|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Poszukuję fotografii murzyńskiego dziecka ( bardzo wychudzonego, ledwo żywego ) które leży na ziemi, a za nim stoi sęp.
Zdjęcia bodaj z world press photo albo jakiegos national geographic. Fotografia na prawdę przerażająca. Ma ktoś linka http://1.bp.blogspot.com/_W8vHbt3C8s...vin-carter.jpg Powód: już mam, dzięki
Ostatnio edytowane przez boczek : 15.07.2011 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
gdy naciskam kółeczko w myszce to otwieraja mi się 2 karty naraz ! czy da się to jakś ustawić? ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Podbijam pytanie czy jest gdzieś do ściągnięcia mecz Skonto Wisła?
Czy na mecz u siebie sprzedawane są bilety drukowane czy tylko nabijane na kk ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam,
mam pytanie: chciałbym podjąć studia za granicą w kraju UE. Polecacie jakieś metody zapoznania się z warunkami, żeby być przygotowanym do takiego bądź co bądź wyzwania ( sprawy uczelniane nie są problemem, język znam więc strona internetowa pomogła ). Chodzi mianowicie o jakieś wskazówki, podpowiedzi dotyczące funkcjonowania itp. Pamiętam jak znajomy, który leciał do Australii na studia dostał wszystkie potrzebne informacje ( prawne i te nieprawne ) w ich ambasadzie, choć nie wiem czy w każdej tak obsługują.Pozdrawiam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
2) I takie, i takie. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
Kliknij normalniem lewym myszy. Jak chcesz zobaczyć foto to masz : ![]() Powód: SORRY ! MIAŁ BYĆ CYTAC - FIFIEGO1906
Ostatnio edytowane przez boczek : 15.07.2011 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam zamiar kupić fiata bravo 97r
Polecacie te modele samochodów? Czy może raczej nie? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś nokię 5500 Sport? Potrzebowałbym motywu z piłką nożną który standardowo powinien być wgrany.
![]()
Ostatnio edytowane przez Mistel : 15.07.2011 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Jacy rywale czekaja Wisle w 4 rundzie kw. LM jesli Wisla do niej awansuje, zakladajac, ze 2 i 3 runde beda przechodzic wszystkie zespoly, ktore były rozstawione?
EDIT. Znalazlem. Do Skasowania
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.07.2011 o godz. 21:41.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Zna ktoś język słowacki ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej zaparkować samochód jadąc na wtorkowy mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Niech mi to ktos przekabaci na angielski :
"W polsce jest mało czarnoskórych,co nie oznacza że ich wcale tam nie ma.Mozna ich spotkać w centrach większych miast, większość polaków jest przyjaźnie nastawiona do tej rasy" z gory dzieki !! ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
In Poland is just few Blacks, but it does not mean that you cannot find them at all. Generally you can meet them at centers of polish biggest towns. Most of Polish has a possitive attitiude to Blacks.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś polecić dobrą stronę z mieszkaniami do wynajęcia w Krakowie?
![]() Jak ktoś ma jakieś oferty, albo wasi znajomi, to piszcie ![]() dzięki jabadabaryba
Ostatnio edytowane przez Grzegorz z Sanoka : 16.07.2011 o godz. 11:10.
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://krakow.gumtree.pl/
http://dom.gratka.pl/ http://studentcenter.com.pl/wynajem/...?lang=pl&typ=m http://otodom.pl/ ![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W KFC kurczak bez kości to Hot & Spicy Strips czy Hot Wings?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na jakim przystanku wysiąść, żeby dojść do Lasku Wolskiego od strony południowej?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wodociągi (NŻ).
Przy Bielańskich Wodociągach zaczyna się szlak czerwony, który prowadzi m. in. przez kopiec Piłsudskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
nie bo Bielany Klasztor (NŻ) mieszkałem tam przez 5 lat wiec powinnem wiedziec ciut lepiej
![]() ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Koleżanka chce kupić glany, nie jest z Krakowa, a ja nie mam zielonego pojęcia gdzie można takie buty dostać w naszym mieście. Macie jakieś pomysły, albo konkretne namiary?
Jeszcze (ponoć ) ważną informacją jest to, że mają być STEEL'a.
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 16.07.2011 o godz. 13:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Zapytajcie w Eboli na Floriańskiej,może będą mieć.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Niestety mylisz się. Szlak czerwony zaczyna się przy przystanku Wodociągi (NŻ). Ponadto przebiega tam też Szlak Twierdzy Kraków.
Dalej: Przystanek wcześniej a więc Bielańskie Skały --> zaczyna się tam szlak czarny, którym również możesz wkroczyć do Lasku Wolskiego. Kolega Ero niestety już zapomniał jak tam jest...
Ostatnio edytowane przez upr : 16.07.2011 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam 14 dniowy okres wypowiedzenia na umowie o prace. Te 14 dni to dni robocze czy ogolnie miesieczne? czyli dajac wypowiedzenie 20 lipca, kiedy bedzie moj ostatni dzien w pracy ? Z góry dzieki za odpowiedz.
I drugie pytanie z Krakowa do Sielpi wielkiej, liepiej jechac przez Kielce czy Małogoszcz ? Z punktu widzenia jakosci dróg.
Ostatnio edytowane przez Arteka1906 : 16.07.2011 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem na czacie na facebooku ładnie posegregowanych znajomych w grupy. A tu włączam FB i w czacie mam napis: "Szybszy sposób wymiany wiadomościWystarczy kliknąć, aby zacząć rozmowę ze znajomymi, z którymi najczęściej wymieniasz wiadomości."
I mam dostępnych znajomych tylko z grup które były włączone na "dostepny". Jak wyłączyć ten skur****ński napis żeby było tak jak wcześniej? Zamieszczam screena: ![]() ______________Czat normalnie____________________ Czat po otwarciu Powód: screenshot
Ostatnio edytowane przez Mistel : 16.07.2011 o godz. 19:49.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jeżeli złożysz 20 lipca okres wypowiedzenia zacznie się liczyć od soboty 23 lipca czyli zakończy się 6 sierpnia. Dobrze liczę, ktoś potwierdzi ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to od niedzieli a nie soboty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
chodzi o dni kalendarzowe, chyba, że w umowie napisano inaczej.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
lecąc samolotem można zabrać na osobę bagaż 20 kg. Chciałbym zapytać czy np jak lecą dwie osoby to w jeden bagaż może ważyć 30 kilo a drugi 10 czy oba muszą 20 kg?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|