|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
j. polski podst 60%
j.angielski podst 96% matematyka podst 82% historia podst 56% WOS rozsz 40% Wiem, że kiepsko... znajdą się dla mnie jakieś studia dzienne |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Powiedz tylko co Cię interesuję, bo iść dla samego studiowania szkoda. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Politologia, administracja, socjologia. Na jakiej publicznej uczelni w Krk z moimi wynikami mógłbym się dostać na te kierunki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czyli kierunki "na zmywak" , czy na prawdę warto pójść na studia byle mieć papierek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To jakie kierunki dają jakieś perspektywy?
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Polski 57
Matma 52 Geografia 76 Angielski 70 Co daje 374 punkty rekrutacyjne. Wystarczy na AGH na Górnictwo i Geologię? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
dostałem się na UJ; 2 kierunki:
bezpieczeństwo narodowe i stosunki międzynarodowe.. ktoś poleci albo odradzi? może ktoś jest w trakcie któryś z tych kierunków? (oczywiście wybieram tylko 1) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co po tym Bezpieczeństwie narodowym można robić?
Serio pytam, bo jedyne co mi przychodzi do głowy to: nauczyciel PO... często słyszę o tym kierunku, a zupełnie nie mam pojęcia co to jest. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hmm, dostalem sie na informatyke stosowana na AGH, W. Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej oraz
na informatyke na PK - W. Mechaniczny. Nie wiem teraz co wybrać. Gdzie jest mniej fizyki? ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wojsko, służby mundurowe, służby specjalne.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak to jest panowie z akademikami AGH? Na stronie uczelni czytam, że podanie składam wraz z dokumentami, a na forach ludzie piszą, że są już listy przyjętych
![]() Powód: TSW!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 12.07.2011 o godz. 14:22.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Składasz wraz z dokumentami, ja tak robiłem rok temu. Listy przyjętych jeśli są, to dotyczy to osób, które są już studentami.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć szczegółowo co daje kierunek bezpieczeństwo wewnętrzne? Łatwo znaleźć później pracę? Czy praca jako antyterrorysta to policja? Zastanawiam się nad tym kierunkiem. Najlepiej by się wypowiedziała osoba która to studiuję bądź studiowała
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Studiuje ktoś lub studiował Zarządzanie i Inżynierię Produkcji na AGH i jest w stanie udzielić szczegółowych informacji na temat tego kierunku?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Różnica subtelna- bezpieczeństwo narodowe skupia się też na zagrożeniach zewnętrznych dla stabilizacji, ładu i porządku publicznego państwa. Bezpieczeństwo wewnętrzne skupia się na zagrożeniach wewnętrznych.Jak napisałem wyżej: praca w wojsku, służbach mundurowych, służbach specjalnych, organizacjach rządowych i podobnych. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Idzie ktoś na Transport na PK na Wydział Inzynierii Lądowej?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A co powiecie o Zarządzaniu na AGH?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja mam maturę dopiero w przyszłym roku i mam takie pytanie. Czy jest szansa na terenie Krakowa załapać się na jakieś praktyki/staż w agencji menedżerskiej? Rozumiem, że jeżeli tak to w takiej sytuacji przydałby się AWF i jakiś kurs na menedżera sportu? Jakieś porady? Jakaś szansa na zaczepienie się, nawet w Wiśle? Jestem niezorientowany, ale jakąś szansę widzę dla siebie i jeżeli byłoby to w miarę realne to w tym kierunku chciałbym się realizować
Jak ktoś ma jakieś uwagi to proszę pisać tu albo na prv. Dzięki z góry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Studiuje ktoś administrację na UJ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
na bezpieczeństwo trzeba zdać: wos/ geografię/ historię plus język obcy ( z tym, że ten pierwszy przedmiot punktują za 3 a język za 2). W tym roku dośc duże zainteresowanie 8 osób na jedno miejsce! (więcej niż na stosunki międzynarodowe)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@Grzegorz
Kilku moich znajomych tam studiuje. Co chcesz wiedzieć? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest ponoć w Krakowie uczelnia prywatna która zwie się, bodajże, Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego "Apeiron". Studia zaoczne (weekendowe), jeśli dobrze kojarzę 380 zł/miesiąc przez 12 miesięcy. Zajęcia ze sztuk walki, zgrupowania szkoleniowe, strzelectwo i inne bajery. Poszperaj.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam ;] Mam pytanie- wybiera się ktoś z Wiślackiego grona na Uniwersytet Ekonomiczny od pazdziernika?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() edit: Ja na Finanse i Rachunkowość. Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez wislabielany : 14.07.2011 o godz. 20:10.
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja również ^^
edit: tak jak kolega wyżej, na FiR ![]()
Ostatnio edytowane przez gypsy : 14.07.2011 o godz. 21:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|