|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktoś wykupiony abonament na STOCKWATCH? Pilna sprawa, jak coś to priv.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
tak, kadra pracuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Panowie gdzie w tv można obejrzeć Copa America?
edit. dzięki Powód: mecz
Ostatnio edytowane przez sergio : 04.07.2011 o godz. 22:15.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
tvp sport......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakimi tramwajami/autobusami dojechać najszybciej z Bronowic Małych/Salwatora na Politechnikę Krakowską, wydział mechaniczny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Reksio33 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jakiego byście polecili dentystę w okolicach NH, w przystępnych cenach?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chodzi o to jak masz 18 lat ale nie masz dowodu np na niego czekasz a przystępujesz na kateogrie B
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Prawo jazdy może otrzymać osoba, która osiągnęła wymagany dla danej kategorii wiek:
![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Możesz się zapisać na kurs na trzy miesiące przed dniem ukończenia 18 roku życia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Salami pakowane 200gram bodaj - 1,79 Ser gouda 400g - 1,75 ryż 4x125 gram - 0,49 makaron penne rigate 500g - 0,39 tuńczyk, puszka, 0,65 chleb 800 gram 0,69 sos pomidorowy 500 ml 0,55 jajka 10, wielkościowo m/l 0,99 pomidory 1kg 1.00 keczup 500 ml, 0,69 serek topiony, kółeczko, 1,25 eur woda źródlana 2 l 0,36 to jest generalnie z lidla i jak najtaniej; choć nie byłem jeszcze w carrefourze ani innym tanim ponoć supermarkecie, którego nazwy nie pamiętam zakładając, że z tuńczyka, makaronu i sosu zrobisz obiad dla 2 osób, to Ci wyjdzie 1,60 eur za taki podwójny obiad; nie jest źle, tylko ile można to jeść. A - kotlety - 2,09 eur chyba 350 albo 375 gram, ale też jest tam trochę kości i ogólnie niezbyt dobre, więc średnio polecam. W lidlu uważaj na sól, ja się sfrajerzyłem i kupiłem jakąś za 2 eur, ale da się zapłacić normalnie . pieprz i oregano mnie wyszły po 0,55 za słoiczki 50 gram; ale to raczej jednorazowy zakup na dłuższy czas. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
Stary ! Zajebiście dzięki ! Właśnie pierw przez 5 dni będę w Belgii z czego 2-3 dni w Antwerpii . Także te ceny bardzo mi się przydadzą, dzięki !makaron penne rigate 500g - 0,39 - 40 euro centów, to niecałe 2 złote(!) a przecież w Tesco u nas makaron by tesco jest po 1,50 . Więc śmiem twierdzić że to b. tanio jak za makaron w kraju takim jak Belgia. A nawet to jest taka sama cena . No to spoko się wydają ceny według mnie. A jak paliwo ? Ile za litr dla diesla ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dostałem wezwanie od straży miejskiej i tu moje pytanie... jakie konsekwence mnie mogą czekac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Edit: zasięgnąłem języka - na kurs możesz zapisać się na 3 miesiące przed urodzinami, bez ukończonej 18 możesz jeździć i chodzić na wykłady, ale do egzaminu nie podejdziesz Powód: TSW!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 05.07.2011 o godz. 17:38.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie jeżdżę autem (a zwłaszcza tutaj), więc niespecjalnie orientowałem się - wydaje mi się, że koło 1,40 ale zaraz idę do carrefoura, to pewnie dorzucę coś nowego spożywczego, a zarazem może minę jakąś stację. Tylko nie spodziewaj się takich cen w mniejszych sklepach (zwłaszcza nocnych), a lidl jest chyba do 18 - u mnie jak praktyki trwają do ok. 17.30 ciężko się wyrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żeby składać wniosek o dowód osobisty (normalny, ważny 10 lat) trzeba mieć UKOŃCZONE 18 lat. Żeby zdawać prawko trzeba mieć UKOŃCZONE 18 lat. Ale, tak jak j,a można zdawać prawko zaraz po urodzinach. Urodziny miałam 5 kwietnia, egzamin chyba 7. Możesz sobie wyrobić dowód tymczasowy ważny 5 lat i na jego podstawie zdawać prawko tuż po UKOŃCZENIU 18 lat.
jakieś pytania jeszcze? ![]() Powód: bo zagmatwałam w cholere
Ostatnio edytowane przez alterego : 05.07.2011 o godz. 17:28.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szybkie pytanko, od jakiej wersji GG, jest możliwość otwarcia wielu okienek rozmowy w jednym dużym oknie
Bo nie mogę znaleźć. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra dzieki za info co do prawka
![]() a teraz drugie, może się już to przewinęło i mi umknęło. Gdzie dostane FRUGO w Krakowie? ;> Najlepiej gdzieś okolice Pradnika Bialego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Pod krzyżykiem zamykania okna rozmowy masz taką strzałkę, sprawdź ;> |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam: dostałem wezwanie od straży miejskiej i tu moje pytanie... jakie konsekwence mnie mogą czekac Od razu mandat, jeśli tak to mniej więcej w jakiej wysokosci czy może jakies pouczenie.. prosze o odp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Śmiga wam OPEN FM?
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zaprzestali produkcję tego napoju parę lat temu. Czytałem nie dawno, że jakaś firma wykupiła nazwę, znak i recepturę i chce wznowić sprzedaż. Nic więcej nie wiem.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() MAla podpowiedz ![]() http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...sprzedazy-foto#
Ostatnio edytowane przez Glazik : 05.07.2011 o godz. 20:13.
![]() |
|
|