|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jak już napisałem na Shoutboxie - jeśli mamy srać w gacie przed każdym przeciwnikiem pokroju Skonto czy też Litexu to lepiej rezygnujmy z praw do występów w europejskich pucharach - bo to i tak bez sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Litex też jeszcze nie awansował
obrócili losy spotkania w końcówce przegrywając 1-0 ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
By wygrać ze Skonto wystarczy, by Mały nie wykonywał rzutów rożnych,wolnych, karnych. Nie wiem czemu on jest wybrany do ich wykonywania ale nie potrafi tego robić, te piłki to tzw ''baloniki'' trochę w stylu Pablo Alvareza, niech robi to Melikson,Garguła, ktokolwiek byle nie on, bo w ostatnim meczu nie mogłem patrzeć na te wszystkie wrzutki. Powinniśmy sobie poradzić ze Skonto a z mistrzem Bułgarii wszystko będzie zależeć od piłkarzy czy będą grać na 100% i będziemy widzieć walkę o każdą piłkę czy też odpuszczą i przejdą koło meczu.
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeden ze skrótów meczu jest bardzo mylący.
W drugim skrócie widać że Litex miał jeszcze kilka okazji do strzelenia goli: http://www.youtube.com/watch?v=4yfw3tZqPvU ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zresztą to nie jest głos całej drużyny i ludzi mieszkających w Bułgarii tylko jednego zawodnika,a ktoś juz puszcza farmazony że "W Bułgarii są zadowoleni z losowania" , to tak jakby koleś z Bułgarii wyciął jeden post z naszego forum i uwazał je za głos ogółu, za wszystkich kibiców, piłkarzy, sztab szkoleniowy i 40 mln kraj ..
Zresztą.. to sparing. Poza tym poczekajmy może na wyniki meczów Wisły i Litexu z rywalami
Ostatnio edytowane przez CH. : 15.07.2011 o godz. 12:44.
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Morgen powinien dostać jeszcze parę bramek, ale niezłą robotę wykonał ich bramkarz
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
1906% poparcia , gdyby nie reforma Platiniego to teraz gralibysmy np. z Benfica a pozniej z Lyonem - wiec naprawde nie przejmujmy sie Liteksem . Chcac cokolwiek znaczyc w Europie MUSIMY z takimi klubami wygrywac.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
My po prostu po Levadiach,Karabachu, Dinamo Tbilisi, Valerendze boimy się już wszystkiego w wykonaniu naszych piłkarzy
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
panowie jak Slask dalej przejdie i levski sofia to mamy wspolny wyjazd do bułgarii w tym samym czasie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@ Matti1231- Naprawdę w to wierzysz ?
@ tommasi - Dziękuję, dziękuję |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie Levski tylko Lokomotiv.
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z taką grą jak ze Skonto, z Liteksem nie mamy czego szukać. Skupmy się jednak na razie na rewanżu z Łotyszami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legia i Śląsk mają trochę więcej szczęścia, ominęli najmocniejszych. Legia gra z kimś z pary FK Mińsk/Gaziantepspor, a Śląsk z kimś z pary FK Metalurg Skopje/PFC Lokomotiv Sofia. Zakładając że Śląsk przejdzie.
Litex był nierozstawiony, a Lokomotiv rozstawiony, ciekawe Jak wygląda sytuacja z meczami na R22? możemy rozgrywać jak leci czy tylko do fazy grupowej, a potem zagadka? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj, płaczki płaczki. Nic tylko narzekać.
Mistrzostwo Polski, źle styl nie ten. Zwycięstwo w pucharach też źle bo styl nie ten. Żenada. "Nie od razu Kraków zbudowano", budujemy drużynę kolejnymi etapami, mamy okres przygotowawczy, ślepy by to zobaczył, ale nasze płaczki nic tylko wieszczą koniec świata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Jeśli w rewanżu zaprezentują się na dobrym poziomie to można wtedy liczyć szanse z Mistrzem Bułgarii. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WISŁA/skonto - liteks/mogren
ŚLĄSK WROCŁAW/ dundee- m skopje/l sofia legia- minsk/gaziantepspor Losowania w tym sezonie europejskich pucharów nam sprzyjają. Wszystkie polskie drużyny mogły trafić o wiele gorzej. Mam nadzieje że ten sezon będzie przełomem pod względem zdobyczy punktowych do rankingu krajowego (liczę na Śląska i Wisłe bo legia mnie nie obchodzi) ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ileż można pisać takie żenujące teksty, cały długi sezon przed nami ale nasi facho(f)cy juz piszą że nie mamy czego szukać i to na podstawie jednego meczu. Ręce opadają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Litex ma dobrą obronę.
W 30 meczach ligowych stracili 13 bramek. Wybaczcie że piszę o Litexie i Wiśle w następnej rundzie. Dla mnie prawa Marphyego typu " Jeżeli coś nie może się udać - nie uda się napewno." są tylko żartem. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja chcę przypomnieć tylko ,że pierwszy mecz Wisła grała na wyjeździe a jak wyglądała gra na wyjazdach Wisły w tamtym sezonie to chyba wszyscy wiemy! Mecz na Reymonta pokaże jak drużyna się prezentuje! Ja stawiam ,że wygramy u siebie spokojnie 2 lub 3 do 0.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na podstawie jednego meczu ? Nie. Na podstawie całego sezonu , obrona jest taka słaba , że byle kto może strzelić. Wisła trafi na mocniejszego przeciwnika , pressing i hola hola bya bya. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Calkiem ciekawy rywal kibicowsko
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam, oto moja mała analiza:
Bardzo bym chciał, żeby Morgen jakimś cudem przeszło Litex. Litex to już nie jest kopciuszek jak w meczach z Widzewem, tak samo jak Bułgaria przestała być słabsza od nas piłkarsko. Zresztą pragnę przypomnieć, że Widzew przegrał w Bułgarii: 28.07.1999 r. Litex Łowecz - Widzew Łódź 4:1 (1:0) - sugeruje to bardzo ciężki wyjazd. Zresztą w Bułgarii zawsze królowały drużyny ze stolicy, Łowecz jest tam silny od dekady. Oto jakie miał wyniki w sezonie: http://boisko.info/bulgaria/liga-bulgarska/ A zatem jedna porażka! U siebie nie przegrał ani razu. Dodatkowo polecam Wam bardzo ten link - http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Litex_Lovech_in_Europe Widać, że to solidna ekipa, trochę nawet pechowa w niektórych meczach. Wisła z obecnym zgraniem i siłą ma nikłe szanse - trzeba bardzo się poprawić. Można też zadzwonić do Żiliny po radę jak ich przejść ![]()
Ostatnio edytowane przez PeterSett : 15.07.2011 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtórzę, zakładając że do naszej konfrontacji z Bułagarami dojdzie - mecz wyjazdowy Wisły w III rundzie będzie decydujący.
I bardziej od jakości gry ze Skonto chciałbym sensownych zmian w jedenastce, dokonanych przez trenera.W meczu z Litexem zaś konkretnie nie wyobrażam sobie tolerowania takiej gry w wykonaniu Małeckiego i Jaliensa. Generalnie uważam że Jaliensa powinien zastąpić Bunoza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.07.2011 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Losowanie niezłe, ale mogło być lepsze
Ja po cichutku liczyłem na Ekranas Ponieważe, czy Shamrock Rovers, ale Litex (jakoś nie wierzę w to, aby Mogren awansowało do następnej rundy) jest w naszym zasięgu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie wiem po co niektorzy w ogole myślą o graniu w LM, gdzie żadnych ogórków nie będzie, skoro mecz z Litexem czy rewanż na R22 ze Skonto powoduje u was tyle stresów...
trzeba wierzyć że sie uda i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ważne na kogo trafimy , tak czy siak będzie ciężko i będą męczarnie , ale z każdej potyczki wyjdziemy jako zwycięzcy ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|