|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie szkoda miejsca na forum na tego typu jałowe dyskusje. Wyraziłem opinie, że Lenczyka (choc solidny fachowiec) niektore sytuacje czasami przerastają, jak dobór taktyki na poczatku meczu z Dundee.
Podałem tez jako przykład nasz mecz z Bełchatowem, gdy porażka BOTu wyeliminowała go praktycznie z walki o Mistrza. Mógłbym zacząć szukac na necie wiadomości z innych meczów gdy Lenczyk wybrał zła taktykę, a Ty znalazłbys inne, które dowodziłyby, ze dobierał dobra taktykę. To wszystko, chcesz tego, czy nie- jest kwestią naszej subiektywnej oceny, Dla mnie Lenczyk (choć solidny fachowiec) czasami potrafi "przedobrzyć" w taktyce zwłaszcza w super ważnych meczach. Taktyka ofensywna nie zawsze świadczy o braku lęku, ale w tym wypadku wynikała ze złej oceny. Była źle dobrana pod kątem najważniejszego celu jakim było mistrzostwo. Tyle w tym temacie. Jeszcze tylko opinia Tomaszewskiego z ktora nikt nie musi się zgadzać: Cytat:
Pozostańmy przy swoich odczuciach co do Lenczyka i nie zaśmiecajmy juz forum |
|
|

|
||||||
|
|