The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2011, 21:17
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Rangers ? Kopiąca się po czole zgraja szkotów bazująca na przygotowaniu fizycznym i ostrej grze. Nie jest to drużna poza naszym zasięgiem bo piłkarsko byśmy pewnie od nich nie odstawali, kwesta tego aby być dobrze przygotowanym na ewentualny mecz z nimi. Dodam, że zanotowali w ostatnich latach porażkę z FBK Kovno.
Bate Borysów tego już nawet nie komentuje.
Jedynie może Kopenhaga wydaję się przerastać nasze możliwości, ale w piłce przecież wszystko jest możliwe.
Wybacz ale jesteś megalomanem . Pierw gwoli sprostowania jasne ze jesteśmy z nimi wstanie wygrac ale to trzeba miec dzien konia *2 a oni czy to Bate czy to Copenhaga czy Rangersi musza mieć zupełny zupełny brak formy . jakies 1:0 w Krk na g.w.o sie zda na Ibrox Park czy Parken. Jaga świeci przykładem bez głupiego gadania o długiej podróży itp.
Kazdy z tych 3 ekip byłaby murowanym faworytem w konfrontacji z Naszymi i 3mać kciuki ,żeby może odpadli po jakimś kryzysie wcześniej niż przed IV rundą ...
Pewnie nie chcesz przyjąc do wiadomości że ta ich siła fizyczna + technika jakże słaba wystarczająca jedynie na finał LE jest "ciut" bardziej przemawiająca niż zespół których gromią Azerowie czy Estończycy .
O Bate juz mi się nie chce pisac ale podpowiem jedno my nie umiemy grac zupelnie z zespołami z danego ZSRR szczególnie z Blr-Ukr-Rus.
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.07.2011, 21:30
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Ten Kacanov to jakiś rzeźnik, nie piłkarz. Będąc amatorem w ich śmiesznej lidze, powinien mieć więcej szacunku dla przeciwnika. Aż nie chcę myśleć jakie może nam szkody wyrządzić.

Trzeba przejść tych Skąd-to-Rygowców i pokazać im prawdziwą piłkę. Nie może być lipy! (jak mawia klasyk)
Oby nam tak w Meleksa nie wjechał, bo wtedy w pucharach bedzie bardzo ciezko.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.07.2011, 21:37
Kolejna wypowiedz do meczu w Orange Sport Info - tym razem rozmowa z kierownikiem druzyny Skonto. Obserwowali Wisłe w sparingach ale nie sugeruja sie postawa podczas turnieju w Tallinie bo to co innego w porownaniu do meczu o stawke. To taka informacja dla tych co sie sparingami przejmowali
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.07.2011, 21:37
Ci Rangersi zapewne rozjechaliby nas z 5:0 będąc w przyzwoitej formie.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 11.07.2011, 21:42
boczek napisał(a):Wyświetl post
Panowie, ale tak szczerze, czujecie w kościach , we łbie czy w sercu że tym razem na prawdę nam się uda ?

I awansujemy ? Bo ja na prawdę mam takie wrażenie, trudno je podeprzeć np. ilością występów naszych zawodników w LM ( ktoś tutaj już wklejał statystyki ) .

Ja wierze, a Wy ?
Wierzyc wierze jak to kibic ale... jakos tego nie czuje. Wydaje mi sie, ze na chwile obecna najbardziej realny jest awans do grupy LE. Jest tez latwiej tam awansowac przez el.LM. Pamietajmy, ze Wisla wciaz jest w trakcie tworzenia nowej druzyny.
Sadze, ze gdyby w tym roku udalo sie zalapac do grupy LE oraz znow wygrac lige to zakladajac, ze za rok nikt z kluczowych zawodnikow nie odejdzie, Valckx znow sciagnie kogos ciekawego oraz Stan z Robertem na kolejny sezon zostana to wtedy szansa na awans do LM bedzie naprawde duza i calkiem realna. Nie mowie, ze w tym roku jest to niemozliwe. Jednak awans do LM w tym roku bylby malym cudem, no chyba, ze poszczesciloby sie nam w losowaniu i trafilibysmy z forma na rywala, ktory akurat przezywalby jakis kryzys.
Patrze jednak realnie. Na ten sezon zakladam grupe LE, wszystko ponadto bedzie czyms fantastycznym
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.07.2011, 21:48
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Wybacz ale jesteś megalomanem . P.
Ten gwiazdor kiedys lamentował, że "lepszego jak Brożek za 2 mln euro to na całych Bałkanach się nie znajdzie". I tym podobne. Więc z przymróżeniem oka podchodź do jego wywodów
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.07.2011, 21:54
O tym czy awans czuję, ze swojej strony mogę wypowiedzieć się w środę wieczorem( a w zasadzie w czw). Jestem strasznie ciekawy jak podejdzie drużyna do I w nowym sezonie meczu o stawkę. Jak napisałem wcześniej, mam nadzieje, że profesjonalnie i tym samym dostaną z 2,3 bramki, a na R22 kolejne. Co do dalszych meczy i ewentualnego awansu do LM to jest to wróżenie z fusów, nic więcej. Na prawdę dużo będzie zależeć od tych cholernych losowań (zwłaszcza IV rundy). Na dzień dzisiejszy jestem zdania (i oczywiście jest to tylko gdybanie), że jeśli uda nam się przejść Skonto, w III rundzie zaprezentujemy się przyzwoicie (ale nie chciałbym trafić na Genk i Pilzno) i ją przejdziemy, a w IV rundzie nie trafimy Kopenhagi i mimo wszystko Rangersów to mamy spore szanse na awans. Nikt nie zwrócił chyba uwagi na fakt, że zestawiając nas z potencjalnymi rywalami w ostatniej rundzie wielu patrzy na nas przez pryzmat "tu i teraz". Ale jeśli rzeczywiście w tej IV rundzie się znajdziemy, to znaczy że coś sobą reprezentujemy i potencjalni rywale nie będą się wydawać aż tak poza zasięgiem.
Odpowiedz cytując
Misha[Pl]
Member

Od: 07.2006

Stary 11.07.2011, 22:00
Rangers ? Kopiąca się po czole zgraja szkotów bazująca na przygotowaniu fizycznym i ostrej grze. Nie jest to drużna poza naszym zasięgiem bo piłkarsko byśmy pewnie od nich nie odstawali, kwesta tego aby być dobrze przygotowanym na ewentualny mecz z nimi. Dodam, że zanotowali w ostatnich latach porażkę z FBK Kovno.
Bate Borysów tego już nawet nie komentuje.
Jedynie może Kopenhaga wydaję się przerastać nasze możliwości, ale w piłce przecież wszystko jest możliwe.
Pożartowalim, pośmialim to teraz poważnie...
Nie ma co teraz kalkulować z kim z tych przeciwników mielibyśmy szansę. Możemy na nich wpaść dopiero w 4 rundzie. Najpierw trzeba przejść Skonto i ewentualnego przeciwnika w 3 rundzie. A jak już będziemy w 4 rundzie to już i tak będzie dobrze- wygramy jesteśmy w LM, przegramy jesteśmy w grupie LE. Chłopaki w 4 rundzie będą rozpędzeni poprzednimi awansami i może na tym entuzjazmie uda się pokonać nawet dużo silniejszego przeciwnika (jakim z pewnością jest Rangers)
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.07.2011, 22:00
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ten gwiazdor kiedys lamentował, że "lepszego jak Brożek za 2 mln euro to na całych Bałkanach się nie znajdzie". I tym podobne. Więc z przymróżeniem oka podchodź do jego wywodów
te gwazidko
Jesli już pisałem że piłkarze klasy Pawła na Bałkanach chodzą po jeszcze większych cenach niż on poszedł.
Nie wiem może dla Ciebie Genkov jest lepszy niż Paweł.

Ludzie czy ja pisałem że Wisła byłaby faworytem z Rangersami, chodzi o to że nie bylibyśmy bez szans, nasze stracie z nimi można by porównać do gry przeciwko takiemu Panathinakosowi Ateny. Kolega napisał że byłby oklep ja twierdze ze jak się doczłapiemy do 4 rundy to nie były to pojedynek jednostronny. Tym bardziej że Szkoci też mają swoje Levadie
Rangers przegrało z FBK Kovno, Celitc z Armedią w eliminacjach do CL.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2011 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.07.2011, 22:08
te gwazidko
Jesli już pisałem że piłkarze klasy Pawła na Bałkanach chodzą po jeszcze większych cenach niż on poszedł.
Nie wiem może dla ciebie Genkov jest lepszy niż Paweł.
No to popatrz:

Paweł Brożek ma znacznie większa wartość dla Wisły niż tylko ekonomia.

Choćby przetrzęsli całe Bałkany to i tak nikogo lepszego nie wyciągną nawet gdyby mieli wydać te same biedne 2 mln euro które dostanę od Turków.
I zamilcz.

Przepraszam za OT, ale nie lubię gdy ktoś kłamie.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.07.2011, 22:14
felipe napisał(a):Wyświetl post
No to popatrz:

I zamilcz.

Przepraszam za OT, ale nie lubię gdy ktoś kłamie.
Wybacz ale nie jestem wstanie zrozumieć o co Ci chodzi. Przypuszczam że cos osobistego załatwia się takie rzeczy na PW.
Przypomnę tylko że każde podbijanie nasze do napastnika za czasów Berdnarza kończyło się tym że marudzili w mediach że za napastników krzyczą po kilka mln euro. Zresztą nie wiem po co ci odpisuję to temat o pucharach. Jesli wyszukasz coś jeszcze ciekawego co Cie nurtuje w moich postach to chętnie z Tobą podyktuje ale na PW bądź w odpowedim temacie. Od tego jest w końcu forum.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2011 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.07.2011, 22:41
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Wybacz ale jesteś megalomanem . Pierw gwoli sprostowania jasne ze jesteśmy z nimi wstanie wygrac ale to trzeba miec dzien konia *2 a oni czy to Bate czy to Copenhaga czy Rangersi musza mieć zupełny zupełny brak formy . jakies 1:0 w Krk na g.w.o sie zda na Ibrox Park czy Parken. Jaga świeci przykładem bez głupiego gadania o długiej podróży itp.
Kazdy z tych 3 ekip byłaby murowanym faworytem w konfrontacji z Naszymi i 3mać kciuki ,żeby może odpadli po jakimś kryzysie wcześniej niż przed IV rundą ...
Pewnie nie chcesz przyjąc do wiadomości że ta ich siła fizyczna + technika jakże słaba wystarczająca jedynie na finał LE jest "ciut" bardziej przemawiająca niż zespół których gromią Azerowie czy Estończycy .
O Bate juz mi się nie chce pisac ale podpowiem jedno my nie umiemy grac zupelnie z zespołami z danego ZSRR szczególnie z Blr-Ukr-Rus.

Bate ,Kopenhaga ,Rangers.......nie robmy z nich niewiadomo kogo

W tym roku rywale w 4 rundzie wg mnie sa naprawde do przejscia.

Nawet z Rangers sa szanse bo oni bazuja jedynie na przygotowaniu kondycyjnym.
To nie Real,Panathinaikos ,nawet nie półka Anderlechtu.
Szansa jest ,jak nigdy?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.07.2011, 22:42
Cytat:
Rangers przegrało z FBK Kovno, Celitc z Armedią w eliminacjach do CL.
I doszli do finalu Pucharu UEFA. Wyjdz.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.07.2011, 22:48
A pamietacie jak
Unirea Urziceni roznioslo Rangersow u nich ?

Gadacie bez sensu , po pierwsze to trzeba wygrać ze Skonto w dwu meczu potem czekać na III rundę , a co po niektórzy już o 4 rundzie gadają. Kazdy może z kazdym wygrac.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.07.2011, 22:49
Watts napisał(a):Wyświetl post
Czas Ci się zatrzymał chyba w domu. Teraz mamy 2011 rok i ligę europejską której zwycięzca jest FC Porto, Rangersi odpali po dwu meczu z PSV kopiąc piłkę wszędzie tam byle nie wpadła do ich własnej bramki. Nie wierze w siłę szkockiej piłki, uważam, że są do ogrania i nie musicie mi przypominać kto tam grę i co kiedy zdobyli ja doskonale to wiem. Pamiętam też jak dzięki pomocy sędziwego w meczu z Fiorentiną udało im się doczołgać do karnych (momentami parkowali trolejbus we własnym polu karnym), a w konsekwencji do tego pamiętnego finału.

Trzeba przejść Skonto jak napisał wyżej kolega, denerwuje mnie tylko takie gadanie 'oooo jak trafimy na Rangers to jestesmy w dupie'. Tak nie jest.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2011 o godz. 22:59.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 11.07.2011, 23:04
Watts napisał(a):Wyświetl post
Ale jaki to ma związek ? Bo Kowno i finał Rangersów w PUEFA to nie ten sam sezon. To tak jak napisać o nas, że mieliśmy 1/8 PUEFA a później odpadliśmy z Levadią. Jemu chodziło o to, że także taka drużyna jak Rangersi mają słabsze sezony i są do przejścia (przykład właśnie FBK). Mam wrażenie, że niektórzy niestety jadą tak na naszej "opinii" z poprzednich edycji pucharów, które nijak się mają do stanu obecnego tak to samo tyczy się to ekip naszych potencjalnych rywali - "wszechmocne Rangers" od którego dostajemy piątkę czy Kopenhaga. Jasne, że lepiej na nich nie trafić (drużyny z Wysp nigdy nie leżały polskim drużynom, i nie mówie tu o jakiś Walijczykach czy Irlandczykach Płn.). Co do Kopenhagi to ten zespół dopiero od 2 sezonów prezentuje wysoki poziom więc tutaj powyższe odniesienie ma sens. Idąc dalej, nie ma sensu gdybać za bardzo, ale jednego jestem pewien - jeśli przyszłoby ewentualnie nam mierzyć się w IV rundzie z ekipami typu BATE, Maccabi czy Dinamo Zagrzeb, czy nawet Rangersi to na pewno nie będą te drużyny w jakiś znaczący sposób (by nie nadrobić tego zaangażowaniem, agresywnością czy pressingiem) od Wisły.
Ostatnio edytowane przez Krav : 11.07.2011 o godz. 23:08.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.07.2011, 23:07
Cytat:
Nie wiem może dla Ciebie Genkov jest lepszy niż Paweł.
Na pewno lepszy niż Brożek z ostatnich 1,5 roku w Wiśle.

Co do naszych szans, to ja uważam, że mamy ekipę nieco silniejszą od tej co miał Skorża gdy grał z Levadią.
Zobaczymy jak to się ułoży.
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 11.07.2011 o godz. 23:10.
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Stary 11.07.2011, 23:08
Wybacz ale nie jestem wstanie zrozumieć o co Ci chodzi. Przypuszczam że cos osobistego załatwia się takie rzeczy na PW.
Przypomnę tylko że każde podbijanie nasze do napastnika za czasów Berdnarza kończyło się tym że marudzili w mediach że za napastników krzyczą po kilka mln euro. Zresztą nie wiem po co ci odpisuję to temat o pucharach. Jesli wyszukasz coś jeszcze ciekawego co Cie nurtuje w moich postach to chętnie z Tobą podyktuje ale na PW bądź w odpowedim temacie. Od tego jest w końcu forum.
Jemu chyba chodziło, że wymienione przez ciebie szkockie drużyny, mimo tego, że miały swoje haniebne porażki, to przynajmniej dotarły do finału PE(między innymi pamiętam Celtic chyba w 2003) - no i ma racje.

Może zostanę skrytykowany, ale powiem szczerze, że szanse na przejście Skonto stawiam 50:50 - z lekkim nastawieniem na łotyszy. Mają bardzo młodą i ambitną drużynę a my, co by tu nie mówić, armię najemników - zwykli piłkarze, którzy za Wisłę nigdy " w ogień nie skoczą". I mimo, że darzę Maaskanta sporym zaufaniem, to na prawdę ciężko mi sobie wyobrazić aby zmotywował nasze gwiazdeczki na mecz z "byle kim z półamatorskiej ligi". Bardzo prawdopodobne, że będzie powtórka z Levadią.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.07.2011, 23:11
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
A pamietacie jak
Unirea Urziceni roznioslo Rangersow u nich ?
Ja pamiętam.
Swoją drogą - offtopując - Unirea spadła do II ligi, nie ubiegała się o licencje, w efekcie czego klub rozpadł się (wykluczony ze związku).
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 11.07.2011, 23:12
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Bate ,Kopenhaga ,Rangers.......nie robmy z nich niewiadomo kogo
Narazie to my nie robmy z siebie niewiadomo kogo. Poki co to ci Rangersi, Kopenhaga czy BATE juz w tej LM grali a dla nas to wciaz sfera marzen. Mimo tego niektorzy zachowuja sie tak jakby bylo odwrotnie.

Kazdy jest do ogrania bo to w koncu tylko sport ale proponowalbym sie skupic na Skonto. Licze, ze po srodowym meczu bedziemy mogli juz bardziej myslec o piatkowym losowaniu i ewentualnym rywalu w III rundzie.
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Stary 11.07.2011, 23:14
Samuelson powiedz mi ale tak szczerze jak można być kibicem Wisły i stawiać 50/50 baa ze wskazaniem na Łotyszy? Nie rozumiem Cie kompletnie co tutaj robisz.

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Stary 11.07.2011, 23:20
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
Samuelson powiedz mi ale tak szczerze jak można być kibicem Wisły i stawiać 50/50 baa ze wskazaniem na Łotyszy? Nie rozumiem Cie kompletnie co tutaj robisz.
A może mam piać z zachwytu nad grą naszych piłkarzy? Przez cały poprzedni sezon ani podczas ostatnich sparingów nie pokazali dobrej gry, były momenty - ale one się nie liczą. Ogólnie to dziwie się wam. Mówicie, że z palcem w dupie przejdziemy Skonto. A może przypomnieć jaka była sytuacja na forum przed meczem z Levadią, Quarabagiem? Trzeba nabrać pokory, bo to nie są amatorzy. Jest to, jak już pisałem, młoda, walcząca drużyna, która nie da nam łatwego zwycięstwa. I nie można być w 100% pewnym, że wygramy z nimi.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.07.2011, 23:21
Nawet nie chodzi o samych Rangersów. Po prostu pisanie o kimś, kto ma markę w Europie,że jest cienki kopie się po czole i bazuje tylko na kondycji - mnie to śmieszy
Może bazowac nawet na wykopach brakmarza. Najwyraźniej jest to skuteczniejsze od tego co prezentują polskie zespoły. Trochę powagi.
Dyskusja jak dla mnie jałowa i bez sensu i nie zamierzam się do niej wiecej odnosić. Czekam na występ Wisły z niecierpliwością i będzie można coś więcej napisać.
..
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 11.07.2011, 23:23
tofik napisał(a):Wyświetl post
. Czekam(y) na występ Wisły z niecierpliwością i będzie można coś więcej napisać.
Otóż to - tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Stary 11.07.2011, 23:34
Samuelson a co mieli Ci pokazać na sparingach? Nie chce mi się z Tobą dyskutować, mamy dwa różne spojrzenia na kibicowanie i nie tylko.
Sorry za OT - Tofik poprawiłeś mi humor poryczałem się właśnie ze śmiechu czytając Twój podpis :=)))

Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Stary 11.07.2011, 23:38
Chodziło mi ogólnie cały poprzednim sezon i ostatnie mecze. Ale dobra, skoro wg. Ciebie, rozjedziemy Skonto z palcem w dupie, to ja również nie widzę potrzeby dalszej dyskusji z Tobą.
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Stary 11.07.2011, 23:43
Ostatni sezon - Mistrz Polski, ostatnie mecze - sparingowe. Idę już spać bo nie wyrabiam :o

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.07.2011, 23:51
Czas Ci się zatrzymał chyba w domu. Teraz mamy 2011 rok i ligę europejską której zwycięzca jest FC Porto, Rangersi odpali po dwu meczu z PSV kopiąc piłkę wszędzie tam byle nie wpadła do ich własnej bramki. Nie wierze w siłę szkockiej piłki, uważam, że są do ogrania i nie musicie mi przypominać kto tam grę i co kiedy zdobyli ja doskonale to wiem. Pamiętam też jak dzięki pomocy sędziwego w meczu z Fiorentiną udało im się doczołgać do karnych (momentami parkowali trolejbus we własnym polu karnym), a w konsekwencji do tego pamiętnego finału.

Trzeba przejść Skonto jak napisał wyżej kolega, denerwuje mnie tylko takie gadanie 'oooo jak trafimy na Rangers to jestesmy w dupie'. Tak nie jest.
Teraz mamy rok 2011 i Rangersi ojebali Sporting Lizbona ktory wysralby sie nam do pyska. Choc tez uwazam, ze Maccabi Hajfa byloby grozniejszym rywalem.

" 'oooo jak trafimy na Rangers to jestesmy w dupie'. Tak nie jest"

No wiesz. Ja nie jestem malkontentem, ale też nic mnie nie zdziwi. Może się okazać już jutro, że jednak będziemy w dupie, i wcale nie musimy wylosować Rangersów żeby tak stwierdzić.
Ostatnio edytowane przez Watts : 12.07.2011 o godz. 00:34.
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Stary 12.07.2011, 00:05
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
Ostatni sezon - Mistrz Polski, ostatnie mecze - sparingowe. Idę już spać bo nie wyrabiam :o
No dobra, nie mam zamiaru Ciebie przekonywać... Przecież wiemy, że Wisła gra ostatnio iście w stylu barcelońskim a ostatniego mistrza wciągnęliśmy nosem. A Skonto? Co to jest za amatorska-drużyna? Bez problemu ich przejdziemy co nie?!
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.07.2011, 00:15
Hehe, marzyciele! Wy naprawdę myślicie, że Wisła jest bliska poziomowi Sportingu? Panowie, czas do łóżeczka... Każdy z przeciwników w IV rundzie jest do pokonania, owszem, ale nie mówmy, że sportowo jesteśmy na tym samym poziomie. Żeby wyeliminować kogo kolwiek w III potrzeba nam:
-> Dobrego przygotowania fizycznego, motorycznego,
-> Zgrania,
-> Słabego rywala,
-> Wyeliminowania głupich błędów i niepotrzebnych strat,
-> Lepszej gry zespołowej, szczególnie Małeckiego,
Żeby pokonać kogoś w IV rundzie dodajmy do tego:
-> Mega szczęścia,
-> Rewelacyjnego przygotowania wydolnościowego (harowanie przez okrągłe 90 min bez przestojów!)
-> Dobrze funkcjonującej defensywy,
-> Bardzo wysokiej formy całego składu,
-> Niskiej formy rywala,
-> Dobrze zmotywowanej drużyny (nie muszę przypominać co się dzieje, gdy tracimy pierwsi bramkę?)
-> Super formy strzeleckiej napastników,
-> Umiejętności wychodzenia z pod pressingu,
-> Grania pressingiem,

Chyba wystarczy, a teraz odpowiedzcie mi, ile z tych punktów na ten moment nasza drużyna już ma, a co jeszcze może wypracować...
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 12.07.2011 o godz. 00:23.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów