|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ooo
nie wiedziałem o tym, dzięki za info![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Od 4 sierpnia 2011 roku wchodzi nowy cennik biletów, zarówno okresowych i jednorazowych. Nie ma róznic na ulgowy gminny i ustawowy. Jest jedna taryfa ulgowa. Bilet , który Cię interesuje kosztuje 184 zł i jest to cena za semestr studencki ( za 6 miesięcy ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z tym jednym przystankiem to 100% pewne? Bo nigdzie tego w regulaminach nie ma. I jak to jest, mam karte KKM wazna do 1.08. Chce wziac przedluzenie od 2.08. Ale wyczytalem ze karty drozeja od 4.08. Czy jezeli kupie 2.08. doladowanie do KKM to potem bede musial dokupic jakies dopłaty czy jak? Piszcie
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ok wielki dzięki
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
orientuje się ktoś jak jest z uprawnieniami na wózek widłowy , są ważne tylko w Polsce czy w innych Państwach także np. w Anglii ?
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 25.07.2011 o godz. 20:13.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.mpk.krakow.pl/pl/bilety2/...owych04082011/ Najważniejszy wniosek to jeśli ktoś korzysta często z biletów jednorazowych to korzystać z biletów 15,30 minutowych. Jedyny minus to to , że trzeba pilnować czasu i potrafić realnie ocenić czas dojazdu w dane miejsce . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ok. A sprawa KKM i przedluzenia waznosci?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko zależy od tego gdzie robisz. W Krakowie masz firmę szkolącą na wózki widłowe ( siedzibę mają obok MORDU na Koszykarskiej na terenie tamtejszych hoteli ) . Ja robiłem w pażdzierniku i mam papiery w języku ang, niem i polskim i papiery są ważne we wszystkich państwach Uni Europejskiej. Kwestia, że jeśli będziesz robił legalnie tu musisz mieć standardowo aktualne badania lekarskie ( choć nie wiem czy badania są wymagane za granicą jak w Polsce ).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.mpk.krakow.pl/pl/bilety2/...iasta-krakowa/ pierwsza uchwała, lipiec 2011 więc świeżutka, żeby nie było. Otwórz ją w pdf i na stronie 12 wyczytasz w paragrafie 6 (bilety okresowe) co trzeba ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdzie mogę się dowiedzieć co było grane dzisiaj w godzinach rannych w eskarock? Chodzi o taką playliste poszczególnych kawałków jakie dziś puszczali w radio.
![]()
I
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://odsluchane.eu/ wybierz stację i szukaj ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przełom październik/listopad to czas jakiś wyprzedaży w Londynie? Czy początek nowej kolekcji? Jest po co lecieć z zamiarem zakupów czy nie?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://radioarchiwum.net/radio/15/eska-rock ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Zasadniczo masz dwa rzuty wyprzedazy: jeden trwa teraz, lipiec ogólnie. A drugi - najlepszy - zaczyna się w tzw. boxing day czyli 26 grudnia i trwa do połowy/końca stycznia. Także w paź/list to tak niebardzo ... wiaodmo jakieś przeceny pewnie będa, ale na pewno nic mega. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Uderz do Prymarku i TK Maxx, gdzie masz takie oferty, jakby wyprzedaże były cały czas.
Nadmieniam, że to, co my mamy w tym drugim sklepie to śmiech na sali. W Londynie to nawet Jordansy można złapać w jakiejś fajnej cenie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tani nocleg na weekend w Zakopanym potrzebny najlepiej blisko centrum : )
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dziękuje za rady
![]() Co do spania w Zakopcu to noclegowałem w DW Chałubińskim, ale ten budynek w którym spałem jest teraz zamknięty, ale drugi ponoć też jest ok. http://www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=320 ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje słownik lub translator polsko - angielski na telefon Nokia C6. Oczywiście darmowy. Ma ktoś cos godnego polecenia?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
mam karnet na G w sierpniu chciałbym wziąć kuzynkę 9letnią na mecz czy ona może mieć jakiś ulgowy bilet na G za złotówkę czy coś innego?
wiem że F jest rodzinny ale ja się tam przenieść nie mogę i wtedy bym jej kupił właśnie ten za złotego. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Primark jest gdzieś w Polsce? Bo ten TK Maxx w Bonarce to porażka na całego...pomijając baardzo średnie ceny, słaby wybór to jeszcze burdel taki, że łatwiej coś znaleźć w koszach w taniej odzieży.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
W tym klubie to powinni uczestnikom tego forum płacić za wykrywanie chorych przepisów. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|