The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MHaifa
Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2011, 15:31
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że nie ja tu jestem kibicem izraelskiej ekipy, ale wydawało mi się, że Zahavi, Rafaelov, Vermouth, Cohen, Kayal, Natkho, Barda, Aouate, nie mówiąc o Benayounie mają lepszą markę w Izraelu od Maora
Mieli Zobacz kto od jakiegos czasu co chwila jest na czolowkach izraelskich stron internetowych Jego gol wczoraj byl wazniejszy niz zwyciestwo izraelskiej druzyny ze zdaje sie liderem szweckiej ligi

Oczywiscie ci pilkarze ktorych wymieniles sa rowniez gwiazdami ale oni od dawna juz takimi sa. Wspaniala forma Meliksona jest wielka niespodzianka i wywolala dyskusje kto zawinil ze tak pozno Maor stal sie tak dobry.
Co prawda Kayal jest tak samo wychwalany co Melikson ale jak widzimy Szkocja wcale jakas lepsza od Polski nie jest... do tego ich pozycje raczej sie uzupelniaja wiec trudno okreslic co znaczy lepszy.
Zahavi, Rafaelov, Vermouth musza dopiero sie pokazac w Europie a reszta sa poprostu gorsi od Maora ale nadal bardzo dobrzy

Musicie zrozumiec ze jeszcze nie wszyscy wiedza jak slaba jest polska liga. Rownanie jest proste: Od czasu porazki Beitaru 5:0 z Wisla, mistrz Izraela dwa razy (na dwa mozliwe) awansowal do fazy grupowej LM. To znaczy ze mistrz polski powinien byc zespolem na poziomie fazy grupowej LM czyli ze Melikson jest liderem jednej z najlepszych 32 druzyn Europy to chyba powinno robic wrazenie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów