|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szukam Skupu samochodów gdzie zapłacą mi za Fiata Cinquecento
Gdyż wyjeżdżam nie mam czasu szukać kupców i czekać Ewentualnie Sprzedam za 900zł Rok 1997 poj 700 W Dobrym stanie technicznym i wizualnym Polecacie coś? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ktoś wyjaśniłby mi łopatologicznie.. gdzie i w jaki sposób załatwić sobie NIP i jaki jest termin oczekiwania...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Druk, który dostaniesz w urzędzie i będziesz musiał wypełnić wygląda tak: http://www.mf.gov.pl/_files_/podatki...nip3_05.01.pdf |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos gdzie w Krakowie dostane takie "zegarki" (jak zwal, tak zwal
)? Allegro mnie nie interesuje. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś możliwość podbicia praktyk studenckich z kierunku Ochrona Środowiska bez uczęszczania na nie?
bo nie dostałem urlopu a musze 160 godzin praktyk odbyć... PILNE |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
napisz na www.gumtree.pl - miałem tak w zeszłym roku i bez problemu się znaleźli chętni. Tylko że na forum tutaj ktoś za piwko Ci załatwi koledze po szalu, a na gumtree musiałbyś sie liczyć z kupnem jakiejś flaszeczki lepszej komuś kto by Ci to zrobił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy zna ktoś, i mógłby polecić, jakiś dobry sklep w Krakowie, gdzie dostane dobry stabilizator na kostkę w rozsądnej cenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jest jakiś klub gdzie grają mieszankę disco lat 80/90 (Modern Talking np), tudzież pop / disco polo i tego typu klimaty ?
Wypadłem z obiegu jeśli chodzi o kluby, a teraz potrzebuję właśnie takich klimatów. Znajdzie się cos? Z naciskiem na to disco 80/90.Aha - towarzystwo 25-30 lat by nie czuło się nieswojo w towarzystwie danego klubu (za staro lub za młodo), to też ważne.
Ostatnio edytowane przez felipe : 07.07.2011 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy dzisiejszy mecz Wisły będzie można gdzieś oglądnąć?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dojade z Placu Wolnica do kryspinowa nad zalew
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tramwajem "szóstką" jedziesz na Flisacką (8. przystanek), przechodzisz na drugą stronę ulicy i z Senatorskiej (przystanek Salwator) autobus 209 pod zalew (15. przystanek).
http://krakow.jakdojade.pl/ |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wygląda na to , że nie .
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziekuję za pomoc
pozdrawiam![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Czy jest w Krakowie albo okolicach jakas restauracja, gdzie mozna sobie zamowic 'grajkow' zeby pograli do kotleta ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jest na sali jakiś grafik bądź kocur obeznany jak usunąć ze zdjęcia datę zrobienia fotki (nie chodzi mi o wyłączenie funkcji w aparacie bo to już zrobiłem, ale o wymazanie bez uszczerbku na zdjęciu tej .......onej daty) ?
PS Jak coś zapraszam na PW ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy na mecz u siebie ze Skonto można kupić bilet osobie która nie ma KK ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.podwawelem.eu/index.php?lang=pl |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy jest na forum ktoś z Wadowic orientujący się czy jeżdżą jeszcze PKSy z Wadowic do Katowic?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Lipa z tymi autobusami do KAtowic... Probowalem sie dostac z Wadowic do Gliwic.. i mialem straszna rozkmine.. Wado-Krk-KAto-Gliwice POL DNIA JAZDY!!!
Krotko musisz jechac do Krk lub Bielska zeby sie dostac do Katowic. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jeżdżą PKS-y, parę jest bezpośrednio z Wadowic,parę z Suchej Besk. czy z Zawoi,ewentualnie tak jak kolega pisze z Wadowic do Bielska i dalej już do Katowic.
czy na 100 % tak teraz wygląda to nie wiem http://pkswadowice.com.pl/inc/rozkla...adowice_d.html najlepiej zadzwonić 32 210 40 58
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 08.07.2011 o godz. 19:58.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie obejrze filmik jak Tito Ortiz wchodzi na ring na UFC 132? bardzo prosze o linka!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy akt urodzenia mogę otrzymać w Gminie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej nie, takie sprawy załatwiają Urzędy Stanu Cywilnego. (przynajmniej kiedy mnie rodzili to tam poszły papiery
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A czy Urząd Stanu Cywilnego może wysłać pocztą Akt Urodzenia ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie tak. Przy wyrabianiu dowodu osobistego i oddaniu jedynego odpisu doradzano mi listowne załatwienie sprawy, więc pewnie tak się da
Trzeba jedynie wypełnić specjalny wniosek. Niestety, tylko przy wyrabianiu d. o. jest darmowe - musisz wypełnić specjalny wniosek z podaniem powodu. Jeżeli powód jest inny niż dowód osobisty (i pewnie szereg innych, papierkowych wymagań) to niestety musisz zabulić. Ale nie pytaj o szczegóły, bo ich nie znam ![]() |
|
|