|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Osman Chavez ma sie pojawic na niedzielnym treningu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Trzeba było o Bitona spytać ; P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie widzisz nicku? Przecież to jest Pan Basałaj... Chyba wie co mówi! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mierzejewski 25 lat - Przejście za 5 mln euro
Błaszczykowski 22 lata - Przejście za 3,5 mln euro Chodzi mu chyba o to, że nasi nie potrafią się targować. Błaszczykowski był młodszy od Mierzejewskiego, lepiej rokował - na dodatek grał w lepszym klubie, niż Polonia, a mimo to oni wyciągnęli o wiele więcej. Gdyby padła oferta - 3 mln euro za Meliksona, to myślę, ze by w Wisle juz nie pogral. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
równie dobrze możesz dać przykład że Real kupił Zidana za 75 mln euro , a Ronaldo za 100 ![]() z każdym rokiem ceny rosną , dzisiaj Kuba nie poszedł by z Wisły za mniej niz 4 mln , jak jak niedawno sprzedaliśmy dobrze rokującego Marcelo za grubą kase . 5 lat temu nikt by takiej kasy za niego nie wyłożył za zawodnika z polskiego klubu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ale niestety, Wojciechowski dopiero wszedł [wchodzi] w piłkę więc jeszcze dużo nie stracił i stwierdził, że on w cale nie musi się pozbywać Mierzejewskiego. A skoro tak to sobie czekał spokojnie na naprawdę satysfakcjonującą go ofertę. Z p. Cupiałem jest trochę inaczej. Dodatkowo: 1. Niemcy to nie Turcy. Jakbyśmy krzyknęli wtedy tyle za Kubę to mogłoby się skończyć na tym, że Niemcy poszukaliby sobie takiego Błaszczyka gdzieś indziej. Dla nas- spoko, ale dla Kuby chcącego się rozwijać- już nie bardzo. 2. Kilka lat minęło, ale zmiany w płaceniu są spore. (a jak w grę wchodzi postać pana JW to już w ogóle) Widać to najlepiej na przykładzie naszej "Eklasy". ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jedyne 2 dobre transfery to sprzedaż Gorawskiego do rosji za 1,5 mln dolarów i wypożyczenia Kosowskiego za w sumie 2 mln euro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Żurawski odchodził od nas przez 6 okienek , ale nasi ciągle stawiali zaporową cenę za niego To ile było ofert za danych piłkarzy się nie dowiemy . Nie wszystkie fakty wychodzą w mediach . Nie wierzę że za Kube nie było innych ofert niz ta z BVB . Podobnie zreszta bylo z Brożkiem który długo odchodził , odchodził i odejść nie mógł , a oferty miał . Można jeszcze o tych sprawach długo dyskutować.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Dla Kuby było wiele ofert ale on sam wybrał BVB i klub poszedł mu na rękę, zresztą tak samo jak amica Lewandowskiemu gdzie Genoa dawała większe pieniądze ale on także wybrał BVB i poszedł tam choc dostali za transfer mniej!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a propos wzrostu Jovanovicia. On nie mierzy 189 cm wzrostu, to jakaś ściema. Około 184.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://youtu.be/8nMoEMiHr4M
Nie wiem czy było, jeśli tak, to przepraszam. Całkiem ciekawy film o Meliksonie, z angielskimi napisami.
A polskie napisy - wiem, ale marna jakość tłumaczenia, chociaż jak ktoś nie umie/słabo umie ang to i to jest dobre.
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.07.2011 o godz. 09:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robert Maaskant - "Dla mnie to bardzo ważne, by trenować na jak najlepszych boiskach, zaś boczne nie było zwałowane, a trawa nie była skoszona. Rosły kwiaty, grzyby, psy załatwiały potrzeby - złościł się trener. - Wiem, że Wisła ma problemy z bazą treningową, ale come on! Nie było nas dwa tygodnie i przyjechaliśmy do Krakowa tylko na dwa treningi. Czy to tak trudno narysować linie i użyć kosiarki? Gdybym wiedział, przyjechałbym o 1s w nocy i sam to zrobił. Ale byłem zły, gdy to zobaczyłem. "
kompromitacja niestety... ale nie trenera tylko ludzi odpowiedzialnych za stan boisk treningowych... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
klikasz cc i wybierasz przetłumacz napisy BETA opcja do wyboru do koloru Powód: instrukcja
Ostatnio edytowane przez Gero : 04.07.2011 o godz. 09:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
dobrze Ci się wydaje. na początku grał z 21 a potem po zmianie z 11
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Oh, jaka szkoda, czyżby koniec Wojtusia w Wisełce? ;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie, na oficjalnej pisało że numery na koszulkach były przypadkowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Na oficjalnej wszedłem w kadrę i:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/...ervasio_nunez/ Pisze numer 11, więc tam już raczej oficjalny numer ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
i asysty z Cracovią i Beitarem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może poprostu Lamej... Co sądzicie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj ok. 19.30 na Rynku widziałem Meliksona, który oprowadzał po nim Bitona. Następnie wsiedli w taksówkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
co za news!! dzięki kolego
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że wcześniej tego nie napisałeś to bym leciał po autograf..... Zapamiętałeś może numery taksówki? Kolor, marka? Jaka sieć taxi?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|