|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Sory za OT, ale nie slyszalem jeszcze ze to ostatni rok tej reformy. A w nastepnych eliminacjach jak ? Znow bedziemy musieli walczyć o LM z zespołami z Anglii, Hiszpanii, Włoch czy Niemiec ? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Mam pytanie - czy ok. 15 sierpnia będzie można jeszcze kupić karnet, czy nie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
spokojnie, będzie można.
![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja mam prośbę czy mógłby ktoś napisać jakie kolejki dzisiaj bo chciałem po robocie skoczyć po bilet na Litex a że wychodzę o 14 to jak będą tłumy to do 16 mogę nie wyrobić.A że dzisiaj otwarta sprzedaż karnetów to może być różnie.
Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
50zł (odpowiednik naszych sektorów C i G), 90 zł (odpowiednik naszych sektorów E i narożniki), bilety rodzinne 80 i 120. W dniu meczu ceny wzrosną, odpowiednio z 50 na 70 czy rodzinny z 120 do 150.
Porównanie cen na Śląska. Po kilku godzinach sprzedanych prawie 5 tyś biletów i nikt nie narzeka na ceny Rywal dużo duzo słabszy od naszego, kwalifikacje do LE nie do LM, że o stadionie i komforcie oglądania meczu nie wspomnę.
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.07.2011 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Czy jeżeli od dzisiaj jest wolna sprzedaż, a ja miałem karnet ulgowy na wiosne tylko nie było mnie w krakowei żeby kupić w przedsprzedaży to tracę zniżke te 10 zł i zapłacę 135 czy 125?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Gdyby u nas była taka sytuacja to pewnie i 100tys by chciało przyjść. dlatego idiotyzmem jest porównywać te dwa spotkania. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie . Od pierwszej kolejki ligowej w życie wchodzi ta ustawa o ochronie imprez masowych i każdy kibic będzie musiał mieć kartę kibica i na nią kupić bilet aby wejść na mecz. Czy ta sama zasada obowiązuje w przypadku domowego spotkania z Litexem Łowecz czy na europejskie puchary to nie obowiązuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na Litex nie trzeba mieć karty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czekałem na jakieś tłumaczenie : ) chociaż zaskoczyłeś mnie, stawiałem na nieśmiertelne "u nich jest mniejszy stadion" nie ma co się głupio tłumaczyć, u nas ceny biletów z Litexem są na poziomie biletów wstępu na Pogoń Szczecin |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To nie jest głupie tłumaczenie tylko prawda. gdyby Śląsk grał co roku w PE to pewnie ceny miałby niższe. Sądzisz że stadion nie robi różnicy? zobaczymy jak przeniosą się nowy obiekt i ceny na takie właśnie mecze.
Trzeba zrozumieć w Krakowie jest specyficzna atmosfera, a wabikiem na niezdecydowanych są właśnie ceny biletów. Czy są oni potrzebni klubowi? Jasne. A raczej nie oni a ich pieniądze. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej jest mieć 20 pikników na stadionie, którzy kupią bilet za 30 zł, niż 5 pikników, którzy kupią za 50 zł. Nasz Klub zapewne także tak myśli, tymbardziej, że jest konkurencja w postaci pasiastych.
A we Wrocławiu mimo wszystko takiego "dylematu" nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ja napisałem że to zle?
Do tego właśnie zmierzam że u nas są śmieszne ceny biletów.. na taką Sandecję (największy sukces klubu to zajęcie 3 miejsca w 1 lidze że o stadionie a raczej parku z kilkoma ławkami nie wspomnę ) płaci się od 15 zł gdzie na Wisłę 25 zł a ulgowy już od 19 (liga) . Pogoń Szczecin na ligę ma bilety po 20 i 30 zł. U nas za 24 zł posiadacz karnetu juz może kupić bilet na kwalifikacje do LM z mistrzem Bułgarii. Więc cieszcie się że jest jak jest a nie marudzcie jak co poniektórzy. Wiem że przesadzam z tymi porównaniami. Ale inaczej nie mogę bo nie możemy się równać z najlepszymi , stąd porównania z anonimami typu Pogoń czy Sandecja. Komiczne że równamy się z takimi drużynami z drugiej strony ukłon w stronę naszego zarządu. A to że mają pojemność jak u nas jedna trybuna to żaden argument bo ja odbijam piłeczkę i : Najlepsza Polska drużyna 21 wieku 13 Mistrzostw Polski 4 Puchary Polski Mnóstwo innych trofeów Nowoczesny stadion na którym w komfortowych warunkach ogląda się mecz Mecze w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów więc argument o mniejszej pojemności przegrywa w przedbiegach. Bo co oni mają w zamian? mecze z Olimpią Grudziądz i Górnikiem Polkowice gdzieś na łące gdzie największą gwiazdą zespołu jest rezerwowy GKS Katowice.
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.07.2011 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmieszne to są twoje porównania. Pojemność stadionu takiej Sandecji wynosi tyle ile u nas ma jedna trybuna za bramką.
Pogoń z kolei ma duży stadion (do niedawna największy klubowy w Polsce) i ceny faktycznie wysokie, tylko co z tego skoro frekwencja w zeszłym sezonie oscylowała u nich w granicach 3000 a młyn niekiedy wystawiali 300-osobowy. To o czym my rozmawiamy. Ceny biletów są tak ułożone, żeby jak najwięcej zarobić a w drugiej kolejności żeby jak najbardziej zapełnić stadion. Jak sięgniesz pamięcią parę lat wstecz (o ile pamiętasz te czasy), zanim rozpoczęła się u nas budowa stadionu, rzadko się zdarzało, żeby zapełniło się 10 tys krzesełek na meczach w początkowych fazach pucharowych. Teraz mamy większy stadion, dobrze dobrane ceny i stadion zapełniony w 80% już na drugiej rundzie kwalifikacji CL. Nie wiem na co tu narzekać. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokój z cenami Śląska, powód jest prozaiczny, oni ciągle grają na Oporowskiej, a tam jest mało miejsc. U nas stadion ma 24tyś więc prawie 2,5 raza tyle więc to logiczne że bilety będą tańsze, A tam poza tym jest teraz euforia pucharowa, zresztą pamiętam jak np. na mecz z Panathinaikosem gdy stadion był 2x razy mniejszy na dzisiejsze G były po 120zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Nie wie ktoś jakie było dziś zainteresowanie biletami na rewanż z Litexem? Były jakieś tłumy?
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koło 15 kilka osób czekało w kolejce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak wynik w Bułgarii będzie w miarę korzystny to myślę że komplet raczej na 100%
Aczkolwiek nie wiem czemu parę osób tak się emocjonuje frekwencją. Ważne żeby sektor za jedną z bramek był zawesze pełny, reszta nie jest tak istotna ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Myślę że będzie komplet:
jak Wisełka będzie mieć korzystny wynik to ludzie pójdą żeby świętować awans,a jak Wisełka pfeee przegra to ludzie przyjdą bo będą chcieli obejrzeć jak chłopcy z Reymonta odrabiają strarty |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dziś już jest prowadzona wolna sprzedaż biletów tak?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
to jest dziwna sprawa. według info na stronie:
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
wiecie jak tam kolejki?
Sorry za OT |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
jeśli Wisła wywiezie dobry wynik z Bułgarii może być komplet...jeśli przegra na pewno nie będzie...
większość czeka na jutrzejszy mecz.. jak Wisełka pokaże się z dobrej strony to pojdą na mecz ......ale czy to są prawdziwi kibice |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chrzan alarazboy! Niektorzy nie maja czasu jechac specjalnie po bilet, skoro moga isc i kupic go przed meczem. czasy konikow przed meczami z Legia czy Cracovia minely bezpowrotnie. Mecz np. o 19:30 to o 18 przychodzis zi kupujesz. Ot co.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie było kibicowskiego tematu na Skonto, więc zapytam w tym temacie:
do ludzi którzy siedzieli na G - czy istniał tam jakiś doping? Była jakaś grupka udzielających się? Było by z kim pośpiewać, czy większość tam zasiadających to "siadaj, nie zasłaniaj"? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
7 koła sprzedanych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/
Ostatnio edytowane przez CH. : 25.07.2011 o godz. 13:36.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|