|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oj uwierzcie mi że znaleźć Holendra pijaka to nie taka prosta sprawa
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
no na Rasta to on nie wygląda, chyba że mu dorobić dredy
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Stan - mistrz ciętej riposty.
PS: Branco, Boukhari. To zawodnicy, którzy przyszli za darmo i się nie sprawdzili. Kew Jaliens, Siergiej Parejko, Michaił Siwakow – oni też przyszli za darmo i jestem z nich zadowolony.... |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dzisiejszym solenizantom:
Tomas Jirsak Bogusław Cupiał Sto lat! Oraz upragnionej przez szefa Champions League! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Odnowiłem dzisiaj karnet. Jest już niby ok - klimatyzowane wnętrze, dużo kas i sprawna obsługa.
Ale mimo upływu paru miesięcy, pozostaje spory zgryz. Brak możliwości płacenia kartą. To jest jakiś absurd. 21 wiek, europejskie miasto - a ja muszę jak do warzywniaka z odliczoną gotówką. Poprzednio jak kupowałem karnet mówiono: wkrótce będą terminale. Teraz słyszę to samo. W moim osiedlowym sklepie właściciel po kilku sugestiach od stałych klientów załatwił terminal w ciągu miesiąca. Klub sprzedający kilkanaście (kilkadziesiąt) tysięcy karnetów i biletów nie potrafi zamontować terminali płatniczych od 4 miesięcy. Ja już nie liczę na takie luksusy, jak możliwość kupienia biletu przez internet... Ale płacenie kartą w kasie powinno być standardem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy jest to odpowiedni temat, ale bądź co bądź Łobodziński jest pracownikiem ;-)
Czy są jakieś nowe wiadomości dotyczące tego piłkarza? Chodzi mi o to, czy po tej całej ostatniej aferze klub zadecydował o ew rozwiązaniu kontraktu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Może to infantylne co napisze, ale napisze: płatność kartą nie jest na rękę sprzedającemu. Jest to udogodnienie dla klienta który chętniej zrobi zakupy w sklepie gdzie może zapłacić kartą. Natomiast Wisła to nie warzywniak - kto ma kupić karnet ten kupi, płatność kartą zachęci do kupna karnetu w znikomym stopniu. Płatność kartą to 3% prowizji dla banku. Płatność via internet to prowizja mniej więcej 5% od kwoty zakupu brutto (taki paypal). Osobiście nie narzekam na płatność gotówką. Te 3% z mojego kupionego biletu idzie do kasy klubu. Ziarnko do ziarnka... P.S. Jakby był wybór: kupujesz karnet i płacisz kartą lub: kupujesz karnet i płacisz gotówka i 1% od kwoty biletu idzie na oprawy to myślę ze nikt by nie narzekał na niedobór terminali, poza bankami. Oczywiście z finansowego punktu widzenia to jest sensowne, nie wiem czy z punktu widzenia PR i prawnego jest dopuszczalne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
![]()
Pozdrawiam i bez urazy ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tą kartą kredytową. Wzięcie ze sobą 10zł nie jest żadnym problemem. Co mają powiedzieć kibice Lechii, którzy na kartę kibica muszą czekać od kilku tygodni do nawet 2 miesięcy?
Ja rozumiem wygoda, ale dla mnie poruszanie się bez gotówki jest niewyobrażalne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A dla mnie nie wyobrażalne jest nie móc płacić kartą, już w coraz większej ilości miejsc można płacić zbliżeniowo a w Wiśle dalej Afryka.
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Tu mowa o zakupie karnetów, nawet jeden za 200zł powinien być możliwy do zapłacenia kartą ... nie wspominając o ludziach którzy kupują karnety dla siebie, zony/męża, dziecka i np. jeszcze kolegi. I wychodzi nam lekką ręką kwota rzędu kilkuset złotych ... rzeczywiście nie ma co marudzić, każdy lubi chodzić po mieście z taką gotówką. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jestem podobnego zdania co PiotrG. Dla mnie nie jest to żadnym problemem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja nie rozumiem jak ktoś może usprawiedliwiać taką żenadę by nie było 1(jednego!) stanowiska w którym można płacić kartą a jak nie to niech postawią w strefie bankomat - biedronka tak robi ![]() Mnie też wkurza jak stoją ludzie w sklepie i za 2 piwa albo chleb płacą kartą ale to nie powód by stosować metody z ubiegłego wieku. Do tego wydaje mi się że nie ma żadnej informacji na stronie choćby, że kartą płacić się nie da.Widać ta nowość do klubu jeszcze nie doszła.Ogólnie kolejne gratulacje dla prezesa ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zalecam mniej spiny i luźniejszy poślad. Ludzie czasem do rozmowy wtrącają żarty, czyli takie mniej lub bardziej humorystyczne zdania.
Poza tym nikogo nie usprawiedliwiam, wyraziłem własną opinię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Pewnie ma jakies wady jak każdy ale jak na razie robi dobrą pracę. Gdzie innym naszym Mielcarskim, Bednarzom, Miklasom, Jóźwiakom, Piechniczkom do Stana... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Gdzie tam Lokietkowi do Chrobrego...taki ma to sens. Mielcarski, Bednarz robili tyle ile mogli, niestety zawiele sie niedalo. Jesli by im pozwolono opylic polowe podstawowego skladu i chyba najwazniejsze czyli zwolnic wakaty ! To stawiam w ciemno ze dali by rade. Jesli masz cos na koncie i mozesz ta kase wydac to wtedy inna bajka,. Przyjemnie sie szuka i oglada , wysyla zapytania i sklada oferty. Lista 20 na kazda pozycje nic nadzwyczajnego. Jozwiak jak na swierzaka wcale gorszy niejest, Skorza mu padake robi. Ljuboja nasze darmowki bije na glowe, my wciaz czekamy. A piechniczek? A to co ma wspolnego? O nowym stadionie, Euro 2012 nie trzeba wspominac. Pewnie niejeden emeryt z naszej ligi bedzie expertem na Euro w swoich kraju. Fuszka pewnie przyjemna heh
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.07.2011 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dariook , WYJDŹ !
Miałem cie w ignorowanych , ale nie mogłem się powstrzymać i przeczytałem twojego posta, po raz ostatni. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dariook, dotknąłeś ważnej kwestii jesli chodzi o róznice pomiędzy Mielcarskimi Bednarzami a Stanem, a mianowicie POZYCJA W KLUBIE. Stanowi pozwolono dokonać takich a nie innych ruchów. Jego doświadczenie pozwala cieszyć się zaufaniem. Mielcar i "Łysy" nie mieli doświadczenia ergo nie było zufania do ich umiejętności. Nie wiesz czy robili wszystko co mogli. Jeno było pewne, efekty były nieciekawe
Ljuboja jeszcze nic nie pokazał, a poza tym jedna jaskółka wiosny nie czyni. W Wisle tych jaskółek było więcej, a jak się orientuję Jóźwiak pracuje na Łazienkowskiej dłużej niz Stanisław. "Zachowanie rozumu" i "obiektywizm" to nie są określenia jakimi opisałbym twój wywód.Piechniczek, że wytłumacze za kolegę to synonim starego grzyba który zyje Zwycieskim Remisem Na Wembley |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Co to za brednie Piechniczek z dużej litery, a z resztą błędów co nie miara. Merytorycznie po prostu bełkot. "Ljuboja nasze darmowki bije na glowe, my wciaz czekamy". Na co czekamy ? Na jaką głowę ? Ljuboja to emeryt ...Sorry ale to najgłupszy tekst jaki przeczytałem na tym forum od kilku lat. Stan to były dyr. sportowy PSV a Mielcarski czy Bednarz, no dobra nie będę się pastwił. Tyle w temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zacnie wygląda teraz stronka Wisły
brawo! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie bardzo wiedziałem gdzie wkleić to daję tutaj.
http://facet.onet.pl/kobiety/cheerle...1,artykul.html Fajną pracę panie wykonują, ale w porównaniu do cheerlederek Prokomu to troszkę blado ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Nie wiem jak się ma sytuacja z cheerlederkami u nas, ale w Prokomie mają normalne kontrakty- jak w USA. U nas to pewnie "za występ" i to dodatkowo raczej jałmużna niż normalna kwota (ale mogę się mylić). Choć ja bym chciała żeby było jak w USA- czyli zespół cheel. razem z panami! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest reportaż do oglądania a nie do czytania
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przede wszystkim mogli by troche dofinansować stroje bo to co jest teraz to straszna bida...
Ale dobrze że jest cokolwiek - z czasem wszystko się chyba rozwinie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W najnowszym Newsweek'u jest bardzo pozytywny artykuł o Staśku Valckx'sie, polecam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iero_poczatek/
+ FOTO http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cy_biznesmeni/
Ostatnio edytowane przez CH. : 29.07.2011 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie. Żadnych tańczących mężczyzn w obcisłych gaciach. To nie tęczowa Cracovia.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|