The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 19:24
krzys1906 napisał(a):Wyświetl post
ceny bardzo ok. Jedyne czego zabraklo to bilety ulgowe dla "seniorów". Jest pełno dziadków po 60-70 lat co z chęcią by się przeszli na mecz, ale przy emeryturze 800zł opłatach i lekarstwach to jest nie osiągalne.

W takim wieku też nie zapuszczą się na miejsca gdzie się stoi. Więc sektory takie odpowiednie dla nich jak: E11-12, E15-16, E21-22, E25-26 są nie osiągalne w cenie normalnego za 45zł. A często w tych ludziach "fanatyzm" jest większy niż osobach z dzisiejszego młyna, może troche w innym tego słowa znaczeniu...

Mam nadzieje, że przy kolejnych rundach karnet będzie dawał jakieś konkretne zniżki na puchary. Z Barca pamiętam, że chyba z karnetem było prawie połowę taniej.
dla turystów jeszcze, bo drogi bilet lotniczy i hotel...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Krzysiek311
Member

Od: 07.2010

Stary 06.07.2011, 19:43
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
wszytko ok ale ile razy było wałkowane ze ochrona się pyta przy wejściu o legitymacje przysługująca do zniżki sam byłem świadkiem jak chłopaka nie wpuścili bo nie miał legitymacji. Mnie raz kontrolowali pod tym względem w zeszłej rundzie. Kończę teraz studia i mimo, że jeszcze mam legitymację to kupiłem dziś normalny karnet bo wolę wydać troszkę więcej i mieć pewność, że będę na każdym meczu a nie, że będę się użerał z ochroniarzem i jak on sobie wymyśli, że mnie nie wpuści jak nie mam legitymacji to co mu zrobię Nic na stadion po prostu nie wejdę. Moja opinia w takiej sytuacji to kupić normalny i po kłopocie.
To u mnie był przypadek, że kumpel miał KK i dowód tymczasowy potwierdzający, że jest niepełnoletni i że musi mieć zniżkę bo do 18 roku zycia musi chodzić do szkoły, więc ma ulgę. Ochrona nic, nie wszedł. Poszedł do Strefy Kibica i tam mu facet powiedział, że on zadzwoni do ochrony i ma podejść bokiem i go wpuszczą. Wrócił pod bramki i wszedł bez problemu.

Po prostu w takich sytuacjach co ochrona "odwala jaja" trzeba iść do Strefy Kibica rozwiązać sprawę.
Odpowiedz cytując
AveLechia
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 06.07.2011, 19:55
na G można było bo tak robiłem a jeśli wlasnie chodzi o C to nie wiem jak to było. Jak dzis byłem po karnet to akurat wyglądało to tak że jak przejdziesz prze bramki to potem droga wolna można isc gdzie chcesz, chyba że może bedą rozkładać jakiś płot przed meczami.
Odpowiedz cytując
deelce
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 06.07.2011, 20:10
Czy ktoś wie na jakiej zasadzie sumowane są: klasyczna ulga np. dla kobiet z ulgą lojalnościową. Na stronie oficjalnej napisane jest tylko, że ulgi się sumują ale, żeby opisać mechanizm sumowania to już nie bardzo. Może ktoś był dziś po karnet i może coś w tym temacie powiedzieć?
Odpowiedz cytując
AveLechia
Senior Member

Stary 06.07.2011, 20:19
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
wszytko ok ale ile razy było wałkowane ze ochrona się pyta przy wejściu o legitymacje przysługująca do zniżki sam byłem świadkiem jak chłopaka nie wpuścili bo nie miał legitymacji. Mnie raz kontrolowali pod tym względem w zeszłej rundzie.
ja osobiści pokazywałem dowód i karnet i o legitymacje sie nie pytał a w wiele razy nie miałem bo nawet nie myślałem o tym jakos sie udawało
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.07.2011, 21:18
NAPISZĘ DUŻYMI ŻEBY NIE ZNIKNĘŁO A KAŻDY ZAINTERESOWANY PRZECZYTAŁ I NIE ZADAWAŁ 1000RAZY JEDNEGO PYTANIA!!

-DOWÓD NA ZNIŻKĘ (LEGITYMACJA) MA BYĆ WAŻNA KIEDY KUPUJESZ KARNET JEŻELI TRACI WAŻNOŚĆ DZIEŃ PÓŹNIEJ TO CIĘ MOGĄ W PĘDZLA POCAŁOWAĆ I WPUŚCIĆ NA STADION

- NA TRYBUNY ZA BRAMKAMI MOŻNA WEJŚĆ PRZEZ OBOJĘTNIE JAKI KOŁOWROTEK (MASZ NA G1 MOŻESZ WEJŚĆ PRZEZ KOŁOWROTEK NA G3)

- JAK KUPUJESZ BILET I CI GO NABIJĄ NA KARTĘ TO MUSISZ MIEĆ POTWIERDZENIE PAPIEROWE BO JAKIŚ KRETYN NIE BĘDZIE WIEDZIAŁ CZY FAKTYCZNIE SIEDZISZ NA SWOIM MIEJSCU (ARGUMENT KLUBU) NATOMIAST JEŻELI MASZ KK ALE JEJ ZAPOMNISZ TO BILETU NIE KUPISZ I JAK CHCESZ WEJŚĆ TO MUSISZ WYROBIĆ NOWĄ.

- W STREFIE KIBICA MOŻNA PŁACIĆ TYLKO GOTÓWKĄ

-MŁYN BĘDZIE NA SEKTORZE C

-GOŚCIE SĄ NA SEKTORZE G (PRAWDOPODOBNIE 4I5)

-KOLEJEK W KASACH NIE MA

-BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ BILET PRZED MECZEM

mam nadzieję że niczego oczywistego nie pominąłem. i prośba czytajcie przynajmniej 2 strony wcześniej zanim zadacie pytanie...
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 07.07.2011 o godz. 13:26.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.07.2011, 21:39
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
NAPISZĘ DUŻYMI ŻEBY NIE ZNIKNĘŁO A KAŻDY ZAINTERESOWANY PRZECZYTAŁ I NIE ZADAWAŁ 1000RAZY JEDNEGO PYTANIA!!

-DOWÓD NA ZNIŻKĘ (LEGITYMACJA) MA BYĆ WAŻNA KIEDY KUPUJESZ KARNET JEŻELI TRACI WAŻNOŚĆ DZIEŃ PÓŹNIEJ TO CIĘ MOGĄ W PĘDZLA POCAŁOWAĆ I WPUŚCIĆ NA STADION

- NA TRYBUNY ZA BRAMKAMI MOŻNA WEJŚĆ PRZEZ OBOJĘTNIE JAKI KOŁOWROTEK (MASZ NA G1 MOŻESZ WEJŚĆ PRZEZ KOŁOWROTEK NA G3)

- JAK KUPUJESZ BILET I CI GO NABIJĄ NA KARTĘ TO NIE MUSISZ MIEĆ POTWIERDZENIA W DNIU MECZU TYLKO KARTĘ KIBICA

- W STREFIE KIBICA MOŻNA PŁACIĆ TYLKO GOTÓWKĄ

-MŁYN BĘDZIE NA SEKTORZE C

-GOŚCIE SĄ NA SEKTORZE G (PRAWDOPODOBNIE 4I5)

-KOLEJEK W KASACH NIE MA

-BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ BILET PRZED MECZEM

mam nadzieję że niczego oczywistego nie pominąłem. i prośba czytajcie przynajmniej 2 strony wcześniej zanim zadacie pytanie...
Chyba wprowadzasz ludzi w błąd.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.07.2011, 00:57
Krzysiek311 napisał(a):Wyświetl post
Po prostu w takich sytuacjach co ochrona "odwala jaja" trzeba iść do Strefy Kibica rozwiązać sprawę.
obawiam sie ze Strefa nie odpowiada za prace ochrony, i takie sprawy sie rozwiązuje u szefa ochrony na dany kołowrotek, bo w strefie ci sprzedali "dobry" bilet i co ich obchodzi czy masz legitymacje czy zapomniałes , albo czy ochronie działa czytnik czy nie, bo to tak jakbyś miał w spożywczym pretensje ze nie da się swiezego chleba pokroić tępym nożem
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 07.07.2011, 11:17
nie wiecie ile karnetów na C zostałohmm
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.07.2011, 11:51
chopin napisał(a):Wyświetl post
nie wiecie ile karnetów na C zostałohmm
Sądząc po wczorajszym ruchu, to jeszcze sporo
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 07.07.2011, 11:58
dzieki za info
do poniedziałku może jeszcze będą
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 07.07.2011, 12:12
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Chyba wprowadzasz ludzi w błąd.
masz rację poprawiam. kolega niżej mnie uświadomił. jednak dla mnie to było logiczne...
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 07.07.2011 o godz. 13:23.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.07.2011, 12:44
Ja tam się średnio podniecam, ile zostało, bo jak mialem na G1 to mnie wznowia na C1. I dopóki wznowienia sie nie wyczerpia to dopoty karnety będą. "Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie".. Czyli jak ktoś miał to i będzie miał do 22 lipca gwarantowane miejsce.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 07.07.2011, 12:47
Pan Jotka - wznowią Ci na G1 a nie na C1
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.07.2011, 13:05
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ja tam się średnio podniecam, ile zostało, bo jak mialem na G1 to mnie wznowia na C1. I dopóki wznowienia sie nie wyczerpia to dopoty karnety będą. "Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie".. Czyli jak ktoś miał to i będzie miał do 22 lipca gwarantowane miejsce.
Nie halo będzie jak z wolnej sprzedaży wykupią miejsca ludziom z G...
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Stary 07.07.2011, 13:09
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
chyba raczej mam rację
ze strony głównej:
Wszystkim posiadaczom Kart Kibica, którzy zdecydują się na zakup biletu, przypominamy, że bilety ładowane będą na Kartę. W związku z tym trzeba okazać ją w momencie zakupu oraz zabrać na stadion, gdyż będzie stanowiła ona wejściówkę na obiekt.

a to że ochrona tego nie wie to wystarczy ich poinformować i nie ma takiej możliwości aby nie wejść.
Jednak nie jest tak różowo. Na poprzedniej stronie jest moje zapytanie meilem do klubu w tej (i nie tylko) sprawie. Wynika z tego jasno, że nawet jeżeli masz wbity na KK to musisz mieć papierowe potwierdzenie zakupu - tłumacza to tym,że ochroniaż może sprawdzic czy siedzisz na swoim miejscu (LOL). Dodatkowo - co dla mnie wogóle nie zrozumiałe - musisz miec dowód osobisty (osoba pełnoletnia) mimo, że na KK jest imie, nazwisko, zdjęcie i PESEL.

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=1228
Ostatnio edytowane przez frg : 07.07.2011 o godz. 13:11.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 07.07.2011, 13:22
o ....a to mnie zaskoczyłeś. nie wiem jakim cudem przeoczyłem ten post.
z tego wynika że ta KK to o dupę rozbić. mając ją to i tak to nic nie daje a jak zapomnisz to biletu nie kupisz. to tylko doskonale świadczy o naszym zarządzie i ludziach jacy pracują w klubie.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.07.2011, 13:31
Donki napisał(a):Wyświetl post
Pan Jotka - wznowią Ci na G1 a nie na C1
No to nawet jak tak to tłumów na karnety nie będzie. Skro w zeszłej rundzie przy lepszych przeciwnikach i połowie stadionu karnet kupowąłem po 2 kolejce wiosennej to tym razem przy całym stadionie karnetów będzie sporo. Nie siejcie paniki Będe jechał do Rygi to sobie kupię karnet, anie ze już, zaraz , za2 godziny karnetów nie będzie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.07.2011, 14:13
KK to znaczy Kupiłes Kłopoty. Ta karta wlasciwie jest niepotrzebna. No jedynie jak ktos chce miec karnet to mu nabijaja na Karte a tak to:
- majac karte trzeba miec potwierdzenie ze jest na nia nabity bilet, trzeba miec dowod
- bilet na karte moze CI kupic znajomy jedynie jak ma Twoja karte przy sobie
- zapomnisz potwierdzenia kupna biletu = mozesz nie wejsc na mecz
- brak sprzedazy internetowej

Jest wiecej minusow jak plusow. Wlasciwie same klopoty przez ta karte...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
krycha
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 07.07.2011, 18:57
@chopin dziś też niewiele osób było przy kasach, kupisz bez problemu i to jeszcze przez długi czas
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Stary 07.07.2011, 20:40
Pojechałem dzisiaj około 18 kupić karnet na Sektor C i było jeszcze sporo karnetów na C w dodatku przy kasach nikogo nie było, żadnej kolejki, więc do strefy kibica i kupować!!
Ostatnio edytowane przez kibic221 : 07.07.2011 o godz. 20:43.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.07.2011, 22:40
Czy jest możliwość aby sobie "przepisać" miejsce na karnecie podczas sezonu ? Aby np ze znajomymi sobie wspólnie usiąść na trybunie ?
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.07.2011, 23:21
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Czy jest możliwość aby sobie "przepisać" miejsce na karnecie podczas sezonu ? Aby np ze znajomymi sobie wspólnie usiąść na trybunie ?
Niestety nie ma opcji , wiele ludzi ma podobny problem . Chciałoby się zabrać znajomych na mecz , a tu lipa nie mogą siedzieć obok Ciebie. Nie pozostaje nic innego jak kupić im bilety parę krzesełek dalej , jedyne wyjście.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.07.2011, 00:23
A jest w ogóle na jakimś stadionie taka opcja?
Pytam serio pytam bo dosyć to śmieszne rozwiązanie i szczerze pierwsze słyszę o czymś takim trudno w takim wypadku winić klub, taka przesiadka nie miałaby najmniejszego sensu a to dlatego że dajmy na to miejsca obok tychże znajomych są zajęte przez kogoś innego i on ma w poważaniu co ktoś chce jakby ktos miał tak przepisywać sobie miejsca to więcej byłoby problemów niż pożytku. W zasadzie nie ma raczej na to rozwiązania. Też niektórzy mają problemy, po meczu się zobaczycie, to aż tak duży problem? czy jesteście papużki nierozłączki ? chyba wytrzymacie te 2 godzinki, czy to aż taka wielka tragedia. Na spotkania towarzyskie umówcie się w domu czy w kawiarni.
Jak ja kogo wezmę to krótko , wywijasz tam gdzie jest wolne miejsce i jakoś nikt mi się z płaczem nie rzuca do ramion z tekstem "ale nie odchodz ode mnie..", To jest mecz, a nie spotkanie biznesowe. A o atmosferze można pogadać zaraz po wyjściu..

blanco napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie CH , ale jak bierzesz kogoś pierwszy raz na mecz to boi się , powiem krótko : że dostanie wpier.dol to jest właśnie sukces GW i TVN-u
No to macie hardcore U mnie wręcz przeciwnie, od paru dni mnie nękają żeby ich zabrać.. choćby nie wiem jak miała GW i ITI zadziałać.
Jak takie mają rozumowanie to im wytłumaczcie że 80% stadionu to gotowi na wszystko kibice Wisły, a tam w rogu niewielka grupa niepewnych swego , może pomoże i poczują się pewniej
Ostatnio edytowane przez CH. : 08.07.2011 o godz. 00:40.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.07.2011, 00:31
Dokładnie CH , ale jak bierzesz kogoś pierwszy raz na mecz to boi się , powiem krótko : że dostanie wpier.dol to jest właśnie sukces GW i TVN-u
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
mieczuu
Junior Member

Stary 08.07.2011, 01:44
Cytat:
KK to znaczy Kupiłes Kłopoty. Ta karta wlasciwie jest niepotrzebna. No jedynie jak ktos chce miec karnet to mu nabijaja na Karte a tak to:
- majac karte trzeba miec potwierdzenie ze jest na nia nabity bilet, trzeba miec dowod
- bilet na karte moze CI kupic znajomy jedynie jak ma Twoja karte przy sobie
- zapomnisz potwierdzenia kupna biletu = mozesz nie wejsc na mecz
- brak sprzedazy internetowej

Jest wiecej minusow jak plusow. Wlasciwie same klopoty przez ta karte...
No muszę się nie zgodzić z Tobą, a dokładniej :
Możesz komuś kupić bilet nie posiadając jego karty. Zamiast biletu dostajesz wtedy potwierdzenie zakupu, wyglądające de facto jak bilet, ale wejściówkę masz wbitą na kartę. Nie jestem pewny, czy w tej sytuacji potwierdzenie jest potrzebne, ale stawiam, że nie. System przechowuje dane zarówno osób posiadających karty, jak i wchodzących na mecz z biletem papierowym.
Karta nie jest dokumentem tożsamości, dlatego musisz mieć dowód - umówmy się, każdy nosi go przy sobie. Legitymacja nie jest wymagana.
Mając bilet na KK absolutnie nie trzeba mieć potwierdzenia zakupu (poza wątpliwą sytuacją opisaną na początku).
Brak sprzedaży internetowej to niestety tragedia.....
A niezależnie od tego wszystkiego, fajnie mieć taką kartę i kropka.
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Stary 08.07.2011, 10:01
arth_ur napisał(a):Wyświetl post

Jeśli macie isć na sektor C lub G to możecie siedzieć gdzie chcecie, no ale jak chcecie isć wzdłuż boiska to już kazdy musi siedzieć na swoim miejscu.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Stary 08.07.2011, 10:30
mieczuu napisał(a):Wyświetl post
Możesz komuś kupić bilet nie posiadając jego karty. Zamiast biletu dostajesz wtedy potwierdzenie zakupu, wyglądające de facto jak bilet, ale wejściówkę masz wbitą na kartę. Nie jestem pewny, czy w tej sytuacji potwierdzenie jest potrzebne, ale stawiam, że nie. System przechowuje dane zarówno osób posiadających karty, jak i wchodzących na mecz z biletem papierowym.
Karta nie jest dokumentem tożsamości, dlatego musisz mieć dowód - umówmy się, każdy nosi go przy sobie. Legitymacja nie jest wymagana.
Mając bilet na KK absolutnie nie trzeba mieć potwierdzenia zakupu (poza wątpliwą sytuacją opisaną na początku).
Wiem, że się powtarzam, ale jednak musze:
1) nie ma mozliwości kupienia biletu dla osoby, która ma wyrobiona KK jeżeli fizycznie nie masz jej w ręku podczas kupowania. czemu: nie wiem!?

2) KK nie jest dowodem tożsamości - a jakie inne dane moga obchodzic ochroniarza? Ma moje zdjęcie (zrobione przez klub), ma imie, nazwisko i nr PESEL - sprawdzone i spisane z dowodu. Co jeszcze potrzebne?

mając bilet wbity na KK MUSISZ miec przy sobie potwierdzenie zakupu biletu. Ja osobiście miałem taka historie i gdybym posłuchł pani w okienku to bym nie wszedł bo misio chciał zarówno dowód zakupu biletu jak i dowód osobisty. Druga sprawa: jak kupiłem bilet na F22 (balkon) - jest wspólne wejście na F (D) zarówno na sektor dolny jak i górny. Jak chcesz wejść na górę to stoi kolejny kolo, który sprawdza, czy masz bilet na pietro. Klub dodatkowo tłumaczy to tym, że ochroniarz może sprawdzić czy siedzisz na swoim miejscu. Strona albo dwie wczesniej jest mój post gdzie zadaje te pytania do klubu i ich odpowiedz.

Dobrze o tym wszystkim wiedziec, nawet jeżeli jest to chore bo można miec kłopoty z wejściem na stadion.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.07.2011, 10:52
kibic221 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli macie isć na sektor C lub G to możecie siedzieć gdzie chcecie, no ale jak chcecie isć wzdłuż boiska to już kazdy musi siedzieć na swoim miejscu.
Na G ani tym bardziej na C się nie siedzi.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.07.2011, 11:01
mieczuu napisał(a):Wyświetl post
REGULAMIN IMPREZY MASOWEJ napisał(a):
Rozdział III
Obowiązki uczestnika imprezy masowej – meczu piłki nożnej
§ 3
1. Uczestnik imprezy jest obowiązany:
(...)
c. posiadać przy sobie i okazywać każdorazowo na żądanie służb porządkowych,
służb informacyjnych lub stewardów imprezy masowej dokument uprawniający
do wejścia i przebywania na imprezie oraz dokument tożsamości bądź w
przypadku ligi zawodowej wydaną w ramach tej ligi Kartę Kibica
;
Zgodnie z tym regulaminem de facto nikt nie powinien wymagać od Ciebie dodatkowo dowodu osobistego, wystarczy KK.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów