The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2011, 21:07
fialo napisał(a):Wyświetl post
bo taka szansa jak w tym roku (ostatni rok reformy Platniego) może nie powtórzyć się za mojego życia, niewiadomo co przyszłość przyniesie, nie będziemy cały czas na szczycie EOT

Sory za OT, ale nie slyszalem jeszcze ze to ostatni rok tej reformy. A w nastepnych eliminacjach jak ? Znow bedziemy musieli walczyć o LM z zespołami z Anglii, Hiszpanii, Włoch czy Niemiec ?

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2011, 21:39
zidanemarcin napisał(a):Wyświetl post
Sory za OT, ale nie slyszalem jeszcze ze to ostatni rok tej reformy. A w nastepnych eliminacjach jak ? Znow bedziemy musieli walczyć o LM z zespołami z Anglii, Hiszpanii, Włoch czy Niemiec ?
Gdzieś na interii było, że to ostatni rok. Ale wątpie, by wrócono do tej starej.

Mam pytanie - czy ok. 15 sierpnia będzie można jeszcze kupić karnet, czy nie?
Odpowiedz cytując
Bąku1983
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.07.2011, 09:01
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
.

Mam pytanie - czy ok. 15 sierpnia będzie można jeszcze kupić karnet, czy nie?
spokojnie, będzie można.
if You only knew the power of the Dark Side
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.07.2011, 09:06
Ja mam prośbę czy mógłby ktoś napisać jakie kolejki dzisiaj bo chciałem po robocie skoczyć po bilet na Litex a że wychodzę o 14 to jak będą tłumy to do 16 mogę nie wyrobić.A że dzisiaj otwarta sprzedaż karnetów to może być różnie.
Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.07.2011, 09:28
50zł (odpowiednik naszych sektorów C i G), 90 zł (odpowiednik naszych sektorów E i narożniki), bilety rodzinne 80 i 120. W dniu meczu ceny wzrosną, odpowiednio z 50 na 70 czy rodzinny z 120 do 150.
Porównanie cen na Śląska. Po kilku godzinach sprzedanych prawie 5 tyś biletów i nikt nie narzeka na ceny
Rywal dużo duzo słabszy od naszego, kwalifikacje do LE nie do LM, że o stadionie i komforcie oglądania meczu nie wspomnę.
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.07.2011 o godz. 09:33.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 23.07.2011, 09:31
Czy jeżeli od dzisiaj jest wolna sprzedaż, a ja miałem karnet ulgowy na wiosne tylko nie było mnie w krakowei żeby kupić w przedsprzedaży to tracę zniżke te 10 zł i zapłacę 135 czy 125?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.07.2011, 10:03
CH. napisał(a):Wyświetl post
50zł (odpowiednik naszych sektorów C i G), 90 zł (odpowiednik naszych sektorów E i narożniki), bilety rodzinne 80 i 120. W dniu meczu ceny wzrosną, odpowiednio z 50 na 70 czy rodzinny z 120 do 150.
Porównanie cen na Śląska. Po kilku godzinach sprzedanych prawie 5 tyś biletów i nikt nie narzeka na ceny
Rywal dużo duzo słabszy od naszego, kwalifikacje do LE nie do LM, że o stadionie i komforcie oglądania meczu nie wspomnę.
to wspomnij jeszcze że Śląsk gra w pucharach pierwszy raz od 31lat!! co umknęło?
Gdyby u nas była taka sytuacja to pewnie i 100tys by chciało przyjść. dlatego idiotyzmem jest porównywać te dwa spotkania.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
kamanwislak
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.07.2011, 10:33
Mam pytanie . Od pierwszej kolejki ligowej w życie wchodzi ta ustawa o ochronie imprez masowych i każdy kibic będzie musiał mieć kartę kibica i na nią kupić bilet aby wejść na mecz. Czy ta sama zasada obowiązuje w przypadku domowego spotkania z Litexem Łowecz czy na europejskie puchary to nie obowiązuje
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.07.2011, 11:10
Na Litex nie trzeba mieć karty.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 23.07.2011, 11:14
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
to wspomnij jeszcze że Śląsk gra w pucharach pierwszy raz od 31lat!! co umknęło?

Czekałem na jakieś tłumaczenie : )

chociaż zaskoczyłeś mnie, stawiałem na nieśmiertelne "u nich jest mniejszy stadion"

nie ma co się głupio tłumaczyć, u nas ceny biletów z Litexem są na poziomie biletów wstępu na Pogoń Szczecin
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.07.2011, 12:27
To nie jest głupie tłumaczenie tylko prawda. gdyby Śląsk grał co roku w PE to pewnie ceny miałby niższe. Sądzisz że stadion nie robi różnicy? zobaczymy jak przeniosą się nowy obiekt i ceny na takie właśnie mecze.

Trzeba zrozumieć w Krakowie jest specyficzna atmosfera, a wabikiem na niezdecydowanych są właśnie ceny biletów. Czy są oni potrzebni klubowi? Jasne. A raczej nie oni a ich pieniądze.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 23.07.2011, 12:49
Lepiej jest mieć 20 pikników na stadionie, którzy kupią bilet za 30 zł, niż 5 pikników, którzy kupią za 50 zł. Nasz Klub zapewne także tak myśli, tymbardziej, że jest konkurencja w postaci pasiastych.
A we Wrocławiu mimo wszystko takiego "dylematu" nie ma.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.07.2011, 14:35

nie ma co się głupio tłumaczyć, u nas ceny biletów z Litexem są na poziomie biletów wstępu na Pogoń Szczecin
To po ile mają być te bilety. Po 100 ? 200 ?
A jak wejdziemy do fazy grupowej CL to poniżej 500 pewnie by się nie dało i wpuszczamy tylko kibiców w krawatach...
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 23.07.2011, 14:46
Czy ja napisałem że to zle?
Do tego właśnie zmierzam że u nas są śmieszne ceny biletów..
na taką Sandecję (największy sukces klubu to zajęcie 3 miejsca w 1 lidze że o stadionie a raczej parku z kilkoma ławkami nie wspomnę ) płaci się od 15 zł gdzie na Wisłę 25 zł a ulgowy już od 19 (liga) .
Pogoń Szczecin na ligę ma bilety po 20 i 30 zł. U nas za 24 zł posiadacz karnetu juz może kupić bilet na kwalifikacje do LM z mistrzem Bułgarii. Więc cieszcie się że jest jak jest a nie marudzcie jak co poniektórzy.

Wiem że przesadzam z tymi porównaniami. Ale inaczej nie mogę bo nie możemy się równać z najlepszymi , stąd porównania z anonimami typu Pogoń czy Sandecja. Komiczne że równamy się z takimi drużynami z drugiej strony ukłon w stronę naszego zarządu. A to że mają pojemność jak u nas jedna trybuna to żaden argument bo ja odbijam piłeczkę i :
Najlepsza Polska drużyna 21 wieku
13 Mistrzostw Polski
4 Puchary Polski
Mnóstwo innych trofeów
Nowoczesny stadion na którym w komfortowych warunkach ogląda się mecz
Mecze w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów

więc argument o mniejszej pojemności przegrywa w przedbiegach.
Bo co oni mają w zamian? mecze z Olimpią Grudziądz i Górnikiem Polkowice gdzieś na łące gdzie największą gwiazdą zespołu jest rezerwowy GKS Katowice.
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.07.2011 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 23.07.2011, 15:24
Śmieszne to są twoje porównania. Pojemność stadionu takiej Sandecji wynosi tyle ile u nas ma jedna trybuna za bramką.
Pogoń z kolei ma duży stadion (do niedawna największy klubowy w Polsce) i ceny faktycznie wysokie, tylko co z tego skoro frekwencja w zeszłym sezonie oscylowała u nich w granicach 3000 a młyn niekiedy wystawiali 300-osobowy. To o czym my rozmawiamy.

Ceny biletów są tak ułożone, żeby jak najwięcej zarobić a w drugiej kolejności żeby jak najbardziej zapełnić stadion.
Jak sięgniesz pamięcią parę lat wstecz (o ile pamiętasz te czasy), zanim rozpoczęła się u nas budowa stadionu, rzadko się zdarzało, żeby zapełniło się 10 tys krzesełek na meczach w początkowych fazach pucharowych.
Teraz mamy większy stadion, dobrze dobrane ceny i stadion zapełniony w 80% już na drugiej rundzie kwalifikacji CL.
Nie wiem na co tu narzekać.
Odpowiedz cytując
maciekd14
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 23.07.2011, 20:23
Dajcie spokój z cenami Śląska, powód jest prozaiczny, oni ciągle grają na Oporowskiej, a tam jest mało miejsc. U nas stadion ma 24tyś więc prawie 2,5 raza tyle więc to logiczne że bilety będą tańsze, A tam poza tym jest teraz euforia pucharowa, zresztą pamiętam jak np. na mecz z Panathinaikosem gdy stadion był 2x razy mniejszy na dzisiejsze G były po 120zł.
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.07.2011, 18:01
Nie wie ktoś jakie było dziś zainteresowanie biletami na rewanż z Litexem? Były jakieś tłumy?
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Stary 24.07.2011, 20:05
Koło 15 kilka osób czekało w kolejce.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.07.2011, 21:25
Jak wynik w Bułgarii będzie w miarę korzystny to myślę że komplet raczej na 100%
Aczkolwiek nie wiem czemu parę osób tak się emocjonuje frekwencją. Ważne żeby sektor za jedną z bramek był zawesze pełny, reszta nie jest tak istotna

Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.07.2011, 09:25
Myślę że będzie komplet:
jak Wisełka będzie mieć korzystny wynik to ludzie pójdą żeby świętować awans,a jak Wisełka pfeee przegra to ludzie przyjdą bo będą chcieli obejrzeć jak chłopcy z Reymonta odrabiają strarty
Odpowiedz cytując
matysiuk
Member

Od: 05.2011

Stary 25.07.2011, 10:13
Dziś już jest prowadzona wolna sprzedaż biletów tak?
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 25.07.2011, 10:19
matysiuk napisał(a):Wyświetl post
Dziś już jest prowadzona wolna sprzedaż biletów tak?

to jest dziwna sprawa. według info na stronie:
  • 21 lipca – start sprzedaży biletów tylko i wyłącznie dla posiadaczy karnetów Jesień 2011*
    *jeśli planujesz w dniach 21-23 lipca zakup Karnetu będziesz również mógł od razu zakupić bilet na mecz z Litexem Łowecz
  • 21 lipca – 26 lipca – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do dnia 20 lipca
  • 24 lipca – start wolnej sprzedaży biletów
więc wygląda na to, że dzisiaj i jutro będzie mozna kupić bilet w wolej sprzedaży tylko na miejsca nie objete rezerwacją karnetową. Od środy rezerwacje sie zwalniają i te miejsca trafiają do wspólnej puli.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.07.2011, 10:42
wiecie jak tam kolejki?
Sorry za OT
Odpowiedz cytując
alarazboy1
Member

Od: 07.2010

Stary 25.07.2011, 10:47
jeśli Wisła wywiezie dobry wynik z Bułgarii może być komplet...jeśli przegra na pewno nie będzie...
większość czeka na jutrzejszy mecz..
jak Wisełka pokaże się z dobrej strony to pojdą na mecz ......ale czy to są prawdziwi kibice
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 25.07.2011, 11:37
Nie chrzan alarazboy! Niektorzy nie maja czasu jechac specjalnie po bilet, skoro moga isc i kupic go przed meczem. czasy konikow przed meczami z Legia czy Cracovia minely bezpowrotnie. Mecz np. o 19:30 to o 18 przychodzis zi kupujesz. Ot co.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.07.2011, 11:48
Nie było kibicowskiego tematu na Skonto, więc zapytam w tym temacie:

do ludzi którzy siedzieli na G - czy istniał tam jakiś doping? Była jakaś grupka udzielających się? Było by z kim pośpiewać, czy większość tam zasiadających to "siadaj, nie zasłaniaj"?
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
marlyd
Member

Od: 07.2003

Stary 25.07.2011, 11:56
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
wiecie jak tam kolejki?
Sorry za OT
Właśnie wróciłem, 15 min stania za biletem. Kolejka też do wyrobienia Kart Kibica.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.07.2011, 12:00
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Nie było kibicowskiego tematu na Skonto, więc zapytam w tym temacie:

do ludzi którzy siedzieli na G - czy istniał tam jakiś doping? Była jakaś grupka udzielających się? Było by z kim pośpiewać, czy większość tam zasiadających to "siadaj, nie zasłaniaj"?
Nie było może człowieka, który jakoś by to "ogarniał", ale generalnie dość solidnie znaczna część odpowiadała na śpiewy C.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 25.07.2011, 13:33
7 koła sprzedanych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/
Ostatnio edytowane przez CH. : 25.07.2011 o godz. 13:36.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 25.07.2011, 14:01
7 koła sprzedanych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/
W tym kilkaset za 9 zł w sektorze rodzinnym.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów