The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 20:01
Maorrrrrrrrrrrrrrrrrr! Meliksooooon! uffff!
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.07.2011, 20:02
eh nie wieże..,nie wieże ze po takiej grze wygrywamy [puki co] 2-1.

Diaz niech juz zejdzie bo znow moze cos spieprzyć.
Odpowiedz cytując
cartoo
Member

Od: 09.2010

Stary 26.07.2011, 20:02
Prezent ! Co prawda Litex trochę spuchł w drugiej połowie , ale i tak są zdecydowanie lepsi od nas.
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.07.2011, 20:03
Z TEJ BRAMKI SIĘ UCIESZYŁEM JAK DZIECKO Z NOWEJ ZABAWKI.. musimy ich przycisnąć!

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

kocham Meliksona <3
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Przyjęcie, spokój, precyzyjny strzał, po tym poznaje się profesjonalite, a nim jest bez wątpienia Melikson.

Nunez na + , biegał, walczył, nie uciekał od piłki.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

On jest niesamowity
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.07.2011, 20:05
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
eh nie wieże..,nie wieże ze po takiej grze wygrywamy [puki co] 2-1.

Diaz niech juz zejdzie bo znow moze cos spieprzyć.

Pewnie też nie wierzysz że Wisła jest Mistrzem Polski, co za żenada.
Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2011, 20:07
Co teraz powiecie o sędziowaniu ?
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:07
milosz napisał(a):Wyświetl post
Pewnie też nie wierzysz że Wisła jest Mistrzem Polski, co za żenada.
No własnie widze jak gra mistrz polski z mistrzem Burłagrii,jest po prostu gorszy,moze powiesz ze to nie prawda? ogarnij sie
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:09
to nie jest odpowiedni temat, ale na meczu u nas musimy im zrobić piekło! trzeba pokazać im kto jest lepszy na boisku i na trybunach - mnie osobiście mobilizują te gwizdy i ich cwaniactwo.

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:11
PÓKI co (tak to się pisze) prowadzimy na obcym terenie 2-1 i mieliśmy sporo sytuacji aby strzelic kolejne bramki, ogarnij sie . Rywale mieli sytuacje i my też, mecz otwarty bez dobrej gry obronnej z obu stron.
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:13
moim zdaniem baaaaaardzo widać brak Pareiki i Małego..

Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 26.07.2011, 20:14
Jovanović chyba na slickach jest cały czas się ślizga
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:14
PÓKI co (tak to się pisze) prowadzimy na obcym terenie 2-1 i mieliśmy sporo sytuacji aby strzelic kolejne bramki, ogarnij sie . Rywale mieli sytuacje i my też, mecz otwarty bez dobrej gry obronnej z obu stron.
PÓKI CO mamy niesamowite szczęście,że prowadzimy 2-1 a nie przegrywamy np 4-2,mieliśmy sporo sytuacji.. to ile wg Ciebie miał liteks? bo jesli My sporo to Oni multum :],ej tak się pisze multum? jakby co to nie zapomnij mnie poprawić.
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:15
no to co Panie Turek kończ pan to spotkanie
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:20
Osman, Michael, Kew i Junior najwyżej posądzą ich o rasizm
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.07.2011, 20:21
In plus: Lamey - Widać jakość Stana, nawet jeżeli gracz wgląda jak ogór, który nie łapie się w kadrze zespołu z drugiej ligi angielskiej to jest w stanie wypatrzyć jakość.
Meliskon - Mimo, że w przekroju całego meczu niewidoczny, doskonale pokryty to w tym jednym momencie zgubił krycie i strzelił na 2:1. Gracz robiący róznicę.

In minus: Diaz - objeżdżany niemiłosiernie, lepiej byłoby wystawić kawałek drewna na bosku
Jaliens - Zostawił Bułgara bez krycia przy golu a potem wsadził nogę tak, że piłka zrykoszetowała pozbawiając Jovanicia jakichkolwiek szans na obronę strzału. Przypadek? Może. Ale nie zmienia to faktu, że przyczynił się do utraty gola. Poza tą jedną akcją bez poważniejszych błędów.
Sobol & Wilk - Spali. Chociaz Sobol nieźle w obronie pod koniec drugiej połowy.
Genkov - Znowu zniknął na cały mecz. Gośc jest ewidentnie bez formy i potrzebuje czasu żeby się rozkręcić...ale najlepiej, żeby to zrobił w lidze a w drugim meczu z Litexem dać szanse Bitonowi.
Jovanić - Niepewny. Jeżeli piłka nie idzie mu prosto w ręce to znajdzie się w bramce.

Ogólnie mieliśmy dużo szczęścia w tym meczu. Ratowały nas poprzeczki i niemożność trafienia w bramkę rywali, ale wyniku lepszego nie można sobie było wymarzyć i tylko wybitna indolencja naszych graczy może nas pozbawić przejścia do czwartej rundy eliminacji LM.

PS. Z Bułgarów widziałbym u nas Zaneva (co wcześniej pisałem w transferowym sf) bo Janev i Todorov za starzy

FraMat napisał(a):Wyświetl post
To od Sobola piłka się odbiła
Ja tam widziałem numer 2, ale oczywiście mogę się mylić (zobaczę dokładniej jutro na skrócie). Jeżeli masz rację to w takim razie Jaliens wg mnie bez zarzutu.
Powód: FraMat
Ostatnio edytowane przez riv : 26.07.2011 o godz. 20:29.

Odpowiedz cytując
Pawko
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.07.2011, 20:22
wynik cudowny , nie można tego zmarnować u siebie ! natomiast martwi słaba gra, braku lewego obrońcy i środka pola..
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 26.07.2011, 20:22
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
PÓKI CO mamy niesamowite szczęście,że prowadzimy 2-1 a nie przegrywamy np 4-2,mieliśmy sporo sytuacji.. to ile wg Ciebie miał liteks? bo jesli My sporo to Oni multum :],ej tak się pisze multum? jakby co to nie zapomnij mnie poprawić.
No jak ktoś pisze "p-u-k-i co" to sam sie eliminuje z dyskusji.

A co do meritum to gramy na wyjeździe i skutecznie czyli dobrze i ...żal mi tych co ciągle gęgają że nie tak.

Merytorycznie piszesz głupoty ale dobrze że chociaż potrafisz poprawić ortografię.
Kiedyś zremisowaliśmy na Wembley 1-1 jako reprezentacja Polski, och jak to dobrze że niebyło wtedy internetu i tych wiecznych płaczków.
Pojechaliśmy tam po zwycięstwo i wygraliśmy, reszta jest mało ważna.
Na analizy przyjdzie czas. Krok po kroku potrafimy coraz więcej i tylko to się liczy.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.07.2011 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.07.2011, 20:24
BZDURA na resorach, równie dobrze Wisła mogła by prowadzić 4-1, obie druzyny miały po kilka sytuacji. Wynik do przerwy sprawiedliwy.
Śmieszny jesteś...

Litex ma dziś swoja Levadie a nam pozostaje jutro isć do kościoła i dać na msze.

Wynik ZNAKOMITY.
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Panowie! Dobry wynik! Gra nieważna ważne, że mamy dużą zaliczkę i drużyna w odpowiednim momencie miała kogo (Lamey, Malikson) aby tą piłkę wbić do bramki .

Na minus moim zdaniem Kirm i niestety Junior. Ale wynik jest tylko to się liczy!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

riv napisał(a):Wyświetl post
Jaliens - Zostawił Bułgara bez krycia przy golu a potem wsadził nogę tak, że piłka zrykoszetowała pozbawiając Jovanicia jakichkolwiek szans na obronę strzału. Przypadek? Może. Ale nie zmienia to faktu, że przyczynił się do utraty gola.
To od Sobola piłka się odbiła
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.07.2011, 20:25
In plus: Lamey - Widać jakość Stana, nawet jeżeli gracz wgląda jak ogór, który nie łapie się w kadrze zespołu z drugiej ligi angielskiej to jest w stanie wypatrzyć jakość.
Meliskon - Mimo, że w przekroju całego meczu niewidoczny, doskonale pokryty to w tym jednym momencie zgubił krycie i strzelił na 2:1. Gracz robiący róznicę.

In minus: Diaz - objeżdżany niemiłosiernie, lepiej byłoby wystawić kawałek drewna na bosku
Jaliens - Zostawił Bułgara bez krycia przy golu a potem wsadził nogę tak, że piłka zrykoszetowała pozbawiając Jovanicia jakichkolwiek szans na obronę strzału. Przypadek? Może. Ale nie zmienia to faktu, że przyczynił się do utraty gola. Poza tym jednym błędem bez poważniejszych błędów.
Genkov - Znowu zniknął na cały mecz. Gośc jest ewidentnie bez formy i potrzebuje czasu żeby się rozkręcić...ale najlepiej, żeby to zrobił w lidze a w drugim meczu z Litexem dać szanse Bitonowi.
Jovanić - Niepewny. Jeżeli piłka nie idzie mu prosto w ręce to znajdzie się w bramce.

Ogólnie mieliśmy dużo szczęścia w tym meczu. Ratowały nas poprzeczki i niemożność trafienia w bramkę rywali, ale wyniku lepszego nie można sobie było wymarzyć i tylko wybitna indolencja naszych graczy może nas pozbawić przejścia do czwartej rundy eliminacji LM.

PS. Z Bułgarów widziałbym u nas Zaneva (co wcześniej pisałem w transferowym sf) bo Janev i Todorov za starzy
Ja raczej tego Toma. Co gośc robil z naszymi to nieporozumienie.

Btw- Litex po tym meczu może sie czuc jak .....a po gang-bangu. Wisła 2 strzaly - 2 gole. Ten mecz mecz przypomina mi do bólu mecz Śląsk-Wisła, tylko tym razem to my byliśmy "Śląskiem".
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
damian4892
Member

Od: 03.2010

No widzicie remis bralibyście w ciemno, a tu wygrana! Trzeba wierzyć w swoją drużynę a nie ciągle psioczyć!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Co taki bramkarz, jak Jovanic robi w Wisle, to ja nie wiem . Slabiutko tez Wilk i Sobolewski. Diaz moze byc, ale widac braki kondycyjne, bo od 60 minut oddychal juz rekawami...szkoda, ze nie ma wsparcia kolegow.

A ten caly Tom, to powinien byc cel transferowy nr 1 dla nas .
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Tak grać ambiwalentnie i wygrać ....a.. Los oddaje za Ateny. Mogłoby być 2-2. Ale Norweg nie uznał gola...
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.07.2011, 20:26

Jaliens - Zostawił Bułgara bez krycia przy golu a potem wsadził nogę tak, że piłka zrykoszetowała pozbawiając Jovanicia jakichkolwiek szans na obronę strzału. Przypadek? Może. Ale nie zmienia to faktu, że przyczynił się do utraty gola. Poza tym jednym błędem bez poważniejszych błędów.

Podpisuje sie obiema nogami i rekami w takiej właśnie kolejności.
Najgorzej Diaz - DNO. Paljic przy nim to profesor.
Odpowiedz cytując
przem
Senior Member

Od: 11.2010

Trochę mi się przypomniały mecze Interu z Barcą w 2009...
fajna ta chwila pressingu przy 2 bramce dla Wisły; dużo szczęścia i jest naprawdę nieźle. Wygląda, że Lamey wyrasta nam na bohatera kwalifikacji :->. Jovanić czasem przyprawiał mnie o palpitację ala Pawełek czasem, ale czy on by bronił, czy Sergei, ta bramka i tak by wpadła.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Naszym problemem w tym meczu był Jovanic. To był najsłabszy zawodnik Wisły. Zero gry na przedpolu nie wychodził z bramki, zachowywał się jak Majdan w pamiętnym meczu z Panathinaikosem.

przem napisał(a):Wyświetl post
Trochę mi się przypomniały mecze Interu z Barcą w 2009...
fajna ta chwila pressingu przy 2 bramce dla Wisły; dużo szczęścia i jest naprawdę nieźle. Wygląda, że Lamey wyrasta nam na bohatera kwalifikacji :->. Jovanić czasem przyprawiał mnie o palpitację ala Pawełek czasem, ale czy on by bronił, czy Sergei, ta bramka i tak by wpadła.
Jakby grał Pareiko to drużyna by trochę lepiej grała.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów