|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co jak co ale jesli Skonto uzbiera sie we wtorek wiecej niz 100 osób to bedzie szacun dla nich
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W piątek po południu stałem pół godziny w kolejce po bilet, kolega który przed południem kupował też mówił o półgodzinnej kolejce. Lepiej się pospieszyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Levadia przyjechała i gdyby w ostatniej minucie nie strzelił Cwielong tez byłoby 1-0. Podbeskidzie to samo, więc ja jednak jestem ostrożny. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale z Karabachem to nie było na Reymonta tylko w Sosnowcu chyba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Na Suchych Stawach z Karabachem...
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam serdecznie. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, jeżeli po meczu WISŁA - SKONTO nie będziecie potrzebowali swojego biletu i mozecie podarować mi go do mojej kolekcji to bedę bardzo wdzięczny. Jeżeli mielibyście więcej sztuk to bardzo również by mi się przydały, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.com pozdrawiam
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mecz ze SKonto jutro o 20:30 na Polsacie Sport/Polsacie SportHD i Polsacie Futbol.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Oby wyszli z zębem i agresją od pierwszej minuty i szybko zdobyli 2 bramki i sprawa załatwiona. Liczę, że zobaczymy jakiś progres, bo do następnego meczu tylko tydzień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś wie na kiedy są planowane mecze ( przynajmniej terminy ) IV rundy el. LM?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
16/17 i 23/24 sierpień
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Skonto lecialo dziś liniami Air Baltica z Rygi do Warszawy. Wybierała się 35-osobowa delegacja. Ale ktoś czegoś nie dopatrzył i okazało się, że na dzisiejszy lot jest tylko 28 wolnych miejsc. Siedem osób zostało w Rydze - prezesi oraz trener bramkarzy i dwaj asystenci Paharsa. Mają w nocy dostać się do Krakowa przez Wiedeń. Na 99% nie będzie ich na przedmeczowym treningu.
info z weszlo na facebooku ![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Miał?
niby kiedy Śląska pokazują z powodu Solorza.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Może w następnej rundzie.
Może nie tyle z powodu Solorza co z faktu, że jest właścicielem Śląska i chce w ten sposób promować swój klub. Zresztą w przetargu do E-klasy też mają zagwarantowane pokazywanie wszystkich meczy Śląska i to obojętnie czy C+ wskaże Je jako "exclusiv" czy też nie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czytałem na internecie przed meczem pierwszym ze Skonto że rewanż będzie na otwartym Polsacie
lipa znów internet w ruch i cięcie obrazu ..niech to szlak ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kup bilet, nie będzie cięło..
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja mam taki mały tip dla ludzi którzy chcą oglądać Wisłę w telewizorze a nie na komputerze.
Otóż jeżeli posiadacie telewizory z włączonym odbieraniem kanałów DTV to jest szansa że jakimś cudem złapie wam tam również Polsat Sport. Sam o tym nie wiedziałem dowiedziałem się dopiero w przypadku meczu Śląska, dla lepszej jakości przełączyłem w telewizorze na Polsat DTV i przez przypadek zauważyłem ze odbiera mi też Polsat Sport. Więc jeżeli posiadacie takie odbiorniki to warto spróbować. Nie ręczę za to ale u mnie o dziwo działa, może to kwestia regionalna albo coś innego ale zawsze to szansa zobaczenia Wisełki w HD.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 18.07.2011 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a czymże jest to odbieranie DTV?
E: dzięki
Ostatnio edytowane przez szprotson : 18.07.2011 o godz. 12:52.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Digital TV - jak masz taka opcje na pilocie to będziesz wiedział. To jest to o czym trąbią od dłuższego czasu że niedługo wyłączą nadawanie na anteny analogowe zeby przejśc właśnie na odbiór DTV.
Sprawdź w swoim telewizorze (musi być w miarę nowy max 4-5 lat) powinna być taka opcja pod tym samym przyciskiem co przełącza pomiędzy złączami AV1 AV2 itd EDIT: Niestety mój entuzjazm był przedwczesny - na paśmie DTV odbiera "POLSAT SPORT News" i wątpię żeby tak można było zobaczyć Wisłę ... sry za zamieszanie - wcześniej nie zauważyłem tego "News" w nazwie ... swoją droga to w ogóle nie wiedziałem że istnieje taki kanał.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 18.07.2011 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Już trzęsą porami przed Naszym dopingiem
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
może mecz będzie na kanale Łotewskim?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Taka mała ciekawostka-Wisła przez 7 lat nie potrafiła wygrac wyjazdowego meczu w eliminacjach LM. Ostatnim zwycięztwem Białej Gwiazdy na stadionie rywala w eliminacjach Champions League był mecz z WIT Georgią Tibilisi, wygrany 2:8 (4x Frankowski, 2x Żurawski, Gorawski, Kuźba). Od tamtego czasu do środowego meczu w Rydze nasz zespół nie potrafił pokonać na wyjeździe Raelu Madryt (1:3), Panathinaikosu Ateny (1:4 po dogrywce), Beitaru Jerozolima (1:2), Barcelony (0:4), a także Levadii Tallin (0:1).
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Czy jutro może już zagrać Junior? Nie był zgłoszony na 1 mecz czy też w ogóle na tę rundę eliminacyjną, więc jak to jest- może grać jutro czy dopiero od następnej?
Do kolegi Chimek12: Nie wiem czy sobie żarty stroisz ze mnie, ale ja pytam o naszego Juniora... DIAZA! (ale ok jak coś to się nieprecyzyjnie wyraziłem) Powód: nie ten Junior...
Ostatnio edytowane przez Pimko : 18.07.2011 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Junior nie zagrał w I meczu z powodu przeziębienia. Tak przynajmniej mówił trener Skonto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Aha, nie zrozumiałem pytania. Junior Diaz napewno nie zagra, ponieważ zamiast niego zgłoszono Dudu Bitona. Od 3 rundy będzie mógł grać (o ile przejdziemy Skonto).
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|