The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2011, 21:16
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że wcześniej tego nie napisałeś to bym leciał po autograf..... Zapamiętałeś może numery taksówki? Kolor, marka? Jaka sieć taxi?
ja pierdziele...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.07.2011, 21:59
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Robert Maaskant - "Dla mnie to bardzo ważne, by trenować na jak najlepszych boiskach, zaś boczne nie było zwałowane, a trawa nie była skoszona. Rosły kwiaty, grzyby, psy załatwiały potrzeby - złościł się trener. - Wiem, że Wisła ma problemy z bazą treningową, ale come on! Nie było nas dwa tygodnie i przyjechaliśmy do Krakowa tylko na dwa treningi. Czy to tak trudno narysować linie i użyć kosiarki? Gdybym wiedział, przyjechałbym o 1s w nocy i sam to zrobił. Ale byłem zły, gdy to zobaczyłem. "

kompromitacja niestety... ale nie trenera tylko ludzi odpowiedzialnych za stan boisk treningowych...
Brawo Maaskant za profesjonalizm na każdym kroku i nie liczenie się z adresatem swoich słusznych i bardzo potrzebnych uwag w tej sprawie. Panie prezesie Basałaj, Wisła to więcej niż czubek własnego nosa. Powinien się Pan wstydzić i natychmiast zabrać się do pracy. Dziękujemy za Holendrów, ale jak widać, dla nich samych to za mało, aby wyłącznie kręcić się im koło medialnego tyłka. Pora współpracować z nimi, także profesjoinalnie w roli prezesa klubu. Kasa już teraz musi funkcjonować nie tylko na piłkarzy, ale i na infrastrukturę sportową także. Wszyscy pracownicy, nie tylko Holendrzy i zagraniczni piłkarze, mszą funkcjonować profesjonalnie w tym klubie.

Może by tak Pan wypowiedział te same słowa co Maaskant, że jeśli w Pana przypadku mówiąc - zapomniałem zatrudnić ludzi do spraw organizacyjnych w klubie, lub ich przypilnować, to sam zakasać muszę rekawy i przygotować, choćby namiastkę potrzeb treningowych 1 drużyny Jak ja bym chciał, aby Maaskant poprosił następnym razem, piłkarzy lub kibiców o prace społeczne na rzecz Wisły SA, w ramach szkolenia pozostałych pracowników klubu w pracy na rzecz klubu. Taka pożyteczna pokazówka, jest widać niezbędna i to najlepiej, przy medialnym zainteresowaniu, żeby tryby w zegarze Wisły, zapracowały wreszcie, jak należy.

No chyba, że i tutaj trzeba wymienić wszystkich polskich pracowników na zagranicznych, tak jak piłkarzy, aby Wisła była Wisłą na miarę nadziei Cupiała, co do standardów europejskich

Ps. wszystkiego najlepszego w dniu urodzin prezesa Basałaja, ale biznes is biznes, jak wykazał Maaskant na drug dzień po własnym ślubie.
Ostatnio edytowane przez kot : 04.07.2011 o godz. 22:58.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 04.07.2011, 22:06
kot napisał(a):Wyświetl post

No chyba, że i tutaj trzeba wymienić wszystkich polskich pracowników na zagranicznych, tak jak piłkarzy, aby Wisła była Wisłą na miarę nadziei Cupiała, co do standardów europejskich
Naprawdę tak myślisz, czy to była ironia?
..bo ja tak myślę
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.07.2011, 01:22
rising_from_the_dead alias Lucekj, dziekujemy już za wszystko. Zmiana nicka nie chroni przed banem
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 05.07.2011, 08:46
Cytat:
Mówcie do mnie Dudu, a nie David.
To w temacie nowego zawodnika Wisły
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.07.2011, 14:25
Mam pytanie - oficjalna pisze, że Nunez jest wypożyczony z opcją przedłużenia umowy. Czy jest to opcja przedłużenia wypożyczenia na kolejny rok czy pierwokup (wydaje mi się, że przedłużenie wypożyczenia ale wole się upewnić)?
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.07.2011, 14:29
kot napisał(a):Wyświetl post
Brawo Maaskant za profesjonalizm na każdym kroku i nie liczenie się z adresatem swoich słusznych i bardzo potrzebnych uwag w tej sprawie. Panie prezesie Basałaj, Wisła to więcej niż czubek własnego nosa. Powinien się Pan wstydzić i natychmiast zabrać się do pracy. Dziękujemy za Holendrów, ale jak widać, dla nich samych to za mało, aby wyłącznie kręcić się im koło medialnego tyłka. Pora współpracować z nimi, także profesjoinalnie w roli prezesa klubu. Kasa już teraz musi funkcjonować nie tylko na piłkarzy, ale i na infrastrukturę sportową także. Wszyscy pracownicy, nie tylko Holendrzy i zagraniczni piłkarze, mszą funkcjonować profesjonalnie w tym klubie.

Może by tak Pan wypowiedział te same słowa co Maaskant, że jeśli w Pana przypadku mówiąc - zapomniałem zatrudnić ludzi do spraw organizacyjnych w klubie, lub ich przypilnować, to sam zakasać muszę rekawy i przygotować, choćby namiastkę potrzeb treningowych 1 drużyny Jak ja bym chciał, aby Maaskant poprosił następnym razem, piłkarzy lub kibiców o prace społeczne na rzecz Wisły SA, w ramach szkolenia pozostałych pracowników klubu w pracy na rzecz klubu. Taka pożyteczna pokazówka, jest widać niezbędna i to najlepiej, przy medialnym zainteresowaniu, żeby tryby w zegarze Wisły, zapracowały wreszcie, jak należy.

Ps. wszystkiego najlepszego w dniu urodzin prezesa Basałaja, ale biznes is biznes, jak wykazał Maaskant na drug dzień po własnym ślubie.
Dobrze gada ! Polać mu !

Kompromitacja jak cholera , drużyna która ma walczyć o LM nie ma gdzie rozegrać treningu
Nie dośc że nie ma boisk , to jeszcze nie ma gdzie , nosz ....a.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.07.2011, 14:33
riv napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie - oficjalna pisze, że Nunez jest wypożyczony z opcją przedłużenia umowy. Czy jest to opcja przedłużenia wypożyczenia na kolejny rok czy pierwokup (wydaje mi się, że przedłużenie wypożyczenia ale wole się upewnić)?
Nie słyszałem, by praktykowało się takie rozwiązania, jak przedłużenie wypożyczenia. Obstawiałbym raczej klauzulę wykupu (pierwokup to zupełnie co innego swoją drogą).
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 05.07.2011, 16:19
Legia właśnie przedłuzyła wypożyczenie Hubnika

My chcieliśmy przedłużenia wypożyczenia Cikosa i chyba Sivakowa
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.07.2011, 17:17
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Legia właśnie przedłuzyła wypożyczenie Hubnika

My chcieliśmy przedłużenia wypożyczenia Cikosa i chyba Sivakowa
pisząc własnie masz na myśli prawie 3 tygodnie temu ?

Oczywiscie wiesz ze to wypozyczenie na kolejny sezon Czecha kosztowało tyle ile cały transfer definitywny co nie?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gienek ;)
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.07.2011, 17:57
Cytat:

Oczywiscie wiesz ze to wypozyczenie na kolejny sezon Czecha kosztowało tyle ile cały transfer definitywny co nie?
To nie polityka transferowa. Kolega podał przykład "przedłużenia wypożyczenia", to czy jest to mądre czy nie, to zupełnie inna sprawa.

Nie ciskaj sie...
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Stary 05.07.2011, 20:04
Dokładnie, martin napisał że nie słyszał o takich praktykach, to mu podałem pierwsze lepsze przykłady z tego roku jeszcze. Szukasz dziury w całym, że aż nie wiem o co ci chodzi....
Odpowiedz cytując
filip123
Member

Od: 07.2010

Stary 07.07.2011, 08:26
http://www.weszlo.com/news/7197 , dobry artykuł tylko obawiam sie o tego Nuneza ... jak prorocy z Argentyny juz nam zycza spadku ... Biton ogladal brazylijskie seriale i umie po Hiszpańsku ..
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 07.07.2011, 08:56
Jakby jakis dziennikarz z Argentyny poszukal na naszum forum info o pilkarzach, to by sie dowiedzial, ze Sobol stary i wolny, Maly cham, burak i prostak, Brozek gwiazdka ktorej sie nie chcialo biegac, a Bunoza ma krzywe nogi od chodzenia po Bonarce.
Dajcie spokoj, sie przejmowac argentynskimi forumowiczami....
Odpowiedz cytując
Jachu018
Junior Member

Stary 07.07.2011, 08:58
A myślałem, że w Brazylii seriale są po portugalsku.

Miejmy nadzieję, ze uda się jakoś utemperować tego Nuneza, jeśli chciałby za bardzo szaleć. Bo oprócz tego, że będzie to złe dla jego gry, to może nam jeszcze rozwalić Dobrego Ducha w drużynie.
Kibic z Poznania
Odpowiedz cytując
Henio1
Member

Od: 04.2011

Stary 07.07.2011, 10:06
wczoraj ok 23 DIAZ wpadł do jednego z Hoteli w Krakowie kogoś wyraźnie szukajac ale nikogo nie znalazł więc wsiadł w taksówke i odjechał na pytanie obsługi czy wraca odpowiedział po polsku że TAK
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 07.07.2011, 10:28
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Jakby jakis dziennikarz z Argentyny poszukal na naszum forum info o pilkarzach, to by sie dowiedzial, ze Sobol stary i wolny, Maly cham, burak i prostak, Brozek gwiazdka ktorej sie nie chcialo biegac, a Bunoza ma krzywe nogi od chodzenia po Bonarce.
Dajcie spokoj, sie przejmowac argentynskimi forumowiczami....
Nie zapominaj o Pailjcu - o nim wyczytałby że jest niezrównoważonym gejem który nigdy prosto piłki nie kopnął a grać powinien w 3 bundeslidze
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.07.2011, 10:50
filip123 napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/7197 , dobry artykuł tylko obawiam sie o tego Nuneza ... jak prorocy z Argentyny juz nam zycza spadku ... Biton ogladal brazylijskie seriale i umie po Hiszpańsku ..
W Brazylii mówi się w języku portugalskim...
Chyba tylko jeszcze u nas jest to uznawane za ewenement, że piłkarz umie się dogadać w jakimś innym języku niż angielski. To powoli staje się standardem i w Wiśle mam nadzieję, że też tak będzie. Podzielam twoje obawy o Nuneza - dla mnie jest to najbardziej ryzykowny z transferów dokonanych w tym okienku.. ale z racji że jest to tylko wypożyczenie - dlaczego nie spróbować?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.07.2011, 19:31
A kto Wisle nie zyczy spadku? Chyba tylko ten co nie wie co to za klub. Jak Nunez bedzie swirowal to nie bedzie gral - wypozyczyli go zamiast kupic chyba tylko przez te opinie o nim.
Odpowiedz cytując
filip123
Member

Od: 07.2010

Stary 07.07.2011, 19:52
Biton chyba zaginął w drodze do Estonii
Odpowiedz cytując
raaadek1
Member

Od: 03.2007

Stary 07.07.2011, 20:22
Biton chyba zaginął w drodze do Estonii
A może załatwia pozwolenie na prace w Polsce?
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.07.2011, 20:26
raaadek1 napisał(a):Wyświetl post
A może załatwia pozwolenie na prace w Polsce?
A mi się jednak wydaje, że trenuje w Estonii razem z całą drużyną.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...slakami/49421/
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.07.2011, 20:44
Na szczescie Naszej perełce Meliksonowi nic nie jest i trenuje z druzyna. Chavez i Kirm indywidualnie ale na szczescie cwicza - to dobry znak
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 08.07.2011, 03:38
OSMAN NAWRACA

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.07.2011, 11:29
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2108528800.jpg
Łoool, jak Boguś przykoksił
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.07.2011, 11:33
No sporo miał czasu i dobrze go wykorzystał
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.07.2011, 11:36
No ale to nie ma się co śmiać tak naprawdę, oznacza to że dobrze przepracował czas w którym leczył kontuzję. Widać chłop chce, zamiast brzuch od siedzenia na tyłku po operacjach to urosło mu tam gdzie trzeba, nie mógł ruszać nogami przez jakiś czas intensywnie, miał dużo czasu to skupił się na nabraniu masy bo wcześniej było z tym różnie. No i teraz nieźle sobie wygląda. Wcale bym się nie zdziwił jak to pozwoliłoby mu się trochę bardziej niż wcześniej poprzepychać w polu karnym i dawać dużo radości z gry Wiśle
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 10.07.2011, 11:37
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2108528800.jpg
Łoool, jak Boguś przykoksił
he he Boguś to chyba poczuł że z taką posturą w naszej tartaczno-finezyjnej lidze bez większych "buł' to się nie obejdzie
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 10.07.2011, 12:19
to tylko dobrze o nim świadczy może jeszcze będziemy mieli z niego pożytek!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.07.2011, 12:28
własnie ogladajac skrot z meczu z Florą kilka razy zastanawialem sie co to za zawodnik, a okazywalo sie za kazdym razem ze to Boguski. On nawet sposob biegania ma troche inny niz kiedys ..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów