|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Również mam taką nadzieję. Czuję dziwny niepokój, oby to był dobry (jak dotąd) znak
![]() Hej Wisła gol! Pewnie miał na myśli ich obycie na boiskach Europy, ale nie sądzę, żeby reszta miała pełno w gaciach na myśl o grze z Litexem, to nie Barcelona. Szacunek, szacunkiem, ale nie można się bać przeciwnika będącego jak najbardziej w naszym zasięgu i myślę, że chłopaki doskonale sobie z tego zdają sprawę.
Ostatnio edytowane przez sndr : 26.07.2011 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trzeba być cudotwórcą żeby pokonać Liteks?
![]() Przestań analizować jak o jakiejś Barcelonie bo człowiek rzeczywiście może się przestraszyć że trafił na wymiataczy. Wiadomo że to liga dość mocno skorumpowana i .... wie czy sprawiedliwie to mistrzostwo wywalczyli. Na szczęście to puchary i miejscowe układy gówno zdziałają. Dwa główne atuty są po stronie drużyny Wisły, która posiada zdecydowanie lepszych piłkarzy w każdej formacji i priorytetowa rzecz czyli pierwszy mecz na wyjeździe. I to Maaskant ma materiał na stworzenie dobrej drużyny. Czy to wykorzystał okaże się po meczu. Martwi mnie tylko ta gadka o zadowoleniu z 1-1.Oby nie skończyło to się jak z Podbeskidziem. Po wygranej 3-0 powinien z pianą na mordzie wyjść na konferencję i kiwać głową z niezadowolenia.
Ostatnio edytowane przez element : 26.07.2011 o godz. 16:50.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To jest tak... tworzymy mit, wielkiego Litexu, jak kiedyś Beitaru i potem jak ich gładko pykniemy to nagle zrobi się euforia i wszechobecna podjara jacy to my nie jesteśmy wielcy. a potem będzie Karabach i levadia... i pytania: czemu?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak przejdziemy L
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wyluzujcie, wylogujcie się, wyłączcie komputery i do barów/znajomych na mecz a nie brandzlujcie się w domach w dodatku na forum. Zaczynamy z wiarą w serduchach a skończymy... z promilami we krwi
![]() AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Niestety wszechobecne na tym forum płakusianie nie pozwala się cieszyć choćby takimi sukcesami. Ale podejrzewam, że i zwycięstwo w finale LM dla niektórych forumowiczów nie było by powodem do euforii. Ale to już głębszy problem. Na szczęscie nie mój ... ufff.. pozdrawiam ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie nie o to chodzi... Ja tylko odniosłem się do szans sportowych. tworzymy mity a potem okazuje się, że rzeczywistość sprowadza większość forum pyskiem do ziemi. Oczywiście, jak wygramy to bedzie nasz najwiekszy sukces od Iraklisu. Będe chlał cały tydzień
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Trzeba już dziś pokazać Litexowi gdzie jego miejsce i tyle. Mają zrobić wszystko nasi zawodnicy aby dziś już zapewnić sobie awans do następnej rundy.
WISŁO NA....IAJ!! ![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Według wp w pierwszym składzie Jirsak a Maor na skrzydle.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
uefa.com podaje jednak Nuneza oraz Diaza na lewej obornie za Paljicia..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
UEFA.com chyba ma oficjalne już składy, tak mi się przynajmniej wydaje. Więc chyba Nunez jednak ;]
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i bardzo dobrze, że Nunez dostanie szansę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
skład mi się podoba, zobaczymy jak to będzie wyglądać na boisku a nie na papierze
1h do meczu!![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No jestem zaskoczony Diazem w podstawowym, widocznie Wisła postawi dzisiaj bardziej na grę obronną w której Junior jest lepszy. Kirm pewnie jeszcze nie w pełni sił to w sumie uzasadniony wybór Gervasio, choć liczyłem, że zobaczymy chwalonego na treningach Gułe i Maora na skrzydle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też obstawiałem, że Kirm jak coś, to pojawi się dopiero w drugiej połowie. Zobaczymy jak chłopaki zagrają.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czyli skład na wp był jednak wzięty z dupy..
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ogromna szansa dla Nuneza... mam nadzieje że ją wykorzysta i będzie objawieniem tego sezonu w Wisle.. jak tak bedzie to nie musi się obawiać że bedziemy go traktować tak jak kibice w Argentynie
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wiem,że mało istotne,ale chyba pierwszy raz w historii polskiej piłki (a na pewno Wisły) 4 murzynów w obronie,niech stworzą czarną zaporę nie do przejścia
![]() Co do składu-zobaczymy co Nunez potrafi-jest szansa zweryfikować gościa. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z tego co podaje oficjalna to pewnie będzie spora rotacja między Ilievem, Nunezem i Meliksonem. Zarówno Ilieva jak i Meliksona nosi po całym boisku, zobaczymy co z Nunezem
Jestem dobrej myśli. |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nunez zaczynał i sporo grał jako napastnik, potem dopiero jako pomocnik i obrońca na końcu, więc może coś ciekawego pokazać.
Cała trójka naszych pomocników jest dość szybka więc kontry mogą wyglądać interesująco. Poza tym jeszcze Diaz który w ofensywie dawał jednak zdecydowanie więcej niż Palic, zwłaszcza przy stałych fragmentach gry potrafi nieźle głowę dołożyć.
Ostatnio edytowane przez Seth : 26.07.2011 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Te cale wypowiedzi kibicow Quilmes, ze Nunez nie potrafi grac w pilke i zycza w Wisle spadku to przesadzone sa - jezeli nie miałby zadnych umiejetnosci to na pewno by nie grał, nie trenował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Patrząc na obronę czarno to widzę. I wcale nie chodzi mi o rasistowskie docinki. Diaz obok Chaveza to kiepski pomysł. Dwóch brutalnie grających zawodników, kiepsko wyprowadzających piłki i generujących dużo strat po jednej stronie bloku obronnego. Obym się mylił, ale to miejsce może być naszą piętą achillesową, tym bardziej, że kiepsko spisujemy się przy stałych fragmentach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nunez - jest zaskoczenie małe, jest nowy gracz adrenalina rośnie. Do boju Wisełko
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Diaz przynajmniej wygra kilka pojedynków powietrznych w przeciwieństwie do Paljica. Nie wiem tylko w jakiej jest formie, ale Maaskant wie.
Ciekawy jestem co pokaże Nunez - nie ukrywam że liczę na niego ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Najwazniejsze to nie stracic szybko bramki bo moze to tylko napedzic Litex. Im dluzej bedzie 0-0 tym Bulgarzy beda sie bardziej niecierpliwic bo to im przede wszystkim powinno zalezec na jakiejs zaliczce przed rewanzem. Wiec im dluzej bedzie zero z tyl tym lepiej i wieksze szanse na kontry w dalszej czesci meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Taktyka na dziś. Na zero z tyłu a z przodu coś dziubnąć,wtoczyć,wkręcić.
Jak nie teraz to kiedy? jak nie my to kto? Poza tym powinniśmy dostać już miejsce w LM za lata starań. Za zasługi czy coś. Nie wiem czemu ale obawiam się tego spotkania, bardziej niż jakiegokolwiek w ostatnim czasie. Dobrze,że Kirm nie zagra, jak ma podać to strzela, gdy trzeba strzelić podaje. ehhhh.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.07.2011 o godz. 18:03.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|