|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() lechia.pl ![]() ![]() autor fot podany na zdjęciach |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
cud, miód, malina stadion!
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z zewnatrz jest ok, za to w srodku kompromitujace krzeselka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mi się tam podoba i z zewnątrz i od środka, do krzesełek nic nie mam.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Coś mi nie gra. Chyba pierwszy stadion w Polsce, który bardziej podobał mi się na wizualizacji...
Choć pewnie sporo się jeszcze zmieni. Dojdzie zieleń wokół i zmyję efekt tej betonowej szarości.... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie bomba! Cudowne. Jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia, że może takie cacko powstać w Polsce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie spodziewałem się, że to napiszę, ale..... chyba jednak stadion w Gdańsku nie będzie z zewnątrz bezkonkurencyjny
![]() ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a o który stadion Ci chodzi? Bo zdjęcia nie widać.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jakby mi ktos nawet te 5 lat temu powiedział ze w tym zacofanym kraju cos takie powstanie to bym go wyśmiał.
No coz gdyby nie Euro pewnie by nie powstał nawet projekt tego stadionu ,a tak Gdansk ma prawdziwą perełke ![]() pogratulowac ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś pięknego. Cieszy fakt, że trafi on w dobre ręce
Oj coś czuję, że dużo będzie chętnych na wyjazd do braci z Gdańska, również z tego powodu jakim jest ten stadion ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tusk dał wytyczne żeby przypier$%ać się do wszystkiego co związane z Polską Piłką z tąd te jaja. Bo sorry przez tyle lat graliśmy na rozpadających się ruinach że czasem bałeś sie że spadniesz pod trybunę, a teraz na ultranowoczesnych stadionach nie jest bezpiecznie To samo u nas - nie znajdą wszystkich usterek na raz tylko jedno zrobimy - przypiepszają sie do drugiego, drugie załatwione to znajdują "uchybienia" w 3. Zrobimy 3 to okazuje się że to pierwsze należało jednak zrobić innaczej. To jest wina tych co robią ? czy tych co sprawdzają ? PS> A Poznań
Ostatnio edytowane przez Angmir : 05.07.2011 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Telebimy w Warszawie - powiedzcie mi czemu w Polsce nigdy nie moze byc nic cacy tylko zawsze ktoś coś s**rdoli nawet jak stadion jest dobry? Te telebimy są za małe i nawet nie zetkną się krawędziami aby utworzyć taką zwartą puszkę ;/ Poza tym nowoczesne są teraz ekrany 16:9 - to czemu my do nowego stadionu instulejmy jakieś przestarzałe formaty?
![]() ![]() aaa i ta mozaika z krzesęłek jest do d****y !!! brzydkie to jak nie wiem co... białe krzesełka to w ogole idotyczny pomysł bo one wyglądaja tak jakby tam ich w ogóle nie było a był goły beton. Mozaika ładna jest w Gdańsku i ma sens bo nadała stadionowi pastelowe odcienie i świetnie to wygląda... ale mozaika w Warszawie jest po prostu żałosna... w wiele lepiej byłoby gdyby stadion miał tylko czerwone krzesełka - to byłby czad. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ogolenie cały narodowy jest przecietny. Telebimy małe,kolor krzesełek beznadziejny, z zewnątrz kicha niesamowita.
Poza Tym stadion powinien byc wiekszy, wiele bedzie stadionów +/- 50 tys. Narodowy powinnien miec przynajmniej te 70 tysiecy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No żenada ten telebim, idealny byłby tutaj w kształcie walca jak w katowickim spodku. A co do formatu 16:9 przy tej wielkości to i tak będzie on służył jako tablica wyników.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wyśmiałbym te telebimy na forum skyscrapercity ale niestety mnie zablokowali...
) - to byłoby cośaaa i na narodowym jeszcze chcą robić jakąś panelową murawę
Ostatnio edytowane przez Hanys : 05.07.2011 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprawdę nie macie się już do czego przyczepiać?
Piękne nam te obiekty powstają, szkoda tylko, że jak szybko je otwierają tak zamykają. Obiekt Lechii cudo. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
"Wiesniacka kostka" bedzie pokryta sztuczna murawa.
Szkoda pielngnowac cos co jest permanentnie deptane, poczawszy od rezerwowych przez operatorow TV ze stabilnymi kamerami a skonczywszy na samochodach technicznych roztawiajacych wszelakie reklamy lub zwyczajnie dbajacych o trawe. Bardzo sesowne i przemyslane posuniecie. http://img856.imageshack.us/img856/8994/img8384p.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Sory za off top ale orientuje się ktoś moze czy stadion w Kijowie też będzie całkowicie zadaszony
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A krezsełka nie są białe tylko srebrne więc dlatego wyglądają jak beton poza tym to chyba jeszcze folią są przykryte więc jeszcze nie ma co osądzać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie wiem czemu ucięło. Na stadiony.net jest świetna fotka panoramiczna Narodowego, gdzie wygląda on rewelacyjnie.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.07.2011 o godz. 22:55.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdy kiedyś pewnego dnia nastąpi powódź stulecia i ten nasz stadionik zaleje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.dziennikzachodni.pl/stron...,g,id,t,z.html - da się wybudować stadion w rok ? Może to nie jest obiekt marzeń ale myślę że dla Piasta idealny.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chciałbyś mieć taki stadion, nawet jako kibic Piasta? Patrząc się na niego zastanawiam się kto wygrał przetarg- firma budowlana, czy Garaże Polska S.A.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Lepiej taki niz ten co był.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest to może jakiś cudo architektoniczne, ale mały, skromy, ale elegancki stadion. W przeciwieństwie do nowych pierwszoligowców: Podbeskidzia czy ŁKSu nie będą musieli się wstydzić i grać np. na wodzisławskim obiekcie.
Myślę ze przykład Piasta powinien być powielany w przypadku innych drużyn aspirujących do gry w najwyższej klasie rozgrywkowej. Najpierw stadion na miarę tej ligi a potem awans, a nie coroczne naginanie procesu licencyjnego. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale nie chodzi mi o estetykę, choć każdy widzi że jest paskudnie brzydki. Kluczową rolę odegrają tu materiały- zresztą sytuacja stanie się klarowna do 10 lat. Stadion będzie musiał udać się do blacharza
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przekoszmarnie to wyglada. Minie jeszcze z 10-20 lat zanim wykrystalizuja sie firmy ktorychi główną specjalnoscia jest budowa stadionow.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|