|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
a kontuzja meliksona okazała się dzieki Bogu tylko zwichnięciem. dobry news na zakonczenie dnia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ładne podanie Maora
http://www.youtube.com/watch?v=pfuCWRGxnSI Akcja po której prawie padła bramka http://www.youtube.com/watch?v=_NmNPq8MHEM I faul na Maorze http://www.youtube.com/watch?v=ZrFUxFM2wBw Swoja drogą ten co faulował to nie ten gośc co został zdyskwalifikowany za dwa podobne wejścia? I bramka dla Wisły http://www.youtube.com/watch?v=BO8iKVXWih4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak właśnie sobie wyobrażałem ten mecz. 0:0 lub wygrana jedną bramką. OK przyjmę zasadę, że zwycięzców się nie sądzi. Liczę na dobrą grę w rewanżu i pomyślne losowanie. Dzisiejsze spotkanie to już historia.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W sumie już mi przeszła palpitacja serca.
...... Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na dalsze mecze, wspierać zawodników i trenera. Widać Maaskant tez nie jest w najlepszym nastroju, ciężkie tygodnie przed nim a z nami też nie ma łatwego życia. Zobaczymy jak będzie dalej, póki co, o bramkę jesteśmy lepsi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
czy Laizans bedzie mogl u nich zagrac w rewanzu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli już kogoś bym sobie miał życzyć to bym zdecydowanie wybrał Ekranas.. Nie dość, że słabiutkie to do tego strasznie blisko, a to też ważny aspekt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
3 runda trzecią ale to co jest w 4 mówi jasno ,,z czym do czego''
Tak to wygląda,Wisła eliminuje Kopenhage lub Rangers Impossible is nothing ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jestem rozczarowany grą!!! Nie tak to sobie wyobrażałem. Drodzy Forumowicze, nie tak to powinno wyglądać. Graliśmy z pół amatorskim zespołem a ja nie zobaczyłem tam 2 akcji bramkowych. Ja nie wiem co może być w kolejnych rundach, ale jeśli nie będzie grał Melixon i Iliew to nas nie ma! A co do obrony i do "o wielce doświadczonego Jelinsa" to powiem tyle- wracaj skąd przyszedłeś chłopie, nie kompromituj się!:/ Gra jest na poziomie jakiegoś 1 ligowca. I teraz właśnie wychodzi to co pisałem dobrych kilka dni temu, brak ogrania, zły system gier w lidze!!! Na Skonto może to wystarczyć, chodź do końca nie jestem pewien, bo jak przycisnęli, to mogli WYGRAĆ. W następnych rundach nie mamy szans z taką grą. Dobranoc!!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lech Poznań rok temu też sie potwornie w lipcu męczył z Azerami z Baku,wyeliminował ich dopiero po karnych.A potem ogrywał Juve,Manchester City i Salzburg.Wierze jak Wisła odzyska szybkośc,świeżośc to będziemy osiągac podobne wyniki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marny remis to myśmy mieli gdyby nie swojak. Akcja z 90 minuty to by była na wygraną, gdyby strzelili z rożnego. Więc w sytuacjach podbramkowych amatorskie Skonto na plus. O takim meczu mówię!
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
I zaczyna się ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie wiem ale faktycznie my chyba nie umiemy nie płakać po meczu, nawet wygranym. W pierwszej połowie ze 2 razy wyszli z kontrą a my musieliśmy cały czas ich rozrywać - zwróćcie uwagę, że nawet Melikson nie miał tej szybkości na której przyzwyczaił nas operować w lidze, a Małecki nie wygrał chyba żadnego pojedynku bo nie miał szybkości - zmęczenie. Nie wymagajcie, że 2-3 dni po ciężkich treningach będą wyglądać świeżo, biegać przez 90 minut (biegali przez 70, potem zaczęły się schody) a przeciwnicy zauważą co się stało z piłką jak nasi będą 2 metry dalej! Gra w drugiej połowie "w dziada" w obronie miała na celu podmęczenie przeciwnika, żeby w końcówce nie brakło sił w gonieniu kogoś przy kontrze - przykład faulu Wilka na piłkarzu z nr'em 11 - myślę że takiego rajdu nie zrobi za tydzień bo nie będzie aż tyle szybszy, a już na pewno nie zrobi jeśli zagra od początku.
Jeśli coś mnie martwi to nie to, że byli dzisiaj w delikatnie mówiąc średniej formie a to czy zdążą do tej formy dojść do 3 i 4 rundy (zakładam optymistycznie że Skonto nie zrobi nam niespodzianki w Krakowie). I zakuty łeb Maskanta - skoro widział, że nasi zaczynają siadać kondycyjnie należało wprowadzić od razu ze 2 zawodników, np. Gargułę i Irsaka. Kwestia sędziowania też pozostawia niesmak - ostra gra ok, ale k... chamstwo trzeba tępić. Inna sprawa to za co Biton dostał kartkę? Dla gospodarzy jakoś był bardziej łaskawy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha i dzieci w przedszkolu wiedzą co to są trójkąty. A ja na boisku widziałem ze trzy, dwa przypadkiem!!! Powiem Wam, że nie wiem, może to liga, może mentalność polaków przechodzi na inne nacje, ale czy komuś chciało się wystawiać do piłki? I proszę, grajmy 2 napastnikami bo ta dziura w napadzie to wciągnie ludzi z przed telewizorów!!:/
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Płaczki do płakania, idźie wtulić sie w swoje misie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie ochłońcie. Wygrywamy a tu lament i płacz. Gra była do dupy ale wynik jest. Widać ze chłopaki mają cięzkie nogi po okresie przygotowawczym, zobaczycie ze juz we wtorek bedzie lepiej. Zawodników bedziecie oceniac po 5-6 meczach a nie po pierwszym meczu po przerwie wakacyjnej. Ja jestem dobrej myśli. Niektórzy z Was jakby Wisełka wygrała 5:0 to i tak by lamentowała ze Małecki to ze Dragan Tamto. Spokojnie ochłonijce....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szkoda, że tak beznadziejna drużyna jak Skonto stwarza sytuacje pod naszą bramką, ale to dopiero początek sezonu i wierzę, że się dopiero rozkręcamy : >
Powód: literówka : P
Ostatnio edytowane przez Shizuke : 13.07.2011 o godz. 23:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Pablo84 co Ciebie bawi? Skoro mecz był gówniany, forma Wiślaków wakacyjna, obrona to dramat. Forma będzie koło września a LM czy LE w perspektywie... jak mnie to wk****a!!!!!
To jest mega pozytywny komentarz: http://www.weszlo.com/news/7228
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 13.07.2011 o godz. 23:39.
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To tylko świadczy że obrony jak nie było , tak nie ma. Nie mam zamiaru czekać jak się rozkręcą , bo wtedy może być już po ptokach.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jest jak jest. Gra nie zachwyca, ale do tego każdy chyba zdążył przywyknąć. Wynik cieszy jak cholera, bo zwycięstwo Wisły zawsze cieszy. Czekam na rewanż i liczę na awans, bo to, że gra się poprawi i nagle nasi zaczną wkręcać Łotyszy w ziemię, albo uderzenia z dystansu będą jak młotki Kołodina na Euro 2008, jest zasadniczo niemożliwe, nie w tak krótkim czasie. Chciałbym za to zobaczyć Wisłę ambitną, walczącą, taką jak kiedyś i do której tęskno mi niesamowicie.
Ale powiem jedno, wolę oglądać paraliż i drżeć o wynik z Łotyszami do samego końca niż sprzedać się jakimś szmaciarzom, którzy akurat są na fali. JAZDA! JAZDA! JAZDA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Może gra byla daleka od ideału, ale ta drużyna ma potencjał.Trzeba być zaślepionym by tego nie widzieć. Małecki jak dla mnie powinien zejśc w pierwszych 30 minutach.Najgorszy zawodnik Wisły w tym meczu; ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Przypomnę, że najlepszy mecz za Maaskanta (z Bełchatowem na wiosnę) zagraliśmy bez Małeckiego i Sobolewskiego. Powód: lit
Ostatnio edytowane przez ziz99 : 13.07.2011 o godz. 23:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mecz dno,ale WIEM że będzie dobrze!
Na minus gra Małego Wilka,Sobola i Genkova oraz Jaliensa i Paljica. GDZIE CI WSZYSCY CO KRYTYKOWALI LAMEYA nIE POKOI MNIE TO ŻE MAASKANT NIE ROBIŁ ZMIAN!TZN ZROBIŁ ALE ZA PÓŹNO! MÓJ SKŁAD NA REWANŻ AREIKO,LAMEY,CHAVEZ,JOVANOVIĆ,DIAZ,NUNEZ,S OBOL,GARGUŁA,MELIKSON,ILIEV,GENKOVNIE MA TAM MAŁEGO PALJICA I JALIENSA BO GRALI PIACH I NALEŻY IM SIĘ ODPOCZYNEK{{ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby nie Małecki to nie robiłbys sobie zdjęc na rynku głównym.
Ja pie... czytam fora kibicowskie innych klubów i nawet na forum Cracovii znajdują się tacy co z bólem serca muszą napisać, że za takiego Małeckiego to by się dali pokroić. Jako osoby przywiązanej do barw i piłkarza o wysokich umiejętnościach. Czemu tego niektórzy kibice nie mogą docenić to nie rozumiem.. Nie wyszedł mu mecz? no dobra. Nie każdy gra w każdym meczu zajebiście. Messi też był najsłabszym ogniwem w reprezentacji Argentyny w dwóch meczach w Copa America. Ale co to ma do rzeczy skoro każdy wie jakie umiejętności prezentuje, tak samo Małecki. Były mecze kiedy i Melikson grał padakę. Zdarza się. Gdyby nie Małecki to nie byłoby Mistrzostwa Polski a ten ... o jakichś preferencjach Maaskanta. Sam Maaskant mówi że Małecki to skarb. Ale on wie lepiej. Nawet kibic Cracovii, Legii, Lechi który wbija w Wisłę całą nienawiść potrafi to dojrzeć i docenić. Kibic Wisły nie, absurd.
Ostatnio edytowane przez CH. : 14.07.2011 o godz. 00:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tydzien, dwa i beda biegac jak Ato Boldon. Widac, ze ciezko im sie gralo, ale nie ma sie co dziwic, zawsze tak wygladaja po letnim okresie przygotowawczym, tyle ze tym razem wygrali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
wg mnie dobrze zrobilaby mu ławka .. możliwe, że nie ma dynamiki, przyjdzie z czasem, wygląda jakby trochę za dużo czasu na siłowni spędził.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z reguły nie oglądam nic nie znaczące treningi , czy jak kto woli sparingi.
No i co w związku z tym ze zle zagrał? 3/4 składu zle zagrało. Jeszcze mu wytknij że zle kopnął piłkę na treningu. Ale po co, wystarczył sparing z Rapidem i wiemy że to słaby piłkarz. Pisałem już że nie ma piłkarza który trzyma poziom w każdym meczu. Nawet najlepszy gracz świata gra sabotaż. Jak dzieci.. bez kitu, Maaskant ma oczy i widzi co się dzieje i pytanie, czemu dziś wystąpił Małecki? pytanie retoryczne. Dobranoc.
Ostatnio edytowane przez CH. : 14.07.2011 o godz. 00:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ślepo walący, słaby bokser też czasami coś trafi |
|
|

|