The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2011, 11:53
Angmir napisał(a):Wyświetl post
- Zgadza się jesteśmy dziadami ... Nie potrafimy gać w piłkę, Niech się pan spyta chłopaków co oni K*** zrobili....
... I nam się ten awans nie należy - I brawo dla Gorzowa !! yyy Urugwaju !!

A Messi to powinien zrzec się koszulki reprezentacyjnej jak mu tak przeszkadza - "najlepszy piłkarz świata" udowodnił ze bez Barcelony jest nie wiele lepszy niż Piotr Ćwielong i wiele razy od niego mniej ambitny...

Za to Luis Suarez - cudowny mecz - od dawna wiedziałem że jest pikarzem klasy światowej, szkoda że nie oglądam meczów Liverpoolu bo na chwile go z oczu straciłem, ale to co pokazał wczoraj to jest po prostu fenomen. Klasa sama w sobie. Myślę że pora stawiać go na równi z najlepszymi jak C Ronaldo czy Iniesta.

Edit. Dziwne że nie ma na forum tematu o Copa America ...
Nawet w temacie o Copa America potrafisz docenić walory polskich piłkarzy, jestem pod wrażeniem. Antoni Piechniczek działa na forum. westersyl: zapewne fani Cristiano, nie mogący się pogodzić, że w kluczowych meczach nie istniał na boisku.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 17.07.2011 o godz. 12:04.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów