|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Maorrrrrrrrrrrrrrrrrr! Meliksooooon! uffff!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
eh nie wieże..,nie wieże ze po takiej grze wygrywamy [puki co] 2-1.
Diaz niech juz zejdzie bo znow moze cos spieprzyć. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Prezent ! Co prawda Litex trochę spuchł w drugiej połowie , ale i tak są zdecydowanie lepsi od nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z TEJ BRAMKI SIĘ UCIESZYŁEM JAK DZIECKO Z NOWEJ ZABAWKI.. musimy ich przycisnąć!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kocham Meliksona <3
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przyjęcie, spokój, precyzyjny strzał, po tym poznaje się profesjonalite, a nim jest bez wątpienia Melikson.
Nunez na + , biegał, walczył, nie uciekał od piłki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
On jest niesamowity
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co teraz powiecie o sędziowaniu ?
![]() ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie jest odpowiedni temat, ale na meczu u nas musimy im zrobić piekło! trzeba pokazać im kto jest lepszy na boisku i na trybunach - mnie osobiście mobilizują te gwizdy i ich cwaniactwo.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PÓKI co (tak to się pisze) prowadzimy na obcym terenie 2-1 i mieliśmy sporo sytuacji aby strzelic kolejne bramki, ogarnij sie . Rywale mieli sytuacje i my też, mecz otwarty bez dobrej gry obronnej z obu stron.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem baaaaaardzo widać brak Pareiki i Małego..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jovanović chyba na slickach jest
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bo jesli My sporo to Oni multum :],ej tak się pisze multum? jakby co to nie zapomnij mnie poprawić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to co Panie Turek kończ pan to spotkanie
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osman, Michael, Kew i Junior najwyżej posądzą ich o rasizm
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
In plus: Lamey - Widać jakość Stana, nawet jeżeli gracz wgląda jak ogór, który nie łapie się w kadrze zespołu z drugiej ligi angielskiej to jest w stanie wypatrzyć jakość.
Meliskon - Mimo, że w przekroju całego meczu niewidoczny, doskonale pokryty to w tym jednym momencie zgubił krycie i strzelił na 2:1. Gracz robiący róznicę. In minus: Diaz - objeżdżany niemiłosiernie, lepiej byłoby wystawić kawałek drewna na bosku Jaliens - Zostawił Bułgara bez krycia przy golu a potem wsadził nogę tak, że piłka zrykoszetowała pozbawiając Jovanicia jakichkolwiek szans na obronę strzału. Przypadek? Może. Ale nie zmienia to faktu, że przyczynił się do utraty gola. Poza tą jedną akcją bez poważniejszych błędów. Sobol & Wilk - Spali. Chociaz Sobol nieźle w obronie pod koniec drugiej połowy. Genkov - Znowu zniknął na cały mecz. Gośc jest ewidentnie bez formy i potrzebuje czasu żeby się rozkręcić...ale najlepiej, żeby to zrobił w lidze a w drugim meczu z Litexem dać szanse Bitonowi. Jovanić - Niepewny. Jeżeli piłka nie idzie mu prosto w ręce to znajdzie się w bramce. Ogólnie mieliśmy dużo szczęścia w tym meczu. Ratowały nas poprzeczki i niemożność trafienia w bramkę rywali, ale wyniku lepszego nie można sobie było wymarzyć i tylko wybitna indolencja naszych graczy może nas pozbawić przejścia do czwartej rundy eliminacji LM. PS. Z Bułgarów widziałbym u nas Zaneva (co wcześniej pisałem w transferowym sf) bo Janev i Todorov za starzy ![]() Ja tam widziałem numer 2, ale oczywiście mogę się mylić (zobaczę dokładniej jutro na skrócie). Jeżeli masz rację to w takim razie Jaliens wg mnie bez zarzutu. Powód: FraMat
Ostatnio edytowane przez riv : 26.07.2011 o godz. 20:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
wynik cudowny , nie można tego zmarnować u siebie ! natomiast martwi słaba gra, braku lewego obrońcy i środka pola..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do meritum to gramy na wyjeździe i skutecznie czyli dobrze i ...żal mi tych co ciągle gęgają że nie tak. Merytorycznie piszesz głupoty ale dobrze że chociaż potrafisz poprawić ortografię. Kiedyś zremisowaliśmy na Wembley 1-1 jako reprezentacja Polski, och jak to dobrze że niebyło wtedy internetu i tych wiecznych płaczków. Pojechaliśmy tam po zwycięstwo i wygraliśmy, reszta jest mało ważna. Na analizy przyjdzie czas. Krok po kroku potrafimy coraz więcej i tylko to się liczy.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.07.2011 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Panowie! Dobry wynik! Gra nieważna ważne, że mamy dużą zaliczkę i drużyna w odpowiednim momencie miała kogo (Lamey, Malikson) aby tą piłkę wbić do bramki
Na minus moim zdaniem Kirm i niestety Junior. Ale wynik jest tylko to się liczy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To od Sobola piłka się odbiła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Btw- Litex po tym meczu może sie czuc jak .....a po gang-bangu. Wisła 2 strzaly - 2 gole. Ten mecz mecz przypomina mi do bólu mecz Śląsk-Wisła, tylko tym razem to my byliśmy "Śląskiem". ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No widzicie remis bralibyście w ciemno, a tu wygrana! Trzeba wierzyć w swoją drużynę a nie ciągle psioczyć!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Co taki bramkarz, jak Jovanic robi w Wisle, to ja nie wiem
. Slabiutko tez Wilk i Sobolewski. Diaz moze byc, ale widac braki kondycyjne, bo od 60 minut oddychal juz rekawami...szkoda, ze nie ma wsparcia kolegow.A ten caly Tom, to powinien byc cel transferowy nr 1 dla nas |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak grać ambiwalentnie i wygrać ....a.. Los oddaje za Ateny. Mogłoby być 2-2. Ale Norweg nie uznał gola...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Najgorzej Diaz - DNO. Paljic przy nim to profesor. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Trochę mi się przypomniały mecze Interu z Barcą w 2009...
fajna ta chwila pressingu przy 2 bramce dla Wisły; dużo szczęścia i jest naprawdę nieźle. Wygląda, że Lamey wyrasta nam na bohatera kwalifikacji :->. Jovanić czasem przyprawiał mnie o palpitację ala Pawełek czasem, ale czy on by bronił, czy Sergei, ta bramka i tak by wpadła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Naszym problemem w tym meczu był Jovanic. To był najsłabszy zawodnik Wisły. Zero gry na przedpolu nie wychodził z bramki, zachowywał się jak Majdan w pamiętnym meczu z Panathinaikosem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|