|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To znaczy, że już nie będą wychodzić z okrąglaka?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_juz_gotowe/ ok, już wszystko jasne.
Ostatnio edytowane przez Bąbel : 18.07.2011 o godz. 12:34.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szatnia jak szatnia, w wiekszosci nowo wybudowanych hal w ktorych grałem były takie same. Albo z lepszymi szafkami. Określenie, że wygladają "niczego sobie" w sumie pasuje. Bo szatnie to można byłoby zrobić 1000 razy lepszą, ciekawszą i robiącą wrazenie.
kilka przykładów, z NHL: http://penguins.nhl.com/club/gallery...g.htm?id=16651 , polecam przejrzec kilka zdjec. To jest szatnia. A nasza - absolutnie nic wyjątkowego. Nic. Szkoda |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Super to wygląda
. Jeszcze tylko zrobić elewacje z zewnątrz i będzie dobrze cieszmy się tym co jest...PS. Łobodziński jak zobaczył jakie foteliki ma ławka rezerwowych to napewno musiał żałować że już nie ma go w Wiśle ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
to ze szafki z drewna i wiecej polek i wieszakow![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Też nie wiem czym się Fuks jara. Szatnia jak szatnia. Strzeli sie może jakiś napis w przyszłości na ścianie co będzie naszych motywował i starczy. Że niby co tam ma być?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak nie widzisz roznicy między tymi szatniami to nie bardzo jest o czym rozmawiać. Tam zrobili to z pomysłem, a u nas jest jak w wiejskiej szkole. Tak jak pisalem - wystarczy wynając jakąkolwiek wybudowaną w ostatnich latach hale, i szatnia bedzie taka sama albo lepsza. Pokaż mi element naszej , ktory pozwala Ci poczuć, ze to szatnia Wisły, że jest w pewnym sensie wyjątkowa i wiesz gdzie jestes odrazu po wejsciu.
I jeszcze powiedz mi jakie oni tam rzeczy wstawią? co zagospodarują? Nie ma na nic takiego miejsca. szafki są po sam sufit. Gdzie chcesz wstawić jakikolwiek napis który widac? na podłodze? Swoją drogą mam nadzieje, ze są tam jeszcze jakies lampy, bo ciemno strasznie w srodku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
w końcu zrobi bez fuszery zarówno ławke rezerwowych jak i szatnie a u nas ciagle narzekania.. Mi sie tam podoba jak juz pisali wyzej oni nie maja tam mieszkac, chodzi by wygladalo jak na MP przystalo i mysle ze efekt jest zadowalajacy. W koncu nie musimy sie wstydzic
mysle ze gdyby od poczatku ten stadion robiono z dbaloscia o szczegoly to i wygladalby lepiej ale to sie jeszcze da jakos naprawic wystarcza checi i .. kasa. Wracajac do szatni mysle ze na zadnym innym stadionie w Polsce nie bedzie lepszej ;P jest wsam raz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bardzo dobry pomysł z podłogą. Po co mają cos wstawiać? Herb Wisły na korytarzu i tyle. Chłopie, tam sie przebierać będą i mysleć o meczu. Jakby tam grały kobiety to by każda wytknęła źle dobrane kolory czy coś. A to będa goście skoncentrowani na meczu i większość nawet nie zapamięta koloru szafek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W trakcie meczu Wisły ze Skonto oba zespoły po raz pierwszy będą przebierały się w szatniach znajdujących się pod trybuną zachodnią. Prace w tych pomieszczeniach już się zakończyły, obecnie trwa sprzątanie poziomu -1 na stadionie Białej Gwiazdy. Przeniesienie szatni na trybunę zachodnią oznacza także, że zawodnicy na mecz będą wychodzili z tunelu prowadzącego na murawę ze środka tej trybuny.
Dobrze wiedzieć. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jasne ... proponuję wstawić jacuzzi, saunę, sprzęt HI-FI, Wi-Fi z 18 komputerami, konsolę do gier, kilka plazm, jakiś wypoczynek i będzie "z pomysłem" czego brakuje Fuksowi. Aha. Jeszcze sprzęt do popcornu, jakiś automat do coli.
Narzekanie dla samego narzekania ... No Panowie, wszystko jeszcze przed Wami bo trybuna zachodnia napewno ma dużo niedociągnięć ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ławki są takie że teraz zamiast walki o pierwszy skład, może być walka o to kto usiądzie na ławce
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bardzo fajne te ławki, Europa zawitała na Wisłę.
Co do szatni są ok, razi w oczy ta pusta przestrzeń, są taakie wielkie Nie ma co szukać wad na siłę. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Puste przestrzenie ? To dodaj sobie tam jakieś 25 chłopa to może zmienisz podejście w temacie pustej przestrzeni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
||
Na prawdę jestem tym pozytywnie zaskoczony.Cytat Henryka Reymana w dwóch językach i napis gotowy. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tak jak pisałem sufity w szatniach zostały podwieszone i wypełnione kasetonami
PS. W końcu mamy ławki rezerwowych z prawdziwego zdarzenia ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
i herb nad wejściem
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mówisz masz
http://www.facebook.com/photo.php?fb...ype=1&comments ![]() Betonu komentować nie będę, oby to czymś zakleili.
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.07.2011 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
BTW - "kubełki" na ławce rezerwowych mogłyby podejść pod temat "motoryzacja/samochody/spalanie". Ale by moim kumplom koparki opadły, jakbym do swojego rzęcha wsadził takie siedzenia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To ostatnie zdjęcie to groteska po prostu - Herb na tle obszczanego betonu ;/
Najgorsze jest to że chyba nic z tym robione nie będzie, I tak mamy nowy stadion który z bliska wygląda jak stary ... niby nie ma co narzekać, ale naprawdę czy koszty jakiejś emulsji były by takie duze w porównaniu do kosztu stadionu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety koszmarnie to wyglada ten beton, dziwie sie naszym ze sie jaraja tym ze herb przywiesili gloszac kolejny bum, gdy ja patrzac na to zdjecie widze glownie tylko beton i to w jakim stanie to widac ;p najpierw dograliby szczegoly a herb to akurat mozna na samym koncu powiesic ehh ;P no ale nie ma co marudzic ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]() Tak wygląda ta szatnia. Poza telewizorami nad szafkami to nie wygląda jakoś specjalnie. Szatnia Barcelony to inna bajka, ale generalnie rzecz biorąc, to nasze szatnie nie są złe. ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() podobne do naszych foteli ;P taki lekki OT ;P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do ławek, mogli te tylne fotele dac odrobine wyzej niz przednie, chociaz wtedy pewnie i dach musialby byc wyzej, i kolejne rzedy trybuny z gorszą widocznoscia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Klub? Szczerze mówiąc jest parę rzeczy ważniejszych, na które wolałbym by klub przeznaczył te pieniądze. Miasto? Jasne, napisz maila do Majchrowskiego (swoją drogą gdybym miał wybierać, to też by się znalazło parę rzeczy na stadionie, na które te pieniądze bardziej by się przydały). Więc może z łaski swojej przestałbyś przynudzać w tym temacie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja już wszystko przeboleję, ale niech zrobią coś z tym zasranym betonem - już nie mówię o zewnętrznej elewacji, ale żeby na tle takiego "gówna" umieszczać logo klubu...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |