|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pisalem prace na ten temat jakis czas temu, wrzuce Ci wieczorem jak znajde, ok?
![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ok,
choć jak mówię, interesują mnie zwłaszcza terminy w najblizyszm miesiącu i co będziu ujawniane ![]() ale wydarzenia przeszle tez moga byc, dowiem sie co jaki miało wpływ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Wrzuce ciemna noca czasu polskiego. Przy czym, musisz odroznic pomiedzy leading i lagging indicators... ![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spoko jak coś tam będziesz miał to możesz wsatwić przez weekend
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam coś około 24 000 zł gotówki. W co najlepiej zainwestować ? Póki co leży to na 3 miesięcznej lokacie. Ale to są śmeiszne pieniądze bo urośnie coś 300zł
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
kilka stron internetowych w odpowiednich działach, lub jak byś znalazł nisze i w ciągu roku 12 -18 miesiecy masz zwrot kapitału
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pytanie, potrzebuje założyć konto w banku chodzi mi głownie o transakcje w internecie, ale tez żebym sobie mógł wypłacić kasę (bankomaty) i żeby to wszystko było jak najtaniej czytaj za darmo
i nie wiem jaki wybrać bank myślałem nad mBank, Inteligo lub ING, jakieś opinie ?![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Toyota Bank Polska. Jest to czysto bank internetowy. Plusy: nie płacisz nic za konto, wypłacasz 5 razy w miesiącu gotówkę z każdego bankomatu za zero pln prowizji. Poza tym, żeby je założyć, wyrażasz takową chęć na ich stronie internetowej, po paru dniach przyjeżdża kurier i po sprawie.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Alior Bank ma ciekawe opcje, przynajmniej na reklamach
Nie wiem jak jest dokładnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Konto direct w ING polecam.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
z tego co słyszałem to oni już mają kłopoty (nie mówiąc o właścicielach, którzy ten bank założyli), więc ja bym się nie pakował w alior - ale jak wiadomo Ci co nie ryzykują to nie zyskują...
![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a ja mam pytanie
wprowadzenie euro prosze o kontruktywne argumenty na tak i na nie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
przeciez do 50 tyś ojro jest gwarantowane przez państwo ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale to jest poważne pytanie czy jakaś prowokacja?
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś polecić wiarygodny bank internetowy w którym jest wszystko za darmo(przelewy, prowadzenie konta itp.), a i oferty lokat są na niezłym poziomie? Dziś mnie zdenerwował mbank swoją zagrywką i myślę nad zmianą banku.
Powód: ?
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 01.06.2011 o godz. 09:54.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
miałem właśnie pisać, że polecam mbank. Czy możesz zdradzić dlaczego jesteś niezadowolony?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez żadnej mojej zgody dorzucili mi usługę: wypłaty ze wszystkich bankomatów i pobrali oczywiście pieniądze z konta, a bardzo nie lubię jak ktoś się rządzi w ten sposób, a szukam banku o takim samym profilu jak mbank tyle, że z wyższym oprocentowaniem na lokacie.
Już się dogadałem z nimi i wychodzi na to, że jednak nie doczytałem nowych warunków gdy wypełniałem wniosek o nową kartę debetową i albo będzie się płaciło im 3,50 za możliwość wypłaty ze wszystkich bankomatów albo 1,50 za użytkowanie karty( chyba, że za zapłacę kartą w ciągu miesiąca powyżej 300 zeta to wtedy za free).
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 01.06.2011 o godz. 11:05.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Deutsche Bank polecam. Wypłaty z wszystkich bankomatów w PL i zagranicą za darmo,przelewy za darmo, utrzymanie konta za darmo pod warunkiem,że dokonasz jednej transakcji kartą czy wpłaty w miesiącu. Wady to karta kodów do przelewów bo mbank ma kody sms oraz niezbyt przyjemny interfejs na stronie(chodź mi odpowiada) i nie ma aplikacji na telefon. A co do lokat to czytaj uważnie umowy bo 8% okazuje się realnie 2-3% a 11% to kwoty do 1000zł na 1-3 miesiące. Zakładając lokatę czy polisę tracimy na tym no chyba, że chcesz się pobawić i wpłacić do kilku tysięcy.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Podbijam jeśli chodzi o DB. Mam konta internetowe w obu bankach (mbank i db) i nie widzę miedzy nimi różnicy za bardzo. Jedynie nie korzystam z karty bankomatowej w DB, ale z tego co mi wiadomo to nie ma oplat a są darmowe wyplaty ze wszystkich banków we wszystkich krajach, choć możliwe że warunkiem jest jedna wypłata w miesiącu. http://www.deutsche-bank-pbc.pl/inde...to_internetowe
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.06.2011 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki panowie, pomyśle o tym DB, a w kwestii mbanku muszę ich oczyścić bo jednak ja zawaliłem nie czytają dokładnie regulaminu promocji jak składałem wniosek o nową kartę, bo jest tak jak piszesz crazykaro, że i tak w sumie musisz się zgodzić na ich ofertę żeby dostać nową kartę debetową.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja jestem w Fortisie i jestem zadowolony z niego. Jeden minus że za granicą pobierał mi 10 zł za wypłatę z bankomatu.
Allior ma fajne konta, sam zastanawiam się czy nie przejść do nich. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Własnie przeczytałem że mBank wprowadzi opłaty 2 zł za karty debetowe jeśli nie zostanie zrealizowana z nich wypłata 100 zł w ciągu miesiąca w transakcjach bezgotówkowych, tak wiec wiele osób powie "do widzenia"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie wypłata, tylko płatność (różnica). I wystarczy, że zapłacisz tyle kredytówką, bądź w sumie 100 pln dowolnymi kartami. Więc nie jest źle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korzystał ktoś z Meritum Banku? Byłbym wdzięczny za opinię na temat tego banku.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chciałbym założyć pierwsze "dorosłe" konto. Dotychczas korzystałem z izzyKONTA w mBanku. Zależy mi przede wszystkim na dobrej obsłudze przez internet, bezpłatnych przelewach i niskiej opłacie za kartę debetową (dotychczas płaciłem chyba 1,70 zł za miesiąc). Bankomat bezprowizyjny pewnie się gdzieś znajdzie. Co polecacie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ING. Wszystko w internecie zrobisz, za karte opłata bodajże 2zł/mies. Ogólnie tych wszystkich opłat wychodzi około 4zł jeżeli nie wybierzesz z konta 100zł na miesiąc. Jeśli wydasz te 100zł to są mniejsze opłaty. Ja mam ING i polecam.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w mBanku na eKONTO masz wszystko darmowe, oplata za karte, jezeli nie zrobisz transakcji na min 100zl , to 2zł. Wystarczy ze przeslesz komus w rodzinie, np ojcu na konto 101zl, a ojciec tobie tez 101zl, to wtedy oboje nie placicie za karte
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|