stroje?
,
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.07.2011, 15:55
do usuniecia
,
Odpowiedz cytując
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.07.2011, 16:02
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
do usuniecia
posty może każdy sam usuwać - w opcjach edycji wiadomości jest taka możliwość, poszukaj
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 26.07.2011, 16:09
a co do nowych strojów Wisły to może być coś na wzór tego made in Away http://www.flickr.com/photos/ricardopiske/4722948680/ i tego made in Home http://www.footballjerseymuseum.co.uk/Pages/willem%20II.htm wtedy teoria z pasiakami i czarnymi strojami mogłaby sie sprawdzić a czerwony mógłby być na wzór tego http://www.soccernucleus.com/ajaxsoc...isiepatch.aspx wszystkie rodem z Ligi Holenderskiej .Dwa pierwsze nawiązują do klubu w którym Maaskant miał okazję pracować.Fiti Petrescu miał wpływ na zmianę tradycyjnego herbu i stroi Unirei na wzór Chelsea to może Holendrzy będą mieli bynajmniej wpływ na wzór nowych stroi Wisły
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.07.2011, 16:16
Przyznam szczerze, że obawiam się tych naszych strojów. Dla przykładu Lyonowi zaserwowali takie niewiadomo co:

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.07.2011, 16:18
a co do nowych strojów Wisły to może być coś na wzór tego made in Away http://www.flickr.com/photos/ricardopiske/4722948680/ i tego made in Home http://www.footballjerseymuseum.co.u...illem%20II.htm wtedy teoria z pasiakami i czarnymi strojami mogłaby sie sprawdzić a czerwony mógłby być na wzór tego http://www.soccernucleus.com/ajaxsoc...isiepatch.aspx wszystkie rodem z Ligi Holenderskiej .Dwa pierwsze nawiązują do klubu w którym Maaskant miał okazję pracować.Fiti Petrescu miał wpływ na zmianę tradycyjnego herbu i stroi Unirei na wzór Chelsea to może Holendrzy będą mieli bynajmniej wpływ na wzór nowych stroi Wisły

Pojechałeś ostro. I do tego te stroje Umbro, co one mają wspólnego z Adidasem?
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 26.07.2011, 16:38
cinekw Zawsze jadę ostro.Sprostowanie może nie mają zbyt wiele wspólnego z Adidasem poza ostatnim strojem Ajaxu.Ale poza tym chodziło Mi dokładnie o to że mają więcej wspólnego z barwami Wisły i to jak mogłyby mniej więcej wyglądać pierwszy(pasiak) i ostatni(Ajaxu) .Co do czarnego to jak mógłby mniej więcej wyglądać jeśli rzeczywiście jest brany pod uwagę
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.07.2011, 16:45
Jedno jest pewne Holender gra o nowy kontrakt a w razie W ktoś z dwójki Probierz-Tarasiewicz może zawitać na Reymonta zwłaszcza że obaj są do wzięcia
A co ma to wspólnego z nowymi strojami Wisły Kraków? Zresztą, Maaskantowi nic się nie stanie, bo Litex jest dobrą ekipą, więc jakieś potknięcie nie będzie traktowane jako wpadka. Porażki zdarzają się w futbolu.

Btw, Tarasiewicz i Probierz to słabi trenerzy.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.07.2011, 17:15
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Przyznam szczerze, że obawiam się tych naszych strojów. Dla przykładu Lyonowi zaserwowali takie niewiadomo co:

OL dostaje takie odkąd podpisał umowę z Adidasem. Takie sobie życzą.
.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 26.07.2011, 17:31
lord damien napisał(a):Wyświetl post
Jako kibice chcemy białej gwiazdy na koszulkach Wisły. W najbliższym czasie się na to nie zanosi, ale jest pewna alternatywa.
http://sklep.legia.com/sklep/index.php?c=24&p=718
Moi koledzy takie mają i myślę, że te koszulki w wiślackich barwach i z białą gwiazda na piersi byłyby bardzo popularne. Klasyczny, prosty wygląd i niewysoka cena są zachęcające. Co o tym myślicie?
Moim zdaniem, to kiepski pomysł. Domaganie się czegoś, a potem zadowalanie się takim półśrodkiem, to nie jest dobry sposób na przekonanie kogokolwiek do swoich racji. Poza tym, w akcji nie chodzi o to, by móc kupić koszulki z BG, tylko by piłkarze w nich grali, a argument o wzroście sprzedaży ma tylko pomóc nakłonić do zmiany decyzji tych, do których tylko argumenty dotyczące pieniędzy trafiają, czyli Basałaja i przedstawicieli Adaidasa. Moim zdaniem najlepszym wyjściem będzie zaopatrzenie się w koszulki Wisły... futsalowej, które wyglądają rewelacyjnie, a są dostępne w sklepie TSu.
Odpowiedz cytując
vivez
Member

Od: 08.2006

Stary 27.07.2011, 10:34
JOSE 841 weź się kopnij w głowę i mimo, że forum jak sama nazwa mówi jest miejscem do przedstawiania swojej opinii, to wolałbym (myślę, że nie tylko ja) żeby było ono wolne od Twoich opinii. Skąd Ty w ogóle wyciągnąłeś tak idiotyczne teorie spiskowe, jak wylot Maaskanta po porażce z Litexem i przyjście na jego miejsce kogoś z dwójki Probierz, Tarasiewicz. Wisła przez długie lata była zarządzana przez takich pseudo znawców jak Ty i wiadomo, jak to wyglądało.Trener odpowiedzialny za wzór strojów taa... a magazynier za ustalanie składu. Paranoja, że tacy ludzie jeszcze mają śmiałość wypowiadać się na forum. I naucz się chociaż polskiego, bo bynajmniej, to k....wa na pewno nie co najmniej, a 'stroi' to się laska przed wyjściem. Żenua!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 27.07.2011, 15:34
vivez może robi wielką różnice.Napisałem że,, może ktoś z dwójki Probierz -Tarasiewicz przyjdzie w razie W'' a nie że przyjdzie.To że Holendrowi kończy sie po sezonie kontrakt to żadna tajemnica tak samo jak że brak awansu do CL będzie miał wpływ na pozycje Holendra. A co do strojów to przedstawiłem tylko 2stroje z klubu w którym Maaskant pracował. Holenderski dyrektor sportowy chyba też ma coś do powiedzenia w sprawie stroi tak samo jak w sprawie w białej gwiazdy na koszulkach zresztą napisałem że ,,może Holendrzy bynajmniej....''.Mogą ale nie muszą .Czytaj ze zrozumieniem a nie wyzywaj ludzi i zarządu od pseudo znawców.Zastanów się czy naprawdę jesteś kibicem Wisły czy Cracovi a może kibicem sukcesu
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 27.07.2011 o godz. 15:39.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 27.07.2011, 15:53
vivez może robi wielką różnice.Napisałem że,, może ktoś z dwójki Probierz -Tarasiewicz przyjdzie w razie W'' a nie że przyjdzie.To że Holendrowi kończy sie po sezonie kontrakt to żadna tajemnica tak samo jak że brak awansu do CL będzie miał wpływ na pozycje Holendra. A co do strojów to przedstawiłem tylko 2stroje z klubu w którym Maaskant pracował. Holenderski dyrektor sportowy chyba też ma coś do powiedzenia w sprawie stroi tak samo jak w sprawie w białej gwiazdy na koszulkach zresztą napisałem że ,,może Holendrzy bynajmniej....''.Mogą ale nie muszą .Czytaj ze zrozumieniem a nie wyzywaj ludzi i zarządu od pseudo znawców.Zastanów się czy naprawdę jesteś kibicem Wisły czy Cracovi a może kibicem sukcesu
Interpunkcji w szkole nie uczą/uczyli?

Poza tym co ma DYREKTOR SPORTOWY do Białej Gwiazdy na koszulkach i ogólnie rzecz biorąc stroje? On jest odpowiedzialny za szukanie zawodników, którzy mieszczą się w budżecie transferowym klubu. Od strojów mamy dyrektora ds. marketingu i Basałaja. To raz.

Dwa- sam czytaj ze zrozumieniem. Nie wyzwał OBECNEGO zarządu tylko POPRZEDNI (i bardzo słusznie). Można to łatwo poznać po słowach "była zarządzana".

Z ostatnim zdaniem to pojechałeś po bandzie. Z czystym sumieniem -----> ignor.

I powróć do tematu, w którym możesz coś z sensem napisać (czyt. FOOTBALL MANAGER).
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 27.07.2011, 16:15
WiślakMyślenice dzięki przyjacielu za uwagi wezmę je pod uwagę przy następnych moich postach w tym dziale .Ludzką rzeczą jest sie mylić , co do dyrektora sportowego to rzeczywiście pomyłka chodziło o dyrektora ds marketingu.Co do ostatniego zdania pojechałem tak jak vivez pojechał ze mną. Zresztą to on pierwszy zaczął wyzywanie ja tylko oddałem. A temat dyskusji z vivez uważam za zamknięty
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.07.2011, 18:37
A Ty pisz ze zrozumieniem. Bynajmniej to nie to samo co "przynajmniej" !!!
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
rikut1906TSW
Member

Od: 01.2010

Stary 27.07.2011, 18:46
to w końcu kiedy możemy sie spodziewac tych nowych strojów
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 27.07.2011, 18:52
jak awansujemy do LM
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.07.2011, 18:53
Nawet Adidas chyba tego nie wie.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 27.07.2011, 18:55
czekają na oferty dobrego sponsora, jak przejdziemy litex to mamy min LE to będą chętni
Odpowiedz cytując
PawelOzg
Member

Stary 28.07.2011, 07:09
Swoją drogą to myślę że Coca Cola powinna się zainteresować wykupieniem miejsca na naszych koszulkach od kiedy Pepsi wykupiło stadion Legii. No i powinni przestać sprzedawać pepsi w bufetach na stadionie
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.07.2011, 08:14
PawelOzg napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą to myślę że Coca Cola powinna się zainteresować wykupieniem miejsca na naszych koszulkach od kiedy Pepsi wykupiło stadion Legii. No i powinni przestać sprzedawać pepsi w bufetach na stadionie
To byłaby ciekawa opcja. Jednak tylko miejsce na koszulkach. Nazwa stadionu ma pozostać niezmienna. Ja przestałem pić Pepsi odkąd poniekąd sponsoruje Legię. Mimo, że nie często to piłem powiedziałem basta - nie będę napychał im kasy.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Stary 28.07.2011, 08:31
@Up
Ale tu chodzi tylko o sponsorowanie Wisły (wykupienie miejsca na koszulkach), a nie o wykupienie praw do nazwy stadionu Więc raczej spokojna głowa. No chyba żeby chcieli wykupić to i to, to wtedy nie będzie już tak kolorowo.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 28.07.2011, 13:37
Coca Cola pasowałaby chyba idealnie do naszych koszulek. Tylko, czy ta marka potrzebuje tego?
Odpowiedz cytując
Jarza
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 28.07.2011, 13:40
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Coca Cola pasowałaby chyba idealnie do naszych koszulek. Tylko, czy ta marka potrzebuje tego?
a Pepsi?
Przecież to równorzędne marki...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów