|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Może by tak Pan wypowiedział te same słowa co Maaskant, że jeśli w Pana przypadku mówiąc - zapomniałem zatrudnić ludzi do spraw organizacyjnych w klubie, lub ich przypilnować, to sam zakasać muszę rekawy i przygotować, choćby namiastkę potrzeb treningowych 1 drużyny No chyba, że i tutaj trzeba wymienić wszystkich polskich pracowników na zagranicznych, tak jak piłkarzy, aby Wisła była Wisłą na miarę nadziei Cupiała, co do standardów europejskich Ps. wszystkiego najlepszego w dniu urodzin prezesa Basałaja, ale biznes is biznes, jak wykazał Maaskant na drug dzień po własnym ślubie.
Ostatnio edytowane przez kot : 04.07.2011 o godz. 22:58.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
rising_from_the_dead alias Lucekj, dziekujemy już za wszystko. Zmiana nicka nie chroni przed banem
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie - oficjalna pisze, że Nunez jest wypożyczony z opcją przedłużenia umowy. Czy jest to opcja przedłużenia wypożyczenia na kolejny rok czy pierwokup (wydaje mi się, że przedłużenie wypożyczenia ale wole się upewnić)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Kompromitacja jak cholera , drużyna która ma walczyć o LM nie ma gdzie rozegrać treningu ![]() Nie dośc że nie ma boisk , to jeszcze nie ma gdzie , nosz ....a. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie słyszałem, by praktykowało się takie rozwiązania, jak przedłużenie wypożyczenia. Obstawiałbym raczej klauzulę wykupu (pierwokup to zupełnie co innego swoją drogą).
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Legia właśnie przedłuzyła wypożyczenie Hubnika
My chcieliśmy przedłużenia wypożyczenia Cikosa i chyba Sivakowa |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Oczywiscie wiesz ze to wypozyczenie na kolejny sezon Czecha kosztowało tyle ile cały transfer definitywny co nie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
Nie ciskaj sie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, martin napisał że nie słyszał o takich praktykach, to mu podałem pierwsze lepsze przykłady z tego roku jeszcze. Szukasz dziury w całym, że aż nie wiem o co ci chodzi....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/7197 , dobry artykuł tylko obawiam sie o tego Nuneza ... jak prorocy z Argentyny juz nam zycza spadku ... Biton ogladal brazylijskie seriale i umie po Hiszpańsku ..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakby jakis dziennikarz z Argentyny poszukal na naszum forum info o pilkarzach, to by sie dowiedzial, ze Sobol stary i wolny, Maly cham, burak i prostak, Brozek gwiazdka ktorej sie nie chcialo biegac, a Bunoza ma krzywe nogi od chodzenia po Bonarce.
Dajcie spokoj, sie przejmowac argentynskimi forumowiczami.... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A myślałem, że w Brazylii seriale są po portugalsku.
Miejmy nadzieję, ze uda się jakoś utemperować tego Nuneza, jeśli chciałby za bardzo szaleć. Bo oprócz tego, że będzie to złe dla jego gry, to może nam jeszcze rozwalić Dobrego Ducha w drużynie. ![]()
Kibic z Poznania
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
wczoraj ok 23 DIAZ wpadł do jednego z Hoteli w Krakowie kogoś wyraźnie szukajac ale nikogo nie znalazł więc wsiadł w taksówke i odjechał
na pytanie obsługi czy wraca odpowiedział po polsku że TAK ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Chyba tylko jeszcze u nas jest to uznawane za ewenement, że piłkarz umie się dogadać w jakimś innym języku niż angielski. To powoli staje się standardem i w Wiśle mam nadzieję, że też tak będzie. Podzielam twoje obawy o Nuneza - dla mnie jest to najbardziej ryzykowny z transferów dokonanych w tym okienku.. ale z racji że jest to tylko wypożyczenie - dlaczego nie spróbować? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Biton chyba zaginął w drodze do Estonii
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A mi się jednak wydaje, że trenuje w Estonii razem z całą drużyną.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...slakami/49421/ ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na szczescie Naszej perełce Meliksonowi nic nie jest i trenuje z druzyna. Chavez i Kirm indywidualnie ale na szczescie cwicza - to dobry znak
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
OSMAN NAWRACA
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No sporo miał czasu i dobrze go wykorzystał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No ale to nie ma się co śmiać tak naprawdę, oznacza to że dobrze przepracował czas w którym leczył kontuzję. Widać chłop chce, zamiast brzuch od siedzenia na tyłku po operacjach to urosło mu tam gdzie trzeba, nie mógł ruszać nogami przez jakiś czas intensywnie, miał dużo czasu to skupił się na nabraniu masy bo wcześniej było z tym różnie. No i teraz nieźle sobie wygląda. Wcale bym się nie zdziwił jak to pozwoliłoby mu się trochę bardziej niż wcześniej poprzepychać w polu karnym i dawać dużo radości z gry Wiśle
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
to tylko dobrze o nim świadczy
może jeszcze będziemy mieli z niego pożytek! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
własnie ogladajac skrot z meczu z Florą kilka razy zastanawialem sie co to za zawodnik, a okazywalo sie za kazdym razem ze to Boguski. On nawet sposob biegania ma troche inny niz kiedys ..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|