The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2011, 00:40
yarow napisał(a):Wyświetl post
Przytoczono na Skyscrapercity.com słowa wypowiedziane podczas meczu na R22 [ze Skonto] przez Mateusza Borka:

Post nr 15602
http://www.skyscrapercity.com/showth...41189&page=781

" [...] Borek komentujacy dzisiejszy mecz nazwal stadion wisly blaszakiem odgrodzonym plotem i blotem. [...]"
reflink:
http://TypowanieWynikow.pl

Taa Borek,wyżelowany goguś,jego opinie to mam głebko w 4 literach.

Co do meczu.

Wygladało to juz troche lepiej niz w Rydze ale dalej widac brak swiezosci i fakt ze musieli ciagle uzupelniac płyny(ci ze Skonto praktycznie nie pili wogole).Ale mysle ze to szybko sie zmieni i beda wygladali z meczu na mecz lepiej.

Widac ze kreuje sie nam trio Mały-Melikson-Iliev i oni juz teraz szukaja sie wzajemnie na boisku.
Maly dzis slabiej ,choc druga połowka duzo lepsza,bo pierwsza to tragedia.
Podoba mi sie Iliev-widac ze wie co zrobic z piłka ,szybki ,inteligentny-to bedzie nasze najwieksze wzmocnienie-choc dajamy czas reszcie

dobre i 2;0 ,zawsze to dobra atmosfera i teraz tydzien czasu do przygotowan na Litex.Tutaj mysle ze bedzie bardziej otwarta gra ze strony Bułgarów i nie beda tak cofnieci.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 20.07.2011, 00:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Rozwalacie mnie. Małecki de facto ustawił mecz, a tu co drugi wbija mu szpilki.
W formie obecnie to są może Iliev, Melikson czy Lamey, reszta powoli dochodzi do siebie.

Pora na Litex.

Widać, że jest jednak paru graczy robiących różnicę: Melikson, Iliev, Małecki. Jeżeli do tego dołączą Genkov i zmiennicy będą coś wnosić wchodząc z ławki, to mamy szansę.
Jeżeli Ty uważasz, że mamy szansę to naprawdę chyba mamy ;-)
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.07.2011, 00:46
Widok na piłkarzy patrzących się po meczu na piłkarzy Wisły cieszących się z sektorem C bezcenne

stali wpatrzeni jak osłupiali
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
tokra
Member

Od: 09.2010

Stary 20.07.2011, 00:47
Na tym kanale można zobaczyć cały mecz liteksu z Mogren

http://www.youtube.com/user/Monteneg.../6/w9m3mysF2ic
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.07.2011, 00:50
palikot napisał(a):Wyświetl post
Widok na piłkarzy patrzących się po meczu na piłkarzy Wisły cieszących się z sektorem C bezcenne

stali wpatrzeni jak osłupiali
Rzadko widują kibiców, a do tego w takich ilościach to widzieli chyba tylko w telewizji
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.07.2011, 00:56
raindog napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze zagrał Lamey. Szczerze mówiąc, tego się po nim spodziewałem. W obronie nie czarował
No o to właśnie chodzi, żeby nie czarował. Wystarczy, że pozostała trójka potrafi stworzyć przeciwnikowi setkę z niczego.
Wystarczy solidność na poziomie Clebera i już będzie naszym podstawowym obrońcą.
Wreszcie doczekaliśmy się bocznego obrońcy który umie przeciąć dośrodkowanie. Niech jeszcze Diaz zastąpi Pajlicia i przynajmniej przestaną nas tak straszyć skrzydłami.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.07.2011, 00:58
http://www.youtube.com/watch?v=77875Uv4iSE

polecam raczej skrót z Litexu z Mogren kto by tam cały mecz oglądał ...
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.07.2011, 01:47
http://wyslijto.pl/files/download/ifxbhngl0k a ja tam jestem szczęśliwy bo mnie w tv pokazali Co do gry to wyglądało to lepiej niż tydzien temu , z Litexem powinno byc jeszcze lepiej.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.07.2011, 06:33
raindog napisał(a):Wyświetl post

Tym, co wystawiają Diaza na lewą obronę, przyponę: on jest w Wiśle niespełna dwa tygodnie. Obronę zgrywa się miesiącami, nie "dniami". Należy się zatem przyzwyczaić do tego, że na razie będziemy oglądać Paljica. Diaz zapewne najpierw pokaże się w meczach ligowych. Diaza chcieli wystawiać też komentatorzy. Nie najlepiej to o nich świadczy. Mając Jovanovica, który trenuje z nami ok. miesiąca i Diaza, który dopiero przyszedł, należąłoby wystawić raczej tego pierwszego.
Kolejne popisy Paljicia w meczu z Litexem zakończą się już utratą goli. Nawet jeśli Diaz nie jest jeszcze dobrze zgrany z zespołem i tak nie możemy ryzykować wystawieniem niepewnego Niemca w tych meczach.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.07.2011, 06:55
Litex według mnie jest dużo słabszą drużyną. Organizacja gry, taktyka, ustawianie się, jakość, umiejętności to wszystko stoi za Wisłą. Wisła ma jeszcze dużo większy potenciał, szczególnie przy R22. To co wczoraj było to tylko takie rozbieganie, całkowita kontrola wyniku. Najbardziej się boje tylko o Jaliensa i Paljicia ale zawsze mamy silną ławkę i może ktoś za nich wejść z marszu.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.07.2011, 07:07
forma wraca,zawodnicy odzyskują szybkośc,świeżosc.Przed meczami z Litexem jestem optymistą bo z każdym dniem powinno byc jeszcze lepiej.Martwi troche brak skuteczności Genkowa.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 20.07.2011, 07:19
Małecki powiedział że jeżeli ma się piłkę, to trener wymaga barania ciężaru gry na własne barki. Genkov tego nie robi. Czy jemu trener stawia inne wymagania? Żuraw lub ktoś inny (poprawcie jeśli się mylę) powiedział że w polskiej lidze wymaga się od napastnika czegoś więcej niż tylko polowania na bramki. Dlaczego Genkov boi się sytuacji jeden na jeden? Dlaczego chowa się za obrońcami? Ten piłkarz mnie nie przekonuje do końca, i bardzo chciałbym się mylić w jego ocenie.
Odpowiedz cytując
piotrek_ksk
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 20.07.2011, 07:46
o 10.30 sparing Wisla Krakow - Garbarnia - na treningowm boisku Wisly, sory za off.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 20.07.2011, 07:50
Kiedy będzie znany dokładny termin meczu z Litexem?

Co do meczu, brawo za awans! W takim momencie nigdy nie graliśmy super piłki więc dobrze, że się udało. Teraz może być tylko lepiej. Dla mnie jak przejdą Litex to na luzie podejść do 4 rundy. Tam już jesteśmy dużo słabsi a i awans jest do LE więc powinni grać na spokojnie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.07.2011, 07:53
medyk napisał(a):Wyświetl post
Małecki niech się wreszcie ogarnie, jak trzeba podać kręci kółka strzelać podaje wystartować do podania stoi jak słup i rozkłada ręce, jesli chodzi o ofensywe wg mnie najsłabszy w całej drużynie i niech wam bramka rykoszet nie przysłoni oczu.
Gdyby nie bramka rykoszet to pewnie nie byłoby tyle miejsca i nie byłoby lepszej ofensywnej gry w II połowie całej Wisły. Kto wie czy nie skończyłoby się 0-0 i do ostatniej minuty nie niepokoilibyśmy się o wynik.

Żeby Tobie nie przysłoniła niecheć do Małeckiego rzeczywistego jego wkładu do gry. Owszem wiele pojedynków przegrywa, ale 2 razy wygrał pojedynek w bocznym sektorze (raz Genkov skiksował aż miło, raz sam Małecki za mocno wstrzelił piłkę, miał kila podań na wolne pole no i ten kluczowy "rykoszt"itd)

Czy sądzisz że Maaskant tolerowałby taką grę Małeckiego gdyby nie wdział pozytywów? Pewnei sam go namawia i mówi Małemu w szatni - "bierz cieżar gry na siebie, graj 1 na 1 bo poza Tobą Meliksonem i Ilievem nikt nie zrobi przewagi. I nie przejmuj się kibicami", im zawsze coś nie pasuje Tak pewnie jest w szatni. A że na 10 akcji Małecki ma 5 strat, 3 za słabe podanie 1 dobre i ale też 1 gola lu asystę... może tego oczekuje od niego Maaskant, a nie 8 asekuranckich podań do tyłu bez straty i bez tego gola
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.07.2011 o godz. 07:56.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.07.2011, 08:02
Ja nie wiem jak mozna chwalic Sobola po takim meczu, slabe odbiory, glupia kartka, zero gry do przodu, 1 strzal i to zablokowany, nawet nie był pod grą - i to sie ciagnie juz od dawna a ma pewny plac gry. Wilk zagrał lepiej, ale nasi defensywni pomocnicy sa bardzo uposledzeni jesli chodzi o gre do przodu. Genkov z reszta tez nie imponuje, jeden z najslabszych ofensywnych na boisku.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.07.2011, 08:07
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Gdyby nie bramka rykoszet to pewnie nie byłoby tyle miejsca i nie byłoby lepszej ofensywnej gry w II połowie całej Wisły. Kto wie czy nie skończyłoby się 0-0 i do ostatniej minuty nie niepokoilibyśmy się o wynik.

Żeby Tobie nie przysłoniła niecheć do Małeckiego rzeczywistego jego wkładu do gry. Owszem wiele pojedynków przegrywa, ale 2 razy wygrał pojedynek w bocznym sektorze (raz Genkov skiksował aż miło, raz sam Małecki za mocno wstrzelił piłkę, miał kila podań na wolne pole no i ten kluczowy "rykoszt"itd)

Czy sądzisz że Maaskant tolerowałby taką grę Małeckiego gdyby nie wdział pozytywów? Pewnei sam go namawia i mówi Małemu w szatni - "bierz cieżar gry na siebie, graj 1 na 1 bo poza Tobą Meliksonem i Ilievem nikt nie zrobi przewagi. I nie przejmuj się kibicami", im zawsze coś nie pasuje Tak pewnie jest w szatni. A że na 10 akcji Małecki ma 5 strat, 3 za słabe podanie 1 dobre i ale też 1 gola lu asystę... może tego oczekuje od niego Maaskant, a nie 8 asekuranckich podań do tyłu bez straty i bez tego gola
Pozwolę sobie odnieść się do ostatniego akapitu.
Może być tak jak mówisz, uważam jednak, że Małecki czasami po prostu za bardzo bierze sobie te słowa do siebie. Było parę takich momentów nie tylko wczoraj ale i w pierwszym spotkaniu, gdzie Patryk wręcz powinien dograć piłkę do lepiej ustawionego partnera niż sam, kiwać się z obrońcami, którzy zaraz podwajali przy nim krycie i zdarzało się, że traciliśmy piłkę.

Pewnie, że trzeba brać ciężar gry na siebie. Ale jeżeli jest możliwość dogrania do partnerów to się tą piłkę dogrywa.

Być może Patryk potrzebował tej bramki, aby poczuć trochę luzu i nie grać tak pod siebie. Zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać.

Co do wymienionej przez Ciebie trójki, mam nadzieję, że dołączy niedługo Nunez
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.07.2011, 08:29
Na OSI od samego rana o Wiśle. Teraz siedzi tam jakaś dziennikarka z Przeglądu Sportowego. Aparycje ma całkiem w porządku, ale nie o to chodzi w dziennikarstwie sportowym. Przed momentem mówiła, że w IV rd. kwalifikacyjnej Wisła może trafić nawet na Arsenal

Teraz już się nie dziwię, że ta gazeta osiągnęła tak niski poziom, skoro zatrudnia ludzi, nie mogących się przygotować do swojej pracy należycie.

Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 20.07.2011, 08:31
Tak na prawdę pod grą byłi jedynie Melikson i Iliev - jeżeli chcemy coś osiągnąć a nie odpaść zaraz musimy poprawić wiele elementów - wyprowadzenie piłki z obrony zabiera nam tyle czasu, że przeciwnik nawet taki jak Skonto nie miał z tym problemu a Bułgarzy to zespół o 2 klasy wyżej. Mecz ze Skonto porównałbym do ubiegłorocznej potyczki z Szawle a potem wiemy wszyscy jak się nasza przygoda z pucharami zakończyła. Remis czy nikła porażka w Bułgarii będzie sukcesem.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.07.2011, 08:49
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie odnieść się do ostatniego akapitu.
Może być tak jak mówisz, uważam jednak, że Małecki czasami po prostu za bardzo bierze sobie te słowa do siebie. Było parę takich momentów nie tylko wczoraj ale i w pierwszym spotkaniu, gdzie Patryk wręcz powinien dograć piłkę do lepiej ustawionego partnera niż sam, kiwać się z obrońcami, którzy zaraz podwajali przy nim krycie i zdarzało się, że traciliśmy piłkę.
Dokładnie. Nie zawsze trzeba to ryzyko podejmować. Szczególnie gdzieś na 30tym metrze, w środku boiska, tam się nie powinno kręcić kółeczek. To jest niepotrzebne. Ryzyko musi podejmować, ale gdzieś w bocznym sektorze, kiedy mógłby pójść na na chama między 2, a szczególnie 1 na 1. Gdy jest w środku albo daleko od bramki powinien dużo szybciej się piłki pozbywać i wychodzić na pozycje = klepa. Tak jak to robi Iliev na przykład.
..
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.07.2011, 08:50
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Kolejne popisy Paljicia w meczu z Litexem zakończą się już utratą goli. Nawet jeśli Diaz nie jest jeszcze dobrze zgrany z zespołem i tak nie możemy ryzykować wystawieniem niepewnego Niemca w tych meczach.

To już lepiej Jovanovica. Chłopak przynajmniej trenuje już jakiś czas z drużyną.
Odpowiedz cytując
rikut1906TSW
Member

Od: 01.2010

Stary 20.07.2011, 09:02
Ku^^^ ja wczoraj nie oglądałem meczu ;/

prądu nie było ;/ kuwa:(
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.07.2011, 09:06
tofik napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Nie zawsze trzeba to ryzyko podejmować. Szczególnie gdzieś na 30tym metrze, w środku boiska, tam się nie powinno kręcić kółeczek. To jest niepotrzebne. Ryzyko musi podejmować, ale gdzieś w bocznym sektorze, kiedy mógłby pójść na na chama między 2, a szczególnie 1 na 1. Gdy jest w środku albo daleko od bramki powinien dużo szybciej się piłki pozbywać i wychodzić na pozycje = klepa. Tak jak to robi Iliev na przykład.
Tylko z tych klep niewiele wynikało wczoraj - obie bramki po indywidualnych akcjach Małeckiego i Ilieva.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Stary 20.07.2011, 09:09
Dla mnie z trybun wyglądało to tak:

Pareiko-pewnie jak zwykle
Lamey-bezbłędnie i bez szału w obronie, dobrze się czasem włączał w ofensywie
Jaliens-bezbłędnie
Chavez-bardzo dobry mecz, pare pojedynków wygrał, troche pare wybić miał nerwowych
Pailic-dla mnie zagrał ok, nie wiem co wy od niego chcecie, ale jednak mimo to najsłabszy obrońca
Sobolewski-też nie było jakoś tragicznie, ale bez fajerwerków
Wilk-lepszy mecz od Sobola
Małecki-pierwsza połowa fatalna, druga bardzo fajna
Iliev-dla mnie najlepszy piłkarz meczu
Melikson-troszke gorzej niż w Rydze, ale i tak super, najlepszy zaraz po Ilievie
Genkov-tu bym się wstrzymał z oceną i poczekał do meczu z rywalem, który nie ustawi autobusu w polu karnym

Ogólnie zagraliśmy 2 razy lepiej niż w Rydze, o czym świadczy wynik, z Litexem trzeba zagrać podobnie i uważniej w obronie, na wyjeździe poza zwycięstwem i remisem dobry byłby wynik 1-2, lub wyższy z różnicą jednej bramki.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 20.07.2011, 09:09
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post

Podbijam, bardziej interesuje mnie rewanż na R22 (wolne w pracy trzeba załatwić)
Na meczu spiker mówił, że 3 sierpnia, kiedy dokładnie jeszcze nie wiadomo, pewnie dziś się wyjaśni, bo od jutra już mają być sprzedawane bilety.

Cytat:
Pailic-dla mnie zagrał ok, nie wiem co wy od niego chcecie, ale jednak mimo to najsłabszy obrońca
Dla mnie Paljic za to co zrobił bodaj w 61 min. powinien dostać duży opieprz. Jestem pewien, że z lepszą drużyną skończyło by to się bramką.
Ostatnio edytowane przez Krav : 20.07.2011 o godz. 09:11.
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.07.2011, 09:12
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Kiedy będzie znany dokładny termin meczu z Litexem?
Wczoraj po meczu ogłaszali, że zapraszają na rewanż z Litexem na 3 sierpnia i bodajże od czwartku ma ruszyć sprzedaż biletów.
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.07.2011, 09:12
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Dodalbym do tego, ze bardzo slabo gral prawy obronca Skonto - dwie takie same bramki z jego strony + akcja Ilieva niemal zakonczona bramka + kilka wejsc tamta strona wzdluz linii naszych graczy w 1 polowie.
Co jesli Liteks ma lepszego prawego obronce ? a pewnie ma.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.07.2011, 09:14
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Dodalbym do tego, ze bardzo slabo gral prawy obronca Skonto - dwie takie same bramki z jego strony + akcja Ilieva niemal zakonczona bramka + kilka wejsc tamta strona wzdluz linii naszych graczy w 1 polowie.
Co jesli Liteks ma lepszego prawego obronce ? a pewnie ma.
Nic. Pewnie Iliev, Małecki i Melikson będą musieli położyć się zrezygnowani na murawie, bo przecież nie przejadą obrońcy z takiej potęgi jak Litex.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 20.07.2011, 09:15
Krav napisał(a):Wyświetl post
Na meczu spiker mówił, że 3 sierpnia, kiedy dokładnie jeszcze nie wiadomo, pewnie dziś się wyjaśni, bo od jutra już mają być sprzedawane bilety.
Spiker mówił że 3ego tak jak my krzyczeliśmy "Sędzia Ch*j" po faulu (jaskółce) Ilieva
Chodzi mi o to kiedy można spodziewać się, kiedy UEFA poda oficjalny termin.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 20.07.2011, 09:22
Według Was Jaliens grał dobrze? Jak dla mnie to wymieniłbym go na Bunoze albo Jovanovica. Wczoraj ten sam błąd przy górnej piłce, poszła w kozioł i minął go rywal (akcję przerwał Wilk faulem). Koleś jest jakby zagubiony, boi sie walki bark w bark chyba. Chavez niczego się nie boi i taka skała jest nam potrzebna. Ale Jaliens wczoraj nawet piłki nie wyprowadzał. Lamey na plus w ofensywie, w defensywie nie wiem bo Skonto mało atakowało. Mam nadzieję, że z czasem Maaskant przekona się do innych obrońców i zagra ktoś za Jaliensa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów